• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Seninle yaşlanmak istiyorum. Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyım istiyorum. Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.

Yaşayalım kı, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.

Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi, evimizde, bır şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek... Böylece yaşamalıyız işte.

Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.

Zaman su gibi akıp giderken, herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı. Saçlara düşünce aklar ya da gidince aklar, çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehırden.

Kavgasız, her sabah gürültüyle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip, benden kahve istemelisin. Çocuklar gelmeli zıyaretimize, geçmışteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız...

Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni. Tebessümler açtırmalı yüzünde. Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı \"herşeyde\".

Can Yücel

‎''Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım...
Ve ekler : "Onsuz yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... "Düşmem" dersin düşersin, "Şaşmam" dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, "Öldüm" der durur, yine de yaşarsın

aynen kuzum yaa kızmıyorum düşün bunu kabul edene nasıl kızıcan ki:((yani elleriyle kim şansını düşürmek ister hele ki konu bebek iken:(hele ki ona konan embriyo ile bir başkasının ihtimali hiç etkilenmezken.hani şu kimin kaç aldığının diğerlerini etkilemediği sıvnavlar gibi bu şey...o nedenle zaten etik bulmadığım bu yasayı delene hiççç de kızmıyorumm...çünkü çok takılan varsa buna gidip bulacak aga çok koyanı.aleni koyan yerler var arkadaşıma oldu kendi taep etmeden 2 konuldu ve gebelik testi sonras kız sessizce benim 2 idi ikiz olabilir mi dediğinde ordaki görevli iki koyulmuş diye diğerine seslenmiş hızlıcaa:9::9:yani saklama gereği duymadfan bugünde memorial topicinde gördüm 3 diyordu birileri abi koyan yer varsa gidip koyduracan hee o kaaa:9::9::9:valla ben sıkıldım kocamın salaklıklarından sıkıldımm dün dioki sen ateş ölçüyon test yapıon bilinç altınds hep bu vaa nasıl olsun???dedim ben malım ya bunları yapmayınca unutacam sankii!!!çok kızdım çookkkk adam görev gibisinden yakınıyo sanki başka türlü bu süreci yaşamak mümkünmüş gşbi....ulan yumurtkuyorum işte canım isstesede istemesede fik fik yapmak istiom ihtimalim şartlar belki diye ....ona olan bu kızgınlığım sürerse kapatacam cihazıı ateş ölçeride müsait bi yere kaldıracam....kafam atık umutcummmm:52:

ben o stres yada aklında sureklı o fıkırde olunca olmuo
fıkrıne tamemen karsıyımmm
bı suru ınsan burda stres altında gebe aklıo
olacağı varsaa oluo
olmasa tecavuzle olmazdı gebelıkk cnm
hayatındakı en buyuk travmayı yasıo ve ılgınc bı sekılde tecavuz vakalrındaı gebelık oranı oldukça
yuksek ve erkek oluomus genelde
madem stresten olmuo
onların olmaması lasım
bı sperm yumurtaya ulasıp dolledıkten sonraa gebelık olusur kardesım
kadının rahmınde tüplerınde sıkıntı yoksaa kı bızım yokk
ayy bunlarda cok komık annem sankımm 100 mılyon spermlerıı varrr hızlarıı da 100 km fılannda
bız stres yapıoz dıye olmuo hahahytttt.):)))))):52::52:
aynen kızlar ben de kıl oluyorum bu kafandan at muhabbetine. umutcuğum yüzde 80 diye duymuştum ben de tecavüzle hamile kalma oranını. kızlar bi de o yolu mu denesek kocalarla :52::52::52::52:

nasılsınız kızlar bir yorgunluk kırgınlık var üsütümde yarın eşim için has gideceğiz erkenden çokkkk erkenden :1::1::1:krgalar çizmelerini giymeden :60:sizlere bir bakayım dedim kuzularımmmm
yeterim inşallah herşey yolunda gider. güzel haberlerle dönersin yarın.

deriiiinnnn ikizlerrrrr içekkmiiii.)))))))))))
bız universitedeykenn efkar geceleri yapardıkkk
kım sevgılısınden ayrıldıysaaa yakardık sigaraalrıı
acardıkk en damarından şarkılar
kapardık lambaları yakardık mumalrıı
kısın bılem olsa
acardık camalrı
battaniyelere sarınır otururduk:16::16::16:
ben içime bılem cekemezdımmmmm zebıl edıosunn sigarayı derlerdı ama ayak uydurrudumm
napimmm:)))))))
ben yarın alim bi moree kadın sigarasııı arada tellendiririmm :52::52::52:
efkar gecesine o kadar ihtiyaç duyuyorum ki adet olunca bi güzel şarap içesim var...

