- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
Amin inşallah canım Allah razı olsunDaha cok erken hic kotu dusunme saglikla sihhatle kucagina alacaksin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım Allah razı olsunDaha cok erken hic kotu dusunme saglikla sihhatle kucagina alacaksin insallah
Canım bu durumda en iyisi sakince beklemek inşallah bebeğin ilerliycek kalp atışlarını da göreceksin sabırla bekle tüp bebek doktorun ilaçlar a devam diyorsa devam et inşallah sonu güzel olacak.Ben 5 martta transfer olmuştum canım geç döllenme olabiliyormuş 3. Gün embriyosu benim ki bende anlamadım bide olmak istemiyorum dedim hemen yüzü felan değişti kızmaya başladı bu sağlıklı değil niye ısrar ediyorsunuz gibi konuştu bişey diyemedim o anda kafam allak bullak oldu ama yani gelişen bir bebek var 5 hafta 5 günlüktü bir gün sonra tam 6 haftalık dedi ondan bir hafta önce de 4 hafta 5 günlük demişti
İnşallah canım çok teşekkür ederim devam ediyorum saati saati kullanıyorum hepsiniCanım bu durumda en iyisi sakince beklemek inşallah bebeğin ilerliycek kalp atışlarını da göreceksin sabırla bekle tüp bebek doktorun ilaçlar a devam diyorsa devam et inşallah sonu güzel olacak.
Canım ben 5+4 ken gittim meğerse 5+6 mışım alttan baktı herşey güzel dedi ama kalp atımı var mı yok mu demedi gayet iyi dedi 19 da kalp atışı için çağırdı. O nasıl gerizekalı bir doktora denk gelmişsin öyle. İşte bu tür sorun yaşamak istemediğim için doktoruma devam ediyorum ben. Gerçekten saçmalamış çok erken daha. Stres yapma rabbim yardımcın olsun.Ben 5 martta transfer olmuştum canım geç döllenme olabiliyormuş 3. Gün embriyosu benim ki bende anlamadım bide olmak istemiyorum dedim hemen yüzü felan değişti kızmaya başladı bu sağlıklı değil niye ısrar ediyorsunuz gibi konuştu bişey diyemedim o anda kafam allak bullak oldu ama yani gelişen bir bebek var 5 hafta 5 günlüktü bir gün sonra tam 6 haftalık dedi ondan bir hafta önce de 4 hafta 5 günlük demişti
Bende anlamadım niye öyle bişey yaptı benim beta hcg değerimde %60 -70 lik bir artış vardı doktorum da dış gebelik yada biyokimyasal gebelik olabilir dedi sonra ultrason ile bakmak için 10 gün sonraya gün verdi bende dayanamadım başka doktora gittim 4 hafta 5 günlük kese güzel felan dedi o kadar iyiydi ki doktor ilgilendi felan bir hafta sonra gel dedi bende gittim 5 hafta 5 günlük kalp atışını görmem lazımdı göremedim dedi akşam arayıp sabah gel dediler sonra böyle yaptı o kadar şaşırdık ki ordan Nasıl kaçacağımı bilemedimCanım ben 5+4 ken gittim meğerse 5+6 mışım alttan baktı herşey güzel dedi ama kalp atımı var mı yok mu demedi gayet iyi dedi 19 da kalp atışı için çağırdı. O nasıl gerizekalı bir doktora denk gelmişsin öyle. İşte bu tür sorun yaşamak istemediğim için doktoruma devam ediyorum ben. Gerçekten saçmalamış çok erken daha. Stres yapma rabbim yardımcın olsun.
