- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.901
Ay canım valla çok güzel geçti kurs zaten işimde tasarım ve grafik üzerine hepde ilgim vardı mağaza ve vitrin tasarımı bakalım inşallah çok güzel bilgilerle bitiririm ve bu iş üzerine bir yere girebilrim. Şİmdilik kafa dağıtmaca olarak gittim ama neden bu sektörede geçmeyeyimki :)))) Sizinle paylaşırım tabikide öğrendikleirmi :)))valla 2 günde hayatta yapamam o kadar işi ben perdeleri bile 10 günde yıkadım... godes i özlemiştik napalım senide onu da öpebiliriz merak etme...
süper bi kursmuş tebrikler......... harika olmuş senin için.
bize de kursun nasıl olduğu hakkında bizede bilgi ver arada...
umut,
pizza harika olmuş bayıldı misafirler bende çok sevdim....teşekkür ederim ama size kalmadı(((
Canım iyiyiz sen naıslsın...kızlar ne haber nasılsınız
Kızlar haftada 2 kez açmadan rahat edemiyom artık. Bugün yumoşlara baktık yine...
kapalı tüpün tarafındaki 8. gün 13 dü galiba bugün 11. gün 23-24 mü ne dedi ama çok sağlıklı bir görüntüsü yok belkide yumurta kisti değildir bilemeyiz dedi. fazla büyümüş 3 gün için dedi.
açık olan taraftaki canım benim:) en kıymetli hazinem:) de 15 mm olmuş. o daha sağlıklı yumurta kisti gibi görünüyor dedi. bundan sonra gün aşırı ilişkiden başka yapılacak bişey yok çatlama iğnesi ilk ay vermem dedi. 21. gün bakıcaz kanda progesterona ve kistlere dedi. diğer ay karar veririrz çatlama iğnesinin de zararları var dedi ama unuttum söylediklerini:)))
yaaa bu 15 mm lik güzel bebişim lütfen artık bi spermle barışıp yuvarlanıp yuvarlanıp yatağına yatsın orda büyüsün artık.....
sıra beklerken çok sıkıştım gidip idarrımı boşalttım biraz ama wc den çıktım yine geldi hiç bitmeyen idrar dr da diyo ki idrarınız var:)))))))) artık bu kadarı da pes yani beni kadın doğumcuya bile rezil etti yaaaaa allahtan ağrı sızı yok bu aralar yine.....ayy dedim benim hep var boşaltamıyorum ki...
c. tesi macerası böyle işte kızlar ateş ölçmeye devam da çatladığı gün sabah akşam ilişkiye girmek istiyodum ama bilemicez gününü...
ne diyelim kazan mubarek olsun artık spermlerde ALLAH ALLAH diye yumurtaya siper edecekler... sen elinden geleni yapıyon artık gerisi onlara kalmış
evt canım ya insanın kocası olmayınca ottan poghtan zevk almaya bakıyo yazık diyelim hahahaaha.ikizcim benim bülent hoca bi ay öncesinden d. ontrol kullanmaya gerek yok diyordu bizde serdar hoca da aynı yoldan gider sandık ama o yumoşları baskılayıp d. kontrol yöntemiyle diğer ay tüpe başlıyomuş yani bomba elimizde patladı bi ay daha beklemicez derken hem beklemek zorunda kaldık hemde histo çıktı başımıza
kızlar ben histoyu çektirdim anca kendime geliyorum anestezi etkisi hala sürüyo gibi rahimin içinde yapışıklık yokmuş şükür bunu da atlattım bebeğime giden yolda ateri oyunu gibi önüme çıkan engellerin üstünden atlayıp duruyorum finish e yaklaştım epeycegelsin poklu bebe
