- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #5.501
ikizim ben de senin gibiydim sonra secret kitabinı okuyup uygulamaya çalışınca işler değişti bi bebe konusunda pozitif olamıyorum hala ama diğer konulaeda ben ballıyımdır dedikçe hakkatten işler bala dönüşüyor bi de böyle denemeye çalışsana
panzehirim sözcüğü beni durup dururken çok güldürdübu bakışaçısında olmanda güzel ama ben de senin gibiydim sonra zırtı göre göre fobi oluştu 1 klomen 3 aşılama 1 tüp negatif yani bırak da fobi oluşsun dimi ama
aaaa ne güzel kendiliğinden mi
bence aşılama yaptırma umutcum direkt tüp ama yine sen bilin
umut süperrrrrrrr bi liste olmuşben yakında hamiş olucam sonra ayağımı sürtecem arkamdan hepiciğiniz geleceksiniz olacak olacaaaaaaak bana ne olacak olacak
ikizim diskalifiye olmuşsunben hala olmadım ama hiç belirti yok ay yine aynı şey olurmuş bu adetimle tüpe gidicem adet olmazmışım da bebe gelirmiş offf hamişlik de hiç kolay değil benim için bi an önce bebeğimi kucağıma almak istiyom biz bayramda epey çalıştık ama tatil yaradıydı kafaya göre takıldıydık bakalım gelecekse hemen gelse yaaaaa bekleyerek geçiyo ömrüm. boyuna donuma bakıyom yaaa
benim adetlerim de bi ara 24 25 gündü doğumdan sonra 28,27 merak etme 25 de adet görmek iyidir düzensizlik sayılmıyo rahat ol ikizim öperim seni![]()
ayyyy ınsallah canım benımmm hadı bakalım senınde az kalmıs ozaman:)))
nerde denıosun kentte mı
canım bızım yaza kadar tüp deneme sansımız yok cunku ıstanbula gıtcez
ancak yaz tatılınde..bizde beklemeyelım bu arada dedık
değerler duzelmişken cunku var aşılamayla bu sekılde hamıle kalan bakalım canım hayırlsıı:))))