Hangi üç aşı yapıldı canim? Benim bildiğim 2. Ayda rota var o da ağızdan alınan bir de verem aşısı var.Canım biz bugün olduk .. 3 adet aşı yaptılar.çok şükür uzun süre ağlamadı kızım sadece iğne girdiği anda ağladı ve sustu.. beslenme saatlerinde uyanıyor ağlıyor emiyor ve uyuyor bugün böyle geçiyor, çok hafif ateşi var gibi takipteyim.sağlık ocağı hemşiremiz 38.5 üstüne çıkarsa 1 çay kaşığı calpol ver dedi.. son olarak eklemek istiyorum ki bence 1 günde 3 aşı çok fazla yaa
Yok canım , verem aşısı,karma aşı bir de zatürre aşısı yapıldı..Hangi üç aşı yapıldı canim? Benim bildiğim 2. Ayda rota var o da ağızdan alınan bir de verem aşısı var.
Yok canım , verem aşısı,karma aşı bir de zatürre aşısı yapıldı..
Hatta hemşireye söyledim çok fazla değil mi diye sağlık bak. aşı takvimini gösterdi
Bizim doktor rotayı üçüncü ayda yapıcaz dedi canımHangi üç aşı yapıldı canim? Benim bildiğim 2. Ayda rota var o da ağızdan alınan bir de verem aşısı var.
Off ki ne offf, gerçekten çok fazla, daha çok küçüklerCanım biz bugün olduk .. 3 adet aşı yaptılar.çok şükür uzun süre ağlamadı kızım sadece iğne girdiği anda ağladı ve sustu.. beslenme saatlerinde uyanıyor ağlıyor emiyor ve uyuyor bugün böyle geçiyor, çok hafif ateşi var gibi takipteyim.sağlık ocağı hemşiremiz 38.5 üstüne çıkarsa 1 çay kaşığı calpol ver dedi.. son olarak eklemek istiyorum ki bence 1 günde 3 aşı çok fazla yaa
Çook teşekkür ederiz teyzesi , çok halsiziz bütün gündür uyuyoruz , beslenme saatinde alıyorum emziriyorum minik minik inliyor kuzucumOff ki ne offf, gerçekten çok fazla, daha çok küçüklerKıyamam kuzuma yaa, çok geçmiş olsun
Canim rotavirus asisi ozel oluyo belli bi ucret karsiligi ve mecburi degil ister yaptir ister yaptirma ben sordum bi garantisi yok asi olup da virusu kapan da oluyo dedi hemsire genelde yaptiriyo mu anneler doktor oneriyo mu dedim bizim dr onermiyo cogu kisi de yaptirmiyo ama sen kimseyi baz alma kendin karar ver dedi yaptirmadim ben ,1 koldan iki de bacaktan yapilan verem asisi miydi hatirlamiyorum da benimki bi igne batirildigi zaman agladi islem bittiginde sakinlesti cok sukur oyle ates huzursuzluk falan da olmadi ayin 18 inde 4. Ay asimiz var bakalim o zaman nasil olacakHangi üç aşı yapıldı canim? Benim bildiğim 2. Ayda rota var o da ağızdan alınan bir de verem aşısı var.
Ben 5+6 da duymuştum ilk kezKızlar selamlar kalp atışı en erken ne zaman duyulur . Adet tarihime göre 6+4 olacak kontrolde. Daha mı geçe alayım randevuyu. Ama bir an önce gitmek istiyorum. Kortizonu keser belki doktor.
Bizim Dr da illa yapılmalı dedi, bilemiyorum pahalı bir aşı acaba Dr un oyununa mi gelioz, yaptır bı dert yaptırma bı dertCanim rotavirus asisi ozel oluyo belli bi ucret karsiligi ve mecburi degil ister yaptir ister yaptirma ben sordum bi garantisi yok asi olup da virusu kapan da oluyo dedi hemsire genelde yaptiriyo mu anneler doktor oneriyo mu dedim bizim dr onermiyo cogu kisi de yaptirmiyo ama sen kimseyi baz alma kendin karar ver dedi yaptirmadim ben ,1 koldan iki de bacaktan yapilan verem asisi miydi hatirlamiyorum da benimki bi igne batirildigi zaman agladi islem bittiginde sakinlesti cok sukur oyle ates huzursuzluk falan da olmadi ayin 18 inde 4. Ay asimiz var bakalim o zaman nasil olacak
Bizim kızın doktoru da isteğe bağlı dedi canım , ama ben yaptıracağım , antikoru olsun en azından yavruşunBizim Dr da illa yapılmalı dedi, bilemiyorum pahalı bir aşı acaba Dr un oyununa mi gelioz, yaptır bı dert yaptırma bı dert
Benimli de 6 gün sürdü, bugun bitti şükür. baya yoğun kan revandı ayıptır söylemesi, bi ara korktum. neyse bitti bugün. doktorum olabiliyo böyle dedi.Merhaba canım, benim de doğumdan itibaren devam eden, bitmeyen hafif kanamam var. 31 Aralık günü itibariyle ağrılı olmaya başladı ve regl olmuşum meğerse, miktarı az olunca farkında değildim. Ağrılı olduğu için doktoruma sorduk, öyle öğrendim regl olduğumu. İlk adetim 14 gün kadar sürmüştü, bu da aynı şekilde uzun sürecekmiş. Hayırlısı bakalım…
