- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 29
Dün gece 12 de mecburi sezeryanla anne olmuş biri olarak bildiririmMerhaba güzel anneler. Beni de heyecan bastı. Doktorum pazartesi sabah 8 de yatış verdi. Suni ile doğumu başlatıcak. Çok heyecanlı ve stresliyim. İnşallah herşey yolunda gider de hemencik olur. Doğum yaptığınız gün için önerebileceğiniz bişeyler var mı. Ya da şunu yap çok iyi olur dediğiniz. Hiç bişey bilmeden gitmek insanı biraz tedirginleştiriyor.
Çok teşekkür ederim aldım depent. Karnımı doyurup mu gitsem yoksa biraz aç mı gitsem bilemedim bu konuda öneriniz nedir ?Dün gece 12 de mecburi sezeryanla anne olmuş biri olarak bildiririmyanına bol su al canım.O sancılarda bişi yiyemiosun ne fırsatın ne takatin kalıo.Su bana ilaç gibi geliodu sancı aralarında.Sancilarin bazıları soluğunu kesicek o sırada küçük küçük devam et nefeslerine.Tika başa bı valiz hazırlamıştım ne yazık ki bişeyimi kullanmaya fırsatım olamadi benim.Ama kesinlikle depend emici külot muhteşem hayat kurtarıcı bişey.Suyum geldiği ilk andan beri dependleri kullanıyorum.Tavsiye ederim.Allah sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin umarım.
Bunu bence doktorunuza sorun.Mesela ben acil sezeryana alındım.Surecin nasıl işleyeceği bazen belli olamayabilio.Ben aç gelmiştim hastaneye.Zaten gebelik boyunca bişey yiyemedigim için hep açtım.Butun günü sabah yediğim bı simitle geçirmiştim doğum yaptığım gece.Çok teşekkür ederim aldım depent. Karnımı doyurup mu gitsem yoksa biraz aç mı gitsem bilemedim bu konuda öneriniz nedir ?
Canım ben öyle bir şey duymadım hiç. Sanmam yani ilgisi yok. Sağılan süt 3 gün buzdolabında saklanıyor biz en eski tarih ve saattekinden başlayıp sıcak suda benmari ılıtıp veriyoruz.Merhaba kızlar size bir sorum olacak. Gündüz sagılan süt gpnddpz gece sagılan gece verilecek diyor. Ama benim gece sütüm çok az oluyor bende mama yerine gündüz sagdıgımı dolapta saklayıp gece veriyorum. Emzirdikten sonra takviye niyetineyanlış mı yapıyorum acaba bilgi sahıbı olan var mı aramızda?
Yarin yani cok heyecanli guzel haberlerini bekliyoruz cnm benmMerhaba güzel anneler. Beni de heyecan bastı. Doktorum pazartesi sabah 8 de yatış verdi. Suni ile doğumu başlatıcak. Çok heyecanlı ve stresliyim. İnşallah herşey yolunda gider de hemencik olur. Doğum yaptığınız gün için önerebileceğiniz bişeyler var mı. Ya da şunu yap çok iyi olur dediğiniz. Hiç bişey bilmeden gitmek insanı biraz tedirginleştiriyor.
Bende öyle yapıyorum genelde 2.güne gelenleri de buzluga atıyorum. Bir yazıda okudum da yanlış mı yapıyorum acaba dedim. Birde canım hangi biberon tercih ediyorsunCanım ben öyle bir şey duymadım hiç. Sanmam yani ilgisi yok. Sağılan süt 3 gün buzdolabında saklanıyor biz en eski tarih ve saattekinden başlayıp sıcak suda benmari ılıtıp veriyoruz.
Phillips avent aldım canım iyi baya akışı vs anne memesine en yakınmış.Bende öyle yapıyorum genelde 2.güne gelenleri de buzluga atıyorum. Bir yazıda okudum da yanlış mı yapıyorum acaba dedim. Birde canım hangi biberon tercih ediyorsun
Sağlıkla gelsin minnoş canım haberdar et bizi deKizlar cuma gunu sanirim dogum olcak bebis kilo almamis beklemeyelim dedi dr. pers tekrar kontrolum var 37+2 dualarinizi beklerim.
Amin canim benim insallahSağlıkla gelsin minnoş canım haberdar et bizi de
Sağlıkla kucağına al canım inşallahAmin canim benim insallaharalik derken kasim annelerine katilcm sanrm
40.haftada mi olucan cnmSağlıkla kucağına al canım inşallahHiç belli olmuyor işte ben de 20 si gibi sezaryen olurum diyodum doktor 29 u dedi sağlıklı olsunlar da
Doktora göre 38+5 miş40.haftada mi olucan cnminsallah saglikla gelsinler guzel haberlerimizi paylasalim
Insallah vaktinde gelsin saglikla cnmDoktora göre 38+5 mişSata göre ultrasonda öyle çıkıyor ben de bir bildiği vardır diye tamam dedim doğuma kadar 3.5 kilo olur biraz kilo alsın dedi şuan 3.200 filandı inşallah bekleriz günümüzü
Yaşasın uykusuz gecelerKızlar sizin de hormonlar sapıttı mı? Ben çok ağlak oldum ya her şeye ağlıyorum. Garipmiş bu lohusalık
Ya evet ben de. Çok fena ya. Bizim minnoş bi de tam bi kucak kuzusu yatağa yatınca bağırıyor kucakta susuyor. Yandık valla. Uykusuzluk, yorgunluk hormonlarla komboYaşasın uykusuz geceler, hem ne sapıttı.. bir de ben herkese kızıyorum , söyleniyorum. Allah sabır versin hepimize..