Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

leke hala geliyo arttı dru aradım bi kaç güne kesilir dedi şimdi benim adam bu kanı görse dokunmaz bana artık karanlıkta falan bişiler ayarlıkcaz :) kasıklarım patlama noktasında bacaklarımada indi agrı resmen regl sancısı doktor normal dedi sizinde transferden sonraki dönemde leke olmuşmuydu? bugün tam bir ay önce transfer yapılmıştı alakalı olabilirmi?

Son düzenleme:
sermavicim hoşgeldinn
ağzına sağlık
sızın neden olmuo bulunmus bır sebebı varmı

teşekkürler hoşbulduk...bizim sebepsizmiş canım...5 senedir istiyoruz. 7 senelik evliyim...sadece 5-6 ay evvel fsh değerim bir kereliğine 15 çıktı...o gnden sonra hiç yükselmedi...yine de ben DHEA kullanmaya başladım.
2 aşılama , 2 tüp bebek denememiz var...maalesef olumsuz...şimdi de pre seed , kürler mürler ne varsa deniyoruz işte...inşallah biri vesile olur...
senin prblem ne?

BEnim hedefim ne dedim kendime:yalancık hedefler bunlar bi yanımız kırıkken...

karasal annem senin yaş kaç?kaç yıllık evlisin?bide transferden sonra negatif aldın ve regli oldunmuu??regli dışı kanaalar iyi diildir bırak fik fiki canından olacan bee git bi doktoraaa

ben dr a gittim bugün yeni girdim eve hepinize muahhhhhhh karasal dan etkilendim. benimde kocam yok ya kimi öpeyim...
birazdan dr la olan muhabbetleri yazarım yemek yapıyom kendime.
allahım verdiğin herşey ama herşey için şükürler olsun. beterin beteri var, verdiklerini alma yarabbim.. çok üzgündüm ama allaha sığındım eve geldim ağladım ağladım... allahıma çok teşekkür ediyorum. tüm isyanlarım için tövbe ettim umarım kabul olmuştur.

ikizlerr:26:noldu yaaahadi yemeği yaop ama merakla bekliyorumm.üzülmede insanız canım insan ksik demek eksiğiz Rabbiim çok büyüükk o tam eksik sıfatlardan uzak .O tamamlaın biizm eksiğimizi...affetsin.Allah biliyor kalbini sakın üüzlme....sakın...bekliyorum seni

ne oldu kızzzzzzzzzzzzzz:26::26::26::26::26:

kızlar bu gün bir arkadaşla karşılaştımmm:44::44: tüp bebekle hamile kamıştı bebeği 6 aylıkken malesef bebeğini kaybetti bir kaç ay olduuu hala kendini toplayamamışş bizim bir ortak arkadaşımız vardı (benim iş arkadaşım o arkadaşımında kuzeni )çalışırken mecburen görüşmek zorunda kaldığım bir kızdı hep çok büyük laflar eden insanlar hakında yalan söyleyen hatta insanların ekmeği ile (çalışırken bir kaç kişinin işten çıkmasına sebebp olmuştu)oynayan bir kızdı hep derdiki bize (bana ve kuzenine kiii kuzenii 9 yılık evli )ben evleneyimmm ertesi ay çocuk yapacağım derdii sizde görün falannnn işte bu gün arkadaşla karşılatık bana dedi kiii benim kuzen x hamileymişşş (evleneli 2 ay oldu)ben evlenince hemen çocuk yaparım demiştim diyormuşşşş
ALLAHIM DEDİMMM SEN BÜYÜKSÜNNN BENİM SABRIMI BU DELİ KULARINLA SINAMA

bızde 2 yıl once varıkosel amelıyatı olmustu esım
ve ardından 3 tup bebek denememız oldu
negatıf tabıı sonra öğrendıkkı esımın varıkoselı olduğu gıbı durduğu gbı meğer cıft taraflıyms
2. kez amelıy oldu bu kez sayı duzeldı ama ılerı hızlımız hala %0
buna ragemn drumuz bekleyın doğla yolla olur dıo
ılerı yavslarda gebelık sağlar dıo
bende 28 yasındayım 2.5yıldır ugraıoz bebek ıcın

tatlım bu kadar agrı normal değil ama kanama olurken ılşkı olursa
enfeksıyon rıskı yuksek
bugun ara veın dun ılşkı olduya kacrımazsınız merak etme
bu kıadar yuklenme kendıne cnm
bu arada esın geldımı eve:)))

kuzuuuu senı bekloıozz napın dr ne dedı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…