• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Sağol cnm hepimiz çok güçlüyüz ,sabırlıyız elbet bizimde yüzümüz gülecek bu yolda yılmak yok...
Ben bebeğimi kaybettikten 15 gün sonra yeni tedavi istiyorum diyee ortalarda dolanıyordum herhade bağımlılık yaptı ilaçlar diye düşündük eşimle =)) ama tabi maddi manevi biraz toparlanmak gerekiyor onun için zaman verdi kendimize temmuz sonu gibi kontrole gidicem bakalım ağusyos sonu uygun mu :S
Benim merkez diğerlerine göre pahalı onun için bizi zorluyor ama napalım :))
Her kuruşu kenara koyuyorum eşim napıyorsun diyor bebeğe para biriktiriyorum diyorum gülüyoor :60::60::60:

Canım sen şimdi hangi merkezle devam ediyorsun peki. Öncekinde emre beyi dime yanlış hatırlmaıyorum

Sağol cnm hepimiz çok güçlüyüz ,sabırlıyız elbet bizimde yüzümüz gülecek bu yolda yılmak yok...
Ben bebeğimi kaybettikten 15 gün sonra yeni tedavi istiyorum diyee ortalarda dolanıyordum herhade bağımlılık yaptı ilaçlar diye düşündük eşimle =)) ama tabi maddi manevi biraz toparlanmak gerekiyor onun için zaman verdi kendimize temmuz sonu gibi kontrole gidicem bakalım ağusyos sonu uygun mu :S
Her kuruşu kenara koyuyorum eşim napıyorsun diyor bebeğe para biriktiriyorum diyorum gülüyoor :60::60::60:

umudunu kaybetme tatlım yaşadıkların kolay şeyler değil elbette ama sen güçlü bir kadınsın aşacaksın önce buna kendin inan birgün seninde yüzün gülecek umudunu kaybetme :34: moral çok önemli biliyorsun

Ay yandım ben yaaa burası çok hızlı ilerliyor hepsinide okumam gerek yoksa çatlarım :52::52:
Nasıl olucak bu iş ya. Bakın çıkmam gerek ama çıkamıyom ne kadar az kişi kalırsa o kadar iyi yazılarda az olur diyom ama. Buranın yoğunluğu hiç bitmeyecek sanırım :)))
:60::60::60::60:
evet canım yaa atlarsam kusura bakmayın sakınlasınce bastan bı okıcam:)))
hangi merkezde deneyeceksın bu kez canım aklımda bulunsun
happynews vardı o bahçeciden cok mennun kalmıs ama bende bıyere yazıorum duyduklarımı
ıyı edıosun canımm dun dunde kladı hepımızın acılarıyla bırlıkte artık gun yarın vakti:)))))))
erken evlenince ve çevremdekilerde birer ikişer doğurup o çocuklar büyüyüp bana teyze demeye başlayınca knedimi geç kalmış hissediyorum ama geç olsun güç olmasın değil mi:66::66::66::32: İnşallah sende alırsın kucağına biriciğini canım herkes birgün anne olacak inanıyorum:64::64::64::49::49::49::nazar::emir_bebek:

canım annemın sole bı lafı var it ürür kervan yürür
kımse seçmedi boyle olmayı bırak herkes napıosa ne dıosa desın
,ben eskıden hırsımdan nasıl uzuodum kendımı karnıma bakıp duruolar sankı olsa soylemem dıye
sımdı hiç umursamıorum ben allahın sevgılı kuluymusumkı dıorum boyle agır bı ımtıhan verıp ellerımı sureklı kendıne cevırıo kalbımı yuce alalhım dıorum:)))))))))

Arkadaşlar benimde 1 kez tüp bebek denemem oldu , 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ..
Kürtaj olalıda 5 ay oluyor..
Şimdi doğal yollardan olması için uğraşıyorum ..
Eşime kür , vitamin takviyesi yaptım.. Çokta başarılı oldu..
Bu ayda menegon iğneye başladı eşim ..
Bu mücadeleye başlarken sperm sayımız ml'de 1.900.000 di sayı ve morfoloji ise 0..
Şimdi ml'de 18 milyon toplamda 45 milyon :nazar:
Hareket %40 , morfoloji%7 ..

