• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

selamlar,

ben araniza yeni katildim.
37 yasindayim.
yasim dolayisiyla da çok tedirginim.
bu bebegi çok istedigimi gitgide daha kuvvetle hissediyorum.
büyük konusmayim ama dogal olsun istiyorum ve herhangi bir tüp bebek denemesi yapmiycam.
5aydir deniyoruz...her ay adet görmek moralimi yipratmaya basladi.
bugün yine adet gördüm ve isyerinde olmasam hüngür hüngür aglayabilirdim.
buradan iyi haberler duyup, iyi haberler verip herkese moral vermek ve deneyimlerimi paylasmak istiyorum.

dualarim sizlerle...benden de duanizi esirgemeyin!

tupbabay canim haklisin..ama birde her zaman her gordugu yerde soranlar yokmu? sanki inadina inadina...insallah bizimde kucaklarimiz dolar bir gun cok cok zor....

esracim bizim sayis izden daha kotu..en yuksek 1 milyon bile olmadi hic...hareket ve morfoloji zaten yok...ustelik sen bir kez gebe kaldin dogal yoldan..yine kalirsin..biraz stresten uzak dur takmamaya calis bence.sizde harekette iyiydi hatirladigim kadariyla..su anda bir kac aydir ovitrelle verdi bize kaan hoca onu kullaniyoruz? siz gorustunumuz kaan hocayla

Ay kızlar size birşey anlatıcam ;
Benim gittiğim kuaförde çalışan bir kız 45 gün önce evlendi geçen gün gittim bana demez mi hamileyim diye 4 haftalık çok sevindim bir o kadarda şaşırdım ewlendikleri zaman tam yumurtlama dönemine denk gelmiş tutmuş :)) Ewlenmeden öncede 2 bebek aldıırmış (keyfi) ah dedim bu doğurganlığının kıymetini bil o kadar zorki biizim içinn çocuk sahibi olmak...
Keyfi çocuk aldırmak nasıl birşey yaa allahın işine karışılmaz ama ne biliyim böyle duydukça millettin bu şanssına ağzım açık kalıyor:14::14::14:

aynen benimde agzim acik kaliyo...biz bu kadar ugras verirken..ya birsey diyemiyorum sabirr Allahim sabirr

selamlar,

37 yasindayim.
büyük konusmayim ama dogal olsun istiyorum ve herhangi bir tüp bebek denemesi yapmiycam.
buradan iyi haberler duyup, iyi haberler verip herkese moral vermek ve deneyimlerimi paylasmak istiyorum.

canim benim insallah..hepimizin dogal yoldan olur insallah..tup bebek asiri yipratici asiri hemde..helede benim gibi cok hassasan..artik beynim ruhum ole yorulduki....dogal yoldan olur insallah hepimizinnnn..aminnnn

canim benim insallah..hepimizin dogal yoldan olur insallah..tup bebek asiri yipratici asiri hemde..helede benim gibi cok hassasan..artik beynim ruhum ole yorulduki....dogal yoldan olur insallah hepimizinnnn..aminnnn

çok çok sagol canim...
inan dileklerini okurken bile gözlerim doldu.
bu süreçler zaten insani hassaslastiriyor.
en takmiyorum diyeni bile yipratiyor.
ben simdilik o yola sapmadan sansimi denicem, olmazsa da kaderime razi gelicem diyorum...ama büyük konusmak da istemiyorum.
herseyin hayirlisi neyse o olsun....sabirrr!

tupbabay canim haklisin..ama birde her zaman her gordugu yerde soranlar yokmu? sanki inadina inadina...insallah bizimde kucaklarimiz dolar bir gun cok cok zor....

esracim bizim sayis izden daha kotu..en yuksek 1 milyon bile olmadi hic...hareket ve morfoloji zaten yok...ustelik sen bir kez gebe kaldin dogal yoldan..yine kalirsin..biraz stresten uzak dur takmamaya calis bence.sizde harekette iyiydi hatirladigim kadariyla..su anda bir kac aydir ovitrelle verdi bize kaan hoca onu kullaniyoruz? siz gorustunumuz kaan hocayla

ya bızde 5 ay gorustuk klomen verdı faydası olmadı :(

çok çok sagol canim...
inan dileklerini okurken bile gözlerim doldu.
bu süreçler zaten insani hassaslastiriyor.
en takmiyorum diyeni bile yipratiyor.
ben simdilik o yola sapmadan sansimi denicem, olmazsa da kaderime razi gelicem diyorum...ama büyük konusmak da istemiyorum.
herseyin hayirlisi neyse o olsun....sabirrr!