aynen kızlar ben de kıl oluyorum bu kafandan at muhabbetine. umutcuğum yüzde 80 diye duymuştum ben de tecavüzle hamile kalma oranını. kızlar bi de o yolu mu denesek kocalarla :52::52::52::52:

ben denedim tecavüz olayını olmadı hayatcım. benim içerde sorun varken hiç bişey kar etmedi. bende gidip konuşayım bu ay diyorum tek embriyo meselesini. 2 koyan varsa bende oraya gideceğim valla bu kadar salaklık olmaz ki... aynı paraya aynı emeğe neden ihtimali düşüreyim ki!!!

ateş tablom yine dötüm gibi .. sabaha kadar da 4 kez çişe kalktım idrar torbam yine kasıntı... bu adetle önce üroloğa gidicem sonra tüp başlıcam sanırım...

http://www.fertilityfriend.com/home/372918

Son düzenleme:
efkar gecesine o kadar ihtiyaç duyuyorum ki adet olunca bi güzel şarap içesim var...

ben denedim tecavüz olayını olmadı hayatcım. benim içerde sorun varken hiç bişey kar etmedi. bende gidip konuşayım bu ay diyorum tek embriyo meselesini. 2 koyan varsa bende oraya gideceğim valla bu kadar salaklık olmaz ki... aynı paraya aynı emeğe neden ihtimali düşüreyim ki!!!

ateş tablom yine dötüm gibi .. sabaha kadar da 4 kez çişe kalktım idrar torbam yine kasıntı... bu adetle önce üroloğa gidicem sonra tüp başlıcam sanırım...

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

denedin mi:1::1::1::1:sen bi tanesin ya ikizler, çılgın hatun seni... ateşin düşüşe geçtiyse sen artık zona ilaçlarını tam kullan ve ürolog işini de hallet. sana tüp aşamasında problem çıkarmasın. bi de mailine bak:) öptüm.

Yawrumm bizde bi gün okanı izlerken bu hakan yaralı teksen çamlıbel falan vardıı cinsellik idi konu hakan yaralı dedi ki yahu dedi bekarken hamile kalıyolar aldırmaya geliolar aynı insanlar evleniyo bebeleri olmuyo tüpe geliyolarr ne garip iş teksen çamlıbelde dedi ki kaçak et kesmenin heyecanından o:9::9::9::9::9:canım valla o an bi bakıştık kocamlaa acanbaaa boşanıp mı denesek :9::9::9::9::9:hahahaha:Dahhh bu iş biiz maymun etti şebek etti şimdi de başka bişi edecekkkkkk:9::9::9:

İkizler denedinmiiiiii:9::9::9::9::9:bitiyorum sana yaa süpersinnnnnn:9:yawrum var var öyle yerler ama sadece o yyetmez drda iyi olacak güvenecen sana hitab edecek oda mühim balım:31:işallah gerek kalmasın diyozda kalırsada hemen olsun bar beeee :51:

My Ovulation Chart

10 günlük kopukluk ve bikaç atmasyon doldurmayla tablom bu halde. adetimin 15. günü şehir dışına çıktım. 8 aralıkta döndüm. arada bikaç değer yalan.ama çizzgiyi döndüğüm güne çekti. yakalamış olma şansım var mi ki?

Yawrumm bizde bi gün okanı izlerken bu hakan yaralı teksen çamlıbel falan vardıı cinsellik idi konu hakan yaralı dedi ki yahu dedi bekarken hamile kalıyolar aldırmaya geliolar aynı insanlar evleniyo bebeleri olmuyo tüpe geliyolarr ne garip iş teksen çamlıbelde dedi ki kaçak et kesmenin heyecanından o:9::9::9::9::9:canım valla o an bi bakıştık kocamlaa acanbaaa boşanıp mı denesek :9::9::9::9::9:hahahaha:Dahhh bu iş biiz maymun etti şebek etti şimdi de başka bişi edecekkkkkk:9::9::9:

İkizler denedinmiiiiii:9::9::9::9::9:bitiyorum sana yaa süpersinnnnnn:9:yawrum var var öyle yerler ama sadece o yyetmez drda iyi olacak güvenecen sana hitab edecek oda mühim balım:31:işallah gerek kalmasın diyozda kalırsada hemen olsun bar beeee :51:

ayy derin valla bazen düşünmüyo diilim, keşke bekarken yapaydık bebeyi, kucağımda sıpayla kıyaydım nikahı. kaçak et kesme heyecanı ha:52::52::52::52:
valla bu iş olmasa neler yapıyor olurduk, ne kadar sıradan yaşardık düşünsene, zırt hamile kalayım dediğin ay hamilesin, sorunsuz doğuruyosun, 2 .ye karar veriyosun zırt o da oluyo. hahaha. bizim bünyeye ters bu işler. her işimiz tırnaklarımızla kazıya kazıya olacak, yookkksa alim allah dünya batar.

