- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #6.481
bu gün dr gittik 29*24mm yumurtam varmış 5,5*4mm lik 10 kadarda yumurta varmış. eşimin spremiograma baktı aşılama dedi igne verdi aşılama yapıcak rahim duvarım 7mm hiç bi ilaç kullanmadım sadece klomenden sonra çatlatma ignesi verdi çarşamba aşılıycak ne olur bi yorum yapın biri çok büyük digerleri küçük degilmi aşılama için rahim duvarı kalınlıgım nasıl? bukadar basitmi aşılama? ne olur yorum yapın çok telaşlandım 29mm yumurta büyük degilmi digerleride 5,5mmeşimin spermleri 14milyonmuş azmış o yüzden aşılama demiş devlet hastanesinde yapıcak ben özel bi lab. yıkatıp götürücem spermleri oda aşılıycak bi yorum hiç bilmiyom aşılamaaaaaaaaaaaaaa
başka ilaç falan vermedi
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com bide tabloma bakarmısınız?
bu gün dr gittik 29*24mm yumurtam varmış 5,5*4mm lik 10 kadarda yumurta varmış. eşimin spremiograma baktı aşılama dedi igne verdi aşılama yapıcak rahim duvarım 7mm hiç bi ilaç kullanmadım sadece klomenden sonra çatlatma ignesi verdi çarşamba aşılıycak ne olur bi yorum yapın biri çok büyük digerleri küçük degilmi aşılama için rahim duvarı kalınlıgım nasıl? bukadar basitmi aşılama? ne olur yorum yapın çok telaşlandım 29mm yumurta büyük degilmi digerleride 5,5mmeşimin spermleri 14milyonmuş azmış o yüzden aşılama demiş devlet hastanesinde yapıcak ben özel bi lab. yıkatıp götürücem spermleri oda aşılıycak bi yorum hiç bilmiyom aşılamaaaaaaaaaaaaaa
başka ilaç falan vermedi
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com bide tabloma bakarmısınız?
başka ilaç falan vermedi
sırf sana cvp yazmak ıcın girdim karasal
bı dahada girmicem eşim istemıo
girmeyım bakalımm kendısını mutlu hıssedecekmı cozulcekmı butun sorunlar..
ben kk ya girdiğim için bu sorunu unutamıomus ben hatırlatıomusum kkya gıererk
gırmeyım bakalım benı neyle suçlayacak daha..kendı topiğimi bırakamk ıstemzdım ama
yapacak bişe yok kıslarr...soyleyecek laf bırakmıcam ona..
canımm bu buyukluktekı yumurtalar sağlıklı değil neyın aşılamasını yapıko kı anlaamdım
19 hadı en faz 20 mm ken çatlama iğnesı yapılır senınkılr çatlayana kadar 35 mm olur
dollenemezlerr
çatlatma iğnesını yapıosan yap kıstleşmesınler ama hangı yumurtaya aşılama yapıo doktorun anlamadım
sen ona bı daha gıtmee guzel bı dr bul bosuna sömürmesın emeklerınızı
diğer lerı zaten cok kucukk cnm
allah yardımcın olsun...
çok öpuorum hepınızı..
gırmeyım bakalım benı neyle suçlayacak daha..kendı topiğimi bırakamk ıstemzdım ama
canımm bu buyukluktekı yumurtalar sağlıklı değil neyın aşılamasını yapıko kı anlaamdım
19 hadı en faz 20 mm ken çatlama iğnesı yapılır senınkılr çatlayana kadar 35 mm olur
dollenemezlerr
çatlatma iğnesını yapıosan yap kıstleşmesınler ama hangı yumurtaya aşılama yapıo doktorun anlamadım
allah yardımcın olsun...
çok öpuorum hepınızı..
benimkide öyle bi tavır bi trip kukunuzu konuşun siz anca lak ak falan diye kızıyo benimle ilgilenme diye trip yapıyosırf sana cvp yazmak ıcın girdim karasal
dollenemezlerr
allah yardımcın olsun...
çok öpuorum hepınızı..
dollenemezlerr
allah yardımcın olsun...
çok öpuorum hepınızı..
hamilesin baktım tablona engin bilgilerim ikizler gebe ikiz dogurucak diyo :) birini bana ver bari yarın aşılama yapırmıycam aklıma yatmadı eek çekicez bari iyi bişi olsun nihhahauleeeyyyynnnnnnnnnnnn........
yakacam ulen o kocanı........kendine dikkat etisn valla geliyom orayaaaaa....bi gün erken uyuduk neler olmuş. bende dün 9 dan beri uyuyorum zaten kocam akşam nete giriyom diye dırdırlanmasın diye yanında girmemeye çalışıyom nasılsa hafta içi yok rahat rahat takılıyom onunla ilgilenim diyom ama kk ya düşmen olması beni hiç ilgilendirmiyor...
