Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Ay canım valla çok güzel geçti kurs zaten işimde tasarım ve grafik üzerine hepde ilgim vardı mağaza ve vitrin tasarımı bakalım inşallah çok güzel bilgilerle bitiririm ve bu iş üzerine bir yere girebilrim. Şİmdilik kafa dağıtmaca olarak gittim ama neden bu sektörede geçmeyeyimki :)))) Sizinle paylaşırım tabikide öğrendikleirmi :)))
kızlar ne haber nasılsınız
Canım iyiyiz sen naıslsın...

Kızlar haftada 2 kez açmadan rahat edemiyom artık. Bugün yumoşlara baktık yine...
kapalı tüpün tarafındaki 8. gün 13 dü galiba bugün 11. gün 23-24 mü ne dedi ama çok sağlıklı bir görüntüsü yok belkide yumurta kisti değildir bilemeyiz dedi. fazla büyümüş 3 gün için dedi.
açık olan taraftaki canım benim:) en kıymetli hazinem:) de 15 mm olmuş. o daha sağlıklı yumurta kisti gibi görünüyor dedi. bundan sonra gün aşırı ilişkiden başka yapılacak bişey yok çatlama iğnesi ilk ay vermem dedi. 21. gün bakıcaz kanda progesterona ve kistlere dedi. diğer ay karar veririrz çatlama iğnesinin de zararları var dedi ama unuttum söylediklerini:)))
yaaa bu 15 mm lik güzel bebişim lütfen artık bi spermle barışıp yuvarlanıp yuvarlanıp yatağına yatsın orda büyüsün artık.....
sıra beklerken çok sıkıştım gidip idarrımı boşalttım biraz ama wc den çıktım yine geldi hiç bitmeyen idrar dr da diyo ki idrarınız var:)))))))) artık bu kadarı da pes yani beni kadın doğumcuya bile rezil etti yaaaaa allahtan ağrı sızı yok bu aralar yine.....ayy dedim benim hep var boşaltamıyorum ki...
c. tesi macerası böyle işte kızlar ateş ölçmeye devam da çatladığı gün sabah akşam ilişkiye girmek istiyodum ama bilemicez gününü...

Son düzenleme:

ne diyelim kazan mubarek olsun artık spermlerde ALLAH ALLAH diye yumurtaya siper edecekler... sen elinden geleni yapıyon artık gerisi onlara kalmış

ne diyelim kazan mubarek olsun artık spermlerde ALLAH ALLAH diye yumurtaya siper edecekler... sen elinden geleni yapıyon artık gerisi onlara kalmış

öyle canım yaa içim rahat en azından uğraştım çabaladım elimden geleni yaptım olmadı derim tüp bebeğe giderken rahat olur kafam... allahın takdiri artık gerisi.......

Son düzenleme:

393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ff i kudurrtan kadınn olarak geçetim tariheeateşli insan bennn36.5 dedi ve dünn regli şu an kana kana kanıyorum öleee böle diil bacılar içim sökülüyyyyyy
yaa evet doğru gerçekten cihazdan daha güvenilir bence... hayırlısı ossun gari napak diğer aya kalırsın nolacak. 1 aydan bişe çıkmaz bizim için 1 ay neki
kana kana kanamak da iyi bişey bak ben adet olamıyorum adam gibi belki ondan kısırım...valla demişsin ya 3 gün gebe gebe gezemiyom kendimi tanıyom diye. al benden de o kadar bu güne kadar hiç gebe olduğumu sanmadım yaaaaa ...ve bildim gebe kalırsam onu da bilecem gör bak. bi kez 2 gün geç kalınca oldu sandımdı ama heeç değişiklik yoktu.2 gün önce adet olcam gibi ağrıdım sora geri kaçtıydı. hah dedim galiba gebeyim ama belirti olmayınca anlamıştım olmadığını yine((

derinim pek çok sağolasın.
inşallah bu güzel hanım hanımcık yavaş yavaş alımlı sakin sakin büyüyen akıllı kızım bana bebeğimi getirsin amin...kocam da işten izin alsa bu hafta cumaya kadar mokokooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Son düzenleme:

ayy kluzumm hadı bakalımm dediğim gıbi p.tesi lh pik yapar artık
3 gun ust uste olsun ılişkı :)
klomene devam edecekmısınız p. tesıye kadar
ayy ne guzel anlatmıssın kuzumm benımde hamen takıp yaptırasım geldı:=)))

ne zaman 3 gün üst üste yapsak bilemedim umutum.......
klomen i çoktan bıraktık 7 . güne kadar içtim.
bilmiyorum işe yarıcak mı içimde bir umut heycan oldu ama umutsuzlukda devam ediyo içten içe...
sen de başla ne zararı var ki klomen çok zararlı bişey değil galiba. 3-4 ay da kullanılıyomuş ...