Allah Muhammed aşkına 5+5 te ne kalp atışı duyması. Duymadı diye de kürtaj ne demek. Bekle bacım daha çok erken benim doktorum kalp için 7+5 te çağırmıştı. Yolc var kese de düzgün daha ne içini ferah tut inşallah bir kaç hafta sonra da sesini duyarsın. Sakın üzülme o doktora da bir daha gitme. Sana fikrini sormadan kendince seni kürtaja hazırlamışGünaydın arkadaşlar benimde 5+5 de kese yolk sac ve embriyo göründü ama kalp atışı yok dedi doktor tüp bebek doktoruma değil başka doktora da görünmüştüm bana yarın sabah gel aç ve susuz gel test yapıcam dedi sonra sabah gittim bana radyoloji uzmanı da bir görsün seni dedi yukardan ultrason ile baktı oda yolk sac var kese düzgün 6. Haftada embriyoyu göremedim dedi usg ile takibini öneriyorum dedi aşağıya doktorun yanına indim bana hemen kürtaj yapalım o doktor da görememiş dedi aç susuz gel diye o yüzden söylemiş kan felan da almadı bende ben kürtaj olmak istemiyorum beklemek istiyorum dedim bütün ilaçlarını bırak doğal akışında olsun çok kanaman olursa hemen gel dedi bende tüp bebek doktoruma sormadan ilaçlarımı bırakamam dedim kızdı Böyle başına gelen var mı 5+5 de hiç kalp atışı görünmeyip sonradan görüp duyan çok moralim bozuk bir daha da o doktorun yanından bile geçmeyeceğim %1 ihtimal bile olsa ben hemen nasıl aldırırım
Canım o ne biçim doktormuş öyle ya. Test yapıcam deyip kandırmış sanki o ne öyle.Günaydın arkadaşlar benimde 5+5 de kese yolk sac ve embriyo göründü ama kalp atışı yok dedi doktor tüp bebek doktoruma değil başka doktora da görünmüştüm bana yarın sabah gel aç ve susuz gel test yapıcam dedi sonra sabah gittim bana radyoloji uzmanı da bir görsün seni dedi yukardan ultrason ile baktı oda yolk sac var kese düzgün 6. Haftada embriyoyu göremedim dedi usg ile takibini öneriyorum dedi aşağıya doktorun yanına indim bana hemen kürtaj yapalım o doktor da görememiş dedi aç susuz gel diye o yüzden söylemiş kan felan da almadı bende ben kürtaj olmak istemiyorum beklemek istiyorum dedim bütün ilaçlarını bırak doğal akışında olsun çok kanaman olursa hemen gel dedi bende tüp bebek doktoruma sormadan ilaçlarımı bırakamam dedim kızdı Böyle başına gelen var mı 5+5 de hiç kalp atışı görünmeyip sonradan görüp duyan çok moralim bozuk bir daha da o doktorun yanından bile geçmeyeceğim %1 ihtimal bile olsa ben hemen nasıl aldırırım
İlla ekranda görünmesi mi gerekiyor bilmiyorum canım ama bana hiç bir şekilde bişey söylemedi yarın sabah kan aldıracam dedi gittik radyoloji uzmanı bir görsün eğer su iç felan derlerse doktorum kan alacak içemem de dedi bende o zaman ilk kan veriyim sonra baksın madem aç olunca net görünmüyor dedim yok o sonuca göre kan isteyecem dedi çıktım göbekten ultrason ile baktı bana kalp atışı duyuldu şimdi duyulmuyorda mı gönderdi seni dedi ben de yok hiç duyulmadı dedim sonra baktı 6. Haftada dedi yolk sac görüyorum dedi kalp atışını göremiyorum dedi sonra daha küçük olduğu için görünmüyor usg ile takibi yapılsın dedi aşağı indim evet doktor beyde görememiş hazırlanın kürtaj yapalım ddi o kadar şaşırdım ki bide sen bir gün önce vajinal bakmışsın kalp atışını görememişsin karından görmemesi normal değil mi istemiyoruz kürtaj diyince kızdı gece felan kanaman olur beni bulamazsın felan dediAllah Muhammed aşkına 5+5 te ne kalp atışı duyması. Duymadı diye de kürtaj ne demek. Bekle bacım daha çok erken benim doktorum kalp için 7+5 te çağırmıştı. Yolc var kese de düzgün daha ne içini ferah tut inşallah bir kaç hafta sonra da sesini duyarsın. Sakın üzülme o doktora da bir daha gitme. Sana fikrini sormadan kendince seni kürtaja hazırlamış
Çok değişikti gerçekten hala inanamıyorum önünden bile geçmem bir daha bide çarşamba günü gel dedi gidermiyim hiç bana diyor ki işte kız kardeşimde aynı şeyleri yaşadı şimdi iki çocuğu var normal bunlar senin gibi bir hasta daha var ondan da biyopsi alacam bugün banane onlarda her gün gelişen bir bebek var herkes aynı olmayabilir bekleyim duyulmazsa o zaman içim rahat kürtajı olurum Rabbimden gelene razıyım her zaman ama belkilerle nasıl yaşarım benCanım o ne biçim doktormuş öyle ya. Test yapıcam deyip kandırmış sanki o ne öyle.
