Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

çok geçmiş olsun cnm
3-4 gun sonra kanda bakırıp yenıden ilça yazdıraabılırsınn
canımm ınsallah rahatlarson hakkında hayırlısı olksun canımm

canım,
çok geçmiş olsun. ablamın ikizleri var tüp tedavisiyle oldular. ve 7 aylık doğdular. çok problemli zamanları oldu gaz sancısı, kolit filan derken eniştem ağır stresten zona oldu. annem de olmuştu yıllar önce.
biraz uzun sürüyor geçmesi. tam geçmişi okuyamadım 10-12 gündür şehirdışındaydım. bebek var mı yok mu sanırım bilemiyosun ama bence ilacını kullan canım. ya ilerlerse, ya da dağılırsa daha fazla. sordun mu doktoruna dağılır mı diye?
önce can, sonra canan.

çok geçmiş olsun cnm
3-4 gun sonra kanda bakırıp yenıden ilça yazdıraabılırsınn
canımm ınsallah rahatlarson hakkında hayırlısı olksun canımm
canım benim çok ilgilendin allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda ...
yarın ka.doğ. da randevum var zaten progesteron bakacak yumurtalar çatlamış mı ona bakacaktı b hcg ye de yarın baktırıcam eğer dr gerek duyarsa tabi. ilacı içebilirsin derse hemen yarın başlarım artık...ama kanda daha çıkmaz risk almayalım derse işte manisa ruh ve sinir hastalıklarında ziyaret et beni nolur emi...
ben noldum yaaa bakın görün ders alın sakın bebek diye kendinizi üzmeyin inanın şu saatten sonra hiç anestezisiz bebek bile doğururum bundan daha büyük bi acı düşünemiyorum allah beterinden saklasın tabi yinede...

canım ilaç çok ağır bebek varsa kesinlikle içemezsin diyor. bebeğin olmadığına kanaat getirirse kadın doğumcu gel yazayım dedi. öyle ilerler falan demedi 1 hafta 10 gün sürer kendi geçer dedi. tehlikeli bi durum değil de çok ağrılı işte.
yani bebek varsa kürtaj olmam gerekir göze alamıyorum . çünkü tedavi olduk bu ay klomenle 2 yumurtam oldu %20-25 şans var. ya döllendiyse biri....

Son düzenleme:
offf off ne zor bi durum. ilaçsız dayanmak çok zorlar ama belki de var bebiş.
dediğin gibi yayılmayacaksa, sana başka tehlikesi yoksa dayan canım.
Allah dayanma gücü versin.bu akşam, işten eve gidince senin için dua edicem canım.

allah senden de umuttan da burda bana destek olan herkesten razı olsun çok sağol canım...bu kadar acının üstüne bebek olsa bari de çektiklerime değse bir anda unutup gitsem ama bence bebek falan da yok boşuna çekiyorum. sadece korkaklık bizimkisi...

bu kadar emekten sonra korkmamamız anormal olurdu canım. bu kadar ağrıyı çektiğine değsin inşallah.
Dualarımız duyulsun artık. bazen isyan etmemek mümkün diil, bu da bizim sınavımız işte.

bu kadar emekten sonra korkmamamız anormal olurdu canım. bu kadar ağrıyı çektiğine değsin inşallah.
Dualarımız duyulsun artık. bazen isyan etmemek mümkün diil, bu da bizim sınavımız işte.

evet işte haklısın 18 ay uğraş ki hatta bu zona bile benim ka.doğumcunun verdiği antibiyotik yığınının beni ters köşe yapmasıyla çıkmış olabilir bu kadar emekten sonra şans % 5 bile olsa insan çöpe atmak istemiyor...

Son düzenleme:
selam kızlarr

İKİZLERR son iki sayfayı okudum ama noldu kuzum sana böyle yaaaaşoktayım şu anda Rabbim dermansız dert vermesin bak şu olana bitene yaa...canım git bence kadın doğumcu ultrasonla bi baksın rahim kalınlığın nedir gebelik olsa tutacak kalınlığa ermişmiş ovulasyon ne kalitede olmuş ona göre beta bakmak için erkende olsa bir baktır hiç belli olmaz bazı bünyede beta kana çabuk geçer varsaa en azından onu bilirsin.negatifse sonra yine tekrarlarsın.çok üüzüldüm canım yaa ne diyeyim gerçekten çok üzgünüm

ikizlerim geçmiş olsun canım.. zaten çektiğimiz psikolojik yükler yetmezmiş gibi bir de üstüne geçirmediğin rahatsızlık kalmadı çok üzüldüm gerçekten. Allah şifa versin canım, tüm çektiğin sıkıntılar günahlarının kefareti olsun inşallah.. Rabim tez zamanda hem sana fiziken şifa hem de ruhuna ferahlık versin..

ben de bugün yine huzursuzum mutsuzum kendimden ve kafamdan geçenlerden çok korkuyorum.. o kadar istedim binlerce kez şükürler olsun Rabbim mucize kabilinden bu evladı bana nasip etti ama diyorum ki acaba bu kadar istemekle hata mı ettim? yolunda gidiyor diyemem bebeğim büyümesi gerektiği kadar büyümedi Allahım saklasın ya diyorum sadece kilosu değil de organlarının gelişimi de geriyse ya bişeysi varsa RAbbiim ya beni bir de böyle sınayacaksa.. çok ama çok korkuyorum.. ALLAHIM EVLADIMI SANA EMANET ETTİM..

