TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Canım çok çoook geçmiş olsun. Sakın stres yapma, hastanede müdahale ile sen de bebeğin de güvendesiniz. Dualarım seninle bebiş erkenden gelmeyecek inşallah, sağlıkla alacaksıb kucağına. Bizim bebişlerimiz savaşçı, tutundular dünyaya. Öyle kolay kolay pes etmezler ❤️🙏🙏🙏
Cok cok tesekkur ederim destek mesajlarinizi okudukca gozlerim yasariyo hepiniz de iyi ki varsiniz 🙏🙏Allah tek tek hepinizden razi olsun cok sukur hastanede gozetim altindayim kendimizi once Allah a sonra hekimlere emanet ettik .insallah tedavimiz guzel sonuclanir da bebegimi vaktinde alirim kucagima.Allah hepimizin evlatlarini korusun bebislerimize annelerimize saglik sihhat versin 🤲🤲🌺🌺❤❤

Kızlar hastane çantasııı hazırlayan oldu mu aranızda. Hazırlaynlar neler koyduğunu yazarda bize de fikir olur. Haftaya hazırlamayı düşünüyorum
Ben basladim yavastan canim listem.hazir . Bebisin kıyafetleri hazir yikandi utulendi kendiminkileride siparis verdim geliyorlar yikayop utuleyip koyacagim onlarida.
Bebis icin hazirladiklarim :
10 lu hastand cikisi 1 adet
5 li jastane cikisi 2 adet. ( 1 adette hastanede veriyorlar bu kadar yeterli diye dusundum.)
15 tane bez ne olur ne olmaz diye 😊
Islak mendil saf su olanlardan
Avent küçük cam biberon eger sut gelmezse diye
Muslin ortu 2 adet
Agiz mendili 5 afet
Pisik kremi
Alt acma pedi
Ve 2 tane battaniye. Birde malum dogum kasim ayina denk gelecegi insallah örgü patik koyacagim 1 cift çıkış icin
Kendim icin ;
Sabahlikli Gecelik 1 adet foto cekimi icin
2 adet pijama takimi
Hirka
Corap 2 adet
Terlik
Ic camasiri 2 takim
2 adet emzirme atleti
Gumus gogus kapagi
Gogus ucu kremi
Yetiskin külot bezlerden
Kapali olduum icin bone ve sal
Kirli poseti.
Makyaj malz. Dis fircasi macunu kolanya maskr tarak.
Hepsini koymak icinde 2 adet bavul ici organizer aldim malum eşlerimiz yanimizda kaliyir bir tek herseyi rahatlikla bulsun diye.
Haftaya herseyi bavulumuza koyarim.diye düşündüm insallah

Ben basladim yavastan canim listem.hazir . Bebisin kıyafetleri hazir yikandi utulendi kendiminkileride siparis verdim geliyorlar yikayop utuleyip koyacagim onlarida.
Bebis icin hazirladiklarim :
10 lu hastand cikisi 1 adet
5 li jastane cikisi 2 adet. ( 1 adette hastanede veriyorlar bu kadar yeterli diye dusundum.)
15 tane bez ne olur ne olmaz diye 😊
Islak mendil saf su olanlardan
Avent küçük cam biberon eger sut gelmezse diye
Muslin ortu 2 adet
Agiz mendili 5 afet
Pisik kremi
Alt acma pedi
Ve 2 tane battaniye. Birde malum dogum kasim ayina denk gelecegi insallah örgü patik koyacagim 1 cift çıkış icin
Kendim icin ;
Sabahlikli Gecelik 1 adet foto cekimi icin
2 adet pijama takimi
Hirka
Corap 2 adet
Terlik
Ic camasiri 2 takim
2 adet emzirme atleti
Gumus gogus kapagi
Gogus ucu kremi
Yetiskin külot bezlerden
Kapali olduum icin bone ve sal
Kirli poseti.
Makyaj malz. Dis fircasi macunu kolanya maskr tarak.
Hepsini koymak icinde 2 adet bavul ici organizer aldim malum eşlerimiz yanimizda kaliyir bir tek herseyi rahatlikla bulsun diye.
Haftaya herseyi bavulumuza koyarim.diye düşündüm insallah
Çok sağol canım cok güzrl hazırlamışsın. Bana arkadaşım depend ped önerdi senin dediğin de o mu?

Çok sağol canım cok güzrl hazırlamışsın. Bana arkadaşım depend ped önerdi senin dediğin de o mu?
Aynen canim depend ped aldim. Umarim isine yarar seninde :) birde hastaneden hastaneye değişiyor ben Acibadem de dogum yaoacagim ins bebisi banyo yaptırıyorlar o sebeple ona da kendime de birer havlu koyacagim :)

Aynen canim depend ped aldim. Umarim isine yarar seninde :) birde hastaneden hastaneye değişiyor ben Acibadem de dogum yaoacagim ins bebisi banyo yaptırıyorlar o sebeple ona da kendime de birer havlu koyacagim :)
Hmm onu bilmiyorum canım sorarım ona göre koyarım ben de.