Ben de 5+3 te kese, 6+3 te kalp anca gördüm. Erken ki kalp için şu an. Hepimiz de öyle 6. Haftada anca duyduk kalbi, hatta olmazsa 7 de bakarız diyordu doktorum.
Canım benim üzme kendini kötü bir doktor yüzünden sen tüp bebek doktorunu dinle. Her şeyin hayırlısı, inşallah sorun çıkmayacak seninle bebeğin üzülme. Acele de etme geç randevu verdiyse geç olsun, bu iş sabır işi. Nasıl gebe kalmayı beklediysek, kucağımıza almayı da sabırla gün gün beklicez.Çok değişikti gerçekten hala inanamıyorum önünden bile geçmem bir daha bide çarşamba günü gel dedi gidermiyim hiç bana diyor ki işte kız kardeşimde aynı şeyleri yaşadı şimdi iki çocuğu var normal bunlar senin gibi bir hasta daha var ondan da biyopsi alacam bugün banane onlarda her gün gelişen bir bebek var herkes aynı olmayabilir bekleyim duyulmazsa o zaman içim rahat kürtajı olurum Rabbimden gelene razıyım her zaman ama belkilerle nasıl yaşarım ben
Bekliyeceğim canım başka doktor gitmiyecem çok sağol canım desteğiniz o kadar güzelkiCanım benim üzme kendini kötü bir doktor yüzünden sen tüp bebek doktorunu dinle. Her şeyin hayırlısı, inşallah sorun çıkmayacak seninle bebeğin üzülme. Acele de etme geç randevu verdiyse geç olsun, bu iş sabır işi. Nasıl gebe kalmayı beklediysek, kucağımıza almayı da sabırla gün gün beklicez.
Bi daha gitme canım bence kendi doktorun her zaman daha iyi. Rabbim yardımcın olsun sağlıkcakla kalp atışını duy inşallahBende anlamadım niye öyle bişey yaptı benim beta hcg değerimde %60 -70 lik bir artış vardı doktorum da dış gebelik yada biyokimyasal gebelik olabilir dedi sonra ultrason ile bakmak için 10 gün sonraya gün verdi bende dayanamadım başka doktora gittim 4 hafta 5 günlük kese güzel felan dedi o kadar iyiydi ki doktor ilgilendi felan bir hafta sonra gel dedi bende gittim 5 hafta 5 günlük kalp atışını görmem lazımdı göremedim dedi akşam arayıp sabah gel dediler sonra böyle yaptı o kadar şaşırdık ki ordan Nasıl kaçacağımı bilemedim
İnşallah canım Allah razı olsun yok tövbe artıkBi daha gitme canım bence kendi doktorun her zaman daha iyi. Rabbim yardımcın olsun sağlıkcakla kalp atışını duy inşallah
Canım benim oldu doktor direkt kes dedi bence devam ettirmezKizlar lekelenmesi olunca coraspin kesilen varmiydi aramizda ne kdr sure kullanilmiyir acaba lekelenme gecene kdr mi merk ettim,)simdilik bir sure solemedi dr
Muhtemelen cnm devam etmicez hayirlisiilkinde 32 hafta kullanmistm coraspinCanım benim oldu doktor direkt kes dedi bence devam ettirmez
Bu ne Allah aşkına. Arkadaşların da dediği gibi çok erken kalp atışı için. Sen kalp atışını duyunca bu Dr un ismini ifşa et ve gerekirse şikayetçi ol. Ne demek hemen kürtaj.. Binlerce örnek var hepimiz de yaşadık bunu Dr olmaya bile gerek yok. Kese varsa bebek varsa rabbim gerisini bilir sen içini ferah tut..Günaydın arkadaşlar benimde 5+5 de kese yolk sac ve embriyo göründü ama kalp atışı yok dedi doktor tüp bebek doktoruma değil başka doktora da görünmüştüm bana yarın