• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com umutcumm bu ay ben den el passs:9:ateş düştü çamur gibi akıntım var yarına kapıda hayta regli:D

kızlarr bi fikrim var yumurtlamadığınız günler yumurtlamış gibi yapın yani tarihi doğru vermeyinnn onlarda kasıuyorduıur ve bu etkileerr:)sölemeyin bi daha ki ay bide böle deneyin:D
harbi ateş düşmüş üffffffffffff
bir de bende kocama her ay sölemicem diyorum yine sölemek zorunda kalıyorum üst üste 3 gün yoksa hayatta yanaşmam ben zaten sölemesemde anlar:9::9::9:
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
amin........
kısssss nerdesınızzzz:)
hadii iyi gecelrrr sekerlerr bugun fik fik olmalıydı ama kociş uyudu
naapsamm strıptız mi yapsam naapsam acepp:1::1::1::1:
umut son durum ne? işlem tamam mı? striptiz sökmemiş olabilir başka yöntem kullansaydın keşke:52::52::52:rüyadayım sanırdı:))))))

yeteer cim nasılsın?

Son düzenleme:
bir de bende kocama her ay sölemicem diyorum yine sölemek zorunda kalıyorum üst üste 3 gün yoksa hayatta yanaşmam ben zaten sölemesemde anlar:9::9::9:

amin........

umut son durum ne? işlem tamam mı? striptiz sökmemiş olabilir başka yöntem kullansaydın keşke:52::52::52:rüyadayım sanırdı:))))))

yeteer cim nasılsın?

işlem tamam cnm
baktım uyanmıo dedımkı
ben de uyuyuorum ozaman gıttım yatttım
bu kez de onun ıcı rahat etmedii
kucuk çaplı bı hırlaştık sımıd de sen uyuosun dedi
aa dedım napimm kavga ederken mı bırlıkte olcez:))
dusunsene bı yandan hırlşaıoz bı yandan opucekmıyım onuu
delırdım sınırden zaten:)
ama sonra hallettık ödevımızi:)
senden nbr ne zaman gısıosun cnm yenıden dra

işlem tamam cnm
baktım uyanmıo dedımkı

yarın sabah gidiyorum 11. gün. 11-12 . günler bakıyomuş normalde.12. gün pazar oluyo.dr 13 de olur dedi ama benim içime sinmedi yarına aldım randevuyu. sabah gidip yumoşları göreyim. umutlanmak da istemiyorum ama kısmet te varsa olur. içim de bi pır pır ediyo bu aralar...

face de sobeledim seniiiiiiiiiii...........

Son düzenleme:
işlem tamam cnm
baktım uyanmıo dedımkı

işlem tamamsa gerisi teferruattır:))))))))))))))))

yarın sabah gidiyorum 11. gün. 11-12 . günler bakıyomuş normalde.12. gün pazar oluyo.dr 13 de olur dedi ama benim içime sinmedi yarına aldım randevuyu. sabah gidip yumoşları göreyim. umutlanmak da istemiyorum ama kısmet te varsa olur. içim de bi pır pır ediyo bu aralar...

face de sobeledim seniiiiiiiiiii...........

işlem tamamsa gerisi teferruattır:))))))))))))))))

ayy evet iştee tedavilerın bu kısmını cok svıorum cok heyecanlı oluo
üp bebekte oyle oluo
bı sevınıosun yumoşcukları gorunce :)
hadi bakalım kuzumm bu ay guzel seyler olacak hıssedıorum:)
ayy sorma ceza ceker gıbı ılşkı oluo aslında cok uzuluorum bazen bu duruma ama
gecen ay salladık gerekırse ticavuz eder yıne kaçrmam yomosu:)
evet sobeledın yaramz:52::52::52:

kadın ultrason cihazını histeroskopi sanmış allahım. zevk almış bi de azını kırıverseydin. ben o aleti haftada 2 kez yiyiyorum deseydin bi de üstüne muayene için açılanından takıyolar. ama allah var bu dr um çok nazikti. hiç canım yanmadı...