bu arada eski drum bülent hoca dün bizi aradı histonun gereksiz olduğunu söyledi gerekse ben istemezmiydim dedi içimize oturttu ya kızlar bazı şeyler hakkatten engellenemiyor reglim gününde gelseydi bülent hocayı yakalıcaktım direkt tüpe geçecektim biraz sağlıklı düşünebilseydik başka dr gitmezdik kaderimde histo da varmış bülent hoca bidaha ki ay tüpünüzü ben yaparım dedi doğuda dr bulamıyoduk burdada hangisine yaptıracaz diye kafamız karısıyo bakalım daha 1 ayım var ama bülent hoca dedi ki d. kontrol kullanarak spontan gebeliği de engellemiş oluyosun dedi yani bu ay olmadığı gibi önümdeki ay da bebeğimin zamanı değilmiş şans ya da kader neyse nasılsa bebe şansım yok bu ay oh kafam biraz dinlenir bi es olur. dualarım bu ay sizinle olacak
histeroskopi öncesi ilişki olmasın dediler çekildim 10 gün daha yasak bebe derdine kocadan olacam valla benim koca da çok yoruluyo adamın hali kalmıyo fgik fik için ben de biraz sanat yapıyorum senin gibi striptiz işe yaramıştır yaptıysan haydi bebe olarak sana dönsün inşallah umutcum
AMİİİİİN canım çok güzel etmişsin duayı
harbi ateş düşmüş üffffffffffff
bir de bende kocama her ay sölemicem diyorum yine sölemek zorunda kalıyorum üst üste 3 gün yoksa hayatta yanaşmam ben zaten sölemesemde anlar
amin........
kızlar biraz dinleneyim ben sizi çokkkkkkkkk öpüyorum histo nextten kucak dolusu sevgiler hepicinizeeeee
Nextttt haydi geçmiş olsunnnnnnnCanım olanda hayır vardır derler Rabbim neylerse güzel eylerr inşallah hakkında en hayırlısı sağlıkla olsun gelsin bebişş geç oılsun güç olmasın dimiiiii:26:
sevgili nur ben dışa dönük bir kişi insanıyım:)6 yıllık evli olduğumdan herkes bi bok var gibi sormaya çalıştığından söyledim kurtuldumslm kızlar tüp bebek yaptıran yada yaptıracaklara bir sorum var...
tedavi aşamasında ya da sonrasınde olup biteni çevrenizdekilerle paylaştınız mı hiç..bende bu ay tup bebeğe başlıyacağım ama kimseye söyleyemiyorum ve bu durum beni üzüyor ama söylemekte istemiyorum. sizlerin bu durumdaki psikolojileri nasıldı merak ettim..yardımcı olursanız sevinirim...dedim ki kısırız biz çocuk olmuyor rahat ettim yani tamamen sana bağlıı:)ama tedavilerde ailemin hepsinden nefret ettimmmmyaşasın progesteronnnn bende çok etkin oluyor ilaç nedense çok saldırgan ve alınganlışıyorum o nedenle kimseye saldırmamak ve alınmamak için donmuşları denerken söylemeyi düşünmüyoruö:)3 kere denedim ancak akıl ettim yani anlayacağın ama kısırız dedik rıhat ettik yani orası bakii
Kızlar uzun bir ev bekçiliğinden sonra vitrin düzünleme tasarım kursuna yazıldım bu akşama başladı. Bu değişiklik bana iyi gecelecek sanırım. İlk günüm iyi geçti bakalım ilerleyen günler nasıl devam edecek.
godeesss tasarlaaa beni dizaynlaa beni bebişimhayırlı olsunda pzt salı olaydıı iyiydii ilişkimizeee ket vuracak bu kurslar dersler aşmamız lazım bu engfelide ahahahhaa telefonuma intörnet almalıyımmmmm
Kızlar haftada 2 kez açmadan rahat edemiyom artık. Bugün yumoşlara baktık yine...
