TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar selamlar. Benimm kızım 12-1 den önce uyumuyor ne yaprsam yapıyım 7-8 saat uyanık kalmış oluyır akşam uyuyana kadar nasıl dayanıyor anlamıyorum.
Canim karni doymuyor olabilir bir de ne kadar zamanda bir yikiyosun haftada iki uc kere yikasan rahatlar belki cocuk arada guzel havalarda disari cikarmaya calis ama genelde doymadiklari zaman gazi oldugu zaman uyuyamayabiliyorlar

Benim gwce mesaim başladı kızlar uyutmaya calısıyorum bakalım kaçta uyuycak kaç saat uğraştırcak beni😂
Kolay gelsin canim dun gece benimki de uyumadi bi turlu omuzumda koynumda biraz uyuyo yerine koyunca kalkiyodu sabah 7 ye kadar ne uyudu ne uyuttu arada 5 -10 dk gozlerini kapatiyodu ama tam anlamiyla derin uykuya dalmadi mama yemiyodu yemedigi icin de doymuyodu buyuk ihtimalle biberonun ucuna cok kucuk cit attim bu ucu yeni almistim cit atmayi unutmusum bi haftadir niye yemiyo diyodum az evel birazcik yedi cok sukur sonra uyudu misil misil

Benimki de uyumuo şuanda.Gecenin ilerleyen saatleri nasıl olur bilemiyorum kızlar.İsin ilginci benim kızım çok obur karnı da tok ama uyumuo.Cin kesilio yerine koyunca😁😁

Benimki de uyumuo şuanda.Gecenin ilerleyen saatleri nasıl olur bilemiyorum kızlar.İsin ilginci benim kızım çok obur karnı da tok ama uyumuo.Cin kesilio yerine koyunca😁😁
Ben ne yapsam uyandıramıyorum bıraktım kendi haline belli gece uzun😬inşallah seninki uyur canım yaa sizler uyuyunca ben uyumuş kadar olurum 🥰

Kızlar selamlar. Benimm kızım 12-1 den önce uyumuyor ne yaprsam yapıyım 7-8 saat uyanık kalmış oluyır akşam uyuyana kadar nasıl dayanıyor anlamıyorum.
Selam canım geçici bir durum geçen hafta bizde öyleydik ve işin kötü tarafı ne gece ne gündüz uyumak istemiyordu. Büyüme atakları sanırsam. Bir kaç gündür düzene bindik. Ama 7 gün sonra 2. Aylık oluyoruz o zamanda bilmediğim bir atak beni bekliyor. Harika haftalar diye bir kitap var onda atak haftaları ve çocukların verdiği tepkiler yazıyor. Bende ilk başta endişelendim. Kitabı tam okumadım ama atak haftalarına ve değişen Duygularını okudum. Endişem geçti. Bu zamanlarda biraz sabır ve alabiliryorsan dinlenmen için destek 🌼🙏

Kizlar bebegi yerine koyar koymaz uyanan anneler burada mı? Birkac gecedir bu haldeyiz koyar koymaz kalkıyor sadece karın üstü koyunca uyuyor onda da sürekli uyutmak istemiyorum,sabaha karşı pes edince artik yatiriyorum normal mi? Sırt üstü koyar koymaz elini kolunu oynatıyor pat uyaniyor

Canim karni doymuyor olabilir bir de ne kadar zamanda bir yikiyosun haftada iki uc kere yikasan rahatlar belki cocuk arada guzel havalarda disari cikarmaya calis ama genelde doymadiklari zaman gazi oldugu zaman uyuyamayabiliyorlar
Yok canım gaz da açlıkta değil bence gece onun için 1 den sonea falan baslıyor onun düzelmesi lazım:) evet iki günde bir yokıyorum mutlaka. Cumartesi pazar hep dışarı cıkardım yürüyüşe. Bakaljm canım düzelir diye umuyorum

Selam canım geçici bir durum geçen hafta bizde öyleydik ve işin kötü tarafı ne gece ne gündüz uyumak istemiyordu. Büyüme atakları sanırsam. Bir kaç gündür düzene bindik. Ama 7 gün sonra 2. Aylık oluyoruz o zamanda bilmediğim bir atak beni bekliyor. Harika haftalar diye bir kitap var onda atak haftaları ve çocukların verdiği tepkiler yazıyor. Bende ilk başta endişelendim. Kitabı tam okumadım ama atak haftalarına ve değişen Duygularını okudum. Endişem geçti. Bu zamanlarda biraz sabır ve alabiliryorsan dinlenmen için destek 🌼🙏
Evet benimki de suan atak haftasında o kitabı alıyım iyiki söyledin. Benimki 2 ay 10 günlük oldu.

