Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

bi tek bebek varsa çektiklerimi unutabilirim hatta hiç şikayet etmicem söz, valla söz, billa söz.dicem bebişimi zona müjdeledi
annem geldi canım sonunda yalnız değilim..
ayy ınsallah dıyelım kuzum
hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın
eksık dua etmeyelım
demıı önemlı olan sağlıcakla doğurmak:))))))
ayy hadıı kuzum anne kızz keyfını cıkarın bıraz hafıflemıstır sımdı
ağrıların bıle:))))
bugunde olsunn sermavii geç mi kaldımm uyudunuzmu yoksaaa:))))))))
3 gun ust uste olsun
hatta mesela öğlene doğru aşılama yapıp aksamında ılşkı onerırler
sık ilşkıde spermler daha hızlı oluyo 3 gun ust uste olsun:))))

ben zaten bı dua etmeye başaldım mı
oyle dıorum hayırlı ve sağlkıklı bı evlat
kolay ve saglıklı hayırlı bır gebelık
sağlıcakla kucağıma alıp hayırlı bır evlat olarak yetiştirmeyı naıp eyle dıorum kuzum:))))
hadi yaa demek mıllet yılı ıyı kapatmak ıstıo:))

teşekkürler canım...baktım yoksun ortalarda ben de senin gibi karar verdim...dün oldu, bu akşam oldu, yarın sabah ve akşam olcak sonraki gün yine akşam olcak...bu hafta sapıtıcam yani......ne adar çok o kadar iyi yani..askerler hazır beklesin dimi ......yarın sabah da doktor randevum var iyice belli olur artık ne zaman çatlayacağı...tekrar teşekkürler canımm ya...

az önce doktordan geldim...sanırım 3-4 gün daha pozitifi görcem...:))...2 tane büyük diğerleri küçük folikülüm varmış......3-4 güne kadar çatlar dedi...9. güne göre çok iyi dedi...12 ve 9 mm....hade hayırlısı.....

bende dra gittim :)
uterus retrovert normal boyutlarda normal görünümlü
endometrium 4mm
sag overde 7mm tek folikül mevcut
sol overde 5 kadar en büyüygü 14mm çapında folikülller mevcut muş :)
klomen verdi günde iki tane aynı anda iç hergün aynı saatte dedi 5gün sonra bitticek cuma yokum pazartesi gel dedi bi yorum yapn ne olur cuma çokmu geç?
kan tahlili filan yapmadan klomen vermesi dogrumudur?
http://www.fertilityfriend.com/home/38edfd tablom yeşil ışık yanıyo :)

Son düzenleme:

canım 5 gün kulanılıyor zatenn kan tahlili derken hormonlarına bakması lazımdı ama
inşşşşşşşş güzel olur her şeyyy

umut dağıtın beni maf ettin yaaaaa
rabbim yardımcımız ol ne olur

Ayşeciimm canım benimmmm Rabbiimm neylerse güzel eylerrr....çok zor biliyorum yakalamaya çalışmak bir zorken yıldızımızı yakaladıktan sonraki katı katı fazla zor biliyorum...görüyorum çünkü....O kadar çokı bebem oldu ki burdan canımın köşsesi can yol arkadaşlarımın sayesinde...insan fotoğrafına bakarken eriyor,dokununca bir başka hele birde senin canından kopunca....Rabbim biliyor ya Ayşem hepimizin duasiş seninle annesi bu kızçe mucize kızçe umut kızçesi o hepimize umut olan bir kızçe...misyonu var onun hadi olacak,oluyor dedirten nadir yıldızlardan o...o güçlü ben yüreğimde hissediyorum sende her daim bunu tekrarla Rabbime sığınıyoruz seni ve elif kızçeyi çok seviyoruzz...unutma dualarımız siiznle her zaman...
Karasalcım endometrium kalınlığına göre ve drun önerilerine göre seni regli olmuş var sayıyor diyebiliriz...ağrının nedeni fazla yumurta öçünkü normalde bir kaç yumurta olması gerekir fazla olduğu içinde ki mesela tüp denerken o ağrıları yaşamışızdır hep büyüyen sayıca fazla yumurtadan olur o...umarım klomenle hepbirlikte güzel büyür ve çatlamayajnda kalmazz o tarafı pis oluyo çünküm ben yaşadım::Sinşallahhhh hayırlısıyla bu yumoşların birisii bebek olurr biterrr son denemen oluurr