umutum ne diyim mutlu olacaksa bir de böyle dene tabiki dee keşk kk yla sorun çözülse.... ben kocama da diyorum kk benim için sohbet muhabbet yeri. sen takıntılısın diyo bana bende hııı hııı diyip geçiyorum. evet bebek takıntım var birde burda oyalanıyorum napim?
bu arada bi gün gittik umut yok olmuş gebelik haberimi nasıl vericem şimdi ben umuta face e yazarım artık.
kızlar adetim gelmedi ateşim yine yükseldi ama biliyom akşama gelcek adet hadi bilemedin perşembeye sarkabilir çünkü bazen luteal 16 sürebiliyor bende... ama sakın idrarda bak demeyin bari kendimi 1 gün hamile sanayım yavvvv((((((
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
başka ilaç falan vermedi
ahhh yavrum ağzını yerim senin gebeyim ben gebeyim hıh gebelik bana çok yakışıyor hehehahooooo kafayı yediğimin ispatı olsun bu daaaaaaaaaaaahamilesin baktım tablona engin bilgilerim ikizler gebe ikiz dogurucak diyo :) birini bana ver bari yarın aşılama yapırmıycam aklıma yatmadı eek çekicez bari iyi bişi olsun nihhaha
aklıma yatmadı valla aman gitmedim aşılamaya falan yaptırıcaksak adam gibi biyerde yaptıralım dogal fik fik liyoz 35saat oldu .atlatma ignesini olalı dün gece fik fikledik bide az sonra fikfikliycez :) ben gidiyimde hazırlıkyapıyım :))))))
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com tablomada bakarmısınız
aklıma yatmadı valla aman gitmedim aşılamaya falan yaptırıcaksak adam gibi biyerde yaptıralım dogal fik fik liyoz 35saat oldu .atlatma ignesini olalı dün gece fik fikledik bide az sonra fikfikliycez :) ben gidiyimde hazırlıkyapıyım :))))))
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com tablomada bakarmısınız
Canım geçen sene tüp bebek maceralrım esnasında bende aynı sorunu yaşadım...sanki tm sorunlusu paylaşıyor olmak...Buna erkeklerin neden böyle baktığını biliyorum ben...Onlar tüm sorunları konuşmadan halletmenin yolunu arar hep...az laf çok iş...Onlara göre bir konu konuşulmuyorsa eğer hallolmuştur.Bizde çocuğumuz olmaması sorununu konuşmazsak konu halllolacak yani bu duurmda...zihinleri böyle işliyor...oysa bir kadınla bir erkeğin bir günde sarf etmesi gereken kelime sayısı arasında bile uçurumlar vardır...hele ki eğitimli,akıllı uslu beylerden bunları duymak işte o noktada yapacak hiçbişey yok...3. denememde bende gelmedim kk ya hiç...noldu hamile mi kaldım...böyle salak totemler yapan bireylerde gördüm...kk mı öldürecek hamile kalsam bebeği yada biyerime bişey mi olacak???Bilmiyorum...benim eşim zamanla buradan edindiğim dostlarımın cadan olduğunu gördükçe rahatladı...umarım seninde aynı olur kısa zamnada burada bizlerle çene çalıyor olursun...Umarım eşin nicini biliyor ve bu yazdıklarımı okuyordur:))))))Aslında bir bilseler kadınların sıkıntısı acısı kederi derdi konuştukça dağılır...ve bu konuda bu sorun hayatımıza girmeden önce en yakınımız olanla bile o bu durumu yaşamıyorsa konuşmak faydasızdır...Yani burda ben yanlız değilim dünyanın heryerine aynı sorunları yaşayan insanlar var ve onlar bunu başardıysa...mesele bu esasında.yumurta ve sperm konuştuğumuz için eltim arkamdan edepsiz diyormuş...bilmiyor ki kızı bir yumurta bir sperm:)))))diyesim geldi de yuttum biliomusun kızı imal ederken ne yaptığınızı herkeş biliyor:))))Bizimki ise bilimsel bir olay yani sıfır zevk mesela:))))cehalet mutluluk işte...Sevgili umutun eşi kardeşim işallah okursun bu yazdıklarımı...biliyor musun 3. tüp denememde tüp bebek gebesi kkdan can dostumla msndeyken birden kanamam başladı ben o şoklaa yazdımm ağlayaraakk kanamam varr napıcam ....kız uyuyakalmı ee gebe yorgun:)eşi okumuşş
kalkk kallkk derininn kanaması var kalkk bişi yazz kalkk kız diyoki doğurtacaktı beni öle paniklemiş....söylesenize bana abiniz olsa okuyan bu kadar kaygılanabilir miydi?yüzümü bile görmemişti o halde...ama hastanede onların kuzusunun kokusunu eşimle içime çekerken bin yıldır tanışıyor gibiydik...Neyse Umudum kalbim seninle:)dualarımda....Bekliyorum hasretle...
kız tüylerim ürperdi derrriiinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?