Kizlar bebegi yerine koyar koymaz uyanan anneler burada mı? Birkac gecedir bu haldeyiz koyar koymaz kalkıyor sadece karın üstü koyunca uyuyor onda da sürekli uyutmak istemiyorum,sabaha karşı pes edince artik yatiriyorum normal mi? Sırt üstü koyar koymaz elini kolunu oynatıyor pat uyaniyor
Cnaım bu durum cok normal doktorlar da cok normal oldugunu söylüyorlar. Kendilerini yalnız hissediyorlar sanırım ilk üç ay kucak isteme sebepleri bu hamilelik devamı gibi oluyormus. El oynatması uyandırıyorsa coo fazla sarmadan kundak yapmayı dene istersen. Karın üstü seviyolar genelde o sıcaklığı hissediyolsr sanırım karınlarında. Kucagında tam dalsın öyle beşiğine koymayı dene ben öyle yapıyorum. Uyanıyor mesela alıyorum piş piş kucagımda uyumazsa tekrar emziriyorum falan bu döngü uzuyor gidiyor ama bi yerde zor da olsa pes ediyorlar

Cnaım bu durum cok normal doktorlar da cok normal oldugunu söylüyorlar. Kendilerini yalnız hissediyorlar sanırım ilk üç ay kucak isteme sebepleri bu hamilelik devamı gibi oluyormus. El oynatması uyandırıyorsa coo fazla sarmadan kundak yapmayı dene istersen. Karın üstü seviyolar genelde o sıcaklığı hissediyolsr sanırım karınlarında. Kucagında tam dalsın öyle beşiğine koymayı dene ben öyle yapıyorum. Uyanıyor mesela alıyorum piş piş kucagımda uyumazsa tekrar emziriyorum falan bu döngü uzuyor gidiyor ama bi yerde zor da olsa pes ediyorlar
Her şeyi deniyorum son bir haftadır böyle,bazen pispislarken kucağımda uyuyakalmaktan korkuyorum dalıyor cok guzel yatırıyorum ayni mod😄gecicidir umarim

Benim kızçe bugün rekor kırdı dün gece 12.00 den bu sabah 9.30 a kadar göz kırpmama rekoru...... Hayattaki en sevdiğim vazgeçemem dediğim şey uykuydu, bu da benim sınavım 😂😂😂

Yok canım gaz da açlıkta değil bence gece onun için 1 den sonea falan baslıyor onun düzelmesi lazım:) evet iki günde bir yokıyorum mutlaka. Cumartesi pazar hep dışarı cıkardım yürüyüşe. Bakaljm canım düzelir diye umuyorum
Insallah canim daha kucukler ya dunyaya adapte olmaya calisiyolar gecesi gunduzu yok daha zamanla duzelir insallah

Kızlar mutlu yıllar çok güzel bi sene olsun bebişlerimizle sağlık ve mutluluk diliyorum hepinize.🙏❤️

Bu arada ben regl oldum sanırım ya bu normal mi? Emzirme devam ama sütüm mü kesiliyor yoksa erken değil mi sizce regl için? İlk akşam az kahve lekelenme başladı. Şimdi baya söküldüm tuvalette. Üzüldüm biraz 😔
Merhaba canım, benim de doğumdan itibaren devam eden, bitmeyen hafif kanamam var. 31 Aralık günü itibariyle ağrılı olmaya başladı ve regl olmuşum meğerse, miktarı az olunca farkında değildim. Ağrılı olduğu için doktoruma sorduk, öyle öğrendim regl olduğumu. İlk adetim 14 gün kadar sürmüştü, bu da aynı şekilde uzun sürecekmiş. Hayırlısı bakalım…

Kızlar bebişlerinizin ikinci ay aşıları nasıldı? Haftaya yapılacak bizimki ve ben canı acıyacağı için çok korkuyorum 🥺
Biz de haftaya yaptoracağız normalde gecen hafta yapılcaktı ama kızım rahatsız oldugu için doktoru erteledi bu hafta da sağlık ocagına verem aşısı gelmiyormus haftaya olcak bakalım inş sorunsuz atlatırlar🙏🏾

Kızlar bebişlerinizin ikinci ay aşıları nasıldı? Haftaya yapılacak bizimki ve ben canı acıyacağı için çok korkuyorum 🥺
Canım biz bugün olduk .. 3 adet aşı yaptılar.çok şükür uzun süre ağlamadı kızım sadece iğne girdiği anda ağladı ve sustu.. beslenme saatlerinde uyanıyor ağlıyor emiyor ve uyuyor bugün böyle geçiyor, çok hafif ateşi var gibi takipteyim.sağlık ocağı hemşiremiz 38.5 üstüne çıkarsa 1 çay kaşığı calpol ver dedi.. son olarak eklemek istiyorum ki bence 1 günde 3 aşı çok fazla yaa

X