derinim valla ne oldum demiycen ne olacam diyecen 2 günde şeytan çarpmışa döndüm yemin olsun. bebek falan hikaye canlı canlı kesiyolar beni... 4 saatte 2 tane birden minoset içiyom yoksa atlayacam 8. kattan... etkisi geçince kendimi kesmek istiyom. daha büyük bi acı bunu belki baskılar...
asla çok isteyerek hata etmedin ve o kız sapasağlam doğacak ama seni çok iyi anlıyorum . kendini ferahlat ve o kızı bize sapasağlam doğuracaksın. kafana takma bak hamilyken de zona çıkaranlar var üzülme lütfenn

bir de benim sınıf bu ay deli gibi su çiçeği çıkardı acaba zona ya etkisi olur muu umut kızzzz

bende dra gittim :)
uterus retrovert normal boyutlarda normal görünümlü
endometrium 4mm
sag overde 7mm tek folikül mevcut
sol overde 5 kadar en büyüygü 14mm çapında folikülller mevcut muş :)
klomen verdi günde iki tane aynı anda iç hergün aynı saatte dedi 5gün sonra bitticek uma yani cuma yokum pazartesi gel dedi bi yorum yapn ne olur

umut çok güzel yazmışsın hissettiklerini kalbimdan hisediyor seni anlıyorum yanlız değiliz
canım benim noldun böyle ah canım büyük geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın inşallah yavrucum k. doğumcu pregesterondan anlaya biliyodu sanırım hamileliği ya da ultrasonla rahim kalınlığından tahmin yürütebilir ah kuzum ilacını içeydin belki yoktur bebek Allahım en güzel zamanda göndersin yavrunu sana sağlıkla sevin diyecek bişi bulamıyorum ama senin yaşadıklarını şu 3 yılda inan ben de yaşadım hasta olup acaba gebemiyim diye ilaç almadığım çok oldu ne dicemi bilemiyorum Allah şifanı çabucak versin

dr gittin mi canım sen reglin hep mi böle az yoksa bu ay mı böle oldu dr git bence

canım yumoşların geç olduğu için adetin de gecikmş işte...ne güzel en az 2 tanesi güzelce gelişir klomenle, sonra da çatlatma iğnsi vurulursun..oh gelsin bebişler...canını sıkma...sen şimdi adetinin 6.7. günündeymişsin gibi düşün...boşver gerisini....hade öptüm karasal...bak sen de üzülüp başına biş açma...bak ikizlercimi neler yaşıyor canım yaaa...hem sen de sıkılacak bişey yok...sadece randevuya geç kalmışler yumoşların...:)

keske elımden daha fazlası gelse kuzum yaa
ınsallah kısa surede gecer
gunahalrına kefaret olur ımtıhanın kısalır
kuzucugun tez zaqmanda gelıverır cnm annen geldımı:))
senden de razı olsun kuzum
naaptıkkı elımızden bişey gelmıo:)
aysecımm okadar detaylı baktırdın
olsa gözukurdu annem doğsada su kızcağız
senın stresınden kurtulsa kıs bı rahat vermıon kuzuyaa:)))
kıs karasal sen ne zaman regl oldun klomen verdı doktor
bı ıkı damşla leke geldı dmedınmı kıs:)))))

nextımm oyle cnm burda hepımız aynı seylerı yasıoz
senınde az kaldıı tedavıyee ınsallh:))))))

bi tek bebek varsa çektiklerimi unutabilirim hatta hiç şikayet etmicem söz, valla söz, billa söz.dicem bebişimi zona müjdeledi
annem geldi canım sonunda yalnız değilim..

Son düzenleme:
bi de size danışayım...şimdi benim adetin 6. gün ovulasyon testi yaptım negatifti...dün test yapmadım..bugün yani 8. günümde testte çift çizgiyinet bi şekilde gördüm...dün ilişki olmuştu...şimdi bugün ve yarın damı olmalı, yoksa yarın sabaha mı bırakmalıyız....yani spermlerin birikmesi açısından soruyorum..tablo aşağıda..3 gün kadameli yükselirse heralde bugüne çeker çizgiyi...siz ne dersiniz....

My Ovulation Chart

dedim iki damla geldi reglim iki gün olsun gelmiş işte dedi klomene başlayalım dedi senin tüp bebeklik bişin yok normal herşey olur lur dedi moral oldu valla ve dediki
uterus retrovert normal boyutlarda normal görünümlü
endometrium 4mm
sag overde 7mm tek folikül mevcut
sol overde 5 kadar en büyüygü 14mm çapında folikülller mevcut muş :)
klomen verdi günde iki tane aynı anda iç hergün aynı saatte dedi 5gün sonra bitticek
o iki dala reglmışım :) kan verdim şimid 5. günüm kolmen başladık cuma bitcek 9. gün yani ama dr izinliymiş pazartesi gel dedi napıyım? kanıma falan bakmmadan aşşadan ultrasonla baktı ve yazdı 7 yımırtam olucakmış

aysecımm okadar detaylı baktırdın
olsa gözukurdu annem doğsada su kızcağız
senın stresınden kurtulsa kıs bı rahat vermıon kuzuyaa:)))

anacım var ya artık dua ederken şu kızlara da gebe kalmayı nasip et demiycem rahat huzurlu gebelik sağlıklı hayırlı evlat nasip et diycem zaten tutturana kadar akıldan epey yemiş oluyor insan sonra o noksan akılla geçmiyor 40 hafta...
parama kıydım deli doktorundan randevu almak için aradım ayol ne çok zengin manyak var memlekette ayın 26sına kadar randevusu yok adamın neyse artık o güne kadar size sararım sonra adam bana ayar çeker doğuma kadar idare eder artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…