- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #6.221
ayy ınsallah dıyelım kuzumbi tek bebek varsa çektiklerimi unutabilirim hatta hiç şikayet etmicem söz, valla söz, billa söz.dicem bebişimi zona müjdeledi
annem geldi canım sonunda yalnız değilim..
hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın
eksık dua etmeyelım
demıı önemlı olan sağlıcakla doğurmak:))))))
ayy hadıı kuzum anne kızz keyfını cıkarın bıraz hafıflemıstır sımdı
ağrıların bıle:))))
bugunde olsunn sermavii geç mi kaldımm uyudunuzmu yoksaaa:))))))))bi de size danışayım...şimdi benim adetin 6. gün ovulasyon testi yaptım negatifti...dün test yapmadım..bugün yani 8. günümde testte çift çizgiyinet bi şekilde gördüm...dün ilişki olmuştu...şimdi bugün ve yarın damı olmalı, yoksa yarın sabaha mı bırakmalıyız....yani spermlerin birikmesi açısından soruyorum..tablo aşağıda..3 gün kadameli yükselirse heralde bugüne çeker çizgiyi...siz ne dersiniz....
My Ovulation Chart
3 gun ust uste olsun
hatta mesela öğlene doğru aşılama yapıp aksamında ılşkı onerırler
sık ilşkıde spermler daha hızlı oluyo 3 gun ust uste olsun:))))
anacım var ya artık dua ederken şu kızlara da gebe kalmayı nasip et demiycem rahat huzurlu gebelik sağlıklı hayırlı evlat nasip et diycem zaten tutturana kadar akıldan epey yemiş oluyor insan sonra o noksan akılla geçmiyor 40 hafta...
parama kıydım deli doktorundan randevu almak için aradım ayol ne çok zengin manyak var memlekette ayın 26sına kadar randevusu yok adamın neyse artık o güne kadar size sararım sonra adam bana ayar çeker doğuma kadar idare eder artık :)))
ben zaten bı dua etmeye başaldım mı
oyle dıorum hayırlı ve sağlkıklı bı evlat
kolay ve saglıklı hayırlı bır gebelık
sağlıcakla kucağıma alıp hayırlı bır evlat olarak yetiştirmeyı naıp eyle dıorum kuzum:))))
hadi yaa demek mıllet yılı ıyı kapatmak ıstıo:))