• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ikizim ben de senin gibiydim sonra secret kitabinı okuyup uygulamaya çalışınca işler değişti bi bebe konusunda pozitif olamıyorum hala ama diğer konulaeda ben ballıyımdır dedikçe hakkatten işler bala dönüşüyor bi de böyle denemeye çalışsana

panzehirim sözcüğü beni durup dururken çok güldürdü :9: bu bakışaçısında olmanda güzel ama ben de senin gibiydim sonra zırtı göre göre fobi oluştu 1 klomen 3 aşılama 1 tüp negatif yani bırak da fobi oluşsun dimi ama

aaaa ne güzel kendiliğinden mi

bence aşılama yaptırma umutcum direkt tüp ama yine sen bilin

umut süperrrrrrrr bi liste olmuş:16: ben yakında hamiş olucam sonra ayağımı sürtecem arkamdan hepiciğiniz geleceksiniz olacak olacaaaaaaak bana ne olacak olacak

ikizim diskalifiye olmuşsun :50: ben hala olmadım ama hiç belirti yok ay yine aynı şey olurmuş bu adetimle tüpe gidicem adet olmazmışım da bebe gelirmiş offf hamişlik de hiç kolay değil benim için bi an önce bebeğimi kucağıma almak istiyom biz bayramda epey çalıştık ama tatil yaradıydı kafaya göre takıldıydık bakalım gelecekse hemen gelse yaaaaa bekleyerek geçiyo ömrüm. boyuna donuma bakıyom yaaa :30:
benim adetlerim de bi ara 24 25 gündü doğumdan sonra 28,27 merak etme 25 de adet görmek iyidir düzensizlik sayılmıyo rahat ol ikizim öperim seni:16:

ayyyy ınsallah canım benımmm hadı bakalım senınde az kalmıs ozaman:)))
nerde denıosun kentte mı
canım bızım yaza kadar tüp deneme sansımız yok cunku ıstanbula gıtcez
ancak yaz tatılınde..bizde beklemeyelım bu arada dedık
değerler duzelmişken cunku var aşılamayla bu sekılde hamıle kalan bakalım canım hayırlsıı:))))

canlarrr öperriiimmmmmm:33::33::33::33::33::33::33::16:napıyosunu yaa ben temislik yaptım öldüm bittim geberddimmmm:37:pofffffffff:)işallah gelen olur yaaa lafalrık ben buralardayım haaa:D:27:

derınım yanlıs haırlamıosam 13. gun çatlamıs yumosunn
nbrsın bakemmm napıosunn:)))))

bapim umudum 13 mü bilmiom ya aman çatladığına tükürüym ben bunun haaaaaaaaaaaaa:Smama yicez birazsann sonra full burdayım bugün ders bapmaycam ahahah kendiime izin verdim ahahaha:Dsen naılsın hayatım gözün mözün iyi dimii??:34:

selam kızlar...
umutcum bu ay dpo 13 sürmüş bazen 16 oluyo. tek sayılardan çift sayılara geçti benim adet son aylarda nedense.

kocasızlığa yalnızlığa artık isyan ediyorum.
bıktım artık duvarlara ve pc ye bakmaktan...
akşamları yalnız yemek yemekten.
yalnız uyumaktan yalnız uyanmaktan.
zaten bebek yok kocamı da elimden aldı bu iş...
olumlu düşünmek de bi yere kadar...
sürekli olumsuzluklarla karşılaşınca da artık olumlu düşünemez oluyor beynim.
herşey iyi giderken olumlu düşünmek kolay da.....
bu ay klomenden sonra bir daha kullansak mı onu bilmiyorum şubatta mı başlasak tüp bebeğe onu düşünüyorum artık.
en azından 32 bitmeden deneyeyim diyorum.
olmazsa denemeye devam olursa da 33 de doğurup 34 -35 arası tekrar hamile kalmam lazım o da nasıl olacaksa...
ard arda doğurmaktan başka şansım yok.
evdeki hesap çarşıya uyarsa ki hiç bi zaman uymaz
eşimde 2. ye 40. da baba olacak hatta 41 üfff. çocuk 20 yken baba 61 olacak.
kısmetten öte de yol gitmez. keşke yapabilsek de razıyım ben...
bunları düşünmek ancak stres kaynağı ama beyin işte engellenemiyor.
bugün okulda bi arkadaş diyo ki (erkek) elinizi çabuk tutun artık...
laf karıştı diyemedim senin bildiğin bi el çabukluğu varsa sölede yapalım diye
sanki sihirli bi yöntem var. herkes sanıyo heralde tüp bebek yapınca hemen tutuvercek. inş. öle olsun da...
çorbayla geçiştircem bu günü de yemek yapmak da istemedi hiç canım tek başıma.

