Canim gecmis olsunn rabbim birdaha yasatmasin bu sipalar cok yaramaz simdidenGünaydın kızçelerim. Zorlu bir gün geçirdikten sonra aranızda yım. Dün ilk defa dışarı çıkayım istedim derken saat 15 gibi kanamam başladıelim ayağıma dolandı hemen hastaneye gittik. Bayağı bekledikten sonra Dr baktı çok şükür kese etrafında kanama yok ama çok dikkat et dedi 5+6 dedi ve kalp atışını gördük.. sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğini belirtti ve başka hastaneye şu ünlü Dr Ali Fuat bey e gittik. Orda da saatlerce bekledik ve o da muayene etti ve sorun yok dedi 6 haftalık dedi.orda da kalp atışı gördük.hala ağrım var yatıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Bu veletler çok hassas. Çok korktum.
Vajinal de ben ekrandan gördüm pırpır motor gibiydi. Dr ben duyuyorum ama senin duyman için haftaya Çarşamba günü gel dedi. Kanamadan dolayı çalışıyorsan bir hafta rapor al yat dinlen dedi Allah'tan evdeyim ben. Çok şükür gelecekler kucağımıza ama yüreğimiz hoplaya zıplaya gidecek bu süreçte..Canim gecmis olsunn rabbim birdaha yasatmasin bu sipalar cok yaramaz simdidenkalp atisini vajinal mi gordunuz kuzum 5+6da karindan mi.. ben de cok korkuyorum kesinin biri altta diyince korktum calisiyorumda durumlari iyi raporada gerek yok yorulma dedi ama ona ragmen cok korkuyorum heran bisey olacak gibi geliyor
16nisanda benim randevum taaVajinal de ben ekrandan gördüm pırpır motor gibiydi. Dr ben duyuyorum ama senin duyman için haftaya Çarşamba günü gel dedi. Kanamadan dolayı çalışıyorsan bir hafta rapor al yat dinlen dedi Allah'tan evdeyim ben. Çok şükür gelecekler kucağımıza ama yüreğimiz hoplaya zıplaya gidecek bu süreçte..
Çok geçmiş olsunnGünaydın kızçelerim. Zorlu bir gün geçirdikten sonra aranızda yım. Dün ilk defa dışarı çıkayım istedim derken saat 15 gibi kanamam başladıelim ayağıma dolandı hemen hastaneye gittik. Bayağı bekledikten sonra Dr baktı çok şükür kese etrafında kanama yok ama çok dikkat et dedi 5+6 dedi ve kalp atışını gördük.. sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğini belirtti ve başka hastaneye şu ünlü Dr Ali Fuat bey e gittik. Orda da saatlerce bekledik ve o da muayene etti ve sorun yok dedi 6 haftalık dedi.orda da kalp atışı gördük.hala ağrım var yatıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Bu veletler çok hassas. Çok korktum.
Kizlar merhaba pozitif alanlar olarak size sormak istedim. 9.ve 10.gunde akintisinda farklı renk gören oldu mu peceteye gelen şekilde önce pembeydi biraz önce koyu kırmızı olarak gördüm ama tırnak içinde kadar bir şeydi
Yeni bakabildim topiğe ayyy canım neler olmuş, çok geçmiş olsun ya korkuttun çok dikkat et yorma kendini sakın canımGünaydın kızçelerim. Zorlu bir gün geçirdikten sonra aranızda yım. Dün ilk defa dışarı çıkayım istedim derken saat 15 gibi kanamam başladıelim ayağıma dolandı hemen hastaneye gittik. Bayağı bekledikten sonra Dr baktı çok şükür kese etrafında kanama yok ama çok dikkat et dedi 5+6 dedi ve kalp atışını gördük.. sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğini belirtti ve başka hastaneye şu ünlü Dr Ali Fuat bey e gittik. Orda da saatlerce bekledik ve o da muayene etti ve sorun yok dedi 6 haftalık dedi.orda da kalp atışı gördük.hala ağrım var yatıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Bu veletler çok hassas. Çok korktum.
