- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
İnşallah canımCok gecmis olsun iyi farketmissiniz bir am once iyilessin ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımCok gecmis olsun iyi farketmissiniz bir am once iyilessin ins
Çok geçmiş olsun canımKızlarrr kızçem idrar yolu enf.ve mantar olmuş antibiyotik başlıyoruz ya şaka gibi.kesinlikle ıslak mendil kullanmayacakmışız ve her seferinde ılık suyla yıkayıp iyice kurulayacakmışız..
Teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun canım
Cok gecmis olsun nasil farkettiniz canim belirtileri nelerKızlarrr kızçem idrar yolu enf.ve mantar olmuş antibiyotik başlıyoruz ya şaka gibi.kesinlikle ıslak mendil kullanmayacakmışız ve her seferinde ılık suyla yıkayıp iyice kurulayacakmışız..
Saolasın canım.valla altını temizlerken vajinasından sümük gibi yeşil bir akıntı geldi hemen doktora görüntü attım.tabi cevap gelene kadar internetten araştırma yaptım ve enf.olduğuna kanaat getirdim.sonra altını tekrar açtım ve bezinde de görünce hemen hastaneye götürdüm. Orada muayenede mantar olduğu tespit edildi.idrar testi verdik ve orda da bakteri göründü..Cok gecmis olsun nasil farkettiniz canim belirtileri neler
Anladim canim cok cok gecmis olsunSaolasın canım.valla altını temizlerken vajinasından sümük gibi yeşil bir akıntı geldi hemen doktora görüntü attım.tabi cevap gelene kadar internetten araştırma yaptım ve enf.olduğuna kanaat getirdim.sonra altını tekrar açtım ve bezinde de görünce hemen hastaneye götürdüm. Orada muayenede mantar olduğu tespit edildi.idrar testi verdik ve orda da bakteri göründü..
Ah kıyamam onaaa. Çok geçmiş olsun canım.Saolasın canım.valla altını temizlerken vajinasından sümük gibi yeşil bir akıntı geldi hemen doktora görüntü attım.tabi cevap gelene kadar internetten araştırma yaptım ve enf.olduğuna kanaat getirdim.sonra altını tekrar açtım ve bezinde de görünce hemen hastaneye götürdüm. Orada muayenede mantar olduğu tespit edildi.idrar testi verdik ve orda da bakteri göründü..
Teşekkür ederim canım bununla gelmiş geçmiş olsun inşallahAh kıyamam onaaa. Çok geçmiş olsun canım.
Bol bol acil şifalar diliyorum geçmiş olsun canımSaolasın canım.valla altını temizlerken vajinasından sümük gibi yeşil bir akıntı geldi hemen doktora görüntü attım.tabi cevap gelene kadar internetten araştırma yaptım ve enf.olduğuna kanaat getirdim.sonra altını tekrar açtım ve bezinde de görünce hemen hastaneye götürdüm. Orada muayenede mantar olduğu tespit edildi.idrar testi verdik ve orda da bakteri göründü..
Teşekkür ederim canımcımBol bol acil şifalar diliyorum geçmiş olsun canım
Walla canım al benden de o kadar. Bu sabah 5.30 da bı uyandı 19.30 a Kadar toplasan 1 saat o da memede uyurken uyudu. Aynen uyuyo yatağa koyuyorum uyanio. O sıra alt alıyorum tekrar emio tekrar yapıo derken kısır döngü içinde dolaniom. Hiç uyumadım dün gece de. Nolcak bu halimiz bilmiyorum. Allah'ım hepimize kolaylık versin.2.ay atagına hosgeldim bir hafta sürer sanırsam çarşamba günüde aşıları var ondan da huzursuz olur, kucagımda uyuyuyorum yatıyorum arkamı dönüyorum uyanıyor emiyor emiyor kusuyor, memeyle kavga ediyor sündürüyor, bırakıyor, kendime papatya çayı yapıp sakinleşecegim bu durumu yaşayanlar sizler ne yaptınız nasıl idare ettiniz bu durumu
Gerçekten Allah yardımsız olsun dertlerini de anlamıyoruzWalla canım al benden de o kadar. Bu sabah 5.30 da bı uyandı 19.30 a Kadar toplasan 1 saat o da memede uyurken uyudu. Aynen uyuyo yatağa koyuyorum uyanio. O sıra alt alıyorum tekrar emio tekrar yapıo derken kısır döngü içinde dolaniom. Hiç uyumadım dün gece de. Nolcak bu halimiz bilmiyorum. Allah'ım hepimize kolaylık versin.
2.ay atagına hosgeldim bir hafta sürer sanırsam çarşamba günüde aşıları var ondan da huzursuz olur, kucagımda uyuyuyorum yatıyorum arkamı dönüyorum uyanıyor emiyor emiyor kusuyor, memeyle kavga ediyor sündürüyor, bırakıyor, kendime papatya çayı yapıp sakinleşecegim bu durumu yaşayanlar sizler ne yaptınız nasıl idare ettiniz bu durumu
Kızlar bu atağın bitişinden sesleniyorum , gündüz hiç uyumayıp gece uykularından sesleniyorum şafak yakın ama gündüz memeyle savaşmalar maalesef devam ediyor sanki ağzına zehir damlatıyorum.bir sonraki emzirmede cok cok. Sonra yine cıyak anlam veremiyorumWalla canım al benden de o kadar. Bu sabah 5.30 da bı uyandı 19.30 a Kadar toplasan 1 saat o da memede uyurken uyudu. Aynen uyuyo yatağa koyuyorum uyanio. O sıra alt alıyorum tekrar emio tekrar yapıo derken kısır döngü içinde dolaniom. Hiç uyumadım dün gece de. Nolcak bu halimiz bilmiyorum. Allah'ım hepimize kolaylık versin.
Aaa bu biz 2 ay olmamiza 6 gun kaldi ama memeyle kavgalar artti hep kusuyir agzindan düşürünce bagiriyir sanki ben biraktitrdim insallah sorunsuz gecer2.ay atagına hosgeldim bir hafta sürer sanırsam çarşamba günüde aşıları var ondan da huzursuz olur, kucagımda uyuyuyorum yatıyorum arkamı dönüyorum uyanıyor emiyor emiyor kusuyor, memeyle kavga ediyor sündürüyor, bırakıyor, kendime papatya çayı yapıp sakinleşecegim bu durumu yaşayanlar sizler ne yaptınız nasıl idare ettiniz bu durumu
Aynı bizAaa bu biz 2 ay olmamiza 6 gun kaldi ama memeyle kavgalar artti hep kusuyir agzindan düşürünce bagiriyir sanki ben biraktitrdim insallah sorunsuz gecer
Geçmiş olsun canım şifa olsun bol antikor olsun güzel kızınaAhhh 2 aylık aşılar ne fenaymiş arkadaş... Walla ömrümden ömür gitti..
Geçmiş olsun canım yarın da biz yaptırıcaz inşallahAhhh 2 aylık aşılar ne fenaymiş arkadaş... Walla ömrümden ömür gitti..