Ayşe git tatlım bende gittimm zamanındaa belkim hatırlarsın gerçi benim mesel pişmiş tavuk meselesiydi ama çoook faydasını gördüümm...bi kere 3. göz hemde profesyonel yakşlaşan bir 3. göz hep iyidirriii:)

Maviii fikfikee devammmmm

İKİZLERRRR yawrum nasıl oldun????aklımdasın yaa aklıma geldikçe içim de bi yer kıprıyo valla yaa ben bi alerjide ters dönmüş idimRabbimeee duacıyım işallah şifasını hemen versinnn yaaacanım dr ne dedi meraktayım bidee

UMUTT yerim ben seni yaa....ne demişin sen öylee...bende senin durumundayımm...bi sürü yeğenim oldu ama bebeğim olmadı henüz...O kadar keyifli ki ama kanırta kanırtaa gelen sıpaların gelişine şahit olmak acıyla göz yaşıyla emek emek yoğuran annelerin hep bir yanında yaren olmak...Fakat öyle bir an geliyor ki için sızlıyor bakınca...diyorsun ki ama ya ben...Ben dediğim yerde Rabbimm diyorum ardından...Allah biliyor kalbimizi umut o biliyor yeter...biz bile bizi onun kadar iyi bilmezken...inşallah rüyalarda bir gün en gerçeğinden gerçek olacak...İnşallah yaşayacağın gebelikk öyyle bir gelsin kii sen bile inanamaaa rüyalarındaa bile bu kadar muhteşemini görmemiş ol...en güzel rüyan gerçeğin olsun inşallah tez vakitte...acılar heybemizde sabır hep yanıımızda ama insanız...arada ağır geldiğinde biz niye burdayız ona bir el atalım...heybeler zaman ve yaşanmışlıklarla dolarken kadim dostluklarla daha az hissedilir oluyor bizzat yaşıyorum...canım benimm Rabbimm vermeyeceği şeyin hayalini kurdurtmazmış kuluna...sakın unutmaa...seviyorum senii

KIZLAARRRRR naz next çido godes mavi karasal yeter bilimum kızçeler topiğimizin kızçeleriii hepinizee selamlarr herkesi öperiimm

sabıret. çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun aglamıyorum ben artık kısırım yapıcak bişeyim yok akşam eşim bana tüp bebek yüzünden çoook sıkıştık kendimizi toplayamadık dedi okadarzoruma gittiki benmi istedim kısır olmayı benimmi elimde napıyım ki bizim aylık gelirimiz 6.500 lira bana bunu söyleyebiliyo bir ay benim için ödedigi 4000 lirayı başıma kalkıyo hiiç duymamazlıktan geliyomuş gibi yaptım ama okadar ezildimki anlatamam insanlar askari ücretle yada azcık gelirleri ile eşleri utlu olsun yada iyleşsin diye çabalıyo biz okadar para içinde baş kalkıncı yaşıyoz artık hiç şuram agrıyo buram agrıyo demiyorum kendi kendime kıvranıyorum sabır etcez dua etcez namaza başladım dualarımdasın

amiiiin..

ağlattın kııız zaten ota moka ağlıyorum bu hormon denen şeyler ne kadar kuvvetliymiş zır zır ağlatır, şarşar kanatır adam bile kesersin de gözünü kırpmazsın valla hepsi hormonlardan :))) iyice sona yaklaştım galiba duygularımın yönünü kendim bile kestiremez oldum..
ben zaten yıllardır gidiyorum deli doktoruna rahat bir tüp parası da ona verdim belki daha bile çok gerçekten iyi bişey param olsa da her hafta gitsem yine..

selamlar canım bende seni öperim

en sevdiğimm ağlama moduu hormonluu ağlama moduuuuuuuuuu:)))))canım benim deli doktoru en sevdiğim şey en son gittiğim kadının hali iç açıcı diildi kendim sanırsam bi süre gitmemeliyim didim:))teyze kahkülleri çeke çeke burnuna kaaa uzattıı ahahhaasanırsam başkasını bulmalıyımmama ben platesli nefes egzersizi yapıymmm topla ama sende önd bi top vaa zor olabiler sen topsıuz nefes egzersizi yap bi yandanda aç atakoğlundan 2 gıy gıyyy oghhh karanlık sessiz bi yerde amaa:)bence insan hani çok istediği bişi elde edince böle bi inanamaz bişi çıkıcak sanır olur ya hani öle bi duygu o senin ki malum geleceği gün yaklaştıkça en kötü günün böle olsun ama şekerimmm:)hiçbişicik bozmasın canını sağlıkla gelsinn hanım kızz

