- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.541
tatlımm hala gelıomu leke
kesıldıyse preseed kullanıp bı deneyın bakalım
su an hassasıyet varmı acıomu yanı
hala yoksa leke deneyın bı bakalım
tahrıstendir canının acıdığını soyluodun ılışkı esnasında preseedle hiç acımıo valla:))
sermavicim hoşgeldinn
ağzına sağlık
sızın neden olmuo bulunmus bır sebebı varmı
aldım kabul ettim ayşem. teşekkürler...
teşekkürler derincim seninkini de aldım kabul ettim. zor evet herşey eskisinden daha zor ülkemde.
söylediklerinde çok haklısın ama ben artık o dediğin şeyleri yapmaktan o kadar bıktım sıkıldım ki hiç bişey beni kesmiyor.
çok renkli bi üniverste hayatı geçiridim çok gezdim uzun süre extreme sporlar yaptım yaşamadığım macera kalmadı (abartmıyorum)
Tr de hatrı sayılır zirvelerde tırmanışlarım oldu.bir gün anlatırım dicem ama burdan olmaz kim olduğumuz zınk diye ortaya çıkmasın:)
32 yaşıma çok şey sığdırdım. sonra ki yıllarda resim kursu bateri dans vb. sayısını hatırlamadığım sosyal faliyetlerle uğraştım.
her dönem bi şeye takılır bıkana kadar fenalık getiririm kendime.
geçen aylardada plates e gidiyodum sırf kafam dağılsın diye ama sıktı oda işte dağıtamadı dağıtamıyor hiç bişey.
22 yaşından beri de evliyim. arada bi eş değiştirdim:) ama bekar olduğum dönem kısaydı o ara yine gez tozlarla geçti.
yani evlilik ten edi büdü hayatından da daraldım.
ne bilim artık yapmak istediğim kendime hedef koyduğum bişey yok .
ben sadece evimde oturup işe gidip gelip çocuk bakmak istiyorum.
kocamla bebeklerimle yaşamak istiyorum.
deneyimlerimi onlarla paylaşmak mutlu çocuklar yetiştirip onlarla iyi iletişim kurmak istiyorum.
anne babamın yaptığı bazı küçük hataları yapmadan çocuklarıma hem ebeveyn hem arkadaş olabilmek onlarla tekrar bi hayata başlamak istiyorum.
belki onlarda bize daral getirtecek zaman zaman ama başka bi şey yok hedefimde şu an.
böylede olunca hiç bi şekilde kafamı bu bebek fikrinden uzaklaştıramıyorum.
bebek dışında tek hedefim şu an ev almak o kadar netim yani!!!
kukumdan kan geliyo azcık azcıkkasıklaımda fena agrıyo adam şimdi bu kanı görürüse dokunmaz bana hatta birhafta dokunmaz sevmiyo öle kan kan görmeyi napcam bilmem karanlıktamı yakalasam ilaçlardanmı oldu bilemedim yımmırtalıklarım veee kasıklarım çok agrıyo apppllaa dru arayıp sorsammıki tüp bebek merkezindeki hıyarı
ben dr a gittim bugün yeni girdim eve hepinize muahhhhhhh karasal dan etkilendim. benimde kocam yok ya kimi öpeyim...
birazdan dr la olan muhabbetleri yazarım yemek yapıyom kendime.
allahım verdiğin herşey ama herşey için şükürler olsun. beterin beteri var, verdiklerini alma yarabbim.. çok üzgündüm ama allaha sığındım eve geldim ağladım ağladım... allahıma çok teşekkür ediyorum. tüm isyanlarım için tövbe ettim umarım kabul olmuştur.
ben dr a gittim bugün yeni girdim eve hepinize muahhhhhhh karasal dan etkilendim. benimde kocam yok ya kimi öpeyim...
allahım verdiğin herşey ama herşey için şükürler olsun. beterin beteri var, verdiklerini alma yarabbim.. çok üzgündüm ama allaha sığındım eve geldim ağladım ağladım... allahıma çok teşekkür ediyorum. tüm isyanlarım için tövbe ettim umarım kabul olmuştur.
teşekkürler hoşbulduk...bizim sebepsizmiş canım...5 senedir istiyoruz. 7 senelik evliyim...sadece 5-6 ay evvel fsh değerim bir kereliğine 15 çıktı...o gnden sonra hiç yükselmedi...yine de ben DHEA kullanmaya başladım.
2 aşılama , 2 tüp bebek denememiz var...maalesef olumsuz...şimdi de pre seed , kürler mürler ne varsa deniyoruz işte...inşallah biri vesile olur...
senin prblem ne?
393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ahada benim tapplommm sermavim teşkürlerr:Dbugünüde işledim akıllı kuzu bennn ama bakıyorum hala anlamıyorum pişicem heralde ahahahaha
leke hala geliyo arttı dru aradım bi kaç güne kesilir dedi şimdi benim adam bu kanı görse dokunmaz bana artık karanlıkta falan bişiler ayarlıkcaz :) kasıklarım patlama noktasında bacaklarımada indi agrı resmen regl sancısı doktor normal dedi sizinde transferden sonraki dönemde leke olmuşmuydu? bugün tam bir ay önce transfer yapılmıştı alakalı olabilirmi?
kuzu gecmıse yonelık gırmemmıssın eskı değerler gozukmııı:)))
eskiii kız var bi altındaki garfikteee sayfanın altında yok mu ya ben grüyommm
gördum gördum kuzu ff de benım gıbı dudunmus 13e cekmıs cızgıyı:)))
hadıı yatısa gecebılırsın artık dınlen:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?