• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

aaa ben onu unutuvermişim. ben dizileri hep unuturum eşim der ki "sen şu diziyi izlemiyor muydun bugün o var"... şimdi eşim evde yok tabi burda muhabbet güzel unuttum ay ben onu:30:
hakkaten öyle yaaa... annem yemeğe soğanı rendelerdi bizler yesin diye ne eziyetler çektirdik annemize..
hamile kalamadım 2 ay hopp soğan suyu annem görse gözleri yaşarırdı.[/QUH

hOŞGELLDİNNNN:3:karanfilceeee ya sorma hayattaaa işim olmaz dediğimiz herşeyiii yaptık ne diyim yaa:31:

aaa ben onu unutuvermişim. ben dizileri hep unuturum eşim der ki "sen şu diziyi izlemiyor muydun bugün o var"... şimdi eşim evde yok tabi burda muhabbet güzel unuttum ay ben onu:30:
hakkaten öyle yaaa... annem yemeğe soğanı rendelerdi bizler yesin diye ne eziyetler çektirdik annemize..
hamile kalamadım 2 ay hopp soğan suyu annem görse gözleri yaşarırdı.[/QUH

hOŞGELLDİNNNN:3:karanfilceeee ya sorma hayattaaa işim olmaz dediğimiz herşeyiii yaptık ne diyim yaa:31:

ayy sorma kuzum annele konustuk bırazönce
dedimki bi ...ok yemediğim kaldıı:)))))))
guluo kadıncağız nappsın:)))))

benden son gelişmeler..

ilginç gelişmeler var..ateş tablom bugünkü ateşimi girince, 9. Günüme çekti çizgiyi, yani doktora gidip biri 9 mm diğeri 12 mm diye öğrendiğim gün var ya salı günü işte o güne çekti çizgiyi.. 2 gündür de aşırı kasık ağrılarım vardı..kesin çatlıyolar dedim. Bu akşam 5 te doktora gittim ve gerçekten çatlamışlar..ama bana kalırsa 9. Gün değil 11. Gün yani dün akşam çatladılar ya da sabaha karşı..
2. Ilginç haber, bugün çatlayan yumurtanın olduğu tarafta sağ tarafta 3 tane daha yumurta olduğunu gördük... Onlar da 12 şer mm....anlamadım yaa..doktor 2 gün sonra yani pazar akşamı çatlatma iğnesi vurul dedi. Bunlardan umudu kesmeyek dedi...ff aslında ateşime göre düşünürsek doğru yere çekti çizgiyi ama benim kasık ağrılarım 2 gündür de devam etti bir de diyelim 9. Günümde çatladı; 12-13 mm ken çatlar mı ki bu yumoşlar...çatlasalar da acaba normal olgun olurlar mı ki..?... bu da tablom;

My Ovulation Chart

yorumlarınızı bekliyorum kızlar...topiğin tecrübelileri...:)..böyle bi durumla karşılaşan oldu mu hiç?.sizce umut var mı?..bir de şu konuya bi kesinik getiremedim ben ha..dr. gün aşırı diyor ilişki için, ff çatlamadan önceki 3 gün üst üste ilişki olmasını öneriyor...sizce hangisi doğru..?

Son düzenleme:
iyiki geldın canımm
benım dızı başlar ksıalr ferıhaa yı ızlıcemm
amanın eşek tepmişe döndümm butun kaslarımı
turup halatlarla çektıler sankım:)))9
ama gideceğim devam
spor yaparken korunan çiftler hamıle kalıomus
gebelığı kolaylastırıomu
ulenn sıpaaaa senın ıcın nelre katlanıom gör:)))))
ayy sen feriha ya mı başladın kızzzzzzzzzzzz .. benim kocam izletmiyor netten izliyordum 2 haftadır onuda bıraktım biri bana özet geçsin:9::9:

hamile kalamadım 2 ay hopp soğan suyu annem görse gözleri yaşarırdı.
yine bizden sonra en çok üzülen onlar . ana gibi yar olmaz... annemi çok seviyorum iyiki var allahım onlara uzun sağlıklı ömürler versin...

verdiğin adrese arkadaşlık gönderdimmmmmmmm
yeter dün gece kocadan kaçtım da görmesin feyk adresimi diye sabah ekledim seni gruba.

ben davet gonderdim :) orada da grsmk uzere ...
umut11 im senide ekledim sanırım soyadın y.l..z değil mi?

benden son gelişmeler..

