- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #6.481
bu gün dr gittik 29*24mm yumurtam varmış 5,5*4mm lik 10 kadarda yumurta varmış. eşimin spremiograma baktı aşılama dedi igne verdi aşılama yapıcak rahim duvarım 7mm hiç bi ilaç kullanmadım sadece klomenden sonra çatlatma ignesi verdi çarşamba aşılıycak ne olur bi yorum yapın biri çok büyük digerleri küçük degilmi aşılama için rahim duvarı kalınlıgım nasıl? bukadar basitmi aşılama? ne olur yorum yapın çok telaşlandım 29mm yumurta büyük degilmi digerleride 5,5mm eşimin spermleri 14milyonmuş azmış o yüzden aşılama demiş devlet hastanesinde yapıcak ben özel bi lab. yıkatıp götürücem spermleri oda aşılıycak bi yorum hiç bilmiyom aşılamaaaaaaaaaaaaaa
başka ilaç falan vermedi
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com bide tabloma bakarmısınız?
sırf sana cvp yazmak ıcın girdim karasal
bı dahada girmicem eşim istemıo
girmeyım bakalımm kendısını mutlu hıssedecekmı cozulcekmı butun sorunlar..
ben kk ya girdiğim için bu sorunu unutamıomus ben hatırlatıomusum kkya gıererk
gırmeyım bakalım benı neyle suçlayacak daha..kendı topiğimi bırakamk ıstemzdım ama
yapacak bişe yok kıslarr...soyleyecek laf bırakmıcam ona..
canımm bu buyukluktekı yumurtalar sağlıklı değil neyın aşılamasını yapıko kı anlaamdım
19 hadı en faz 20 mm ken çatlama iğnesı yapılır senınkılr çatlayana kadar 35 mm olur
dollenemezlerr
çatlatma iğnesını yapıosan yap kıstleşmesınler ama hangı yumurtaya aşılama yapıo doktorun anlamadım
sen ona bı daha gıtmee guzel bı dr bul bosuna sömürmesın emeklerınızı
diğer lerı zaten cok kucukk cnm
allah yardımcın olsun...
çok öpuorum hepınızı..
Son düzenleme: