Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canım yaş olarak neredeyse aynıyız.. ben 33 eşim 38..ben de aynı senin gibi hesap yapardım..oğlum olsa askere gideceği yaşta biz şu kadar olcaz, ikinciye ömür yetmicek....daha birincisi olmadan ikincinin hesabını tutardım...yanlış yapıyorsun diyemem.. ben de yaptım ve insan herşey mükemmel olsun istiyor işte..sonra hereyin benim vee eşimin varlığıyla mükemmel olabileceğini farkettim..çünkü ben yoksam, eşim yoksa hiçbirşey yokkk!!!...önce ben iyi olmalıyım dedim ve şimdiye dek yapmayı isteyip de yapamadığmız şeylere vakit ayıracağız dedik...bizim bebeğimiz olmadan da bir hayatımız var.ve bu hayatta mutlu yaşamazsam bebeğimin olmasının da bi anlamı yok...şimdilerde hobilerimizle ilgili dersler alıyoruz...üstelik beş kuruş ödemeden...ve hatta çocukları olanlar bana imrenir oldu...

yani demem o ki, şimdi beni heyecanlandıran başka meşgaleler var , bebişimiz olursa süper olur. ama eğer gelmek istemezse de benim başka amaçlarım da var diyebilmek için, bebek dışında isteyip de bir türlü yapamadığın bişeyler varsa ona yönelmek insana enerji ve umut veriyor... zaten bebiş olunca herşeyimiz o olacak...yani bir nevi bebişin yokluğundan isifade etmiş oldum...ama bu enerji ne kadar sürer orası meçhul tabi...ara ara baş dönüyorum, bozuk plak gibi ama u geneldçevresel faktörleren kaynaklanıyor...sonra hemen kendimi toparlamaya çalışıyorum...işimiz zor ama iyiki burda anlatabiliyoruz..
bizi bizden başkası anlayamaz...tok açın halinden ne anlar....

umduğum tek şey hep mutlu ve sağlıklıolabilmek...umarım bu mutluluğa 3 hata 4 kişi sahip oluruz canım...

cansınn mavimmmmmm:13:

sermavi,
duygularıma tercüman olmuşsun canım.
ben de 34 üm. birkaç yıl öncesine kadar aynen ben de ikizlerciğim gibi hep şu zaman da şu olursa diye hesap yapardım. son denemeden sonra kendimi rahat bırakmaya karar verdim. hemen tüp denemek yerine artık olursa olur olmazsa kocamla bana sağlık versin allahım diyorum. kendimi üzmemeye yemin ettim. dün spor salonuna kaydoldum.
plan program işlerimi başka alanlara yöneltmeye çalışıyorum. allah emeklerimizin, dualarımızın karşılığını verir inşallah...

günaydın ciciler öğretmen olanlarınızı kutluyorum
aldım kabul ettim ayşem. teşekkürler...
teşekkürler derincim seninkini de aldım kabul ettim. zor evet herşey eskisinden daha zor ülkemde.

söylediklerinde çok haklısın ama ben artık o dediğin şeyleri yapmaktan o kadar bıktım sıkıldım ki hiç bişey beni kesmiyor.
çok renkli bi üniverste hayatı geçiridim çok gezdim uzun süre extreme sporlar yaptım yaşamadığım macera kalmadı (abartmıyorum)
Tr de hatrı sayılır zirvelerde tırmanışlarım oldu.bir gün anlatırım dicem ama burdan olmaz kim olduğumuz zınk diye ortaya çıkmasın:)
32 yaşıma çok şey sığdırdım. sonra ki yıllarda resim kursu bateri dans vb. sayısını hatırlamadığım sosyal faliyetlerle uğraştım.
her dönem bi şeye takılır bıkana kadar fenalık getiririm kendime.
geçen aylardada plates e gidiyodum sırf kafam dağılsın diye ama sıktı oda işte dağıtamadı dağıtamıyor hiç bişey.
22 yaşından beri de evliyim. arada bi eş değiştirdim:) ama bekar olduğum dönem kısaydı o ara yine gez tozlarla geçti.
yani evlilik ten edi büdü hayatından da daraldım.
ne bilim artık yapmak istediğim kendime hedef koyduğum bişey yok .
ben sadece evimde oturup işe gidip gelip çocuk bakmak istiyorum.
kocamla bebeklerimle yaşamak istiyorum.
deneyimlerimi onlarla paylaşmak mutlu çocuklar yetiştirip onlarla iyi iletişim kurmak istiyorum.
anne babamın yaptığı bazı küçük hataları yapmadan çocuklarıma hem ebeveyn hem arkadaş olabilmek onlarla tekrar bi hayata başlamak istiyorum.
belki onlarda bize daral getirtecek zaman zaman ama başka bi şey yok hedefimde şu an.
böylede olunca hiç bi şekilde kafamı bu bebek fikrinden uzaklaştıramıyorum.
bebek dışında tek hedefim şu an ev almak o kadar netim yani!!!

