Amin teşekkür ederimEn kesin sonuç ultrason bence gönlündeki olsun inşallah. Benim 10.gün 449 13.güm 2109 tek embriyo transferim
Aynen sağlıklı olsun inşallah kucağımuza alalım da tek çift farketmiyorAmin teşekkür ederimsizinki de baya yüksek belki tek yumurta ikizi olabilir. Oluyormuş okuduğum kadarıyla. Sağlıklı olsunlar da tek çift artık nasip neyse o
5 haftasin dedigi gun 5mmdi ama internette de 5mm 4 hafta yaziyor,Kızlar keseyi ilk gördüğünüzde kaç mm di acaba sizin? Hafta hesaplamada doktorlar biraz ayrılıyor da kafam karıştı.
5hafta (4+0-4.6) olarak geciyor bu arada tam gununu soylemedi atim zamani soyler heraldeKızlar keseyi ilk gördüğünüzde kaç mm di acaba sizin? Hafta hesaplamada doktorlar biraz ayrılıyor da kafam karıştı.
Çok teşekkür ederim canım. Bugün şiddetli kasık ağrısından dolayı başka bir doktora gitmek zorunda kaldım. 5.4 mm göründü ve doktorun yanlış demiş bu anca 4 haftalık dedi.Üzüldüm tabi ben de. Tek doktorla takılmak en iyisi sanırım5hafta (4+0-4.6) olarak geciyor bu arada tam gununu soylemedi atim zamani soyler heralde
Canim doktorlar hicbir zaman birbirini savunmaz zaten biz de arada kaliyoruz maalesef boyle oluncaÇok teşekkür ederim canım. Bugün şiddetli kasık ağrısından dolayı başka bir doktora gitmek zorunda kaldım. 5.4 mm göründü ve doktorun yanlış demiş bu anca 4 haftalık dedi.Üzüldüm tabi ben de. Tek doktorla takılmak en iyisi sanırım
14mm idiKızlar keseyi ilk gördüğünüzde kaç mm di acaba sizin? Hafta hesaplamada doktorlar biraz ayrılıyor da kafam karıştı.
İkizler geliyor sanırım Allah gönlüne göte versinKızlar kan tahlili sonuçlarım
9.gün 126. 53
12. Gün 559.17
14. Gün 1486.99 çıktı. İkiz olma ihtimali olabilir mi sizce?
İkizler geliyor sanırım Allah gönlüne göre versin
Keşkeeeİkizler geliyor sanırım Allah gönlüne göte versin
Merhaba arkadaşlar bende 8 haftalığım kasımda doğum inşallah salı kontrol var umutla heycanla beklemekteyiz sizde nasıl durumlar bulantılarız falan hepimize hayırlı olsun tekrar kucağımıza almayı nasip etsin rabbimm
Bende sabahları oluyor gün içinde az az bulamıyor şükür kokular bende de tavanAmin inşallah allah hepimize saglıkla nasip etsin. Ben 7. Haftaya girdim bulantılar zirvee midem agzımda hep herşey kokuyo herkes kokuyo
Bende bulantim yok olmayacK heralde diye seviniyordum gun icinde cok cok az oluyor iki gundur 5+4um demek ki daha erken oldugu icin sanirim sevinmiyimAmin inşallah allah hepimize saglıkla nasip etsin. Ben 7. Haftaya girdim bulantılar zirvee midem agzımda hep herşey kokuyo herkes kokuyo
Bende bulantim yok olmayacK heralde diye seviniyordum gun icinde cok cok az oluyor iki gundur 5+4um demek ki daha erken oldugu icin sanirim sevinmiyimikiz gebeliklerde dahami erken baslar acaba bulanti
Benim şuan aşiri iştahim açik 2saatte 1 bisey yemeden duramiyorum cok hafif bulanti oluyor bakalim haftaya nolacak inşallah olmaz..Bence erken başlıyor benim nerdeyse transferden sonra hemen başladı hafif hafif şimdi tavan yaptı . Herşeyden tiksiniyorum çok zor oluyor yemek yapmaya dahi tahammülüm yok. Birden doktorum söyledi ikiz gebeliklerde iki katı olurmuş bulanti
Benim şuan aşiri iştahim açik 2saatte 1 bisey yemeden duramiyorum cok hafif bulanti oluyor bakalim haftaya nolacak inşallah olmaz..
Ben bu konuda şanslı olanlardanım sanırım çok şükür bulantım yok tiksinme de yok inşallah böyle devam eder.Bence erken başlıyor benim nerdeyse transferden sonra hemen başladı hafif hafif şimdi tavan yaptı . Herşeyden tiksiniyorum çok zor oluyor yemek yapmaya dahi tahammülüm yok. Birden doktorum söyledi ikiz gebeliklerde iki katı olurmuş bulanti