Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

geldim kızlar kendime balık ziyafeti yapmıştım salata malata uğraştım bide didikledim iki saat balığı...
öncelikle dr yine tuşe denilen elle muayene sonucunda eline hala sert yerler geldiğini söyledi ki enfeksiyondan bu hale gelmiş diyor???
tedaviler bitince pamuk gibi olacakmış güya ama olmuyo.
zaten beyaz akıntım ve kaşıntı devam etti vajinada iğnelere rağmen.
çok kuvvetli bir iğne karışımı sabah akşam vereyim dedi ama çok ağrılı ve zor oluyomuş iğneler öyle tenefüste vurunup derse giremeyebilirsin dedi.morarıyomuş kanıyomuş dağılmıyormuş.
rapor alman gerekebilir iyi beslenmen lazım yan etkileri de çok dedi.
bende şu an göze alamadım ve sanki inanasım gelmiyo işe yarayacağına.
adetim yine çamur gibiydi kırmızı çok az geliyo buda normal değil dedi.
kapalı taraftaki yumurtalığın biri pko li gibi diğerinde de 2-3 tane folikül görünüyormuş.
bu ay da yine oral antibiyotik içecez kocamla yine vajinal krem ve klomen verdi.
klomenden sonra çatlama iğnesi yapcakmısınız dedim yapabiliriz falan dedi.
ama ilaç bitsin şu gün gel falan demedi.
ben kendim sorunca 7. gün klomen bitecek 9. gün gel o zaman dedi.
yani ben sormasam hiç bakmayacak yumurtalar ne halde çatlama iğnesi gerekli mi umrunda değilmiş gibi sanki.
yada düşünemiyo mu yani.
bide ben buna özel gidiyom hep.
sonra 11. gün de sabah eşinle ilişkiye gir 2-3 saat sonra gel vajina sıvısında sperm varmı canlı ona bakalım dedi.
biraz kadına güvenim sarsıldı açıkçası.
zaten kafam hiç almıyor bazı dr lar hiç önemsemedi bu kadında bizi ilaca iğneye boğdu.
ve diyor ki enfeksiyon geçmeden gebeliktede düşük riski zor ağrılı hamilelik olabilir.
bu klomenden önce iğneyi yapsak sonra klomen başlasak dedi.
sonra ben pek sıcak bakmayınca vazgeçti.
şubat tatilinde falan yapalım o zaman geçmezse iğneleri dedi.
yani düzenli bu kadar tedaviyle tüpler bile kendine gelebilir doğal da olabilir diyor.
bilmiyorum boşa kürek mi çekiyorum bu kadınla .
şubatta tüp mü başlasak hala kafam karışık.
sonrada annemle konuşup bi de onu üzdüm şimdi arayıp moralini düzeltmeye çalışcam.
böle işte resmen kısır olmuşum anasını bilmem naptımın eski kocamın bulaştırdığı cinsel yolla bulaşan şeylerden
tövbe diyim de yine günahını almiyim yinede belkide benim bünyem den oluyor ama büyük ihtimal klamidya gonore gibi bişey.

Son düzenleme:

canım şimdiii güvenin sarsıldıysa tek bir ilaç bile alma hemen yarın bul başka bir dra görün hemen izmirde kızlar yokmu ya güvenilir biri alternatif olarak bir bakın kafan rahatlasın...canım benim klamidya gonore mi rahatsızlığın ona mı benziyo bilmiom ben pek ama bakim bi yahusinir oldum yaaa((canım annene takma afanı onlar bizim deliliklerimizee alışık:))ama bu drun dediklerinden ben pek bişi anlamadım:26:

karasall kuzum sen yumurtlama dönemindemisin.???kaldıki öyleyse bileeee güğn aşırı diyor ya uzmanlarrr güğn aşırı ne demek bi gün dur bir gün dene bak canım hergün fik dik sperm kalitesinide düşürür

evet 24 ekimde transfer yapıldı bayramdan önceydi ilk önce3.6 çıktı betahcg sonraki gün 8.69 iki gün sonra 8.6 kimyasalmış galiba drum başka şehirde oldugu için telde görüştük ilaçları kestik başka bişey yapmadık bayramdada regl oldum 8 kasımda şimdi dün damla damla başlayan lekem bugün arttı