ilginç gelişmeler var..ateş tablom bugünkü ateşimi girince, 9. Günüme çekti çizgiyi, yani doktora gidip biri 9 mm diğeri 12 mm diye öğrendiğim gün var ya salı günü işte o güne çekti çizgiyi.. 2 gündür de aşırı kasık ağrılarım vardı..kesin çatlıyolar dedim. Bu akşam 5 te doktora gittim ve gerçekten çatlamışlar..ama bana kalırsa 9. Gün değil 11. Gün yani dün akşam çatladılar ya da sabaha karşı..
2. Ilginç haber, bugün çatlayan yumurtanın olduğu tarafta sağ tarafta 3 tane daha yumurta olduğunu gördük... Onlar da 12 şer mm....anlamadım yaa..doktor 2 gün sonra yani pazar akşamı çatlatma iğnesi vurul dedi. Bunlardan umudu kesmeyek dedi...ff aslında ateşime göre düşünürsek doğru yere çekti çizgiyi ama benim kasık ağrılarım 2 gündür de devam etti bir de diyelim 9. Günümde çatladı; 12-13 mm ken çatlar mı ki bu yumoşlar...çatlasalar da acaba normal olgun olurlar mı ki..?... bu da tablom;

My Ovulation Chart

yorumlarınızı bekliyorum kızlar...topiğin tecrübelileri...:)..böyle bi durumla karşılaşan oldu mu hiç?.sizce umut var mı?..bir de şu konuya bi kesinik getiremedim ben ha..dr. gün aşırı diyor ilişki için, ff çatlamadan önceki 3 gün üst üste ilişki olmasını öneriyor...sizce hangisi doğru..?
ff erken çekmiş 9. gün olmaz çatlama olduysa da yeteri kadar olgunlaşmadan olduğu için belki işe yaramaz diye düşündüm.bir de dr a gittiğin ve çatlamışlar dediğin gün 12. gün oluyor o zaman. bencede 11 de çatlamışlar biraz erken çatlama olmuş sanki
bence 3 gün ilişki iyi oluyo çatlama iğnesinden sonra dr un verdiği saatte ve ondan sonra da 12-18 saat sonrasında yap bence.sen klomen mi kullanmıştın?

gruba ekleyelim seni de tatlım... face inin bağlı olduğu mail adresini bana özelden gönder seni ekliyim sen da kabul et tabi. ister sahte feys al ister gerçeğiyle gel grup gizli.
konuşulanları sadece gruptakiler görebiliyor ama sen bilirsin tabiki...

Son düzenleme:
benden son gelişmeler..

My Ovulation Chart

canım yumuralrın bıraz erken çatlamıs gıbı geldı bana 9.gun 12 mm olan 11. gun en fazla 16-17 mm olur oda erken henuz çatlaamsı
ıcınn yanı doğal sıklusta 22 25 mm arasında çatlar yumurta.. 18-20 mmde LH pik yapar
yanıı olgun olmayarak çatlayan yumurlarda gebelik olusmazlar %10 demişti bana doktorum 15mmdi benım mesela çatlatma iğnesı vurulduğu gunkı 2 gun daha buyuo çatlayana kadar...ona bıle %10 demıstı
sen diğer yumurtalara çalış cnm 12 mm ken bakıldıktan ıkı gun sonramı çatlatma iğnesı vur dedi doktor ama oda erken kuzum yaa
en az 18 mm olurmukı ıkı gunde kuzum sen klomen mı kullandın bu ay

kızlar preseed topiğinde hamiş var, hem de ilk kullandığı ay. ya ben bu ay kullanacaktım yaaa, hep bi arıza çıkıyo kaçırıyorum kullanacağım günleri. kısmetten öte köy yok derler ya, o misal çocuk kısmet diilse preseed de diil demekki.

benden son gelişmeler..

My Ovulation Chart

canım, gerçekten ilginç bi durum. 9 mm ve 12 mm çok küçük çatlamak için. salı olamaz bence de. sonradan görünen 3 yumoş süperrr, şansın artmış ne güzel. onları da değerlendirebileceksin. ben olsam dr a güvenirdm canım. yani spermler zaten kaç saat canlı kalabiliyor içerde. gün aşırı olması sorun olmaz.

ayy sen feriha ya mı başladın kızzzzzzzzzzzz .. benim kocam izletmiyor netten izliyordum 2 haftadır onuda bıraktım biri bana özet geçsin:9::9:

yine bizden sonra en çok üzülen onlar . ana gibi yar olmaz... annemi çok seviyorum iyiki var allahım onlara uzun sağlıklı ömürler versin...

yeter dün gece kocadan kaçtım da görmesin feyk adresimi diye sabah ekledim seni gruba.