Hoşgeldin aramıza cnm :)) Doktora gittin mi ? Bence önce git muayene ol ve ona göre planını belirle :)) Umarım tüp bebeğe gerek kalmaz ama kalırsada korkma canım yıpratıcı bir tedavi olsada o mutlu sonucu aldığında dünyalar senin oluyor :)) Bak bana tedaaviye başlamak için can atıyorum insan yılmıyor bu öyle birşey ki maddi manevi gücünü düşünmeden mutlu sona ulaşana kadar mücadelene devam ediyorsun :))
Ne arkadaşlar tanıdım kredi çeken , evlerini , arabalarını satan bu bebek özlemi öyle birşey ki insanın gözü birşey görmüyor .
Tüp bebek öcü gibi birşey değil ki şansımız eğer tüp bebekse sonuna kadar mücadelemize devam edicez şahsen ben böyle düşünüyorum .
1 Negatif denemem var 2. de bebeğime kavuştum dedim ama kaybettim hemde çok kötü şekilde 3 ay oldu ama şuanda 4 gözle tedavimi bekliyorum tabi tedaviye kadarda normal yolla deniyoruz belki şans bizede güler diye :nazar:

Son düzenleme:
1aşılama arkasından laparoskopi ile tüpümün birinin alınması ardından negatif 1 tüp bebek deneyimimden sonra hani olmaz yaaaa yinede bende buralarda olayım dedimm:)) tabiki normal yoldan deniyorum tüpten sonraki ilk ayımız bu ama ben tek tüplü olduğumdan zaten şansımız %50 ki üstüne birde eşimin morfoloji ve hareketlilik sorunu var...ekime kadar normal deneyip ekimde tekrar tüpe başlayacamm....

hayırlısı....

Son düzenleme:
Hoşgeldin aramıza cnm :)) Doktora gittin mi ? Bence önce git muayene ol ve ona göre planını belirle :)) Umarım tüp bebeğe gerek kalmaz ama kalırsada korkma canım yıpratıcı bir tedavi olsada o mutlu sonucu aldığında dünyalar senin oluyor :)) Bak bana tedaaviye başlamak için can atıyorum insan yılmıyor bu öyle birşey ki maddi manevi gücünü düşünmeden mutlu sona ulaşana kadar mücadelene devam ediyorsun :))
Ne arkadaşlar tanıdım kredi çeken , evlerini , arabalarını satan bu bebek özlemi öyle birşey ki insanın gözü birşey görmüyor .
Tüp bebek öcü gibi birşey değil ki şansımız eğer tüp bebekse sonuna kadar mücadelemize devam edicez şahsen ben böyle düşünüyorum .
1 Negatif denemem var 2. de bebeğime kavuştum dedim ama kaybettim hemde çok kötü şekilde 3 ay oldu ama şuanda 4 gözle tedavimi bekliyorum tabi tedaviye kadarda normal yolla deniyoruz belki şans bizede güler diye :nazar:

haklisin canim...hiçbir tedavi yöntemine önyargi ile yaklasmamak gerek...hele de tüp bebek yöntemi yillardir denenmis, birçok umut verici sonucu da görülmüs...ben sadece kendimi buna hazir hissetmiyorum.
4-5 ay önce dogum kontrol hapini birakinca denemelere baslamadan önce jinekologa göründüm..kan testi ve smear testi yapti. ama yumurta sayimi falan bakmadi hiç. 6ay sonra olmazsa gel yine görüselim dedi. su yaz döneminde de bir sonuç alinmazsa yine gitmek gerekecek.

sanirim psikoloji çok önemli. insan kafasinda ne kadar büyütürse isler o kadar sarpa sariyor. bu sayfalarda gencecik kadinlarin nedeni bilinmeyen infertilite hikayelerini okuyunca kaygi seviyem yükseliyor...

yalniz senin moralin ve enerjini çok yüksek gördüm. insallah bize de bulasir!! :-)
ins birsonraki tedavinde sonuç olumlu olacak canim. dualarim seninler...:nazar:

bu gün ne olmuş topiklerde bir hüzün var
zaten ağlayasım var yapmayın böyle kızlarrrrrr rabbim neylerse güzel eyler

