TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar hepinize merhaba Progestan kapsülü sabah vajinal, akşam ağızdan alıyorum. Bu şekilde kullanıp ağzının tadı değişen var mı? Acayip bir şekilde acımsı değişik bir his midemi bulandırıyor.

Merhaba, lutinus tablet kullanıyorum, kanamam olunca acile gitmek zorunda kaldım, bir gün yatış yaptım, bana hastanede lutinus vajinal tableti ağızdan alabilirsin dediler ve içtim, ara ara lekelenmelerim devam ediyor, serum la birlikte aktif kanamam kesildi, lutinus vajinal tablet sadece vajinal yolla kullanıldığı yazıyor, başına böyle bir durum gelen var mı? Olayın üzüntüsünden bizde sorgulayamadık, ancak şimdi içime bir kurt düştü

Canım ben hep vajinal yoldan kullandım öyle söylediler istersen sende doktorunla görüş değiştirsin. Ağız yoluyla alındığında çok yan etkisi oluyormuş

O tableti hiç bilmiyorum kendi doktoruna sor istersen

Canım ben hep vajinal yoldan kullandım öyle söylediler istersen sende doktorunla görüş değiştirsin. Ağız yoluyla alındığında çok yan etkisi oluyormuş
Teşekkür ederim canım, evet sersem gibi oluyorum uyku öncesi Ben de hep vajinal kullanıyordum günde üç kere. Bir kere kanama yaşadım ve doktorum ağızdan almanın daha etkili olduğunu söyledi. 12. Haftaya kadar sabah vajinal, akşam ağızdan olacak şekilde iki defaya düşürdü.

Ben hiç ağızdan almadım ama hiç hoş etkiler bırakmıyor diye biliyorum. Sadece vajinal benim ki.

Rabbim şifa versin. Diğer bebeğine sağlık versin...

Kızlar, bu sürecin hepimiz ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu biliyoruz. Ben bugün kalp sesini duymayı beklerken kesenin boş olduğunu öğrendim. Haftaya keseyi alacaklar. Çok çok üzgünüm. Kendimi psikolojik olarak ne zaman toparlarım bilmiyorum. Benim durumum sizi demoralize etmesin lütfen. Kendinize çok iyi bakın. Umarım hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Ben bir süre işime vs. odaklanıp kendimi toparlarsam belki yeniden denerim.

Evet gerçekten çok zor bir süreç. Allah sabır versin ne desek boş şu anda. Umarım en kısa zamanda kendini toplarsın ve kaldığın yerden başlarsin. Kendine iyi bak..

Bugun o kadar halsizimki biseyler yememe ragmen kolumu kaldiracak halim yok oglenden beri ne yapsam bilemedim aranizda boyle olan var mi

Ben de halsizlik bitti gibi aslinda evde olsam halsizlik tavan yaparda mecbur ise gidince zorluyorum kendimi uykusuzluk coktu o da bugun daha azaldi

Çok üzüldüm, sabırlar diliyorum

Canim cok cok gecmis olsun Rabbim tez zamnda yuzunu guldursun.Aklima takildi da keseyi gormeye gittiginizde sorun var miydi goremedi mi doktor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…