iyi gibiyim derincim. moralim bozuk ama:((( boğazım biraz daha iyileşse tam olur

Son düzenleme:
selam kızlar...
umutcum bu ay dpo 13 sürmüş bazen 16 oluyo. tek sayılardan çift sayılara geçti benim adet son aylarda nedense.

kocasızlığa yalnızlığa artık isyan ediyorum.
bıktım artık duvarlara ve pc ye bakmaktan...
akşamları yalnız yemek yemekten.
yalnız uyumaktan yalnız uyanmaktan.
zaten bebek yok kocamı da elimden aldı bu iş...
olumlu düşünmek de bi yere kadar...
sürekli olumsuzluklarla karşılaşınca da artık olumlu düşünemez oluyor beynim.
herşey iyi giderken olumlu düşünmek kolay da.....
bu ay klomenden sonra bir daha kullansak mı onu bilmiyorum şubatta mı başlasak tüp bebeğe onu düşünüyorum artık.
en azından 32 bitmeden deneyeyim diyorum.
olmazsa denemeye devam olursa da 33 de doğurup 34 -35 arası tekrar hamile kalmam lazım o da nasıl olacaksa...
ard arda doğurmaktan başka şansım yok.
evdeki hesap çarşıya uyarsa ki hiç bi zaman uymaz
eşimde 2. ye 40. da baba olacak hatta 41 üfff. çocuk 20 yken baba 61 olacak.
kısmetten öte de yol gitmez. keşke yapabilsek de razıyım ben...
bunları düşünmek ancak stres kaynağı ama beyin işte engellenemiyor.
bugün okulda bi arkadaş diyo ki (erkek) elinizi çabuk tutun artık...
laf karıştı diyemedim senin bildiğin bi el çabukluğu varsa sölede yapalım diye
sanki sihirli bi yöntem var. herkes sanıyo heralde tüp bebek yapınca hemen tutuvercek. inş. öle olsun da...
çorbayla geçiştircem bu günü de yemek yapmak da istemedi hiç canım tek başıma.

iyi gibiyim derincim. moralim bozuk ama:((( boğazım biraz daha iyileşse tam olur

sende de fık fık yok ders yok bugün felekten bi gece... bari kuzey güney i izle benle gelde çay çorba yaparım sana:34:

oyy yaaa kıyamam sana kuşlşumm koca nerde ki yaaaa:(((canım düşünme hesap yapma olmuyo işte hesapla hesaplaaa olmuyooo:50:bana bak sen bugün çok dertlisin napsak ki yaaa rakiii balik mi yapsakkkk:33:fik fik yok anasını satayımm yok ulen yeter bu ay kendi irademle hamile kalmıycam ahahahah kalmıyorum ulenn ahahahah olmadığından diil yaniii:D:9:

oyy yaaa kıyamam sana kuşlşumm koca nerde ki yaaaa:(((canım düşünme hesap yapma olmuyo işte hesapla hesaplaaa olmuyooo:50:bana bak sen bugün çok dertlisin napsak ki yaaa rakiii balik mi yapsakkkk:33:fik fik yok anasını satayımm yok ulen yeter bu ay kendi irademle hamile kalmıycam ahahahah kalmıyorum ulenn ahahahah olmadığından diil yaniii:D:9:

kocam 2 yıl kadar bu şekilde anlaşarak işe girdi.
haftada duruma göre bazen 3 bazen 4 gün olmuyo şehir dışında oluyo.
daha da bir 9-10 ay daha böyle çalışcak.
ovulasyonu denk getircez diye zaten anamız ağlıyo.
bu ay klomen çatlama iğnesi vurunursam izin alması lazım gidip bi karımı fık fıklamam lazım diye üfffff.......
ben de düşük yapıyom yaa bugün ikizler beni bırakıp gidiyo.
şizofren kadın 2 çocuğunu öldürmüş.
bedelli çıktı parası olmayan yine dağda taşta telef olacak bu adaletsizlik beni çok etkiliyor...
püfffffffffffffffffff