kapalı tüpün tarafındaki 8. gün 13 dü galiba bugün 11. gün 23-24 mü ne dedi ama çok sağlıklı bir görüntüsü yok belkide yumurta kisti değildir bilemeyiz dedi. fazla büyümüş 3 gün için dedi.
açık olan taraftaki canım benim:) en kıymetli hazinem:) de 15 mm olmuş. o daha sağlıklı yumurta kisti gibi görünüyor dedi. bundan sonra gün aşırı ilişkiden başka yapılacak bişey yok çatlama iğnesi ilk ay vermem dedi. 21. gün bakıcaz kanda progesterona ve kistlere dedi. diğer ay karar veririrz çatlama iğnesinin de zararları var dedi ama unuttum söylediklerini:)))
yaaa bu 15 mm lik güzel bebişim lütfen artık bi spermle barışıp yuvarlanıp yuvarlanıp yatağına yatsın orda büyüsün artık.....
sıra beklerken çok sıkıştım gidip idarrımı boşalttım biraz ama wc den çıktım yine geldi hiç bitmeyen idrar dr da diyo ki idrarınız var:)))))))) artık bu kadarı da pes yani beni kadın doğumcuya bile rezil etti yaaaaa allahtan ağrı sızı yok bu aralar yine.....ayy dedim benim hep var boşaltamıyorum ki...
c. tesi macerası böyle işte kızlar ateş ölçmeye devam da çatladığı gün sabah akşam ilişkiye girmek istiyodum ama bilemicez gününü...
İkizlerim maşallahhhhhhhhhhhcanım hakkında hayırlısı inşallaaahüteaalaaaaa ezan vakti bu son ultrasonla deş deşin olur bebeğe bakarsınız bundan kelli heppppp sağlıkla hayırlaaa çalış ateş ölçç bu ateşş ölçme işi doğruu işş dün regli oldum şaak deyi dediöm ben ama çok iyi tanıyorum kendimi ki len umutlkanamayacak kadar iyi yanii bu çok kötü bişi keşke bunca şey bilmeseydimmmm bi kerede yaşadığım için hamile olmaduığımı anlamam daha da kolaylaşıy kaliba ben anlıyom yaaaa anlamak istemiyommm 3 gün hamile gezemiom bu yüzden bi ağız tadıylaa
yaa evet doğru gerçekten cihazdan daha güvenilir bence... hayırlısı ossun gari napak diğer aya kalırsın nolacak. 1 aydan bişe çıkmaz bizim için 1 ay neki393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ff i kudurrtan kadınn olarak geçetim tariheeateşli insan bennn 36.5 dedi ve dünn regli şu an kana kana kanıyorum öleee böle diil bacılar içim sökülüyyyyyy
393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ff i kudurrtan kadınn olarak geçetim tariheeateşli insan bennn 36.5 dedi ve dünn regli şu an kana kana kanıyorum öleee böle diil bacılar içim sökülüyyyyyy
kızlar ne haber nasılsınız
ayy kluzumm hadı bakalımm dediğim gıbi p.tesi lh pik yapar artık
3 gun ust uste olsun ılişkı :)
klomene devam edecekmısınız p. tesıye kadar
ayy ne guzel anlatmıssın kuzumm benımde hamen takıp yaptırasım geldı:=)))
ıyıyım cnm saol hoşgeldın:)Canım nasılsın? geçerken topiğinize bir uğrayım dedim :))) herşey yolundadır inşAllah..Janines ile görüşüyormusun? iyidir inşAllah..çok selamlarımı ilet, birgün arayacam inşAllah..kocaman öpüyorum tatlım seni..kib
godess nerdesın kıss kaçak hatun:)Kızlar uzun bir ev bekçiliğinden sonra vitrin düzünleme tasarım kursuna yazıldım bu akşama başladı. Bu değişiklik bana iyi gecelecek sanırım. İlk günüm iyi geçti bakalım ilerleyen günler nasıl devam edecek.