umut11 im senide ekledim sanırım soyadın y.l..z değil mi?

ff erken çekmiş 9. gün olmaz çatlama olduysa da yeteri kadar olgunlaşmadan olduğu için belki işe yaramaz diye düşündüm.bir de dr a gittiğin ve çatlamışlar dediğin gün 12. gün oluyor o zaman. bencede 11 de çatlamışlar biraz erken çatlama olmuş sanki
bence 3 gün ilişki iyi oluyo çatlama iğnesinden sonra dr un verdiği saatte ve ondan sonra da 12-18 saat sonrasında yap bence.sen klomen mi kullanmıştın?

gruba ekleyelim seni de tatlım... face inin bağlı olduğu mail adresini bana özelden gönder seni ekliyim sen da kabul et tabi. ister sahte feys al ister gerçeğiyle gel grup gizli.
konuşulanları sadece gruptakiler görebiliyor ama sen bilirsin tabiki...

adetin az sürdüğü için erken büyüüş olabilirler dedi doktor..bu ay 3 gün adet gördüm ilk defa..ilan da kullanmadım.işin garibi klomen filan da kullanmadığım halde bu kadar yumurta oluşması..şimdi pazar günü çatlatma iğnesi kullanıcam inşallah biri tutar...bi de doktora sordum, ilk çatlayan döllendiyse diğerleri de dölenebilir mi diye..hayır ilk döllenmeden sonrakiler kurur dedi...ff de de bi hata var ateşimle ilgili bakalım...hayırlısı artık canım yaa..teşeürler cevabın için...mail adresimi de özelden yolluyorum...:54::54:

canım yumuralrın bıraz erken çatlamıs gıbı geldı bana 9.gun 12 mm olan 11. gun en fazla 16-17 mm olur oda erken henuz çatlaamsı
ıcınn yanı doğal sıklusta 22 25 mm arasında çatlar yumurta.. 18-20 mmde LH pik yapar
yanıı olgun olmayarak çatlayan yumurlarda gebelik olusmazlar %10 demişti bana doktorum 15mmdi benım mesela çatlatma iğnesı vurulduğu gunkı 2 gun daha buyuo çatlayana kadar...ona bıle %10 demıstı
sen diğer yumurtalara çalış cnm 12 mm ken bakıldıktan ıkı gun sonramı çatlatma iğnesı vur dedi doktor ama oda erken kuzum yaa
en az 18 mm olurmukı ıkı gunde kuzum sen klomen mı kullandın bu ay

yok canım klomen kullanmadım bu ay..valla benim de başma ilk defa geliyo böyle bi durum...anlayamadım ama dr um 16 mm dn sonra olgun lma ihtimali yüksek dedi...inşallah diyelim...ben de genellikle 18-20 mm de çatlıyor...4 aydır takipteyiz hatta 20-25 mm de çatladğı bile oldu...bu ay ovul testi de yaptım + gördüm 3 gün...sonra hep negatifti...benim ağılarıma göre 12. günün sabahında çatladılar, gece ağrıdan uyamadım hiç......benim hesabıma göre kurtarır bi tarafı var gibi..:26:.9. gün sabah gitmişim dr a...o anda 12 mm di..9. 10.11. günleri eklersek günde 2mm den 3 günde 6 mm eder...o da 12+6= 18 mm yapar...normalde 1.5 -2mm büyüyor bunlar gnde diye biliyorum...amaann umut dünyası kızlar..:18:.sağol canım....çok tekkürler...

kızlar preseed topiğinde hamiş var, hem de ilk kullandığı ay. ya ben bu ay kullanacaktım yaaa, hep bi arıza çıkıyo kaçırıyorum kullanacağım günleri. kısmetten öte köy yok derler ya, o misal çocuk kısmet diilse preseed de diil demekki.

canım, gerçekten ilginç bi durum. 9 mm ve 12 mm çok küçük çatlamak için. salı olamaz bence de. sonradan görünen 3 yumoş süperrr, şansın artmış ne güzel. onları da değerlendirebileceksin. ben olsam dr a güvenirdm canım. yani spermler zaten kaç saat canlı kalabiliyor içerde. gün aşırı olması sorun olmaz.

gizlenmişler sıpalar...yine bi süpriz yapsalar keşke teyzesi...:1:..bence de 9. gün imkansız...ateşim başka bir sebepten yükselmiş olabilir...çookk teşekkür ederim...u ayın sonunu merak ediyorum..rabbim ol derse herşey olur...

evet ya be de dün gördüm presed topiğinde..hem de ilk kullanımda..bu ay ben de ilk kez kullanıyorum..darısı bizlere artık...

huuuu naber? sekiz senelik memuriyetten sonra 16 haftalığına da olsa ev hanımı olmuş bir kadın var karşınızda ama ne kadın kıçı başı hiç biyeri tutmuyor üstelik hormon topu olmuş esen yelden nem kapıp ağlıyor:9: artık evdeyim kızlar günleri saatleri saya saya bekliycem ben buralardayım artık beni yalnız bırakmayııııııın..

