Canim benimde en basta coktu suan azaldi bazen hic olmuyor korkma bisey yokturKizlar selamlar benim kasiklarima batmalar bitti tiksinme var bir de aksam yemeklerinden sonra fena oluyorum ama batmakar bitince acaba bebegime bir sey mi oldu diye korkmaya basladim sizce neden oyle oldu
İnşallah senin de biran once gecerNe mutlu sana insallah böyle devam eder. Ben iki diye kadar yiyemiyorum desem yeridir
Ben bu konuda şanslı olanlardanım sanırım çok şükür bulantım yok tiksinme de yok inşallah böyle devam eder.
İnşallah senin de biran once gecer
Bir an önce geçer inşallah canımInşallah böyle devam eder. Ben şu günlerde hayattan hiç zevk almiyorum
Canım ben hep vajinal yoldan kullandım öyle söylediler istersen sende doktorunla görüş değiştirsin. Ağız yoluyla alındığında çok yan etkisi oluyormuşKızlar hepinize merhabaProgestan kapsülü sabah vajinal, akşam ağızdan alıyorum. Bu şekilde kullanıp ağzının tadı değişen var mı? Acayip bir şekilde acımsı değişik bir his midemi bulandırıyor.
O tableti hiç bilmiyorum kendi doktoruna sor istersenMerhaba, lutinus tablet kullanıyorum, kanamam olunca acile gitmek zorunda kaldım, bir gün yatış yaptım, bana hastanede lutinus vajinal tableti ağızdan alabilirsin dediler ve içtim, ara ara lekelenmelerim devam ediyor, serum la birlikte aktif kanamam kesildi, lutinus vajinal tablet sadece vajinal yolla kullanıldığı yazıyor, başına böyle bir durum gelen var mı? Olayın üzüntüsünden bizde sorgulayamadık, ancak şimdi içime bir kurt düştü
Teşekkür ederim canım, evet sersem gibi oluyorum uyku öncesiCanım ben hep vajinal yoldan kullandım öyle söylediler istersen sende doktorunla görüş değiştirsin. Ağız yoluyla alındığında çok yan etkisi oluyormuş
Ben hiç ağızdan almadım ama hiç hoş etkiler bırakmıyor diye biliyorum. Sadece vajinal benim ki.Kızlar hepinize merhabaProgestan kapsülü sabah vajinal, akşam ağızdan alıyorum. Bu şekilde kullanıp ağzının tadı değişen var mı? Acayip bir şekilde acımsı değişik bir his midemi bulandırıyor.
Rabbim şifa versin. Diğer bebeğine sağlık versin...Canım ben neler yaşadım bir bilsenemin ol kolay yok yok. Tüp bebekten kaynaklı geç ohss oldum. 11 kilo vucudum su topladı. Ondan kurtuldum migde bulantım kusmam başladı. Her akşam acilde yaşadım. İkiz hamileyim. Kanımda enfeksiyon çıktı, 3 gündür de nefes darlığı ve aşırı öksürük yaşıyorum. Haftalardır ishalim bir türlü durmuyor. Ve buğün bebegimin birinin kalbi durdugunu ögrendim. Her akşam acillik olmaya devam bu arada. Kendime mi aciyayım. Bebegimin birini kaybettim ona mı bilmiyorum rabbim bizlere sabır versin
Amin canım Allah razı olsunRabbim şifa versin. Diğer bebeğine sağlık versin...
Evet gerçekten çok zor bir süreç. Allah sabır versin ne desek boş şu anda. Umarım en kısa zamanda kendini toplarsın ve kaldığın yerden başlarsin. Kendine iyi bak..Kızlar, bu sürecin hepimiz ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu biliyoruz. Ben bugün kalp sesini duymayı beklerken kesenin boş olduğunu öğrendim. Haftaya keseyi alacaklar. Çok çok üzgünüm. Kendimi psikolojik olarak ne zaman toparlarım bilmiyorum. Benim durumum sizi demoralize etmesin lütfen. Kendinize çok iyi bakın. Umarım hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Ben bir süre işime vs. odaklanıp kendimi toparlarsam belki yeniden denerim.
Bugun o kadar halsizimki biseyler yememe ragmen kolumu kaldiracak halim yok oglenden beri ne yapsam bilemedimaranizda boyle olan var mi
Çok üzüldüm, sabırlar diliyorumKızlar, bu sürecin hepimiz ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu biliyoruz. Ben bugün kalp sesini duymayı beklerken kesenin boş olduğunu öğrendim. Haftaya keseyi alacaklar. Çok çok üzgünüm. Kendimi psikolojik olarak ne zaman toparlarım bilmiyorum. Benim durumum sizi demoralize etmesin lütfen. Kendinize çok iyi bakın. Umarım hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Ben bir süre işime vs. odaklanıp kendimi toparlarsam belki yeniden denerim.
Canim cok cok gecmis olsun Rabbim tez zamnda yuzunu guldursun.Aklima takildi da keseyi gormeye gittiginizde sorun var miydi goremedi mi doktor o zamanKızlar, bu sürecin hepimiz ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu biliyoruz. Ben bugün kalp sesini duymayı beklerken kesenin boş olduğunu öğrendim. Haftaya keseyi alacaklar. Çok çok üzgünüm. Kendimi psikolojik olarak ne zaman toparlarım bilmiyorum. Benim durumum sizi demoralize etmesin lütfen. Kendinize çok iyi bakın. Umarım hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Ben bir süre işime vs. odaklanıp kendimi toparlarsam belki yeniden denerim.