Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

mericim hoşgeldin
bende yaza kadar doğal yolla denicem
bızım değerlerımız amelıayattan sonra duzeldı 7 ay gectı ustunden ama
hala gebelık yok bakalım allah büyük
aşılama topiğinde 12 sperle doğal yolla gebe kaldı bı arkadas
o oldu yaa olmaz dıye bısey yok dedim valla

(listeyi araad güncelleyelim kıslar zor buldum))))

1.hayela89........dondurulmus embryo ıle ıkızlerıne hamıle kaldı

ADAY LİSTEMİZ
1.umutbizimolsun.....değerler düzeldi nerde bebişler:))
2.ikizler........tek tüptende olsa gececek supermenler:))
3.next81.........yıne yenıden gelecek bebeişiii:)))
4.derinnn........yansın geceler geklsin bebeler:)))
5.yeter..........surprız meleği cee dicek yakında:))
6.nazemir......klomen vesile olacak ınşallah:)
7. hayatgüneşim.......cok yakında hayatının güneşi olacak bebeği:)))
8.umut11.........umutlarımız bıtmesın bebeişler bekletmesın:)))
9.godes..........en umutsuz anında merhem olcak bebeişi yaralarına:)))
10.çido.........gel artık bebişi yoksa anne popişi ısırcak:)
11.karasal..........topiğin en yangınlısı...bebiş kaçacak yer bulamayacak:)))
12.janines..........annecim deyip mınıcık kollarıyla sarılıcak yavrucuğu onada..az sabır:))))
13.sermavi........tüple gelmezsen gelme ama bi gün çatkapı gel bebiişi:))))))
14.esra8...........çıtırım sabreder bebeğimi kucağıma alırım:)))
15.umudumsun.......gel umut oğlan gel anneciğinin rahmine gel:)))
(listeyi araad güncelleyelim kıslar zor buldum))))

beni çıkar burdan yada de ki zona dan sonra hayatı tamamen değişti zona nın geçmesinden başka hiç bişey istemiyor,hiç bişey umrunda değil.

kuzummm benımm hiç hafiflemıomu yaa
cok uzuldum valla
iğne yaptır ıstersen ağrı kesici
en azından geceyi rahat geçirirsin canım yaa

hafiften böyle regl ağrısı gibi bişeyler oluyo kasılma falan şüpheleniyom acaba var mıdır diye? minoset içiyom da bana mısın demiyo? gebelik varsa diye de başka bişey içmedim iğne de yaptırmak aklıma gelmedi bu sebepten. ölmek istiyorum ilk kez gerçekten yarın dr a morfin verin dicem

dün de bu saatlerde acile gittim hafiflemek değil her an artıyo sanki. zehirli iğneler batıyo gibi etim kopuyo resmen annam gelcek yarın memleketten yoksa ben balkondan atlarım kesin... hayatta böle bişey yaşamadım acı bademi n sitesinde 65 yaş üstü intaharların bir kısmı zona ağrısından yazıyor çok doğru valla...

canım benim az kaldı yarına
mutlaka bişeyler verirler
gebelık olabılır de dersen gebelerın kullandığı ılaçlarda var
kız yok daha neler morfine gerek yok benım unıde bı arkadasın poposunda çıkıodu
o gıdıp bişeyler yaptırıodu geçioduu cnm yarın rahatlayacaksın kuzum az daha sabır
ya şafiii diye duat et kuzum şifa versin rabbim aminn

oyy yavrumm kıyamam yaa
4-5 saat gectıyse son ilaç alımından ıkı tane bırden ıcebılırsın minoset cnm
yatarken oyle yapda bı nebze rahat uyursun cnm benımm

hoşbuldum umut
ne güzel bol şanslar umarım en kısa zamanda güzel haberi alırsın
bazen keşke varikosel olsaydı demiyo değilim
bizimde sayı çok yükseldi ama bi işe yaramadı şuana kadar
seninde dediğin gibi rabbim ol dedikten sonra azo olanların bile oluyo
bizde o vakti bekliyoruz dua ederek

çatlamak üzereyim kaık agrılarımdan regl olamadım iki gün ikişer damla geldi kesildi karnım kasıklarım ölücem salı gataya gidelim diyoz yumurtalıklarım sızlıyo canım çok yanıyo ikziler geçmiş olsun
http://www.fertilityfriend.com/home/38edfd tabloma bi bakın yorum yapın ne olur

Son düzenleme:
nerde okudun canım yaa belki bi haifletici bişe vardır. öldüm öldüm bebek falan uçtu gitti. öle böle değil dün geceden beri ağlamaktan gözlerim kapandı o derece yani...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b.../457743-tup-bebek-tedavisinden-once-zona.html (2011)

http://www.kadinlarkulubu.com/dermatoloji-deri-cilt-hastaliklari/358620-zona.html (2010)

canım kesinlikle acilen antibiyotik tedavisine başlamalısın...biraz araştırdım da kimse alternatif bişeyler önermiyor...sadece kaşıntı için pudra diyolar ama sen doktorun dediğinden şaşma..2 haftadan kısa bir süre de geçiyormş...vakit kaybetmeden bu ay korunun antibiyotiğe başla...tekrar geçmiş olsun canım...

canım bu ay çatlamamışlar gibi görünüyor...ya adet sancıların başladı ya da yumurtan geç çatlıcak, o da 40-45 günde bir adet görüyosan mümkün ...gata ne dicek bakalım sancılarına...ben de bir türlü olamadığımda çok sancım olur...normalde kaç günde bir oluyosun canım..ben seninle birlikte başladım adetim bitti 8.gündeyim...

her ay aynı tarihte olurum yani 8inde olmalıydım ilkgün iki damla geldi ikinci günde iki damla geldi yok böyle bi agrı çatlamak üzereyim
http://www.fertilityfriend.com/home/38edfd bugünkü tablom

Son düzenleme:
kızlar dr dan geldim. siyatiği tutmuş en kalın sinirlerden biriymiş o yüzden ağrısı normalden fazla oluyomuş. antiviral bir hap çok çabuk etki eder dedi. ama gebeyseniz kesinlikle veremem diye yazmadı. antiviral krem verdi.ağrıları etkilemezmiş krem ((((((
2 şer 2 şer minoset alıyorum biraz sakinleştiriyor. 1 hafta 10 gün sürermiş ağrılar...
ben bi hafta 10 gün sonra aranızda olmayacağım tımarhanede ziyaretime gelirsiniz.
şu an minoset in etkisiyle azcık iyiyim. 5 gün de rapor yazdı.
eğer bebek varsa yandı o bebek doğar doğmaz döverim kesin. eğer yoksa ben yandım iki beter olmayan şey yüzünden bu acıları çekmeye devam edicem o zaman hepten zır deli olurum heralde...
ki bebek yok ben biliyorum.. bu halde tutunamaz zaten vücudum ağır stres altında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…