Günaydın kızçelerim. Zorlu bir gün geçirdikten sonra aranızda yım. Dün ilk defa dışarı çıkayım istedim derken saat 15 gibi kanamam başladıelim ayağıma dolandı hemen hastaneye gittik. Bayağı bekledikten sonra Dr baktı çok şükür kese etrafında kanama yok ama çok dikkat et dedi 5+6 dedi ve kalp atışını gördük.. sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğini belirtti ve başka hastaneye şu ünlü Dr Ali Fuat bey e gittik. Orda da saatlerce bekledik ve o da muayene etti ve sorun yok dedi 6 haftalık dedi.orda da kalp atışı gördük.hala ağrım var yatıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Bu veletler çok hassas. Çok korktum.
Lütfen çok dikkat et... Ayaklarını yükseğe koyarak uzan. Benim de kanamam oldu 6. Haftada, gördüğümde bayılacaktım az kalsın. İstirahat ve iğnelerle bir şeycik olmuyor, için rahat olsun. Çok geçmiş olsunGünaydın kızçelerim. Zorlu bir gün geçirdikten sonra aranızda yım. Dün ilk defa dışarı çıkayım istedim derken saat 15 gibi kanamam başladıelim ayağıma dolandı hemen hastaneye gittik. Bayağı bekledikten sonra Dr baktı çok şükür kese etrafında kanama yok ama çok dikkat et dedi 5+6 dedi ve kalp atışını gördük.. sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğini belirtti ve başka hastaneye şu ünlü Dr Ali Fuat bey e gittik. Orda da saatlerce bekledik ve o da muayene etti ve sorun yok dedi 6 haftalık dedi.orda da kalp atışı gördük.hala ağrım var yatıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Bu veletler çok hassas. Çok korktum.
Hepimiz aynıyız canım hep heyecan hep korku ne yapsan dinmiyor tuttumu kese var mı kalp atısıı var mı doğana kadar heycan dolu korku içinde olucaz sanırım İnşallah hepimiz sağlıklı sıhatli doğımlar yaparız16nisanda benim randevum taadoktor iyi dese de endise ediyorum aslinda rahat olmak lazim bebeklerde etkileniyor bu duygu durumlarindan ama elde degil sukur kanamam agrim yok ama yine de her tuvalete gittigimde korku kapliyor icimi inşallah sagsalim aliriz kucagimiza yavrularimizi
Progesteron takip et benim 10 kusurlerden 8 e düşmüştü. Ama ilk trimester de normal 10
Herkesin bünyesi bir değil demek kibenim progestan degerim 60 ve doktorum ilaclarini ihmal etme o deger dusmeyecek dedi nasil sizin 8-10 oluo ben anlayamadim
Amiin amiin inşallah caniimHepimiz aynıyız canım hep heyecan hep korku ne yapsan dinmiyor tuttumu kese var mı kalp atısıı var mı doğana kadar heycan dolu korku içinde olucaz sanırım İnşallah hepimiz sağlıklı sıhatli doğımlar yaparız
10 80 arası olması gerekiyor ilk 3 ayda 10 da çıksa sorun yok bünye meselesi diyor doktorlarbenim progestan degerim 60 ve doktorum ilaclarini ihmal etme o deger dusmeyecek dedi nasil sizin 8-10 oluo ben anlayamadim
Benimde 60 çıktı. Herkesinki 10 20 iken bizimki nasıl 60 oluyor kibenim progestan degerim 60 ve doktorum ilaclarini ihmal etme o deger dusmeyecek dedi nasil sizin 8-10 oluo ben anlayamadim
Ama ben hamile olmadığım zamanlar bile adetin 21. Günü 15 çıkıyordu. Bence gebelikte 20nin üstü daha iyi diye düşünüyorum. Tabi bildiğim için demiyorum öyle tahmin ediyorum10 80 arası olması gerekiyor ilk 3 ayda 10 da çıksa sorun yok bünye meselesi diyor doktorlar
Masallah ikize benziyorKızlar kan tahlili sonuçlarım
9.gün 126. 53
12. Gün 559.17
14. Gün 1486.99 çıktı. İkiz olma ihtimali olabilir mi sizce?
En kesin sonuç ultrason bence gönlündeki olsun inşallah. Benim 10.gün 449 13.güm 2109 tek embriyo transferimKızlar kan tahlili sonuçlarım
9.gün 126. 53
12. Gün 559.17
14. Gün 1486.99 çıktı. İkiz olma ihtimali olabilir mi sizce?