TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Cok gecmis olsun nasil farkettiniz canim belirtileri neler
Saolasın canım.valla altını temizlerken vajinasından sümük gibi yeşil bir akıntı geldi hemen doktora görüntü attım.tabi cevap gelene kadar internetten araştırma yaptım ve enf.olduğuna kanaat getirdim.sonra altını tekrar açtım ve bezinde de görünce hemen hastaneye götürdüm. Orada muayenede mantar olduğu tespit edildi.idrar testi verdik ve orda da bakteri göründü..

Anladim canim cok cok gecmis olsun

Ah kıyamam onaaa. Çok geçmiş olsun canım.

Bol bol acil şifalar diliyorum geçmiş olsun canım

2.ay atagına hosgeldim bir hafta sürer sanırsam çarşamba günüde aşıları var ondan da huzursuz olur, kucagımda uyuyuyorum yatıyorum arkamı dönüyorum uyanıyor emiyor emiyor kusuyor, memeyle kavga ediyor sündürüyor, bırakıyor, kendime papatya çayı yapıp sakinleşecegim bu durumu yaşayanlar sizler ne yaptınız nasıl idare ettiniz bu durumu

Walla canım al benden de o kadar. Bu sabah 5.30 da bı uyandı 19.30 a Kadar toplasan 1 saat o da memede uyurken uyudu. Aynen uyuyo yatağa koyuyorum uyanio. O sıra alt alıyorum tekrar emio tekrar yapıo derken kısır döngü içinde dolaniom. Hiç uyumadım dün gece de. Nolcak bu halimiz bilmiyorum. Allah'ım hepimize kolaylık versin.

Gerçekten Allah yardımsız olsun dertlerini de anlamıyoruz

Kızlar bu atağın bitişinden sesleniyorum , gündüz hiç uyumayıp gece uykularından sesleniyorum şafak yakın ama gündüz memeyle savaşmalar maalesef devam ediyor sanki ağzına zehir damlatıyorum.bir sonraki emzirmede cok cok. Sonra yine cıyak anlam veremiyorum

Aaa bu biz 2 ay olmamiza 6 gun kaldi ama memeyle kavgalar artti hep kusuyir agzindan düşürünce bagiriyir sanki ben biraktitrdim insallah sorunsuz gecer

Kizlar selam. Bayadir giremiyordum. Bebisi hasta olanlara bol sifa diliyorum. Bizde hem alerjik hem koligiz. Üstün e birde uykysuzluk mahvediyor. 2.5 aydan sonra şikayetleri azalan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…