öğretmen arkadaşların ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım...
teşekkürler nazcım. bende diğer öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum...
ayy zaten yalnızım hemen geliyorum ben keke ve çaya....
ahh ahhh aynen yaaa bıktım yemek işlerinden yıllardır. hanım sultan olmak istiyorum:))))))))
herşeyi yaptım çocuktan başka bişey istemiyorum demiştim ya. ama hayır aslında benim de yapmak istediklerim vardı varmış şu an hissettim bunu kafamı çocuktan çıkarabilirsem bunları görebileceğim. mesela piyano çalmak istiyorum. evet gönüllü anne olmayı çok düşünüp vazgeçmiştim sonra bi sebeple görüşmeyi keserem çocuk üzülür diye ama yinede olabilir gündeme alacağım bu konuyuda .çok iyi geldi yazdıkların şu an bana... saolasın...
bu mesajıda sadece istiyorum çok ama çok güzel yazmışsın doğru çok doğru...kuzenim öldü 12 yaşında onun annesi haklı isyanda belki ama biz gerçekten birazcık da nefsimize yeniliyoruz. herkeste var biz de yok diye de üzülüyoruz biraz.
marketteyim 10dk evdeyim dedi ama yok napsam allahım telinede ulaşılamıyo kimi arasam napsam
kocan nerede kızzzzzzzzzzzzzzzzz
hh beee lüküs hayat yat yuvarlan hayatttÇçocuk işçisiyiz yeminle yaaa:)))
bende lüküs hayatın tadını çıkarcam. çocuk işçisi
yaa işte sırf istikrarlı bişeyler yapmak adına gidiyorum 3 aydır en azından bi dr u bi süre deneyeyim çok gezdim çünkü dr dr...eşim çıldırır başka dr buldum dersem...ama şu next in dr una gidecem erteliyodum. onu öne alayım ben

Son düzenleme:

valla içine sinmediyse hiç başlama bence o ilaçlara dr çok önemli benim ilk gittigim hastahanede dedilerki kanser yımırtalıklar ve rahim alınacak benim bişi yoktu sadece bel agrısı şok oldum allah karşıma konyada çetin çelik die bi prof çıkardı okadar iyi bi insanki anlatamam ankarada gaziye gittik hacettepeye gittik yok ille çetin hoca iki ameliyatımıda o yaptı seneye tüp bebek ünitesi açıcaz hastaneye falan dedide ben çetin hocanın tüp bebek merkezi kurmasını bekleyemedim başladık bi tüp bebek merkezine eşim ısrrar etti konyada olsun annen sana bakar diye teyzemede o tüp bebek yaptı o memnun adamdan ama bana mıymıntı ve salak geldi hiç memnun kalmadım ve sonuç negatif.
valla güvenebilecegin bi doktor çıkarsın karşına allah o ilaçlar adamı mahfediyo akılına yatmadıysa bence başlama. imkanın varsada bekleme tüp bebek yaptır derim ben bukadar sitrese girmezsin en azından benim ilk işim ikinci tüp bebege başlamak ulucak.

gel gel anacım valla mis oldu kek yemegi kaçırdında hadi kalk kestane ve sıcak çekirdek kavurucam önce çayımızı içelimde sonra sana ikramlarda bulunuyummmm muahhh ohhhh çokta tatlısın haaa

eşine çaktırmaaasen git nextin kine bencede yani bakalım ne diycek güven çok önemli canımoyyy yaaa bugün ne garip gün ikizlerim beee.bugün hiiççç sadetim değilken uyudum gündüz bisaat falan amaaann ne rüyalar gördümmm..donmuşları komuşum güyaa teste gidiyoz yok diyorum hastanede çok kalabalık var yapmıycam test yeter diyorummm 50 kere test yaptım daha bi -şi yok ortada regli olurum zaten tam çıkıyorum bi kadın diyoki papatya suyu geliomu azına o tat,evet diyorum bişi daha soruyo elinde a4 büyüklüğünde bir ultrason kağıdı al diyo hamilesin hemde ikizleree.yok diyorum ben daha muayene bile olmadım ben diilim o sonra kargaşa aman yaaa üstümde örtük haa sıcak su torbam yanımda sanırım hemen regli olmazsam çok fenalarda olacam ahahaha

ayy kafam çok karışık yaaaaaaaaaaaa bu ay da deneyeceğim bu şekilde ama sonra bırakırım belki...

ikizlercim tüp deyince kesin olacak diye bir durum yok biliyorsun onun getireceklerine hazır mısın??her türlü riski var negatifinde dışında...sebebpsiz oluğp 5 aşılama 3 tüp denedi godes en yakından onu biliyorum canım...hiç bir sorun yok ken hadi diyelşm bende sperm sorunu var...yani normal bebekleri olanların bile tutacağı kesin değil...birde tek embriyo konacaksa şans gerçekten az...bunları göze alarak evet demelisin....

canım herşey gönlünce olsn inşallah...olur dedilerse vardır bi bildikleri...varikosalden sonra biraz zaman alabiliyo hızlanması...

umutttt bir de sen gel bana akıl ver. sen daaa iyi biliyon olayları...

