TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar size güzel bir öneri ile geldim. Sütümü sagmak için elektrikli almıştım cNım çok yanıyordu ve emzirirken akan sütüm boşa gidiyordu. Mochi aldım. Emzirirken diger gögsüme takıyorum acısız agrısız kendi kendine sagıyor. Hemde süt sagıldıkça artıyor. Düşünceniz varsa sagma gibi tavsiyemdir. Bu arada 10 günlük olduk. Çok şükür sarılık olmadan atlattık. Geceleri biraz zorluyor ama çok şükür rabbime

Merhaba güzel anneler. Beni de heyecan bastı. Doktorum pazartesi sabah 8 de yatış verdi. Suni ile doğumu başlatıcak. Çok heyecanlı ve stresliyim. İnşallah herşey yolunda gider de hemencik olur . Doğum yaptığınız gün için önerebileceğiniz bişeyler var mı. Ya da şunu yap çok iyi olur dediğiniz. Hiç bişey bilmeden gitmek insanı biraz tedirginleştiriyor.

Dün gece 12 de mecburi sezeryanla anne olmuş biri olarak bildiririmyanına bol su al canım.O sancılarda bişi yiyemiosun ne fırsatın ne takatin kalıo.Su bana ilaç gibi geliodu sancı aralarında.Sancilarin bazıları soluğunu kesicek o sırada küçük küçük devam et nefeslerine.Tika başa bı valiz hazırlamıştım ne yazık ki bişeyimi kullanmaya fırsatım olamadi benim.Ama kesinlikle depend emici külot muhteşem hayat kurtarıcı bişey.Suyum geldiği ilk andan beri dependleri kullanıyorum.Tavsiye ederim.Allah sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin umarım.

Çok teşekkür ederim aldım depent. Karnımı doyurup mu gitsem yoksa biraz aç mı gitsem bilemedim bu konuda öneriniz nedir ?

Çok teşekkür ederim aldım depent. Karnımı doyurup mu gitsem yoksa biraz aç mı gitsem bilemedim bu konuda öneriniz nedir ?
Bunu bence doktorunuza sorun.Mesela ben acil sezeryana alındım.Surecin nasıl işleyeceği bazen belli olamayabilio.Ben aç gelmiştim hastaneye.Zaten gebelik boyunca bişey yiyemedigim için hep açtım.Butun günü sabah yediğim bı simitle geçirmiştim doğum yaptığım gece.

Merhaba kızlar size bir sorum olacak. Gündüz sagılan süt gpnddpz gece sagılan gece verilecek diyor. Ama benim gece sütüm çok az oluyor bende mama yerine gündüz sagdıgımı dolapta saklayıp gece veriyorum. Emzirdikten sonra takviye niyetine yanlış mı yapıyorum acaba bilgi sahıbı olan var mı aramızda?

Canım ben öyle bir şey duymadım hiç. Sanmam yani ilgisi yok. Sağılan süt 3 gün buzdolabında saklanıyor biz en eski tarih ve saattekinden başlayıp sıcak suda benmari ılıtıp veriyoruz.

Yarin yani cok heyecanli guzel haberlerini bekliyoruz cnm benm

Canım ben öyle bir şey duymadım hiç. Sanmam yani ilgisi yok. Sağılan süt 3 gün buzdolabında saklanıyor biz en eski tarih ve saattekinden başlayıp sıcak suda benmari ılıtıp veriyoruz.
Bende öyle yapıyorum genelde 2.güne gelenleri de buzluga atıyorum. Bir yazıda okudum da yanlış mı yapıyorum acaba dedim. Birde canım hangi biberon tercih ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…