Menegon iğneden sonra daha da çok artar diye umut ediyoruz henüz menegondan sonra test yaptırmadık , 21 temmuzda Allah kısmet ederse..

Teşekkür ederim tatlım saolasın hemen bakacağım tekrar umudum gün geçtikçe azalıyor artık bebek konusunda yaşta geçiyor söylemesi ayıp 30 oldum:43::90: denemeye değer birşey kaybetmem diye düşündüm şuan sende söyleyince senin problemin nedir? Bu arada glifor kullanıyorum ben insülin direnci için kullanan var mı aranızda?

slm canım benim aşılama topiğinden bir arkadaşım var. Kendiside senin gibi aşılama bile yapamadı hep tedavisi yarım kaldı yumurtası gelişmiyordu iğne kullanmasına rağmen kedinliğinden asla regli olamıyor ve hep sonuç 0 dı. Sonra bir doktor buldu bakırköydeydi sanırım. Doktor nasıl bir tedavi uyguladıysa sadece yumurtaları geliştirip çatlama iğnesi verdi ve şu saatlerde birlikte olun dedi ve ilk seferinde hamile kaldı. Oda hiç bitkisel kürlere inanmıyordu ve hiç ikna edemedik içiremedik ve ilk seferde tutturdu :)))

Ay yandım ben yaaa burası çok hızlı ilerliyor hepsinide okumam gerek yoksa çatlarım :52::52:
Nasıl olucak bu iş ya. Bakın çıkmam gerek ama çıkamıyom ne kadar az kişi kalırsa o kadar iyi yazılarda az olur diyom ama. Buranın yoğunluğu hiç bitmeyecek sanırım :)))
:60::60::60::60:

evet ben de ütüme bi türlü başlayamadım kızlar ne güzel bi topik oldu burası yaww:119::119::119:

canım annemın sole bı lafı var it ürür kervan yürür
kımse seçmedi boyle olmayı bırak herkes napıosa ne dıosa desın
,ben eskıden hırsımdan nasıl uzuodum kendımı karnıma bakıp duruolar sankı olsa soylemem dıye
sımdı hiç umursamıorum ben allahın sevgılı kuluymusumkı dıorum boyle agır bı ımtıhan verıp ellerımı sureklı kendıne cevırıo kalbımı yuce alalhım dıorum:)))))))))[/QUOTE]

doğru söylüyorsun canım bende çok stres yapıyorum özellikle telefon açıp nasılsın faslından sonra "eeee bebek varmı" diyenlere çok kızıyordum şimdi umursamıyorum hiç üzmüyorum kendimi Rabbim çok büyük elbet olacak inanıyorum diye telkin ediyorum kendimi

canımsın yaa ben seni çok sevdim yazışmayla bile pozitiflik saçıyosun herkeze maaşaallah nerde yaşıyosun sen canım
canım benım profilde ıstanbul yazar ama adanadayım
saol canım bu süreç pozıtıf olmayı gerektırıo
ben bı ara psikoloji dersleride aldım kıtapda cok okuorum
kısısel gelısım kıtapları onlar ıyı gelıo:)))
Arkadaşlar benimde 1 kez tüp bebek denemem oldu , 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ..
Bu mücadeleye başlarken sperm sayımız ml'de 1.900.000 di sayı ve morfoloji ise 0..

Menegon iğneden sonra daha da çok artar diye umut ediyoruz henüz menegondan sonra test yaptırmadık , 21 temmuzda Allah kısmet ederse..

bılgemm hoşgeldınnn
yazdıkların hepımıze ısık tutacak bende senın bitmeyen enerjine hayranımm:))))

