- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #6.461
uzun zamandır siteye girmiyordum 2.5 yıl kadar.........:)
ama konu başlığınız dikkatimi çekti.
bende 2 tüp 2 dondurulmuş denedim
son dondurulmuş embriyo transferim ocak 2010 da idi bu transferden sonra mart 2010 hamile kalmışım 24 nisan 2010 da 8 haftalık hamile olduğumu öğrendimmm
şok oldum 14.5 yıl bekledikten sonra 38 yaşımda bir mucize oldu ve hamile kaldım şimdi 1 yaşını 2 aralıkta kutladığım bir meleğim var
Allahıma ne kadar şükretsem az
umudunuzu kaybetmeyin rabbim zamanını bekliyor melekleriniz gelecek inşallah hepiniz Allaha emanet olun
inanın yaşadığınız her şeyi olumlu olumsuz ama herşeyi yaşadım ve umudumu kaybetmedimm
sizde kaybetmeyin sabr edin bekleyin ve dua edin ...........
3 gündür idrarrımı yapamıyodum yaaa çok belim ağrıyodu ama idrara bağlı oluyo zaten o kesin de, bu sefer çok abarttı bilmem bi belirti mi? çok gazım oldu birde ama o da genelde adet öncesi olur. bilmiyorum yani hiç bi değişiklik yok malesef...meme uçlarım acıyo ama her ay olur.. . yarın düşer bu ateş zaten ama hiç böle son 13. gün çıkmamış . bi tık pek de çıkmış sayılmaz ama helacanlandım işte...:18:ayy canım hadı bakalım yukselmıs bugun yarında düşmez ınsallah
belırtın varmı gecen aylarda olmayan..
yarasın preseed yavrummmmmmmmmnasılsınız bakalım :) ilk defa preseed kullnadık azcık önce :) sıktım daha bekleyemeden fik fik :) hızlı gelişti biraz olaylar ama nasıl bişi yaaaa ohhh :) iki gündür fik fikliyoz :) çatlarsa kaçırmayalım diye yarın dr gitcez bakalım çatlatma ignesi vericekmiş :) 38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com kıslar bişi diycem sizi seviyorum :) koccaman öpüyorum
ayy inşallah canım , hiç düşmesin ateşin...3 gündür idrarrımı yapamıyodum yaaa çok belim ağrıyodu ama idrara bağlı oluyo zaten o kesin de, bu sefer çok abarttı bilmem bi belirti mi? çok gazım oldu birde ama o da genelde adet öncesi olur. bilmiyorum yani hiç bi değişiklik yok malesef...meme uçlarım acıyo ama her ay olur.. . yarın düşer bu ateş zaten ama hiç böle son 13. gün çıkmamış . bi tık pek de çıkmış sayılmaz ama helacanlandım işte...:18:
nasılsınız bakalım :) ilk defa preseed kullnadık azcık önce :) sıktım daha bekleyemeden fik fik :) hızlı gelişti biraz olaylar ama nasıl bişi yaaaa ohhh :) iki gündür fik fikliyoz :) çatlarsa kaçırmayalım diye yarın dr gitcez bakalım çatlatma ignesi vericekmiş :) 38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com kıslar bişi diycem sizi seviyorum :) koccaman öpüyorum
3 gündür idrarrımı yapamıyodum yaaa çok belim ağrıyodu ama idrara bağlı oluyo zaten o kesin de, bu sefer çok abarttı bilmem bi belirti mi? çok gazım oldu birde ama o da genelde adet öncesi olur. bilmiyorum yani hiç bi değişiklik yok malesef...meme uçlarım acıyo ama her ay olur.. . yarın düşer bu ateş zaten ama hiç böle son 13. gün çıkmamış . bi tık pek de çıkmış sayılmaz ama helacanlandım işte...:18:
idrar yollarım yanıyoooooooooooooo abbokuşlar içim sevgi doluu patlıycam sarılmak ısırmak istiyorum sizi :) face gurubu ne?oda neyi vay canına :) valla ben tek sizi biliyom bazende bi kaç yere bakıyorum sizin müdaviminizim :) bilmiyom oaraya nasıl giriliyo tarif edin hemen damlarım :) nihahah bende bu ay niyeyse çok ümitliyim hemen gebe kalıcakmışım gibi hissediyorum ve düşünüyorum (düşünce gücümle hamile kalıcam ) çalşışıyorum :) preseddi icat eden varya öldüyse nnurda yatsın ölmediyse zevkten ölsün nihahah :) ohh bak aklıma geldi :) preesededdeee
idrar yollarım yanıyoooooooooooooo abbokuşlar içim sevgi doluu patlıycam sarılmak ısırmak istiyorum sizi :) face gurubu ne?oda neyi vay canına :) valla ben tek sizi biliyom bazende bi kaç yere bakıyorum sizin müdaviminizim :) bilmiyom oaraya nasıl giriliyo tarif edin hemen damlarım :) nihahah bende bu ay niyeyse çok ümitliyim hemen gebe kalıcakmışım gibi hissediyorum ve düşünüyorum (düşünce gücümle hamile kalıcam ) çalşışıyorum :) preseddi icat eden varya öldüyse nnurda yatsın ölmediyse zevkten ölsün nihahah :) ohh bak aklıma geldi :) preesededdeee
uzun zamandır siteye girmiyordum 2.5 yıl kadar.........:)
ama konu başlığınız dikkatimi çekti.
