Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

yalniz senin moralin ve enerjini çok yüksek gördüm. insallah bize de bulasir!!
ins birsonraki tedavinde sonuç olumlu olacak canim. dualarim seninler...

Çok şükür tüp bebek şansımız var ya olmasaydı her zaman beterin beteri vardır düşüncesiyle hareket ediyorum herkes böyle yapsa inanın bana hepinizin canı daha az yanar :))
Sabır Sabır inancımızı yitirmeyelim birbirimize destek olalım inanalım :))
Ben senin yerinde olsam rahim filmi çektiririm elimin altında tutarım dursun bi kenarda ve onunla beraber doktora giderim geçenlerde bir sitede okumuştum 35 yaş üstü 6 ay normal yollarla çocuk sahibi olamıyorsa mutlaka doktora gitmeliler yazıyordu çünkü 1 ayın bile tedavi açısından çok önemli olduğunu okudum canım :)) o kadar çok şey okuyorum ki umarım en kısa zamanda meleğine kavuşur(uz)sun cnm

Olur mu böyle şekerim kendini gösterip kaçıyorsun :))
en yakın zamanda bekliyoruz topiğin sahibini cnm :))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşşşş

Son düzenleme:

yyazdıklarına aynen katılıyorummm hem 35 yaş üstü bayanla için hemde hsg için zaten hsg hangi merkeze gidersen git soruyorlar artık

Ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Bütün yazıları teker teker okuyordum ama üye olmaya üşenmiştim. Bu güne nasipmiş. Bende ilk tüp bebek deneyimimde hüsrana uğradım. 4 yıllık evliyim. Benim süreç çok zorlu geçti. Artık denemeye cesaretim yok. Tüp bebek yaptırdığımda arkası yarın filmi gibi tüm üyeleri takip ettim. Aman belirtiler nasıl, bende de var mı , kimin tuttu kimin tutmadı, derken benimki tutmayınca siteye de küstüm:) Bu başlık çok hoşuma gitti. Dün gece Aman tüp olmuyorsa belki normal olur diye bi cesaret geldi sabah hadi bi siteye bakayım dedim. Bingo kendimi klavyeyle boğuşurken buldum. Uzun lafın kısası merhaba....

hoş geldin aramızaa

hpsbulduk umudum
topıgı acmıssın ama sen yok sun
annemdeyim tatlım pazar dönücem tam gaz devam ozaman:)))))))
Olur mu böyle şekerim kendini gösterip kaçıyorsun :))
en yakın zamanda bekliyoruz topiğin sahibini cnm :))

yaaaa sızsız yapamıorum işteeee:))
net buldum atladım hemen okuyamadım da geçmişi sole bı baktımmm
gelıyorum pazar gunu canımm ayy anlatacak cok sey var daha
dilim şişti benim:))))))))
sen napıosun kuşum az kaldı beklenmeyen gununune:))

nurcancım hoşgeldiiinn
bende aynı sebeple açtım bu topiği
cunku azen 3-4 denemeyle tüple olmazken
doğal yolla oluyor ozaman neden bızım de olmasın
1 yumurta ve bır sperm yetmıo mu ee bızde de var onlardan :))
burda bırbırımıze destek olursak,gucumuz tukendığınde güç verır
ağlamak isteyene omuz olursak,bır nebze daha kolay aşarız bu çetin ımtıhanı

ben kaçtım şekerlerrr
topiğii boş bırakmayınn arada gelmeye çalısırım buldukça
öptümmm hepinizii:)))))))
cumanız hayrolsun evınıze ses, canınıza can versın rabbim
evınızı yuvanızı rahmınızı boş koymasın
sabrımızı görür elbet ki o bıze şah damarınızdan daha yakındır
en iyi o bılır yüreğimiz nasıl yanar..
bı gun hepımız,farklı zamanlarda da olsa anne olacağızz
bunun ıcın yaratldıkk herkeste olan rahim, fizyolojık takım edavat bizde de var:)
neden olmasın dıorum:))

kıslarr selamlar, bugün ayağımdaki şiş için hastaneye gittim, röntgen çekildi, e tabi çekilmeden önce beta hcg istediler ve sonuç yine sıfır , yok arkadaşlar bu iş doğal yolla tutmayacak gibi, yine tedaviye başlamak gerek :))

süpersin sen süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar merhaba,ben de geldim,ne yazılar okudum buralarda tüpleri tıkalı olup hamile kalanlar,tek spermle hamile kalanlar,artık bende bıraktım ,en son tüp denedim oda olmadı bıraktım kendimi artık,madem doktorlar doğal yolla hamile kalabilirsin dedi ben de o günü bekliyorum,yıpratmıyacam artık ,yoksa hasta ollucam,bol bol dua edyorum,Allahım cumaların yüzü suyu hürmetine bizlerin boynunu bükük bırakmasın,tez zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin......

hayırlısı olsun canımcım :))
şişlik nedenmiş peki ne dedi doktor :26:

aminnnnnnnnnnnnn

hayırlısı olsun canımcım :))
şişlik nedenmiş peki ne dedi doktor :26:

kollesterolüm yüksek çıktı cnm hem iyi kollesterol hemde kötü kollesterol yüksek çıktı, zayıf biriyim ama diet listesi verdi yinede, acaba bu tüp bebek ilaçlarındanmıdır diyorum, gerçi ilgisi yok dedi dr ama bilemiyorum.

kadın doğumcumada gitim, sulu rahim filmim var haftaya, acaba iyi bişeymidir, faydalı bişeymidir, bilgisi olan varmı arkadaşlar, yapışıklık varmı yokmu die bakıcaklar, acaba bu filmden hemen sonra tekrar tüp bebeğe başlayabiliyormuyum, dr ile konuşmak bunları sormak hiç mümkün olmadı

canım bende çektirdim rahim filmi tüplerin durumuna bakmak için yapmışlardı.yapışıklık varsa açıyormuş ama benim tamamen tıkalı olduğundan açılma olmamıştı.birde tıkanıklığı laparoskopiyle açalım demişti ben kabul edip ameliyat oldum öyle birşey mümkün değilmiş boşuna olmuşum ameliyatı söylerse araştır önce bence yaptırma.rahim filminden sonra hemen tedaviye başlayabiliyorsun ilk adetinle birlikte ama çektirdiğin ay korunmanı söylüyorlar.inşallah tüplerinde bir sorun yoktur.

cnm sen hsg yi diyorsun, onu biliyorum, benim dediğim sulu ultrason, rahmin içini bi kanül ile suyla dolduruyorlar ve kamerayla bakıyorlar, yapışıklığın olup olmadığını anlıyorlar, senin dediğin rahim filmini ilk tüp bebeğe başlamadan çektirmiştim yani ilaçlı olanı, çok şükür tüplerimde bişey yok, şimdi ise kürtajdan bir hasar kalmışmı yapışıklık varmı onu anlamak istiyorum, doktoruma histeroskopi dedim ama bana onun olmayacağını sulu ultrason ile daha iyi görünebileceğini söyledi, bilemiyorum yan arada kaldım...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…