TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Evet cajım ben de öyle söyledim ama işte stres olmuş:/ allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun çok şükür bizlerin yüzü güldü

Çok geçmiş olsun, nasıl şanslısınız yaa maşallah İnşallah bizim de öyle anlık olup geçer
Çok tatlısınız İçgüdüsel şeyler bunlar, sesimizin tonundan her şeyi anlıyor bu fıstıklar Benim stresimi bebeğimde yaşıyor,o yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum
Verem koldan, diğerleri bacaktan oldu yatırdılar her aşıdan sonra kucağıma aldım hemen sakinleşti canım. Veremde 2 gün yıkamayın su değmesin dediler.
Oyy kuzum ya çok geçmiş olsun, maşallah kuzucuğa Bakalım bizim boncuğumuz nasıl tepki verecek…
Cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim canlarım

Kızlarrr kızçem idrar yolu enf.ve mantar olmuş antibiyotik başlıyoruz ya şaka gibi.kesinlikle ıslak mendil kullanmayacakmışız ve her seferinde ılık suyla yıkayıp iyice kurulayacakmışız..
Çok geçmiş olsun yaaKıyamam kuzum benim, neden olmuş ki? Aşı bünyesini sarsmış olabilir mi ya, yavrum benim… Ağrı da yapar idrar yolu enfeksiyonu, iyileşmesi için mecbur başlaman lazım canım.

Çok geçmiş olsun yaaKıyamam kuzum benim, neden olmuş ki? Aşı bünyesini sarsmış olabilir mi ya, yavrum benim… Ağrı da yapar idrar yolu enfeksiyonu, iyileşmesi için mecbur başlaman lazım canım.
Sorma canım ya pamuklara sarıp sarmalıyoruz kuzuları ama olacak varsa oluyor işte.. doktor en az 1 haftalık diyor, çocuğumun ne ateşi ne başka bir şeyi vardı , bugün ilk defa yeşil akıntı geldi koştur koştur hastanede aldım soluğu zaten..ıslak mendil kesinlikle kullanmayın diyor , dediğin gibi mecbur başladık 1 hafta kullanacağız , Allah şifasını versin bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah

Kızlarrr kızçem idrar yolu enf.ve mantar olmuş antibiyotik başlıyoruz ya şaka gibi.kesinlikle ıslak mendil kullanmayacakmışız ve her seferinde ılık suyla yıkayıp iyice kurulayacakmışız..
Cok gecmis olsun iyi farketmissiniz bir am once iyilessin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…