TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Canim gecmis olsunn rabbim birdaha yasatmasin bu sipalar cok yaramaz simdiden kalp atisini vajinal mi gordunuz kuzum 5+6da karindan mi.. ben de cok korkuyorum kesinin biri altta diyince korktum calisiyorumda durumlari iyi raporada gerek yok yorulma dedi ama ona ragmen cok korkuyorum heran bisey olacak gibi geliyor

Vajinal de ben ekrandan gördüm pırpır motor gibiydi. Dr ben duyuyorum ama senin duyman için haftaya Çarşamba günü gel dedi. Kanamadan dolayı çalışıyorsan bir hafta rapor al yat dinlen dedi Allah'tan evdeyim ben. Çok şükür gelecekler kucağımıza ama yüreğimiz hoplaya zıplaya gidecek bu süreçte..

16nisanda benim randevum taa doktor iyi dese de endise ediyorum aslinda rahat olmak lazim bebeklerde etkileniyor bu duygu durumlarindan ama elde degil sukur kanamam agrim yok ama yine de her tuvalete gittigimde korku kapliyor icimi inşallah sagsalim aliriz kucagimiza yavrularimizi

Çok geçmiş olsunn

Benim 9.gün sabah pembe akşama dogru da kahverengi kırmızı parçalı lekelenmem oldu o gün doktorumla konuştum progestan fitile o gün başlamıştık ertesi gün kesildi akıntım

Yeni bakabildim topiğe ayyy canım neler olmuş, çok geçmiş olsun ya korkuttun çok dikkat et yorma kendini sakın canım

Gecmis olsun canım . Inşallah birseycik olmaz gönlünü ferah tut.

Lütfen çok dikkat et... Ayaklarını yükseğe koyarak uzan. Benim de kanamam oldu 6. Haftada, gördüğümde bayılacaktım az kalsın. İstirahat ve iğnelerle bir şeycik olmuyor, için rahat olsun. Çok geçmiş olsun

Hepimiz aynıyız canım hep heyecan hep korku ne yapsan dinmiyor tuttumu kese var mı kalp atısıı var mı doğana kadar heycan dolu korku içinde olucaz sanırım İnşallah hepimiz sağlıklı sıhatli doğımlar yaparız

Amiin amiin inşallah caniim

10 80 arası olması gerekiyor ilk 3 ayda 10 da çıksa sorun yok bünye meselesi diyor doktorlar
Ama ben hamile olmadığım zamanlar bile adetin 21. Günü 15 çıkıyordu. Bence gebelikte 20nin üstü daha iyi diye düşünüyorum. Tabi bildiğim için demiyorum öyle tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…