Kızlar günaydın ben hastalandım artık önümüzdeki maçlara bakacağız :9: :9: :9: :9: :9: :9:
Yılmak yok çalışmaya devam :)))))
1aşılama arkasından laparoskopi ile tüpümün birinin alınması ardından negatif 1 tüp bebek deneyimimden sonra hani olmaz yaaaa yinede bende buralarda olayım dedimm:)) tabiki normal yoldan deniyorum tüpten sonraki ilk ayımız bu ama ben tek tüplü olduğumdan zaten şansımız %50 ki üstüne birde eşimin morfoloji ve hareketlilik sorunu var...ekime kadar normal deneyip ekimde tekrar tüpe başlayacamm....

hayırlısı....
hayırlısı olsun canım bakarsın hamiş kalıvermişsin bizede yazarsın beraber seviniriz inşallahhhh:52::52::52:
kıslar selamlar herkese,
tupbaby cim maça devam yılmak yok
mavi0 cnm sonucun nedir öğrenmedinmi hala, inşallah hamilesindir cnm ya....

canım mavi0 2011 haziran-temmuzda tüp bebek yaptıracaklar topiğine yazmış HAMİLEEEEEEEE darısı başımıza inşalllaaahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::64::64::64::64:

selamlar,

37 yasindayim.

hoşgeldinn umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız hiç üzülme ağlama olacak önce kendin inan strese girme biliyorsun stres kötü etkiliyor rahat ol bide malum işten sonra ayağa hemen kalkma ayaklarını yukarı kaldır en az 15 dk yat hadi hayırlısı :52::52::52::52::52:

kısllarr net buldum grdım hemenn
umudumsun gelmişş esraa gelmıss hoşgeldınızz
ben regl oldum gunumde.:)sukur buda bı nımet napalımmm :)))
hepınızı cok öptumm durmak yok yola devam bılıorum cok zor ama
bıze de boylesı yazılmıs annelığın,zor elde edicez
ama ugrasmayana meme yok:))
öptumm cookk hepınızıııı:)

hoşgeldinn umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız hiç üzülme ağlama olacak önce kendin inan strese girme biliyorsun stres kötü etkiliyor rahat ol bide malum işten sonra ayağa hemen kalkma ayaklarını yukarı kaldır en az 15 dk yat hadi hayırlısı :52::52::52::52::52:

çok sagol canim ya...bu destekleyici mesajlardan sonra kendimi cidden daha iyi hissettim.:9:
bugün adetimin ilk günü, belim agriyor, yorgunum ama iyi bir sofra hazirlayip, iyi beslenmeye çalistim.
sizden güç ve destek aldim.
hepimize bol enerji ve sabir diliyorum.

kızlar bnu bir arakadaşım paylaşmış taaa yüreğimin en derininde hisetim yazdıklarını ve sizinl paylaşmak istedim
Acımasızmıyım? Yoksa acınacak haldemiyim bilmiyorum.Bilinmezlikler mi çok, yoksa bilinmezlikleri ben mi yaratıyorum bir türlü karar veremedim
Benim olmanı istemek mi hata yoksa hata seni sevmek mi zaten en karmasık sorum.
Günlerdir cevaplarını bir türlü bulamadıgım binlerce soru soruyorum kendime.Sonra itiraf ediyorum
Evet seni seviyorum ,seni istiyorum ama niye bukadar uzaksın bana?
Farklılıklar mı insanı uzaklaştırır birbirinden? Bu kadar mı acımasız hayat ki sırf farklısın diye beni asla görmüceksin. Seni çok sevdiğimi öğrenemeyeceksin.
Belkide unutmak en iyisi diye cevap buluyorum kendime, ama unutmayı bile beceremiyorum. Keske dünya dursa yada ben dursam ve dünya dönse gözlerim bir kapalı bir açık derken geçse bugünler öyleki seni unutabilsem
Ve ben yine üzgünüm seni unutamıyorum....
kalbimi kendimce yamalıyorum. Ama artık dikiş tutmuyor yaralar. Gözlerimi kapatma bile fayda etmiyor son günlerde
Hak ettigimi mi yaşıyorum yoksa haketmedigim sey için sınanıyomuyum bilmiyorum. Ama acısına dayanamıyorum
En umarsamaz halimle bile seni umursarken ben sadece öylece bakıyorum
üzgünüm canımı acıtıyorsun
ama sen canımı acıttıgını bile bilmiyorsun çünki sen gelmiyorsunnnnn:((((((

Back