Biz dün 3 aşımızı olduk. Gecemiz biraz uykulu geçti azıcık beslenme aralarında ağladı ama ateş vs yapmadı şükür. Bugün de hafif huysuzdu hep uyumak istedi. 3 aşı bence de çok ağır ya ama takvim o şekildeymiş maalesef.Kızlar bebişlerinizin ikinci ay aşıları nasıldı? Haftaya yapılacak bizimki ve ben canı acıyacağı için çok korkuyorum
Canım biz bugün olduk .. 3 adet aşı yaptılar.çok şükür uzun süre ağlamadı kızım sadece iğne girdiği anda ağladı ve sustu.. beslenme saatlerinde uyanıyor ağlıyor emiyor ve uyuyor bugün böyle geçiyor, çok hafif ateşi var gibi takipteyim.sağlık ocağı hemşiremiz 38.5 üstüne çıkarsa 1 çay kaşığı calpol ver dedi.. son olarak eklemek istiyorum ki bence 1 günde 3 aşı çok fazla yaa
Canim rotavirus asisi ozel oluyo belli bi ucret karsiligi ve mecburi degil ister yaptir ister yaptirma ben sordum bi garantisi yok asi olup da virusu kapan da oluyo dedi hemsire genelde yaptiriyo mu anneler doktor oneriyo mu dedim bizim dr onermiyo cogu kisi de yaptirmiyo ama sen kimseyi baz alma kendin karar ver dedi yaptirmadim ben ,1 koldan iki de bacaktan yapilan verem asisi miydi hatirlamiyorum da benimki bi igne batirildigi zaman agladi islem bittiginde sakinlesti cok sukur oyle ates huzursuzluk falan da olmadi ayin 18 inde 4. Ay asimiz var bakalim o zaman nasil olacak
Hepinize çok teşekkür ederim cevap için güzel annelerimBiz dün 3 aşımızı olduk. Gecemiz biraz uykulu geçti azıcık beslenme aralarında ağladı ama ateş vs yapmadı şükür. Bugün de hafif huysuzdu hep uyumak istedi. 3 aşı bence de çok ağır ya ama takvim o şekildeymiş maalesef.
Valla koldan olan için kucağa aldırdı yan tutturdu hemşire kolları sabit tuttuk.. bacaktan olanları sedyede yaptı yine sabit tutturdu o şekilde yaptı canım . Benim kızın ağlaması anlık oldu iğne girdiğinde çıkınca sustu ama tabi her bebek bir olmayabilir...Hepinize çok teşekkür ederim cevap için güzel annelerimPeki aşı yapılırken kucağınızda mı tuttunuz yoksa yatırarak mı yapıldı aşılar? Üç aşı birden olunca kucağımda tutsam daha iyi olur, öperim, sakinleştiririm diye düşünüyorum ama siz nasıl yaptırdınız merak ettim
Benim de 6 +3 du duydugumdaKızlar selamlar kalp atışı en erken ne zaman duyulur . Adet tarihime göre 6+4 olacak kontrolde. Daha mı geçe alayım randevuyu. Ama bir an önce gitmek istiyorum. Kortizonu keser belki doktor.
Canim bacaklarini oynatmasin diye tutuyosun zaten ama igne olduktan sonra giydirmeden biraz kucagina alip sakinlestirebilirsin yada esinle gidersen o tutar sen de elini tutar sakinlestirmeye calisirsin.ben her asidan once yada dr a gitmeden once kizimi uyariyorum bi kac gun oncesinden gidene kadar ne kadar anliyo bilmiyorum da en azindan hazirlikli olsun diye dusunuyorum :) bak kizim korkma hemen gececek senin iyiligin icin falanHepinize çok teşekkür ederim cevap için güzel annelerimPeki aşı yapılırken kucağınızda mı tuttunuz yoksa yatırarak mı yapıldı aşılar? Üç aşı birden olunca kucağımda tutsam daha iyi olur, öperim, sakinleştiririm diye düşünüyorum ama siz nasıl yaptırdınız merak ettim
Canim herkesin bunyesi farkli sende olan bende olmayabiliyor bende olan bi baskasinda olmayabiliuor ben o kadar arastirip takiyodum ki iki hafta oldu transferden sonra hala yerlesme kanamasi olmadi falan tuttu mu tutmadi mi acaba diye kasik agrisi olmadi yine mi husran dedim bunlari yasamadim bosuna takmisim uzulmusum o yuzden hic stres yapmasin kafaya takmasin tadini cikarsin insallah hayirlisiyla tutar ki ben asilama oldugumda belim agridi sirtim agridi kesin tutmustur diyodum tutmamisti o yuzden belli olmuyor yaniKızlar gecn hafta cuma arkadaşım transfer oldu da bugün adet ağrısı gibi ağrı yapmış bana olmamıştı aranızda böyle ağrılar yaşayan olmuş muydu merak ettim.
Verem koldan, diğerleri bacaktan oldu yatırdılar her aşıdan sonra kucağıma aldım hemen sakinleşti canım. Veremde 2 gün yıkamayın su değmesin dediler.Hepinize çok teşekkür ederim cevap için güzel annelerimPeki aşı yapılırken kucağınızda mı tuttunuz yoksa yatırarak mı yapıldı aşılar? Üç aşı birden olunca kucağımda tutsam daha iyi olur, öperim, sakinleştiririm diye düşünüyorum ama siz nasıl yaptırdınız merak ettim