bende 2 tüp 2 dondurulmuş denedim
son dondurulmuş embriyo transferim ocak 2010 da idi bu transferden sonra mart 2010 hamile kalmışım 24 nisan 2010 da 8 haftalık hamile olduğumu öğrendimmm
şok oldum 14.5 yıl bekledikten sonra 38 yaşımda bir mucize oldu ve hamile kaldım şimdi 1 yaşını 2 aralıkta kutladığım bir meleğim var
Allahıma ne kadar şükretsem az
umudunuzu kaybetmeyin rabbim zamanını bekliyor melekleriniz gelecek inşallah hepiniz Allaha emanet olun
inanın yaşadığınız her şeyi olumlu olumsuz ama herşeyi yaşadım ve umudumu kaybetmedimm
sizde kaybetmeyin sabr edin bekleyin ve dua edin ...........
benim ateş dün düştü, bu sbaah da kırmızılar geldi. yeni bir tabloya bismillah dedim.
ayy inşallah canım , hiç düşmesin ateşin...
karasall, hadi bakalım senden üstün performans bekliyorum. ne de olsa serde gençlik var:)
Kaarasalll hakketten yıktın beni yaa preseedle hamile kalan kız vaya sen kaa dua etmemiştir bulana ya ahahhaidrar yollarım yanıyoooooooooooooo abbokuşlar içim sevgi doluu patlıycam sarılmak ısırmak istiyorum sizi :) face gurubu ne?oda neyi vay canına :) valla ben tek sizi biliyom bazende bi kaç yere bakıyorum sizin müdaviminizim :) bilmiyom oaraya nasıl giriliyo tarif edin hemen damlarım :) nihahah bende bu ay niyeyse çok ümitliyim hemen gebe kalıcakmışım gibi hissediyorum ve düşünüyorum (düşünce gücümle hamile kalıcam ) çalşışıyorum :) preseddi icat eden varya öldüyse nnurda yatsın ölmediyse zevkten ölsün nihahah :) ohh bak aklıma geldi :) preesededdeee
ben geldimmm
kıslarr nbrsınız bakalımmm
bende yarın doktora gıtcem sanırım 2. yumurtam kıst oldu ksaığım ağrıo
bu arada bahçeciye mail amıstım aşılama geriye dönüş olur
zaman kaybı olur demiş bız zaten yaza kadar zaman kaybedicez maalesef
bana kalsa yarıyıl tatılınde denerim tüp hemen
bu kadar uzun zaman olmasa elbette doğal olsun dıye ugrasırım ama 2.5 yıl oldu
dana ne kadar bekleyebılırımkı yaz 30 a doğru gidio
bu kez bendede sıkıntılar cıkacak
ama yazı beklmek zorundayım ahh ahh ıstanbulda olmak vardıııı hiç dururmuydumm:)))))))
Seraaaaa canım ya iyi ki gelip buralara mutlu sonlarınızı paylaşıyorsunuz bizlerle...şu hamile kalıpda basıp gidenlere ne demeli bilmiyorum...en azından gel bir kaç yüreeğe umut tohumları ek hergün biliyorum gelinemez ama arada uğrayıp yinele hikayenii hergün yeni birileri eklenirken aramıza en çok bu motivasyona ihtiyacımız var...Meleğini koklarr seni kucaklarım Rabbim evladına ailene hayırlı uzun ömürler versin inşallahhhhh)))
Güneşşşcaannnnnn anam haydi taplon hayırlı geleee rast geleeeee:))))))))))))))
Kaarasalll hakketten yıktın beni yaa preseedle hamile kalan kız vaya sen kaa dua etmemiştir bulana ya ahahhaanam ya işallahh işe yarasınn inşallahhhhh.
selammm hoşgeldinnnnnnnn:)
Umudummmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkk gençsin yok böle şeylere takılmak mühim olan doğru zaman.al geçen sene ard arda denedim boldu tatlımmm...lütfen sadece dua et takılma zamanaa belki tüm bunlar organik bir kuzuyaaa olan yolculuk sebeplidir olamazmıııııııı:)))))))))))bal gibide olarrrrrrrrrrrr
İKİZZZLERR sana seviyorum baaacımmmmmmmmmmm:.))))))))))
ayyy kuzum bu iş preseed e ateş ölçmeye benzemiyo ben anlamıyomki bu işten prof umut olsada söylese sana bişeyler. aşılama yaptıran diğer kızlar da gelirse cevaplarlar....bu gün dr gittik 29*24mm yumurtam varmış 5,5*4mm lik 10 kadarda yumurta varmış. eşimin spremiograma baktı aşılama dedi igne verdi aşılama yapıcak rahim duvarım 7mm hiç bi ilaç kullanmadım sadece klomenden sonra çatlatma ignesi verdi çarşamba aşılıycak ne olur bi yorum yapın biri çok büyük digerleri küçük degilmi aşılama için rahim duvarı kalınlıgım nasıl? bukadar basitmi aşılama? ne olur yorum yapın çok telaşlandım 29mm yumurta büyük degilmi digerleride 5,5mmeşimin spermleri 14milyonmuş azmış o yüzden aşılama demiş devlet hastanesinde yapıcak ben özel bi lab. yıkatıp götürücem spermleri oda aşılıycak bi yorum hiç bilmiyom aşılamaaaaaaaaaaaaaa
başka ilaç falan vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?