38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloma bakarmısınız? ayy nasıl ishalim nasıl miydem bulanıyo anlatamma içimde bişi kalmadı alttan üsten su çıkıyo ölüyorum karşı komşumun çocugu hastaydı onlarda ailecek hasta oluşlar dün ordaydım banada bulaştı mikrop galiba ölüyoruuumm klomenim bitti pazartesi dr gitcez bakalım napmış benim yımırtalar :)
spermiyogram sonucu kıslar bi bakın ne our bişi yok işte adamda demi sorun bende :(
1. Saatte Hareketli Sperm Yuzdesi : % 80 %50 veya daha fazla
Hareketin Degerlendirilmesi (1.Saat) ( =>%25 a veya => %50 a+b )
(a) Hizli Ileri Hareketli : % 60
(b) Yavas Ileri Hareketli : % 20
(c) Yerinde Hareketli : % 0
(d) Hareketsiz : % 20
Sperm Yogunlugu : 14.000.000/ml 20 milyon/ml ve uzeri
Anormal Morfolojili Sperm Yuzdesi : Ektedir < %70
Yuvarlak Hucre : <1.000.000/ml < 5 Milyon / ml
Lokosit : <1.000.000/ml < 1 Milyon / ml

Son düzenleme:
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloma bakarmısınız? ayy nasıl ishalim nasıl miydem bulanıyo anlatamma içimde bişi kalmadı alttan üsten su çıkıyo ölüyorum karşı komşumun çocugu hastaydı onlarda ailecek hasta oluşlar dün ordaydım banada bulaştı mikrop galiba ölüyoruuumm klomenim bitti pazartesi dr gitcez bakalım napmış benim yımırtalar :)
spermiyogram sonucu kıslar bi bakın ne our bişi yok işte adamda demi sorun bende :(
1. Saatte Hareketli Sperm Yuzdesi : % 80 %50 veya daha fazla
Hareketin Degerlendirilmesi (1.Saat) ( =>%25 a veya => %50 a+b )
(a) Hizli Ileri Hareketli : % 60
(b) Yavas Ileri Hareketli : % 20
(c) Yerinde Hareketli : % 0
(d) Hareketsiz : % 20
Sperm Yogunlugu : 14.000.000/ml 20 milyon/ml ve uzeri
Anormal Morfolojili Sperm Yuzdesi : Ektedir < %70
Yuvarlak Hucre : <1.000.000/ml < 5 Milyon / ml
Lokosit : <1.000.000/ml < 1 Milyon / ml

karasalcım eşinin spermlerınde sıkıntı var morfolojık olarak
bakılmamıs ama hızı ıyı fakat sayı dusuk
en az 20 mılyon olmalı ama 14 mılyon sızınkı..
olmaz dıye bısey yok tabıkı bu sayılarlada gebelık olur ama
sende dee sıkıntı olduğunu dusnursek bıraz dusr basarı sansı
bı atne spermıyograma göre değerlendırmek de cok doğru değil 3 hafta sonra yenıden yaptırırsanız daha
doğru yorum yaparız cnm

uzun zamandır siteye girmiyordum 2.5 yıl kadar.........:)
ama konu başlığınız dikkatimi çekti.
bende 2 tüp 2 dondurulmuş denedim
son dondurulmuş embriyo transferim ocak 2010 da idi bu transferden sonra mart 2010 hamile kalmışım 24 nisan 2010 da 8 haftalık hamile olduğumu öğrendimmm
şok oldum 14.5 yıl bekledikten sonra 38 yaşımda bir mucize oldu ve hamile kaldım şimdi 1 yaşını 2 aralıkta kutladığım bir meleğim var
Allahıma ne kadar şükretsem az

umudunuzu kaybetmeyin rabbim zamanını bekliyor melekleriniz gelecek inşallah hepiniz Allaha emanet olun
inanın yaşadığınız her şeyi olumlu olumsuz ama herşeyi yaşadım ve umudumu kaybetmedimm
sizde kaybetmeyin sabr edin bekleyin ve dua edin ...........:nazar:

Back