ayyy en çok ben anlarım bu topikte heralde kocayı yemeğe beklemenin ne demek olduğunu bu saat oldu hala gelemedi benimki yolda zavallacık. zevkle bi yemek bile yiyemiyoruz...
yaa sen neden d.kontrol kulanıyon zararlı mı hist.kopi de?
evt canım ya insanın kocası olmayınca ottan poghtan zevk almaya bakıyo yazık diyelim hahahaaha.ikizcim benim bülent hoca bi ay öncesinden d. ontrol kullanmaya gerek yok diyordu bizde serdar hoca da aynı yoldan gider sandık ama o yumoşları baskılayıp d. kontrol yöntemiyle diğer ay tüpe başlıyomuş yani bomba elimizde patladı bi ay daha beklemicez derken hem beklemek zorunda kaldık hemde histo çıktı başımıza
kızlar ben histoyu çektirdim anca kendime geliyorum anestezi etkisi hala sürüyo gibi rahimin içinde yapışıklık yokmuş şükür bunu da atlattım bebeğime giden yolda ateri oyunu gibi önüme çıkan engellerin üstünden atlayıp duruyorum finish e yaklaştım epeyce :emir_bebek: gelsin poklu bebe
bu arada eski drum bülent hoca dün bizi aradı histonun gereksiz olduğunu söyledi gerekse ben istemezmiydim dedi içimize oturttu ya kızlar bazı şeyler hakkatten engellenemiyor reglim gününde gelseydi bülent hocayı yakalıcaktım direkt tüpe geçecektim biraz sağlıklı düşünebilseydik başka dr gitmezdik kaderimde histo da varmış bülent hoca bidaha ki ay tüpünüzü ben yaparım dedi doğuda dr bulamıyoduk burdada hangisine yaptıracaz diye kafamız karısıyo bakalım daha 1 ayım var ama bülent hoca dedi ki d. kontrol kullanarak spontan gebeliği de engellemiş oluyosun dedi yani bu ay olmadığı gibi önümdeki ay da bebeğimin zamanı değilmiş şans ya da kader neyse nasılsa bebe şansım yok bu ay oh kafam biraz dinlenir bi es olur. dualarım bu ay sizinle olacak
sorma cnm valla aynen kahve yaptım beklıom basında bakalım nolcek:):52::52::52:
histeroskopi öncesi ilişki olmasın dediler çekildim 10 gün daha yasak bebe derdine kocadan olacam valla benim koca da çok yoruluyo adamın hali kalmıyo fgik fik için ben de biraz sanat yapıyorum senin gibi striptiz işe yaramıştır yaptıysan haydi bebe olarak sana dönsün inşallah umutcum
Hayırlı Cumalar
AMİİİİİN canım çok güzel etmişsin duayı

amin........

kızlar biraz dinleneyim ben sizi çokkkkkkkkk öpüyorum histo nextten kucak dolusu sevgiler hepicinizeeeee:24:

Hayırlı Cumalar

amın amın amınn canımmm ne guzel dua etmıssın..

slm kızlar tüp bebek yaptıran yada yaptıracaklara bir sorum var...
tedavi aşamasında ya da sonrasınde olup biteni çevrenizdekilerle paylaştınız mı hiç..bende bu ay tup bebeğe başlıyacağım ama kimseye söyleyemiyorum ve bu durum beni üzüyor ama söylemekte istemiyorum. sizlerin bu durumdaki psikolojileri nasıldı merak ettim..yardımcı olursanız sevinirim...

nextcim şimdi bu ay geçecek diğer adetle başlıcaksın yani değil mi aralıkta yine... yani bület bey le mi? yoksa d.kontrolümü kullancan diğer dr lamı başlıcan? adınıda bi türlü öğrenemedim onun..kararınızı anlamadım...

Son düzenleme:
açmam mı dünya aleme gösterdim baygın baygın bişi de çıkmadı kukuşum bomba gibiymiş bebişimin yatağı hazır gelsin labaratuarda da kendini oluşturcaz e bi zahmet kendi de bi yerleşi veresin:emir_bebek:

hadi gözün aydın ve geçmiş olsun.bir de kararı verin gelsin bebe.... ne kadar hazırcı bi bebe olcek len bu:)))))))

nextcim şimdi bu ay geçecek diğer adetle başlıcaksın yani değil mi aralıkta yine... d.kontrolümü kullancan yoksa ? kararınızı anlamadım...

canım şimdi d. kontrol kullanıyorum önümdeki adetimle bi sorun çıkmazsa exterm bi durum olmazsa bu ay ki gibi tüpe başlayacam tüpe başlıcam dedikten sonra saydım da 2 ay bülent hoca deneyin dedi 1 ay kurbana denk geldi ,bu ay dr karışıklığı 1 doum kontrol 1 toplam 5 ay geçmiş olcak vardır bi hayır tamamlanacak gebelik istiyorum sağlıklı bebek istiyorum ben beklerim önemli olan bunlar bebeklerimizin doğumu eşlerini bile etkiliyo bizim bilmediğimiz bi düzen var bu ay ben pas diyorum bi sürpriz sizlerden bekliyorum kızlar :emir_bebek:

sendin di mi pizzacı :)
anlat da bi yapıverim kocişime...