Ben ilk tedavimi memorialda denedim 1 tane dondurulmuş embriyom vardı ordan memnun kalmayınca embriyomu aldım getirdim Bahçeciye=)) mustafa bey doktorum o 1 tanecik orta kalitedeki embriyom bozulmadan transfer yapıldı ve tuttu sonu kötü olsada güzel duyguydu =))
Yeni tedavimde bahçecide olacak laparoskopide yapıldı sorun çıkmadı çok şükür.
Pahalı ama orayı çok seviyorum hepsi çok ilgili aldıkları parayı hakediyorlar

slm canım benim aşılama topiğinden bir arkadaşım var. Kendiside senin gibi aşılama bile yapamadı hep tedavisi yarım kaldı yumurtası gelişmiyordu iğne kullanmasına rağmen kedinliğinden asla regli olamıyor ve hep sonuç 0 dı. Sonra bir doktor buldu bakırköydeydi sanırım. Doktor nasıl bir tedavi uyguladıysa sadece yumurtaları geliştirip çatlama iğnesi verdi ve şu saatlerde birlikte olun dedi ve ilk seferinde hamile kaldı. Oda hiç bitkisel kürlere inanmıyordu ve hiç ikna edemedik içiremedik ve ilk seferde tutturdu :)))
ayyy ne güzel sağlıkla kucağına alsın inşallah bizede nasip olur :66::66:

canım inşallah herşey yolunda gider sağlıklı bebişini alırsın kucağına....

Ben ilk tedavimi memorialda denedim 1 tane dondurulmuş embriyom vardı ordan memnun kalmayınca embriyomu aldım getirdim Bahçeciye=)) mustafa bey doktorum o 1 tanecik orta kalitedeki embriyom bozulmadan transfer yapıldı ve tuttu sonu kötü olsada güzel duyguydu =))

Bahçeci hakkında güzel şeyler duymak niyeyse beni mutlu ediyor. Bende 4. tüp denememi yapmayı düşündüğüm yerlerden bir tanesi. Tabi bu 6 ay içinde doğal yolla hamile kalmazsam :))))
Canım yaaa peki ortalama fiyat nedir orada.

canım ben de hep bahcecıden olumlu seyler duydum sanırım senyee gerek kalmaz umarım ama kalırsa orda
dusunuruz heralde..oo super bakılması gereken herseye bakılmıs
zaten senın rahmın gebelıği tanıor olmaamsı ıcın hiçbi neden yok canımm:))))))

evet ben de ütüme bi türlü başlayamadım kızlar ne güzel bi topik oldu burası yaww:119::119::119:

al benden de o kadar tatlım ütü bir yandan ev bir yandan bahar temizliğine başladım işler beni bekler ama ben kalkamayorum pc başından çok güzel bir yer oldu burası hem moral hem sohbet:1::1:

al benden de o kadar tatlım ütü bir yandan ev bir yandan bahar temizliğine başladım işler beni bekler ama ben kalkamayorum pc başından çok güzel bir yer oldu burası hem moral hem sohbet:1::1:

evet bence de alllahtan bahar temizliğimi bitirdim ama 2 gün gene temizlik yaptım birazdan ütüye girişicem:37: yarın sabahta inş banyomu temizlersem ohh rahat ederim artık

bilgem hoş geldin bebeğimmmm nasılsın kuzum

canım benım profilde ıstanbul yazar ama adanadayım
saol canım bu süreç pozıtıf olmayı gerektırıo
ben bı ara psikoloji dersleride aldım kıtapda cok okuorum
kısısel gelısım kıtapları onlar ıyı gelıo:)))

bılgemm hoşgeldınnn
yazdıkların hepımıze ısık tutacak bende senın bitmeyen enerjine hayranımm:))))
Umut topiğin hayırlı olsun arkadaşım ..
Seninle tanışıyoruz ama diğer arkadaşlarımıda merhaba diyeyim ..
Ne yapayım mücadele diyorum sürekli..
Bu topikte çok iyi olmuş , doğal yoldan mücadele etmek isteyen herkes gelsin :)
ayyy ne güzel sağlıkla kucağına alsın inşallah bizede nasip olur :66::66:
AMin canım , rabbim siteyen herkese nasip etsin ..
canım inşallah herşey yolunda gider sağlıklı bebişini alırsın kucağına....
4 yıllık evliyim dediğim gibi 1 tüp bebek denemem oldu , bebeğimin öldüğünü öğrendiğim gün başladım , doğal yoldan mücadeleye ..
Daka karnımdaydı yavrum , kürtaj olmamıştım bile..
Şimdi bu kadar yol kat ettim ama dönüp arkaya bakınca neler yaşamışım diyorum ..
Öğrendiğim en önemli şey ise sabır oldu ..
Sabretmeden olmuyor canlar ..

Son düzenleme:
Back