- 11 Mayıs 2007
- 1.141
- 1
- 116
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #6.361
Oooo sen bana göre epey gençsin, üsülme daa vaktin var ben yolu yarıladım bacım :)benım yasımımı soruon kızz bulent bacım gıbı konusmussun:)))
yasım kuzum 29 girdim valla :))
bız butun denemelerı amelıyattan once yaptırmıstık
sımdı sayı duzeldi 20 ıle 30 mılyon arası sperm var ama bebeiş yok halaaa:)))
ayy evet ilginç olmus 6. hisletre ıananırım ben bızeyler hıseettmıssın dememkı
bakmıssın o topiğee:)))))
pek severim ben bu şarkıyı, teey tey, içelimbanaaaa yalan söyledileeer
bana yalan soyledılerrrrr kaderdenn bahsetmedileeerrrr
walla biz iyi araştırmamışız zamanında kentte yaptırdık ama şimdi yaş zaten kemale erdi öpe öpe koycaklar iki taneyiTtaaatlııışşş ne bilim ya çok kılım beenn bu kocaya bugün bugünde amcası hasta onun yanında muhtemelen fik fik yok:Sya olmasında iyice tadım kaçtı gitdip bidaa ki aya donmuşu koyacam o olcakk.(çok tepem atık çokkk(
walla ben de soğudum artık bu fikfik işinden koyduracam dipfrizden artıkın, hani yemek yapmaya üşenirsinden buzluktan kaktırırsınya bişiler, aynen o hesap
KIZZZZ ateşli kişi oldu mu ne bu iş yaaaaaaaaa:)inşallahhhhh:))))))))
çidooooo çidooo içine doğmuş demek işallah sağlıklaa giderr kucakına alırr yaaa:))anammm benimde donmuşum vaaaa:Ogel aynı anda kodurak gitsinnhihii
kodurak fallaaa, beraber kodurak oturup bekliyek sonra
KIZLARR Bu tek embriyo meselesini heryerin aynı uygulamadığını bilin:)haksızlık bu ama birden fazla koyan çok dr ve merkez var...o yüzden tekte direten yerlerde tek konulması canınızı sıkıyorsa fazlaxca koyabilen drlara gitmeye bakın.önceden ilk zamanlar bunun kavgasını bile ettiğim oldu ama benim suçum ne niye 1 kondu vs. diye ama görünen o ki koyan dr diil sorunlu olan...bu kadar pahalı tedavilerde tek embriyo ile maksimum %35 başarı şansı var iken bunu katlamak için yasayı çiğnemek bu işte 3 tüp bebek denedikten sonra çookkda kötü gelmiyor kulağıma...elbette tutacaksa 1 de 2 de tutabilir ama ne biliym sanki bir tedavide konacak emvbriyoyu 3 farklı tedavide koyuyorlarda işimizi uzatıyorlar gibi bakıyorum artık.o nedenle sayı konusu şanssız hissetmenize sebep oluyorsa araştırın derim
ayy derınım sorma bende cok kızıorum ama
yapacak cokda bısı yok
kesınlıkle tek embyo sansı cok dusuruo benım tanıdığım
ıkı arkafsımada 2 embyo koyuldu aam bırı tuttu demekkı
tek koyulsa belkıde olmıcaktı
bencee hiiiç bekleme kuzumm kendını hazır hıseetığın an gıt yaptır mısss gıbı ısatnbukdasınn
evet tabıkı doğal olabılır ama bır leın parmağını geçmıo bızım gıbı olup kalanlar
bı sure sonra bızdede sorun cıkmaya başlıcak :)))))
tatlım ben bu ay başka bıseyler denıcem bakalım
yapabılırsem ama burdan yazamam
ben cok ıyı anlamıorumda derinnn kuzumm face den bı grup kurda ordan konusalım:)))))))
çekiştirdi yazık yara olmuş kafası gözübanada bişi kalmamış bişey sorucam her yumurta aynı andamı çatlıyo? bi fikir bi bilgisi olan varmı? en büyük erken sonra sıraylamı acaba?
