- 3 Mayıs 2020
- 409
- 2.866
- 63
- Konu Sahibi Hayatguzeldir
Hamile kalmadim zaten mumkun değilmiş esimin sperm sayisi az ileri gideni yok dedi ki dr sende sıkıntı olmasa bile eşinden dolayı tup bebek derdik dedi yani ikimizinde sorunlari var birimizin spermi az birimizin yumurtasi kalitesiz.Ya Dr iyi ama..yumurtalar boş çıkınca ben sanırım kendim denicem artık Bi kaç ay Bi kendimizi rahatlatıp salmayı düşünüyoruz...biz acele ettikçe olmuyor Rabbim zamanını beklememiz istiyor belkide.. 1 yumurtan 2 olur 3 olur belki canm. Sana farklı şeyler vermiş.. Haftaya yumurtanı kontrol eder istediği büyüklükteyse gelişimi çatlatma iğnesi verir 1 gün sonra da toplamaya çağırır.. Sen hiç hamile kaldın mı canm daha önce
Aslinda ben adet kanamamin cok ama cok azalmasindan bir tuhaflik olduğunu düşünmüştüm ve sonuc. 4 5 yumurta üreten sag yumurtalık sifir uretmis. Cook uzucu bu benim için. Ben biraz pimpirikli biriyim cok kararsiz kaliyorum her konuda bugün ilaclari bile alirken hala emin değildim. Ben istedim ki ikimiz inde guzel gelismeleri olsun. Burdan konusalim. Olsun sende sakın bırakma eşinle toparlanin ve yeniden başlayın orasi olmasa da başlayın elimizden geleni yapip gerisini allaha birakicaz baska care yok ben en kotusune hazirlikli olmaya calisiyorum ama Allah buyuk