Son düzenleme:
http://www.fertilityfriend.com/home/38edfd
benim niye kırmızı artım yok. ve benden azık azcık kan geliyo kasıklarım patlayacak kadar agrıyo nedenki tüp bebekten sonraki ilk ayım ilaçlardan olabilirmi? preseed geldi kullanıyımmı? yımırtlama tesetide içindeydi yaptım tek çizgi çıktı. lady's calender takvimime görede erkek bebek dönemimdeyim ama orası ateşi pek önemsemiyo 4gündür kısdı şimdi erkek bebek zamanı diyo ayyy valla tekde degil 3üz falan istiyom bitanesini yapmayı bi becersem valla arka arkaya dayıycam 5 yada 6 istiyorummmmmmm çocuklar istiyorummmmmmmm allahım duy biziiii
http://www.fertilityfriend.com/home/38edfd

Son düzenleme:

kırmızı artı baştan ölçersen çıkacak belki değer iyice yükselirse de çıkabilir. o artı tumurtladığın hehehe tumurtlamak :))) güne ve sıcaklık ortalamana göre çekiliyor. bekleyeceksin daha belki bu ay hiç çıkmaz. şu layd s calendar ı bi bırak önce de ateşe yoğunlaş. kız bebeği erkek bebeğide bi geç. oldu da kızı erkeği kaldı hay allahım. preseed i 2,5 a kadar çekip bugün kullan. yarınki ateşini düzgün ve aynı saatte ölç saat mi kurcan artık napcaksan. ona göre her gün 2 kez ilişki den yoksa moncin patlıcak heheheh
bende 2 tane dünya güzeli yapcam kıskananlar çatlıcak inşallah.
bi de ağlayıp durma kafamı kızdırma ablan kızıyoooooooo

Son düzenleme:

ne güzel yazmışsın benim düşüncelerim sanki bende çok istiyordum bir kursa gidip becerilerimi geliştirmeyi ama bazı nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kaldım...ama onun dışında bizde eşimle gezip tozuyoruz hayatın tadını çıkarıyoruz bebek gelene kadar tabii... bebekle birlikte yeni bir çağa başlayacaz ve ozamanda bebeğimizle hayatın tadını çıkaracaz... bizede arkadaşlar hayat size güzel diye imreniyorlar ...

kukumdan kan geliyo azcık azcık kasıklaımda fena agrıyo adam şimdi bu kanı görürüse dokunmaz bana hatta birhafta dokunmaz sevmiyo öle kan kan görmeyi napcam bilmem karanlıktamı yakalasam ilaçlardanmı oldu bilemedim yımmırtalıklarım veee kasıklarım çok agrıyo apppllaa dru arayıp sorsammıki tüp bebek merkezindeki hıyarı

heryeri sildim süpürdüm nihahha elmalı cevizli kek yaptım akşam çayın yanına :) yemege gelin yada ohhh ohhh pirinç pilavı bezelye yemegi rus salatası veee kendi yapıpım vişne suyu masa hazır hemen servis çıkarıyım hdi kaç kişi geliyosunuz haber verinnn
çay bardaklarını bile hazırladım aaallllaam ben ne düzenli bi insanım nihahah ama çok aglak ve zırlak hatta salagım

UMUTTT İKİZLERRRRR hadi ama trafige kalmadan gelin

hemen ara ama de ki günde 2 posta fık fık yaptık. ama kasıkların günlerdir ağrıyor bi baksınlar olmadı sana.

hemen ara ama de ki günde 2 posta fık fık yaptık. ama kasıkların günlerdir ağrıyor bi baksınlar olmadı sana.

konyada dr ben ankarada şimdi telde diycem oda gel bakalım diycek maksadı ikinci tüp bebek için beni ikna etmek telde biş demez top kılıklı herif umurlarında degil ceplerine para girsinde sen öl umursamazlar.
annemde kaldı ameliyat dosyam postaya vermiş gelse burda bi dr bulup gitcm dosyaysız gitsem bi işe yaramaz preseed için postacı bekledigim bitti şimdi dosya için bekliycem adamı görünce yüzümde güller açıyo yanlış falan anlamaz işallah beni. kadın bana göz koydu falan demese sen yemege gelmiyomusun şimdi bana aa valla darılırım baak hemşeriymişizde yandan gonyalı muahhh
biz sevgiliyken kocamla dudak dudaga gezerdik adam beni dudagımdan degil yanagımdan bile öpmez oldu bende öpme istek ve arzumu sizde gideriyorum muuuuahhh muahhhhhh ohh be

karasall yaa yakın olsan gelırdım cunkua acıktım
öğlen balık yedık yahu bu balık hiçmi tutmaz ınsanı
acıktırıo cabuk hergun yemek dusun sıkıldım valla bu ısten
benım hergun gelen bı yardımcım olcekmıs aslında bı elım yağda ötekısı balda olcekmış:))))