sabah gel aç ve susuz gel test yapıcam dedi sonra sabah gittim bana radyoloji uzmanı da bir görsün seni dedi yukardan ultrason ile baktı oda yolk sac var kese düzgün 6. Haftada embriyoyu göremedim dedi usg ile takibini öneriyorum dedi aşağıya doktorun yanına indim bana hemen kürtaj yapalım o doktor da görememiş dedi aç susuz gel diye o yüzden söylemiş kan felan da almadı bende ben kürtaj olmak istemiyorum beklemek istiyorum dedim bütün ilaçlarını bırak doğal akışında olsun çok kanaman olursa hemen gel dedi bende tüp bebek doktoruma sormadan ilaçlarımı bırakamam dedim kızdı Böyle başına gelen var mı 5+5 de hiç kalp atışı görünmeyip sonradan görüp duyan çok moralim bozuk bir daha da o doktorun yanından bile geçmeyeceğim %1 ihtimal bile olsa ben hemen nasıl aldırırım
Bana da bir doktor yolc sac olsa bile boş gebelik olabilir demişti. Bazı doktorlar gereksiz stres yapıyor insanı. Allah'ın izniyle kendi doktoruna git hayırlısıyla bir kaç hafta sonra duyarsın biz çok emek verdik Allah'ın izniyle Rabbim hepimize nasip etti. Sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin inşallahİlla ekranda görünmesi mi gerekiyor bilmiyorum canım ama bana hiç bir şekilde bişey söylemedi yarın sabah kan aldıracam dedi gittik radyoloji uzmanı bir görsün eğer su iç felan derlerse doktorum kan alacak içemem de dedi bende o zaman ilk kan veriyim sonra baksın madem aç olunca net görünmüyor dedim yok o sonuca göre kan isteyecem dedi çıktım göbekten ultrason ile baktı bana kalp atışı duyuldu şimdi duyulmuyorda mı gönderdi seni dedi ben de yok hiç duyulmadı dedim sonra baktı 6. Haftada dedi yolk sac görüyorum dedi kalp atışını göremiyorum dedi sonra daha küçük olduğu için görünmüyor usg ile takibi yapılsın dedi aşağı indim evet doktor beyde görememiş hazırlanın kürtaj yapalım ddi o kadar şaşırdım ki bide sen bir gün önce vajinal bakmışsın kalp atışını görememişsin karından görmemesi normal değil mi istemiyoruz kürtaj diyince kızdı gece felan kanaman olur beni bulamazsın felan dedi
Çok sağol canım benim bebeğimin kalp atışını bir duysam şu haftalarıda atlatırsam sağlık bakanlığına şikayet edicem.Bu ne Allah aşkına. Arkadaşların da dediği gibi çok erken kalp atışı için. Sen kalp atışını duyunca bu Dr un ismini ifşa et ve gerekirse şikayetçi ol. Ne demek hemen kürtaj.. Binlerce örnek var hepimiz de yaşadık bunu Dr olmaya bile gerek yok. Kese varsa bebek varsa rabbim gerisini bilir sen içini ferah tut..
Anlamıyorum artık bu doktorları canımızı yakmayı o kadar çok seviyorlar ki onlar için normaldir belki bunlar ama biz neler çekiyoruz. İnşallah duyarım canım amin inşallah çok teşekkür ederim.Bana da bir doktor yolc sac olsa bile boş gebelik olabilir demişti. Bazı doktorlar gereksiz stres yapıyor insanı. Allah'ın izniyle kendi doktoruna git hayırlısıyla bir kaç hafta sonra duyarsın biz çok emek verdik Allah'ın izniyle Rabbim hepimize nasip etti. Sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin inşallah