ıyıyım cnm saol hoşgeldın:)
eve aradım janınesı ıyı gelıodu sesı epey uzun konustuk haftaıcı bı daha arıcam haftasoınu
kocası evde oluo:)
sen napıosun buyumus senın bebeıs maaşallah:))
godess nerdesın kıss kaçak hatun:)
ıyı hadıı bızede anlat öğrendıkelrı:)

ayy hadı sevındım guzel olmasına kuzum
tarıf benden olurda sonu guzel olmazmı

canım soyle bısey var 23 24 mm olan bugun yarın çatlar ama
sağlıklı bı yumoş değil demıs
bugun 15 mm se p.tesı 18.5 gıbı bısey olur
ve lh pık yapar
pçtes salı carsamba olsun cunku doğal sıklusta 22ıle 25 mm arasında çatlıo yumos:)
esın evde olsa bugun de olsaydı ilşkı diğer yumos da olur bellı olmaz hiç:) bazen drların
beğenemedığı yumoşlar bebeiş oluo:)

Son düzenleme:

bugün zaten ilişki olcak allahtan bi mani olmazsa bende senin gibi düşünüyorum o bugün ha çatladı ha çatlayacak kapalı mapalı belki işe yarar .. yarın olmasın o zaman p.tesi salı çarş. 3 gün üst üste olsun bi de cuma mı olsa ki?
senin kaçıncı gün bugün?
sizde çalışın durmayın. proxeed li süperspermler iş başındaaaaaaaaaaa

bende bi ev süpürüyorum bi buaraya geliyorum azcık da vileda yapcam.kocam annişine gitti 1 saate gelir...

Son düzenleme:

tatlım bencede dediğin gıbı en uygunu olur atesını ölç
eğer cuma sabah hala yukselmemısse olsun kuzum olabılıosa:)))9
ılşkıden zarar gelmez bugun benım 14. gun bugun br tık yukseldı ateşim sanırım çatladı
ayy evet proxeedi gunde 1e dusuruoruz cunku 6 ay doldu kullanalı
fazlasıda ciğerlere ve böbreğe zarar:))
bu arada sperm testi vermiştik gerçi esımde bende hastaydık bılosun
sonuçlar geldı 1 mlde 14 mılyon toplam 2.5 mılım
ılerı hızlı yıne%0 ılerı yavas %72
yıkama sonrası ise 54 mılyon:)))
ılerı hızlı%11
ılerı yavas%75
valla çarptık böldükk bişey anlamadık
yıkamadan sonra artıomu spermler doktoru aradım
yıkamdam sonra yogunlasıomus spermler
onemlı olan yıkmadan sonmrakı sonucmus aşılama dusunuoz ya
alla oncesı ıcın uzulecek olsakda dr süperr dedi yıkama sonrası ıcın
maaşallah dıım bende:))
bende bu reglımle gıtcem klomenle takibe kuzum:)

julia ya sordum 3 yumurtası olup ikizlere gebe kaldığında önce biri çatlamış ateş bi tık çıkmış sora 2 si birden çatlamış o zaman iyice yükselmiş ateşi....
valla sizin için çok sevindim süüüüüpeeerrr bi haber bu. evet yıkayınca spermler daha hızlı oluyomuş yaa demekki işe yarıyo... bizde en son yıkamalı test yaptırcaktık ya ege de eşim gitmedi yandı randevumuz. şimdi çok merak ettim kaç çıkacaktı?
54 milyon çok iyi ileri hızlı da yeter ki %11 daa nolsun. doğal da kalırsın gibi geliyo bana ama her ay aşılama yaptır anasını satim nolcak...diğer ay klomenle falan uğraşma aşılama yaptırsana. sayılar süper. moral olmuştur eşine de yazık o da kendini iyi hissetsin artık.

ayyy evett cnm doktoruma kızıodum acele edıoosunuz dıo diye ama haklı sanırım
evet yaa esım hastaydı ateşlenmıstı bırazda ama şükür evet moralı gayet ıyı cok sukur:)
ayy işte yarıyılda belkı aşıya gecerız ama oncesınde bıde klomenı denemedım demımmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…