kıs ınsan bı hal hatır sorar yaramaz:)))))
evet cnm yaklasık 22 25 mm ken çatlıo
ama 18-20 mm ken lh pik yapıo ve 36 saat sonarada çatlıo
once buyukler somra kucuk olan ama arada 2-3 gun olabılıo en cok bu sırada yeteronce olgunluğa
oulaşmamıssa catlamıo kucuk olanlar kistlesıo ama reglle atılıo:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...k-hamileyim-hemde-dondurulmuslarla8230-2.html
kısslar bu topici okudunuz mu? okuyun mutlaka çok güzel yazmış ağladım ben okurken
hem kavga edip hem aceleyle yazınca aklıma gelmedi resmen adam sizi kıskanıyo dünyanın lafını saydı anasına gitti yemek hazırla yarım saaate gelirim dedi aradım yemege oturuyorum sende ye dedi sinirimden çatlamak üzereyim gelsin neler yapıcam ona. nasılsınız valla okuyamadım yazdıklarınızıtakip edemedim yani akşama kadar yürüdüm taa orandan kugulu parkın oraya kadar gelirkende atakuleye kadar yürüdüm eve geldim niye neti açmışım yoruldum götümde motormu var. ama gelsin ben ona motor degilde başka şeyler takacam
Oooo sen bana göre epey gençsin, üsülme daa vaktin var ben yolu yarıladım bacım :)
pek severim ben bu şarkıyı, teey tey, içelim
walla biz iyi araştırmamışız zamanında kentte yaptırdık ama şimdi yaş zaten kemale erdi öpe öpe koycaklar iki taneyi
üç çocuk yapın demeyi biliyolar ama, yolumuza taş koyuyolar soona da böyle işte
anam ben de üye olayım o gruba, adı ne grubun
canım zona artık geçiyor yaralar kabuklandı. ilaca gerek yok artık da adet olur olmaz ürolog dan gün alıcam hemen.denedin misen bi tanesin ya ikizler, çılgın hatun seni... ateşin düşüşe geçtiyse sen artık zona ilaçlarını tam kullan ve ürolog işini de hallet. sana tüp aşamasında problem çıkarmasın. bi de mailine bak:) öptüm.
Yawrumm bizde bi gün okanı izlerken bu hakan yaralı teksen çamlıbel falan vardıı cinsellik idi konu hakan yaralı dedi ki yahu dedi bekarken hamile kalıyolar aldırmaya geliolar aynı insanlar evleniyo bebeleri olmuyo tüpe geliyolarr ne garip iş teksen çamlıbelde dedi ki kaçak et kesmenin heyecanından ocanım valla o an bi bakıştık kocamlaa acanbaaa boşanıp mı denesek hahahaha ahhh bu iş biiz maymun etti şebek etti şimdi de başka bişi edecekkkkkk
İkizler denedinmiiiiiibitiyorum sana yaa süpersinnnnnn yawrum var var öyle yerler ama sadece o yyetmez drda iyi olacak güvenecen sana hitab edecek oda mühim balım işallah gerek kalmasın diyozda kalırsada hemen olsun bar beeee
evet canım dünyada bişeyler eksik kalır benim her işim hemen olsa. işte biz de bu cinsteniz nedense!!!ayy derin valla bazen düşünmüyo diilim, keşke bekarken yapaydık bebeyi, kucağımda sıpayla kıyaydım nikahı. kaçak et kesme heyecanı ha
valla bu iş olmasa neler yapıyor olurduk, ne kadar sıradan yaşardık düşünsene, zırt hamile kalayım dediğin ay hamilesin, sorunsuz doğuruyosun, 2 .ye karar veriyosun zırt o da oluyo. hahaha. bizim bünyeye ters bu işler. her işimiz tırnaklarımızla kazıya kazıya olacak, yookkksa alim allah dünya batar.
