- 11 Mayıs 2007
- 1.141
- 1
- 116
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #6.361
Oooo sen bana göre epey gençsin, üsülme daa vaktin var ben yolu yarıladım bacım :)benım yasımımı soruon kızz bulent bacım gıbı konusmussun:)))
yasım kuzum 29 girdim valla :))
bız butun denemelerı amelıyattan once yaptırmıstık
sımdı sayı duzeldi 20 ıle 30 mılyon arası sperm var ama bebeiş yok halaaa:)))
ayy evet ilginç olmus 6. hisletre ıananırım ben bızeyler hıseettmıssın dememkı
bakmıssın o topiğee:)))))
pek severim ben bu şarkıyı, teey tey, içelimbanaaaa yalan söyledileeer
bana yalan soyledılerrrrr kaderdenn bahsetmedileeerrrr
walla biz iyi araştırmamışız zamanında kentte yaptırdık ama şimdi yaş zaten kemale erdi öpe öpe koycaklar iki taneyiTtaaatlııışşş ne bilim ya çok kılım beenn bu kocaya bugün bugünde amcası hasta onun yanında muhtemelen fik fik yok:Sya olmasında iyice tadım kaçtı gitdip bidaa ki aya donmuşu koyacam o olcakk.(çok tepem atık çokkk(
walla ben de soğudum artık bu fikfik işinden koyduracam dipfrizden artıkın, hani yemek yapmaya üşenirsinden buzluktan kaktırırsınya bişiler, aynen o hesap
KIZZZZ ateşli kişi oldu mu ne bu iş yaaaaaaaaa:)inşallahhhhh:))))))))
çidooooo çidooo içine doğmuş demek işallah sağlıklaa giderr kucakına alırr yaaa:))anammm benimde donmuşum vaaaa:Ogel aynı anda kodurak gitsinnhihii
kodurak fallaaa, beraber kodurak oturup bekliyek sonra
KIZLARR Bu tek embriyo meselesini heryerin aynı uygulamadığını bilin:)haksızlık bu ama birden fazla koyan çok dr ve merkez var...o yüzden tekte direten yerlerde tek konulması canınızı sıkıyorsa fazlaxca koyabilen drlara gitmeye bakın.önceden ilk zamanlar bunun kavgasını bile ettiğim oldu ama benim suçum ne niye 1 kondu vs. diye ama görünen o ki koyan dr diil sorunlu olan...bu kadar pahalı tedavilerde tek embriyo ile maksimum %35 başarı şansı var iken bunu katlamak için yasayı çiğnemek bu işte 3 tüp bebek denedikten sonra çookkda kötü gelmiyor kulağıma...elbette tutacaksa 1 de 2 de tutabilir ama ne biliym sanki bir tedavide konacak emvbriyoyu 3 farklı tedavide koyuyorlarda işimizi uzatıyorlar gibi bakıyorum artık.o nedenle sayı konusu şanssız hissetmenize sebep oluyorsa araştırın derim
ayy derınım sorma bende cok kızıorum ama
yapacak cokda bısı yok
kesınlıkle tek embyo sansı cok dusuruo benım tanıdığım
ıkı arkafsımada 2 embyo koyuldu aam bırı tuttu demekkı
tek koyulsa belkıde olmıcaktı
bencee hiiiç bekleme kuzumm kendını hazır hıseetığın an gıt yaptır mısss gıbı ısatnbukdasınn
evet tabıkı doğal olabılır ama bır leın parmağını geçmıo bızım gıbı olup kalanlar
bı sure sonra bızdede sorun cıkmaya başlıcak :)))))
üç çocuk yapın demeyi biliyolar ama, yolumuza taş koyuyolar soona da böyle işte