Kızlar selam, ben de kontrolden geldim. 29+2 yiz. 1388 Gr olmuşuz.🙏 Dr um ısrarla biontech aşı olmamı istiyor. Antalya'da durumlar çok kötü ve ölümler arttığını söyledi.( Allah korusun hepimizi) Ne yapacağımi bilemedim.. bugün ayrıca kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Hepimize sağlıklı mutlu günler diliyorum 🙏

Kızlar selam, ben de kontrolden geldim. 29+2 yiz. 1388 Gr olmuşuz.🙏 Dr um ısrarla biontech aşı olmamı istiyor. Antalya'da durumlar çok kötü ve ölümler arttığını söyledi.( Allah korusun hepimizi) Ne yapacağımi bilemedim.. bugün ayrıca kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Hepimize sağlıklı mutlu günler diliyorum 🙏
Maşallah minik periye🧿 benim doktorum da ısrarla olmamı istemiyor İstanbul gibi bir yerde..... Çok korkuyorum çok doktora danıştım hepsi sen karar vereceksin diyor kafayı yemek üzereyim 🥺 zorunlu kılmamaları kararı bana bırakmaları çok sinirlendiriyor ve şüphelendiriyor Allah hepimizin yardımcısı olsun 🌺

Kizlar durum ayni oldugu icin bisey yazamadim serum takiyolar antibiyotik veriyolar onun disinda bugun bi ilaca daha baslicam.ara ara suyum gelmeye devam ediyo .dr doguma kadar durmaz o artik dedi 34 . Haftaya kadar tutmaya caliscaz ama gelirse de acil sezeryan olur dedi.bi bayan daha var onu da 34 e kadar tutmuslar bi haftadir burdaymis o da su gelme sikayetiyle gelmis ona demisler 38 e kadar bekleyelim diye.insallah ben de olabildigince bebek saglikli oldugu surece yerinde kalsin isterim ne kadar vaktinde dogsa o kadar iyi.bu arada ben de asi olmadim bu durumda da yapcaklarini sanmiyorum artik dogumdan sonraya kalir bi yandan korkuyorum kaparim diye hastane ortami sonucta ama yapcak bisey yok olabildigince dikkat etmeye calisiyoruz.Hepinize tesekkur ederim firsat buldum mu yazarim yine.Bu arada nedense sekerim hala yuksek cikiyo onun icin de aksam 10 da insulin vuruyolar.insallah tez zamanda kavusuruz sagligimiza saglikli bi sekilde zamaninda alirim bebisimi kucagima.Allah a emanet olun ❤🌺🌺🌺

Kizlar durum ayni oldugu icin bisey yazamadim serum takiyolar antibiyotik veriyolar onun disinda bugun bi ilaca daha baslicam.ara ara suyum gelmeye devam ediyo .dr doguma kadar durmaz o artik dedi 34 . Haftaya kadar tutmaya caliscaz ama gelirse de acil sezeryan olur dedi.bi bayan daha var onu da 34 e kadar tutmuslar bi haftadir burdaymis o da su gelme sikayetiyle gelmis ona demisler 38 e kadar bekleyelim diye.insallah ben de olabildigince bebek saglikli oldugu surece yerinde kalsin isterim ne kadar vaktinde dogsa o kadar iyi.bu arada ben de asi olmadim bu durumda da yapcaklarini sanmiyorum artik dogumdan sonraya kalir bi yandan korkuyorum kaparim diye hastane ortami sonucta ama yapcak bisey yok olabildigince dikkat etmeye calisiyoruz.Hepinize tesekkur ederim firsat buldum mu yazarim yine.Bu arada nedense sekerim hala yuksek cikiyo onun icin de aksam 10 da insulin vuruyolar.insallah tez zamanda kavusuruz sagligimiza saglikli bi sekilde zamaninda alirim bebisimi kucagima.Allah a emanet olun ❤🌺🌺🌺
Canım her daim dualarımdasın inşallah vaktiyle sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına🌺

Merhaba canım bendede kan uyuşmazlığı var ama benim doktorum dogum da vuracağını söyledi nedense 🙄

Kızlar aşı konusunda tereddütlüsünüz hepinizi çok iyi anlıyorum ilk ben de çok korkmuştum. Ama iyi ki de oldum diyorum. Çok fazla gebe covidli ölüm haberi geliyor. Doktorlar ısrarcılar aslında. Sizin doktorlar neden olma veya karar senin demişler bilmiyorum ama benim konuştuğum, danıştığım ve araştırdığım tüm doktorlar öneriyor. Doğumlarımız nasip olursa kasımda ve kasımda vakalar çok daha artmış olacak. Kapanma vs de artık olmayacak muhtemelen yani tek önlemimiz aşı. Hastaneye gidişlerimiz artacak son aylarda. Risk de artıyor tabii. Bence iyi düşünün. Ben olalı 1 ayı geçti bi sıkıntı hissetmedim bebeğim de maşallah iyi. Olmanızı öneririm canlar. 🙏 🌺

Ben de aşı konusunda tereddütlü olanlardanım. Tetanoz aşısını dahi olmadım, 32. Haftayı bekliyorum inş. Sonra 2. Doz vs derken olmak istesem de covid için aşıya zamanım kalmayacak zaten. Biontech olamıyorum alerjiden dolayı. Sinovac da korumuyor diyorlar, haliyle doğumdan sonra inş diyorum. Benim de sorduklarımın kimisi ol, kimisi bekle dedi maalesef. Onlar bile bilmiyorsa, biz nasıl bilelim.

Çok sevindim canım, moralini yüksek tut🥰 Bebişi nasıl sevdiysen artık, sabırsız davranıp hemen gelmek istemiş☺️ Zamanını beklesin söylede, az kaldı nasılsa😊🌸

X