- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 32
Evet cajım ben de öyle söyledim ama işte stres olmuş:/ allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun çok şükür bizlerin yüzü güldüCanim herkesin bunyesi farkli sende olan bende olmayabiliyor bende olan bi baskasinda olmayabiliuor ben o kadar arastirip takiyodum ki iki hafta oldu transferden sonra hala yerlesme kanamasi olmadi falan tuttu mu tutmadi mi acaba diye kasik agrisi olmadi yine mi husran dedim bunlari yasamadim bosuna takmisim uzulmusum o yuzden hic stres yapmasin kafaya takmasin tadini cikarsin insallah hayirlisiyla tutar ki ben asilama oldugumda belim agridi sirtim agridi kesin tutmustur diyodum tutmamisti o yuzden belli olmuyor yani
İki gündur bende var canım sarımsı akıntı.Acaba yumurtlama falan mı diye düşündüm.Cunku kanamam kesilmişti.Merhabalar birşey soracağım sarımtıraj akıntısı olup devam eden vR mı
Benim kanamam 1 aylıkken kesildi. Ama kokulu bir sarımtırak akıntı var malesefİki gündur bende var canım sarımsı akıntı.Acaba yumurtlama falan mı diye düşündüm.Cunku kanamam kesilmişti.
Enfeksiyon mu acaba.İhmal etme görün doktoruna canım.Benim kanamam 1 aylıkken kesildi. Ama kokulu bir sarımtırak akıntı var malesef
Aminn canim insallah.Allah isteyen herkese nasip etsinEvet cajım ben de öyle söyledim ama işte stres olmuş:/ allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun çok şükür bizlerin yüzü güldü
Benim dogumdan sonra kanamam kesildikten sonra sarimsi akinti oldu kokulu degil ama oldu yani adetim yeni bitti bakalim ikinci adetten sonra da devam etcek miMerhabalar birşey soracağım sarımtıraj akıntısı olup devam eden vR mı
Dige4 hafta düşünüyorum canımEnfeksiyon mu acaba.İhmal etme görün doktoruna canım.
Ben adet olmadım halen sizde var mı diye sorayım dedim. Normal de olmaması gerekiyor çünküBenim dogumdan sonra kanamam kesildikten sonra sarimsi akinti oldu kokulu degil ama oldu yani adetim yeni bitti bakalim ikinci adetten sonra da devam etcek mi
Ben varımMerhabalar birşey soracağım sarımtıraj akıntısı olup devam eden vR mı
Doktoruna sordun mu peki canımBen varım
Hayır, ben daha âdet olmadım. Kanama bittikten beri böyle devam ediyor. Annem normal dediDoktoruna sordun mu peki canım
Bende aynı şekildeylm ama rahatsız edici boyutta olunca doktor ile görüşeceğim. Görüşmeden aynı durumu yaşadığım var mı diye sorayım dedimHayır, ben daha âdet olmadım. Kanama bittikten beri böyle devam ediyor. Annem normal dedi
Çok geçmiş olsun, nasıl şanslısınız yaa maşallahValla koldan olan için kucağa aldırdı yan tutturdu hemşire kolları sabit tuttuk.. bacaktan olanları sedyede yaptı yine sabit tutturdu o şekilde yaptı canım . Benim kızın ağlaması anlık oldu iğne girdiğinde çıkınca sustu ama tabi her bebek bir olmayabilir...
Çok tatlısınızCanim bacaklarini oynatmasin diye tutuyosun zaten ama igne olduktan sonra giydirmeden biraz kucagina alip sakinlestirebilirsin yada esinle gidersen o tutar sen de elini tutar sakinlestirmeye calisirsin.ben her asidan once yada dr a gitmeden once kizimi uyariyorum bi kac gun oncesinden gidene kadar ne kadar anliyo bilmiyorum da en azindan hazirlikli olsun diye dusunuyorum :) bak kizim korkma hemen gececek senin iyiligin icin falanesim bana deli misin ne anlicak diyo da ben aynen devam belki hatirlamaz ama bence kendilerince anliyolardir ya yalniz sen yine hazirliklisin ben gittigimde 3 tane olcagini bilmiyodum tek gittim bi de.her igneden sonra daga var mi bitmedi mi daha diyorum icim gitti ya
Oyy kuzum ya çok geçmiş olsun, maşallah kuzucuğaVerem koldan, diğerleri bacaktan oldu yatırdılar her aşıdan sonra kucağıma aldım hemen sakinleşti canım. Veremde 2 gün yıkamayın su değmesin dediler.
Çok geçmiş olsun yaaKızlarrr kızçem idrar yolu enf.ve mantar olmuşantibiyotik başlıyoruz ya şaka gibi.kesinlikle ıslak mendil kullanmayacakmışız ve her seferinde ılık suyla yıkayıp iyice kurulayacakmışız..
Sorma canım ya pamuklara sarıp sarmalıyoruz kuzuları ama olacak varsa oluyor işte.. doktor en az 1 haftalık diyor, çocuğumun ne ateşi ne başka bir şeyi vardı , bugün ilk defa yeşil akıntı geldi koştur koştur hastanede aldım soluğu zaten..ıslak mendil kesinlikle kullanmayın diyor , dediğin gibi mecbur başladık 1 hafta kullanacağız , Allah şifasını versin bununla gelmiş geçmiş olsun inşallahÇok geçmiş olsun yaaKıyamam kuzum benim, neden olmuş ki? Aşı bünyesini sarsmış olabilir mi ya, yavrum benim… Ağrı da yapar idrar yolu enfeksiyonu, iyileşmesi için mecbur başlaman lazım canım.
Çok geçmiş olsun canımKızlarrr kızçem idrar yolu enf.ve mantar olmuşantibiyotik başlıyoruz ya şaka gibi.kesinlikle ıslak mendil kullanmayacakmışız ve her seferinde ılık suyla yıkayıp iyice kurulayacakmışız..
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Cok gecmis olsun iyi farketmissiniz bir am once iyilessin insKızlarrr kızçem idrar yolu enf.ve mantar olmuşantibiyotik başlıyoruz ya şaka gibi.kesinlikle ıslak mendil kullanmayacakmışız ve her seferinde ılık suyla yıkayıp iyice kurulayacakmışız..