canım bence ovulasyonu yakalamışsın umarım sonu dolu çıkar ...My Ovulation Chart
10 günlük kopukluk ve bikaç atmasyon doldurmayla tablom bu halde. adetimin 15. günü şehir dışına çıktım. 8 aralıkta döndüm. arada bikaç değer yalan.ama çizzgiyi döndüğüm güne çekti. yakalamış olma şansım var mi ki?
tatlım ben bu ay başka bıseyler denıcem bakalım
yapabılırsem ama burdan yazamam
ben cok ıyı anlamıorumda derinnn kuzumm face den bı grup kurda ordan konusalım:)))))))
yani ateşim tekrar çıkar mıkuzumm yerleşme düşüşü olabılır dur daha erken düşüş için
yarınkı ateş önemlı bakalım artışş olursa umutlanırız:))))
benımde bugun sökülcek gibi yarın 2. gunmu gıtsem doktora
klomen için yoksa pazartesi 5.gun oluo geç mi olur acep:)
hiç klomen kullanmadımm kıs bıolmıoum:))))
ahahahaha kaçak et demek ayy yok yaa
bız reglden sonra hiç bırlıkte olmuoz bırbımızı özleyelim dıyee ama eşim
spermler yenılensin diye 3 gune bir yenıloıo spermleri sızınde aklınızda olsun canlarımm
motor ne kadar çalısırsa spermler okadar kalıtelı olur:))999
sonra yumurtlama h-gunlkerınde ozlemısız oluoruz ama olmayınca olmuo ıstee:)))
yukardada yazdım nazcım bünyeyi kandıramadık galiba....tecavüz konusunda:)kız denedinmi gerçekten :26:
aynısını bizde eşimle diyoruz ayrılıpda gizlicemi beraber olsak diye bakarsın 14 senedir gelmeyen bebek geliverir
şahsen benim her işim zor olmuştur evlen beraber olmak için uğraş sonra bebek için uğraş ALLAH daha çok uğraştırmaz inşallah bu yaşadıklarımızda yaşayacaklarımızın kefaretimiz olur
ben kullandım 5. gün veriyodu dr bana klomeni ama 3. günde bakıyor kist mist varmı diye
istersen dra sor kaçıncı gün geleyim diye
yani kociş sana saldırsın diye anladım mıayy sızınkıde kacak ete dondu desene
burdan diyemem yaa
ama sukadarını yazayım
benım bi çok geceliğim var en sexilerınden :))))9
ben hiç onlarla uyuyamıorum ama evin içi cok sıcak kalorıferlı
ozellıkle yumurtlama gunlerınde onlarla uyumaya çalısıcam bıyerlerım donuo gıbı gelıo
halbukı yarım kollularla gezıoz evın ıcınde
bı kısmı bu soyleyebıleceklerımden:))))))
kız sende motor takılı olmalı günde 2 günde 2 ben 1000 cc lik bişey oldunu sanmıştım:)) o kocanı döv sora da sev...hem kavga edip hem aceleyle yazınca aklıma gelmedi resmen adam sizi kıskanıyo dünyanın lafını saydı anasına gitti yemek hazırla yarım saaate gelirim dedi aradım yemege oturuyorum sende ye dedi sinirimden çatlamak üzereyim gelsin neler yapıcam ona. nasılsınız valla okuyamadım yazdıklarınızıtakip edemedim yani akşama kadar yürüdüm taa orandan kugulu parkın oraya kadar gelirkende atakuleye kadar yürüdüm eve geldim niye neti açmışım yoruldum götümde motormu var. ama gelsin ben ona motor degilde başka şeyler takacam
canım zona artık geçiyor yaralar kabuklandı. ilaca gerek yok artık da adet olur olmaz ürolog dan gün alıcam hemen.
kocam hala der nişandan önce yapcaktık bebeği diye...
denedik de noldu be yaaavv.....
ben dedimki kocama bak tecavüzle bebek oluyomuş....
onunda canına minnet valla ovulasyona 1-2 gün vardı ırzıma geçtiama sonuç sıfır.
belkide kocamın numara yaptığını anlamıştır bünye ama baya ciddiye almıştı adam bebek hasretinden.