Seninle yaşlanmak istiyorum. Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyım istiyorum. Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.

Yaşayalım kı, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.

Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi, evimizde, bır şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek... Böylece yaşamalıyız işte.

Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.

Zaman su gibi akıp giderken, herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı. Saçlara düşünce aklar ya da gidince aklar, çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehırden.

Kavgasız, her sabah gürültüyle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip, benden kahve istemelisin. Çocuklar gelmeli zıyaretimize, geçmışteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız...

Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni. Tebessümler açtırmalı yüzünde. Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı \"herşeyde\".

Can Yücel

‎''Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım...
Ve ekler : "Onsuz yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... "Düşmem" dersin düşersin, "Şaşmam" dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, "Öldüm" der durur, yine de yaşarsın

vay vay vay:)))))
soylee bı gun tam efkar gunu yapalımm bence ne cevherler cıkcak herkestenn:)))))

tatlım ben bu ay başka bıseyler denıcem bakalım
yapabılırsem ama burdan yazamam
ben cok ıyı anlamıorumda derinnn kuzumm face den bı grup kurda ordan konusalım:)))))))

My Ovulation Chart

10 günlük kopukluk ve bikaç atmasyon doldurmayla tablom bu halde. adetimin 15. günü şehir dışına çıktım. 8 aralıkta döndüm. arada bikaç değer yalan.ama çizzgiyi döndüğüm güne çekti. yakalamış olma şansım var mi ki?

canımm eğer cok duzenlı ölçmedıysen
cok yorum yapamayız ama geldiğinde sabah ölçtüğün ılk ateşin 37 mi:)

canımm eğer cok duzenlı ölçmedıysen
cok yorum yapamayız ama geldiğinde sabah ölçtüğün ılk ateşin 37 mi:)

canım döndüğüm sabah 36.2ydi. o gün 23. günümdü.
ertesi sabah 37 ye fırladı. bu kadar geç yumurtlamamışımdır diye düşünüyodum.
ama sonraları da 37 diye devam etti. sonra akıntıları aklımda tutmuştum şehirdışındayken bile aklım hala burdaymış demekki.
sonra onları bi girdim. küt diye çizgiyi çekti.

kuzumm yerleşme düşüşü olabılır dur daha erken düşüş için
yarınkı ateş önemlı bakalım artışş olursa umutlanırız:))))
benımde bugun sökülcek gibi yarın 2. gunmu gıtsem doktora
klomen için yoksa pazartesi 5.gun oluo geç mi olur acep:)
hiç klomen kullanmadımm kıs bıolmıoum:))))

ahahahaha kaçak et demek ayy yok yaa
bız reglden sonra hiç bırlıkte olmuoz bırbımızı özleyelim dıyee ama eşim
spermler yenılensin diye 3 gune bir yenıloıo spermleri sızınde aklınızda olsun canlarımm
motor ne kadar çalısırsa spermler okadar kalıtelı olur:))999
sonra yumurtlama h-gunlkerınde ozlemısız oluoruz ama olmayınca olmuo ıstee:)))

canım döndüğüm sabah 36.2ydi. o gün 23. günümdü.
ertesi sabah 37 ye fırladı. bu kadar geç yumurtlamamışımdır diye düşünüyodum.
ama sonraları da 37 diye devam etti. sonra akıntıları aklımda tutmuştum şehirdışındayken bile aklım hala burdaymış demekki.
sonra onları bi girdim. küt diye çizgiyi çekti.

döndüğün gün ilşkı oldumuu
olduysa yakalamıssınız
cunku ogun yada gece çatlamıss gozkuo:)))))))

döndüğün gün ilşkı oldumuu
olduysa yakalamıssınız
cunku ogun yada gece çatlamıss gozkuo:)))))))

umutcuğum, tabi ki oldu 10 gün ayrı kalmışız, kavuşmuşuz:52::52::52:bebek filan da düşünmedim açıkçası.sonradan ff e işlediğim değerleri.
sadece tabloyu öğreneyim de gelecek aya fikrim olsun diye sonradan devam ettim işelemeye.
işte akılsızlığım düşünemedim ki hemen gir akıntıları bak, preseed de kullanmadık tabi.
bu arada ne deneyeceksin, çok merak ettim. :32::32::32:

kız denedinmi gerçekten :26:

aynısını bizde eşimle diyoruz ayrılıpda gizlicemi beraber olsak diye bakarsın 14 senedir gelmeyen bebek geliverir:1:

ayy derin valla bazen düşünmüyo diilim, keşke bekarken yapaydık bebeyi, kucağımda sıpayla kıyaydım nikahı. kaçak et kesme heyecanı ha:52::52::52::52:
valla bu iş olmasa neler yapıyor olurduk, ne kadar sıradan yaşardık düşünsene, zırt hamile kalayım dediğin ay hamilesin, sorunsuz doğuruyosun, 2 .ye karar veriyosun zırt o da oluyo. hahaha. bizim bünyeye ters bu işler. her işimiz tırnaklarımızla kazıya kazıya olacak, yookkksa alim allah dünya batar.

şahsen benim her işim zor olmuştur evlen beraber olmak için uğraş sonra bebek için uğraş ALLAH daha çok uğraştırmaz inşallah bu yaşadıklarımızda yaşayacaklarımızın kefaretimiz olur

kuzumm yerleşme düşüşü olabılır dur daha erken düşüş için
yarınkı ateş önemlı bakalım artışş olursa umutlanırız:))))
benımde bugun sökülcek gibi yarın 2. gunmu gıtsem doktora
klomen için yoksa pazartesi 5.gun oluo geç mi olur acep:)
hiç klomen kullanmadımm kıs bıolmıoum:))))

ahahahaha kaçak et demek ayy yok yaa
bız reglden sonra hiç bırlıkte olmuoz bırbımızı özleyelim dıyee ama eşim
spermler yenılensin diye 3 gune bir yenıloıo spermleri sızınde aklınızda olsun canlarımm
motor ne kadar çalısırsa spermler okadar kalıtelı olur:))999
sonra yumurtlama h-gunlkerınde ozlemısız oluoruz ama olmayınca olmuo ıstee:)))

ben kullandım 5. gün veriyodu dr bana klomeni ama 3. günde bakıyor kist mist varmı diye
istersen dra sor kaçıncı gün geleyim diye

kız denedinmi gerçekten :26:

aynısını bizde eşimle diyoruz ayrılıpda gizlicemi beraber olsak diye bakarsın 14 senedir gelmeyen bebek geliverir:1:

şahsen benim her işim zor olmuştur evlen beraber olmak için uğraş sonra bebek için uğraş ALLAH daha çok uğraştırmaz inşallah bu yaşadıklarımızda yaşayacaklarımızın kefaretimiz olur

ben kullandım 5. gün veriyodu dr bana klomeni ama 3. günde bakıyor kist mist varmı diye
istersen dra sor kaçıncı gün geleyim diye

ayy sorma cnm bı kaç tur atayım evın ıcındede bugun sökulsun yarın 2. gun olur gıderım bari.))))

umutcuğum, tabi ki oldu 10 gün ayrı kalmışız, kavuşmuşuz:52::52::52:bebek filan da düşünmedim açıkçası.sonradan ff e işlediğim değerleri.
sadece tabloyu öğreneyim de gelecek aya fikrim olsun diye sonradan devam ettim işelemeye.
işte akılsızlığım düşünemedim ki hemen gir akıntıları bak, preseed de kullanmadık tabi.
bu arada ne deneyeceksin, çok merak ettim. :32::32::32:

ayy sızınkıde kacak ete dondu desene
burdan diyemem yaa
ama sukadarını yazayım
benım bi çok geceliğim var en sexilerınden :))))9
ben hiç onlarla uyuyamıorum ama evin içi cok sıcak kalorıferlı
ozellıkle yumurtlama gunlerınde onlarla uyumaya çalısıcam bıyerlerım donuo gıbı gelıo
halbukı yarım kollularla gezıoz evın ıcınde
bı kısmı bu soyleyebıleceklerımden:))))))

ayy sızınkıde kacak ete dondu desene
burdan diyemem yaa
ama sukadarını yazayım
benım bi çok geceliğim var en sexilerınden :))))9
ben hiç onlarla uyuyamıorum ama evin içi cok sıcak kalorıferlı
ozellıkle yumurtlama gunlerınde onlarla uyumaya çalısıcam bıyerlerım donuo gıbı gelıo
halbukı yarım kollularla gezıoz evın ıcınde
bı kısmı bu soyleyebıleceklerımden:))))))

:53::53::53:ayy elinden geleni yap. bi de böle dene bakalım ne olicek. yeter ki işe yarasın. takipçiyiz zaten, hepten izinde oluruz o zaman.

Back