kuzumm senın bu dr enfeksıyon konuusnda napıo bılmıorum ama bebek olsun dıye yaptığı seyler hiç doğru değil
bı kere en falza sana 5 gun kullan gel demsı lazım kıı sen bu ılacı ılk kez kullanacaksın ne tepkı verecksın bılmıoı
açık taraftan yumurta gormezsee dozu artırmalı
ve de eğer çatlama iğnesı vermezsse kıst olur bunu bılmıomu
en basıt bı dr bıle bılır bunu bence sen bu ay bıle hiç bekleme esıne de soylemek zorunda değilsin
kuzum bak senı telaşa vermek ıstemem ama 2-3 yumurta rezerv olarak az
yanı bu demek oluyor kı artık daha ust levellara gecmelısın bı an once...
bence hemen yarın nextin doktoruna git derim ben cnm
cunku bir yıl gebelık oluşmayınca zaten dr lar hemen takıp ardından aşılama ve tup beebk onerırler
eğer senın bı taraf kapalı ve hep kapalı taraftan yumurtluosan beklemenın bı anlamı yok kuzum
ben bıle korkuorum bu yaza benım de rezervım gecen yıla azalmıs olacak..
senı janınesle konusturmak ısterdım ama gelemıo esı ınternetı kapattırdı
benım doktorumun yapığı uygulamalrı mılım mılım bılıorum ve senın gıttığın dr ınfertilite konusunda cok cahil
bu bı yan dal olmalı zaten..ek çalışmalar yapmıs olmalı..
ben senın gıttiın gıbı bı doktora gıtmıstım aşılama başlamıstı
başıma gelmeyen kalmadı bana tup bebek dozu başladı bı dolu yumurtam oldu
engelleyıcı vermediği ıcın adanaya gitiğimde tupe geçildi fakat yumurtalrım kendılığınden çataldı
okadar uzuldumkı butun emekler çöpe gittii
senın asla uzulmenı ıstemem kuzum anne olmayı en cok hakedenlerdensın ama
ınfertılıte konusunda gercekten uzman bırını bul bende yasadığım yerde bı cok dr denedım
spekulumu takamadı okuzun tekı ve bana buldu sucu benim haznem darmış:))ben normal doğum yapamazmısım
falanmıs fılanmıss halbukıııı bunalrın hiçbiri doğru değilll bende gezdım kaç dr
sana tavsiyem bıran once gerceken bu konuda bılgılı bı dr bul ronyaya ozelden sor
oda takıple kaldı hamıle..onun gıttığı dra git yada hangısı sana uygun gelırse..
cunku tüp bebekte bıle sans kadının rezerviyle doğru orantılı...
bana kalsa ben hiç durmadan subatta yaparım tüpü
ben beklıorumda noluo esımın içi rahat etsın dıye
ama beklemeyenler bebeklerını aldılar bıle kucağına...
erkeklerde de spermler yas ilerledıkçe kalıtesı bozuluo
bızdede yumurta....
soyle ornek vereyım benım her ıkı taraftada 7 ve 8 er yumura gozukuodu
bunlardan 11 fılan olgun olarak toplandı ve bunların ancak yarısı döllendı ve gerıye ancak
ıkı embryo kalmıstı
3 ay klomenle dene kuzum halada olmuosa bence tüpe geç derim canım
tuplerde sıkıntı olduğu ıcın aşılama zaman kaybı olur sızın ıcın...
haaa tüp denrkende sunu unutma cnm tüp de sonucta mucize değil
bı kaç deneme yapabılırım diyerek ve buna kendını alıştırarak başla cnm
ben 3 kez denedım sımdı yazın yendıen beklıcez
bana 2 tane embnyo konulcak 3 deneem yapığım ıcın
bunaragmen ben dıorum kı olmayavbılır olmazsa yarıyılda yenıden denerım ısanbulda dıorum
ha olabılırde sızın cunku spermlerde de sorun yok ılk denmede olur bakarsın ama tüp bebekten b ukadar korkma
denemeden bılemzsın bu kadar buyutme olurmu kuzum
hiç oyle abartıkları gıbı değil bana cok zevklı gelıo tam tersi bebğime yaklaşmıs hıssedıorum
tamam mı kusum adımları sağlam at gerıye donemıosun kaybettiğin zamanlar gerı gelmıo

bende dr u değiştirme konusunda hemfikirim güya bu kadın infertilite konusunda da iyi diye gittim. ama şu anda sabah klomene başlasam mı başlamasam mı bilemiyorum. üf yaaa bu ayı da klomen denemeden geçirmek istemiyorum ama klomen bitene kadar başka bi dr bulayım en iyisi hemen. ronya ya sorayım şimdi hemen. yada eski dr a gideyim en azından bu ay.
tüpü aralık ocak diye düşünüyodum biliyosun ocakta başlamaya yakınlaşıyorum. çok güzel anlatmışsın vallahi. teşekkür ederim zaman benim için çok değerli. next in dr takip falan yapmaz uğraşmaz muhtemelen de onla görüşüp bi fikir almalıyım en azından.

next de burdaymış next yaaaa takip için bildiğin bu konuda iyi bi dr yokmu. bülent bey zaten takiple falan uğraşmaz değil mi?

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalarrrrrrrrr rabbim dualrımzı kabul etsin inşş
ikizlerrr akşam yadıkalrını okurken bende umutbizimolsunla aynı şeyleri düşündüm ama yazamadım işim vardıı aynen katılıyorum sölediklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…