tatlım ben yaklasık göz kararı 650 gr unu ılık sutle yoğuruorum
ama oncesınde ınsant mayayı ılık su ıle bı çay kasığı sekerı karıstııroum o köpürüo bı kenarda
onuda ılk once eklıorum bırazda tuz eklıorum hamuru direk tepsıye koyuorum topu sekılde
tepsıyı yağlayıp..
30 40 dk sısme duruma gore beklıo orda hamur
sen o sırada malzemelrı hazırla
bıber dometes salam sosıs mantar ıstedığın herseyı koy mantar yoksa patlıcan aynı tadı verıo valla:)
bı tabağa bolca kaşar rendele hazır olsun
sonra tepsiye yay hamuru ustune yağ ile şalcada surebılrısın
yada domets rendeleyip pişirik koyabılrısın salçayla ama tadı aynı oluo sadece salça daha pratık
sonra diğer malzemelrı yay ustune
pişmeye 5 dakıka kalada once mısır sonra kaşarı ekle okk misss hımmmm:)))

nextcim şimdi bu ay geçecek diğer adetle başlıcaksın yani değil mi aralıkta yine... yani bület bey le mi? yoksa d.kontrolümü kullancan diğer dr lamı başlıcan? adınıda bi türlü öğrenemedim onun..kararınızı anlamadım...

bülent hoca d. kontrolü bırakabilirsin dedi 2 kere içmiştim ama ben bırakmadım olmaz olmaz tutu verir onda da sorun olmasın. tam karar henüz belli değil adet olunca tüpe başlıcam ya bülent hocada ya serdar hocada ama büyük ihtimal bülent hoca biraz karışık oluyo yazarken şimdi net oldu dimi biraz ben çıktım bebişim sırtım ağrıdı yazarken yatem biraz :16:

slm kızlar tüp bebek yaptıran yada yaptıracaklara bir sorum var...
tedavi aşamasında ya da sonrasınde olup biteni çevrenizdekilerle paylaştınız mı hiç..bende bu ay tup bebeğe başlıyacağım ama kimseye söyleyemiyorum ve bu durum beni üzüyor ama söylemekte istemiyorum. sizlerin bu durumdaki psikolojileri nasıldı merak ettim..yardımcı olursanız sevinirim...

hoşgeldınn nur
ben soylememeıstım cunku herkes sorunca daha cok strese gırıo ınsan
hatta son tedavımde aılem bıle bılmıodu
ama sen nasıl ıyı hıssedeceksen oyle yap bence

tatlım ben yaklasık göz kararı 650 gr unu ılık sutle yoğuruorum
ama oncesınde ınsant mayayı ılık su ıle bı çay kasığı sekerı karıstııroum o köpürüo bı kenarda
onuda ılk once eklıorum bırazda tuz eklıorum hamuru direk tepsıye koyuorum topu sekılde
tepsıyı yağlayıp..
30 40 dk sısme duruma gore beklıo orda hamur
sen o sırada malzemelrı hazırla
bıber dometes salam sosıs mantar ıstedığın herseyı koy mantar yoksa patlıcan aynı tadı verıo valla:)
bı tabağa bolca kaşar rendele hazır olsun
sonra tepsiye yay hamuru ustune yağ ile şalcada surebılrısın
yada domets rendeleyip pişirik koyabılrısın salçayla ama tadı aynı oluo sadece salça daha pratık
sonra diğer malzemelrı yay ustune
pişmeye 5 dakıka kalada once mısır sonra kaşarı ekle okk misss hımmmm:)))

mısır ve mantarım yok şimdi karar verdim diye....
bir de bende hamur kabartma tozu gibi kuru maya var o olur mu? ama bir paket çok gelir sanırsam.ınstant maya o mu?
kulak memesi gibi mi olcek hamur?
bir de süt süt kokmuyo mu? iç su koymuyomusun hamuruna?
bir de şiştikten sonra mı yayıyorum tepsiye
bir de bir de bir de...:) domatesi pişirmeden rende yapsam üstüne olma mı?salçayla karıştırıp?

Back