- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
canım bende çektirdim rahim filmi tüplerin durumuna bakmak için yapmışlardı.yapışıklık varsa açıyormuş ama benim tamamen tıkalı olduğundan açılma olmamıştı.birde tıkanıklığı laparoskopiyle açalım demişti ben kabul edip ameliyat oldum öyle birşey mümkün değilmiş boşuna olmuşum ameliyatı söylerse araştır önce bence yaptırma.rahim filminden sonra hemen tedaviye başlayabiliyorsun ilk adetinle birlikte ama çektirdiğin ay korunmanı söylüyorlar.inşallah tüplerinde bir sorun yoktur.
cnm sen hsg yi diyorsun, onu biliyorum, benim dediğim sulu ultrason, rahmin içini bi kanül ile suyla dolduruyorlar ve kamerayla bakıyorlar, yapışıklığın olup olmadığını anlıyorlar, senin dediğin rahim filmini ilk tüp bebeğe başlamadan çektirmiştim yani ilaçlı olanı, çok şükür tüplerimde bişey yok, şimdi ise kürtajdan bir hasar kalmışmı yapışıklık varmı onu anlamak istiyorum, doktoruma histeroskopi dedim ama bana onun olmayacağını sulu ultrason ile daha iyi görünebileceğini söyledi, bilemiyorum yan arada kaldım...:26:
hsg sulu utasaona göre biraz daha zor ama biz bebişlerimiz için nelere katlanıyoruzzzz bir sulu ultason bir hsg ne vız gelir bize