selamlar canım bende seni öperim

naazz nörüyonnn sen yımırtladın mı kızz benden önce geldiydi kırmızılar benim cihaz dün 2 bugün 2 didi yarında ders bok yesin o cihaz ahahahaçalışmadım ama dün ohh sefam olsunnacaba yumurtlama döneminde fik fik yapmadan mı çocuk yapmayı denesem bu ay denişik olarrr

ayşe valla beni güldürdün şu zonalı halimle.bende hep öle dua ediyorum çok haklısın....

evet annem gelince moral oldu gerçekten dr un verdiği kremler yaraları söndürdü biraz. ağrım azaldı düne göre çok şükür. tımarhanelik olmaktan kurtuldum sanırsam kendimi karantinaya alcam o kadar...

derinim allaha çok şükür işkenceyle geçirdiğim 2 gün geride kaldı.şimdi ara ara oluyo ağrım.kremler çok işe yaradı. hepinizin aklında olsun kızlar yaşlılarda daha çok görülüyor ve zor geçiyormuş zona gibi belirti olursa deride yanık gibi acı ağrı en erken şekilde ilaç ve krem başlanırsa benim gibi kafayı kırmadan geçirme şansı var hiç ağrımadan. ama ben salağı gibi zonayı 5. gün anlayıp sorada hafife alıp dr a gitmek yerine güne giderseniz böle şeytan çarpmışa dönersiniz...kadın doğumcuya da gittim bugün kızlar yumurtalarım çatlamış pr0gesteron için kan verdim. ama yarın çıkacak. ama dr zona dan dolayı hamile kalmış olmanı istemem dedi.virüs aktifleşmiş çünkü bebek için iyi değil dedi((((((( bilmiyom artık zaten 17 ay olmamış şimdi mi olcek heeeehhh...diğer ay yine klomen içecem galibam...

karascım seni takip edemedim çok sağolasın kuzum geçmişolsunlarını hep okudum.
kocanı sakın takma kafana sakın. benimkide öle tüp bebek deyince hemen yüzü değişiyor. bunda parası da etken biliyorum ben.hepsi böyle bu cinslerin boşver sen keyfine bak. ye iç tüp yap klomenle kal da inşallah bekleme daha fazla. durumumu bana bi anlat ama anlatırken şöle yaz. adetin 3. günü gittim 5. günü şöle oldu falan çünkü geçmişi kaçırdım kafam karıştı.

Son düzenleme:

Derinim kız ben seni seviyom galiba bu ne tatlılık ayol
bu arada benim de kırmızılar erken geldi bu ay - 8 aralık- aşırı ağrılı oldu ve günlerce sürdü ağrılarım

bu arada benim de kırmızılar erken geldi bu ay - 8 aralık- aşırı ağrılı oldu ve günlerce sürdü ağrılarım

derin i mi seviyosun? nesini seviyon kız onun? kaçık kızçenin biri kendi gibi kaçık bide cipsisi var

ayy sevındımm kuzum benım daha ıyı olduğuna
bende bu reglın 3. gunu gitcem sorcam bakalım
erkek faktörunde klomen kullanıp 2-3 yumurta gelısınce
sans daha artıomu yoksa farketmıomu
ona gore bende başlıcam bakalım.))))
bu ayda zaten tablo berbat dustu erkenden:)))))
2bfc94 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yok ben diğer taraftan da baktım yükselcek o düşmicek. kaçla adet oluyosun normalde?

yawrum iyi maşallah yaaa:Svallaha kafama takıldın bacım haa ya gebelik varsada kız olduysa vardır bundada bi hayırr zona ko adını zona zonaaa ahahahaolmadı göbüş adını koyarık :))

anammm bende seviom ama bu ikizlerr bak bana ne diyo hıhhhsen beni sev boşveyy kedimide seveysin tanısannn :)bak eminim hamile kalsanız ona bakarsınızzz amanda buna beğzesin deyi öle bişiiağrılı olması şitreşten olarrr üşütmeden olarrrrr herşeyden olar meslissaa iyi gelir ama cano bitki kemircen iççenn onlar iyi bişi öperrimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…