adam eve gelmiş benden önce kapının arkasında saklanıyo elbisesiz olarak aklım çıktıbenden kaçık oda..
her seferinde de olmaz ki ama tecavüz kaçınılmazsa bende zevk almaya bakıyorum napim
evet canım dünyada bişeyler eksik kalır benim her işim hemen olsa. işte biz de bu cinsteniz nedense!!!
canım bence ovulasyonu yakalamışsın umarım sonu dolu çıkar ...
umuttttttttttt neler düşünüyosun yaaaaaabiz iyicene tekdüze olduk sıradan sex hayatı...
yani ateşim tekrar çıkar mı(((( bebek ihtimali hala var mı:)
klomeni bazı dr lar 3. gün bazıları 5. gün kullandırıyor. ama benim 2 dr um da 3. gün tercih edenlerden. fark ne bilmiyorum. ama sen 3. gün yarın git bence.bizim motor baya soğudu bu ara ovulasyon geçti iş bitti zaten şehir dışında bir de zona çıktı spermler 7 gündür içerde pert olmuştur artık((((
yukardada yazdım nazcım bünyeyi kandıramadık galiba....tecavüz konusunda:)
yani kociş sana saldırsın diye anladım mı
kız sende motor takılı olmalı günde 2 günde 2 ben 1000 cc lik bişey oldunu sanmıştım:)) o kocanı döv sora da sev...
şimdiden adet ağrım oluyo ara ara erken mi olcam gebe miyim?
hadi bakem kim bilcek yazı mı tura mı?
tura bebek yazı boş
ben bi gidip atıp gelem...
bilene bi çeyreğin yarısı
bence tahmin çok kolay sakın şaşırmayın heheheh
deriiiinnnn ikizlerrrrr içekkmiiii.)))))))))))
bız universitedeykenn efkar geceleri yapardıkkk
kım sevgılısınden ayrıldıysaaa yakardık sigaraalrıı
acardıkk en damarından şarkılar
kapardık lambaları yakardık mumalrıı
kısın bılem olsa
acardık camalrı
battaniyelere sarınır otururduk
ben içime bılem cekemezdımmmmm zebıl edıosunn sigarayı derlerdı ama ayak uydurrudumm
napimmm:)))))))
ben yarın alim bi moree kadın sigarasııı arada tellendiririmm
umut ben o dediğinizden yapıyom koca işte yaktım gizliden bi cigara mutfağımın manzarası güzel ışıklara doğru tüttürüyom ben arasıra içenlerdenim bağımlı değilim yani dün kardeşim bendeydi onun sigarası kalmış bende yaktım keşke şöle sizlerden bi grup yanımda olsaydı eşekten düşeni eşekten düşen anlar aslında yakın olsak iyi arkadaş olabilirdik çok yakınlarımla bile paylaşmadıklarımı sizinle paylaşıyorum bugün okuldan erken çıktım agoraya gittim elbise aldım biraz dolaştım kafam dağıldı
burarada biz bu ay hiç fik fik yapamadık acaba gebe kalmışmıyımdırlekelenmeler tam gaz devem ediyo olmasaydı baba düşüncesi olmadan bi fik fik iyi giderdi tam bebe düşüncesiz sevişcem dedim yıllar sonra oda hiç oldu d. kontrole rağman bi ay önceden bi sperm orda saklanmış olsa nolurduuuuuuu
şimdiden adet ağrım oluyo ara ara erken mi olcam gebe miyim?
hadi bakem kim bilcek yazı mı tura mı?
tura bebek yazı boş
ben bi gidip atıp gelem...
bilene bi çeyreğin yarısı
bence tahmin çok kolay sakın şaşırmayın heheheh
canım fık fık olsun neden olmuokı
drlar bı yasak getırmıo
doğum konrol kullanırken lekesı olanlara
bıde esınn kendısı bıs ekılde halletsın
4 gunden fazla beklemsın sperm ıcerde kalıtesızlesır sız tüp denıyeceksınız
çalıştırın motoru bıraz:))))
keskee canımm hahhha ahhhhh:) yakın değiiz bıç bırımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?