TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

En kesin sonuç ultrason bence gönlündeki olsun inşallah. Benim 10.gün 449 13.güm 2109 tek embriyo transferim
Amin teşekkür ederim sizinki de baya yüksek belki tek yumurta ikizi olabilir. Oluyormuş okuduğum kadarıyla. Sağlıklı olsunlar da tek çift artık nasip neyse o

Amin teşekkür ederim sizinki de baya yüksek belki tek yumurta ikizi olabilir. Oluyormuş okuduğum kadarıyla. Sağlıklı olsunlar da tek çift artık nasip neyse o
Aynen sağlıklı olsun inşallah kucağımuza alalım da tek çift farketmiyor

Kızlar keseyi ilk gördüğünüzde kaç mm di acaba sizin? Hafta hesaplamada doktorlar biraz ayrılıyor da kafam karıştı.

Kızlar keseyi ilk gördüğünüzde kaç mm di acaba sizin? Hafta hesaplamada doktorlar biraz ayrılıyor da kafam karıştı.
5 haftasin dedigi gun 5mmdi ama internette de 5mm 4 hafta yaziyor,

Son düzenleme:
5hafta (4+0-4.6) olarak geciyor bu arada tam gununu soylemedi atim zamani soyler heralde

5hafta (4+0-4.6) olarak geciyor bu arada tam gununu soylemedi atim zamani soyler heralde
Çok teşekkür ederim canım. Bugün şiddetli kasık ağrısından dolayı başka bir doktora gitmek zorunda kaldım. 5.4 mm göründü ve doktorun yanlış demiş bu anca 4 haftalık dedi.Üzüldüm tabi ben de. Tek doktorla takılmak en iyisi sanırım

Canim doktorlar hicbir zaman birbirini savunmaz zaten biz de arada kaliyoruz maalesef boyle olunca ama gelişiminde sorun olsa zaten soylerlerdi icimizi ferah tutalim

Amin inşallah allah hepimize saglıkla nasip etsin. Ben 7. Haftaya girdim bulantılar zirvee midem agzımda hep herşey kokuyo herkes kokuyo

Amin inşallah allah hepimize saglıkla nasip etsin. Ben 7. Haftaya girdim bulantılar zirvee midem agzımda hep herşey kokuyo herkes kokuyo
Bende bulantim yok olmayacK heralde diye seviniyordum gun icinde cok cok az oluyor iki gundur 5+4um demek ki daha erken oldugu icin sanirim sevinmiyim ikiz gebeliklerde dahami erken baslar acaba bulanti

Bende bulantim yok olmayacK heralde diye seviniyordum gun icinde cok cok az oluyor iki gundur 5+4um demek ki daha erken oldugu icin sanirim sevinmiyim ikiz gebeliklerde dahami erken baslar acaba bulanti

Bence erken başlıyor benim nerdeyse transferden sonra hemen başladı hafif hafif şimdi tavan yaptı . Herşeyden tiksiniyorum çok zor oluyor yemek yapmaya dahi tahammülüm yok. Birden doktorum söyledi ikiz gebeliklerde iki katı olurmuş bulanti

Benim şuan aşiri iştahim açik 2saatte 1 bisey yemeden duramiyorum cok hafif bulanti oluyor bakalim haftaya nolacak inşallah olmaz..

Kizlar selamlar benim kasiklarima batmalar bitti tiksinme var bir de aksam yemeklerinden sonra fena oluyorum ama batmakar bitince acaba bebegime bir sey mi oldu diye korkmaya basladim sizce neden oyle oldu

Ben bu konuda şanslı olanlardanım sanırım çok şükür bulantım yok tiksinme de yok inşallah böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…