valla 2 günde hayatta yapamam o kadar işi ben perdeleri bile 10 günde yıkadım... godes i özlemiştik napalım senide onu da öpebiliriz merak etme...
süper bi kursmuş tebrikler......... harika olmuş senin için.
bize de kursun nasıl olduğu hakkında bizede bilgi ver arada...
umut,
pizza harika olmuş bayıldı misafirler bende çok sevdim....teşekkür ederim ama size kalmadı(((
ne zaman 3 gün üst üste yapsak bilemedim umutum.......
klomen i çoktan bıraktık 7 . güne kadar içtim.
bilmiyorum işe yarıcak mı içimde bir umut heycan oldu ama umutsuzlukda devam ediyo içten içe...
sen de başla ne zararı var ki klomen çok zararlı bişey değil galiba. 3-4 ay da kullanılıyomuş ...
canım soyle bısey var 23 24 mm olan bugun yarın çatlar ama
sağlıklı bı yumoş değil demıs
bugun 15 mm se p.tesı 18.5 gıbı bısey olur
ve lh pık yapar
pçtes salı carsamba olsun cunku doğal sıklusta 22ıle 25 mm arasında çatlıo yumos:)
esın evde olsa bugun de olsaydı ilşkı diğer yumos da olur bellı olmaz hiç:) bazen drların
beğenemedığı yumoşlar bebeiş oluo:)
bugün zaten ilişki olcak allahtan bi mani olmazsabende senin gibi düşünüyorum o bugün ha çatladı ha çatlayacak kapalı mapalı belki işe yarar .. yarın olmasın o zaman p.tesi salı çarş. 3 gün üst üste olsun bi de cuma mı olsa ki?
senin kaçıncı gün bugün?
sizde çalışın durmayın. proxeed li süperspermler iş başındaaaaaaaaaaa
tatlım bencede dediğin gıbı en uygunu olur atesını ölç
eğer cuma sabah hala yukselmemısse olsun kuzum olabılıosa:)))9
ılşkıden zarar gelmez bugun benım 14. gun bugun br tık yukseldı ateşim sanırım çatladı
ayy evet proxeedi gunde 1e dusuruoruz cunku 6 ay doldu kullanalı
fazlasıda ciğerlere ve böbreğe zarar:))
bu arada sperm testi vermiştik gerçi esımde bende hastaydık bılosun
sonuçlar geldı 1 mlde 14 mılyon toplam 2.5 mılım
ılerı hızlı yıne%0 ılerı yavas %72
yıkama sonrası ise 54 mılyon:)))
ılerı hızlı%11
ılerı yavas%75
valla çarptık böldükk bişey anlamadık
yıkamadan sonra artıomu spermler doktoru aradım
yıkamdam sonra yogunlasıomus spermler
onemlı olan yıkmadan sonmrakı sonucmus aşılama dusunuoz ya
alla oncesı ıcın uzulecek olsakda dr süperr dedi yıkama sonrası ıcın
maaşallah dıım bende:))
bende bu reglımle gıtcem klomenle takibe kuzum:)
julia ya sordum 3 yumurtası olup ikizlere gebe kaldığında önce biri çatlamış ateş bi tık çıkmış sora 2 si birden çatlamış o zaman iyice yükselmiş ateşi....
valla sizin için çok sevindim süüüüüpeeerrr bi haber bu.evet yıkayınca spermler daha hızlı oluyomuş yaa demekki işe yarıyo... bizde en son yıkamalı test yaptırcaktık ya ege de eşim gitmedi yandı randevumuz. şimdi çok merak ettim kaç çıkacaktı?
54 milyon çok iyi ileri hızlı da yeter ki %11 daa nolsun. doğal da kalırsın gibi geliyo banaama her ay aşılama yaptır anasını satim nolcak...diğer ay klomenle falan uğraşma aşılama yaptırsana. sayılar süper. moral olmuştur eşine de yazık o da kendini iyi hissetsin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?