ıkızlerım senden nbrr bakalımm
ne zaman başlıosun klomene 3. gun gımen gerekıo en beç bılıosun değilmii:))
yumoşlarını görunce moralın gelır yerıne kuzum
bu arada gunumuzu kutlayan arkadaslara tesekkur ederım:)))9
karasal bu arada buyuk ıhtımalle tahrış olmusur kuruluk yasıodun zaten
preseedle olursa bı sıkıntı olmaz ama bugun artık 2 kez olmasın:)

anlıyorum canım..dediğin gibi insan herşeyi denediğini düşününce de sıkılıyor..ben de bekarken çok uğraştım sporl filan. plates, rafting, dalış ...derken insan daha ne yapabilirim diye düşünmüyo değil tabi...ne yaşadığını en iyi sen bilirsin ve ne yapabileceğini de...umarım başka fırsatlar da çıkar karşına ve yaptıklarının daha da fazlasını yaparsın...
benim yapamadığım daha çookkk hayalim var.....bi dönem gitar çaldım, şimdide mesela çok iyi keman çalmak istiyorum...çocuk esirgemede gönüllü annelik yapmak istiyorum...yogayı, meditasyonu ilerletmek istiyorum, iyi bir tiyatrocu olmak istiyorum....belki de bir kitap yazmak...ve daha bir çok şey istiyorum...:)))..bunun sınırı yok benim için...
tabi ki ben de istiyorum çocuklarımı artık...öyle çok hayalim ve planım var ki anlatamam...öyle ya da böyle çocuklarım olacak...evlatlık ya da benden doğma ama olacak..şu an ne ben ne eşim evlatlık vs. için hiç hazır değiliz...çünkü umut var hala...

Allah yardımcımız olsun....

çünkü hepimiz az ya da çok aynı şeyleri yaşıyoruz...çok iyi yapışsın canım...ben şöyle düşünüyorum...herkes katılmak zorunda değil fikrime elbette....insan neye isyan eder ya da çooookkk üzülür...(tabi bu züntü 1 günlük değil, günlere süren bir üzüntü)...açıkçası ben sahip olduğum bişeyi kaybettiğimde çooookk üzülürüm, çünkü sahip olduğum şeyin varlığının bana kazandırdıklarını bilirim ve kaybetiğime üzülürüm...ama şu an ben bir bebek sahibi değilim ve bir dönem ben de çoookk üzüldüm ...günlerce...aylarca...sonra dedim ki..."ben hiç anne olmadım, çocuğum olmasının ne demek olduğunu bile bilmiyorum ki, kaybetmiş gibi isyanedeyim, üzüleyim...".öyleyse neden üzülüyorum? ..." çükü nefsime yenik durumdayım...ben istiyorum ve olmuyor bu yüzden üzülüyorum..."....bir de hep hayırlı olanı nasip et diye yalvarıyorum...ve bebeğim olmuyor bir türlü...yine üzülüyorum....
bir arkadaşım dediki.."sen inanıyomusun ettiğin duaların karşılık bulduğuna" ben de "evet tabiki" dedim. o da bana "öyleyse neden endişe ediyosun ki" dedi..ben cevap bile veremedim....

yine böyle dua ediyorum "hayırlsı neyse onu nasip etsin"....

Son düzenleme:

sermavicim hoşgeldinn
ağzına sağlık
sızın neden olmuo bulunmus bır sebebı varmı

normal dedi leke gelmesi bi kaçgüne geçer dedi valla bu adamın söyledikleri beni hiç tatmin etmez ya hayırlısı çünkü ilk tedaviye başladık ozamanda lucrin beni acillik etti 4 gece acile taşındık arıyoz yok yok ilaçtan degil dedi kessene ilacı bariz ilaçtan hala inkar eder yok ilaç yapmadı diye keyfimden yedim okadar serumu ya ya çalışılmazmı şimdi ama ben ne çamaşırlar aldım bugün için

tatlımm hala gelıomu leke
kesıldıyse preseed kullanıp bı deneyın bakalım
su an hassasıyet varmı acıomu yanı
hala yoksa leke deneyın bı bakalım
tahrıstendir canının acıdığını soyluodun ılışkı esnasında preseedle hiç acımıo valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…