Son düzenleme:
Haftada duruma göre bazen 3 bazen 4 gün olmuyo şehir dışında oluyo.
Daha da bir 9-10 ay daha böyle çalışcak.
Ovulasyonu denk getircez diye zaten anamız ağlıyo.
Bu ay klomen çatlama iğnesi vurunursam izin alması lazım gidip bi karımı fık fıklamam lazım diye üfffff.......
Ben de düşük yapıyom yaa bugün ikizler beni bırakıp gidiyo.
Bedelli çıktı parası olmayan yine dağda taşta telef olacak bu adaletsizlik beni çok etkiliyor...
Püfffffffffffffffffff

sen iyicene sıkılmışsın üstünede haberler iyicene tuz biber olmuş...

iyi gecelerrr canlarımmm gun doğmadan neler doğar umutsuz olmayın
yalnızcakafırler allahtan umudu kesermıs ıkızlerım yapma boyle...
sızın durumunuzda sadece tuplerın durumundan dolayı olmayanların tüp bebekte hemen oluo
cunku spermelr ııı yumurlarada sıkıntı yok ya ben napayım
3 kez onu da denedım ama hayat devam edıo..
arkadasın bebeği öldü anomalı vardı ya bahsemıstım
allah kımseye evlat acısı göstermesın
sacını kesın verın demiş onu koklayım demiş
cok acı rabbım bıze nbu acıları unutturacak acılar vermesın aminnnn
allah rahatlık versın kıslar....
iyi gecelr

Son düzenleme:
sızın durumunuzda sadece tuplerın durumundan dolayı olmayanların tüp bebekte hemen oluo
iyi gecelr

canım böyle söyleyince sen benim gidip tüp yapasım geliyor ama olumsuz sonuç korkusuyla ben bu tüpe başlayamıcam heralde.bizim çocuğu ölen kadın da hiç iyi değil. ciddi depresyon geçiriyor. ben bigün okulda sinir krizi geçirmesinden korkuyorum çünkü çok kontrollü hep kendini sıkıyor. çok zor allah hayırlısını versin allahım beni üzmez bizleri de sever gözetir inanıyorum.
iyi geceler

iyi gecelr

amin...sanada ALLAH rahatlık versin

haftada duruma göre bazen 3 bazen 4 gün olmuyo şehir dışında oluyo.
daha da bir 9-10 ay daha böyle çalışcak.
ovulasyonu denk getircez diye zaten anamız ağlıyo.
bu ay klomen çatlama iğnesi vurunursam izin alması lazım gidip bi karımı fık fıklamam lazım diye üfffff.......
ben de düşük yapıyom yaa bugün ikizler beni bırakıp gidiyo.
bedelli çıktı parası olmayan yine dağda taşta telef olacak bu adaletsizlik beni çok etkiliyor...
püfffffffffffffffffff

canımmm gerçekten zor durum ama sabır:(sabır acı meyvesi tatlıdır derler.ben 3 kere denedim tüp bebeği.bir kere sağlıksız bir gebelik oldu.günlerce bu gebelik nasıl gidecek diye yatarak bekledim.sabrı orada öğrendim ki ben bir dakika oturabilien biri değilim.neticede para verip olsun olsun diye dua ettiğim gebeliği yine para verip kemoterapi iğnesi olup ki etkisini yaşayan bilir Rabbim göztermesin düşsün düşsün diye dua ettim bi de kürtaj çıkmasın diye...şimdi donmuşlarım var ki benim 3 deemede bildiğin yeni tedaviler şeklindeydi onlar müsait bi zamanda denerim diyorum.ki 1 milyon spermle ateşti kıldı takip ediyorum çıkmadık candan hesabı.bilmeyenlere söyleyim doğal yollardan gebelik için min 20 milyon sperm gerekir...yani demem o ki olacaksa bişey vesile olur ve olur:)olmayacaksa benim gibi 100 tüp dene olmaz.ki benim hep blast 5. gün ve 1. kalite oldu embriyolarım...güya gebelik şansım çok yüksek hiç bir sağlık sorunum yok yaş 26,tedaviye harika cevap veriyoruz eşimin spemi az ama hasarlı değil değil ki 5. güne gidiyor veletler ama olmayınca olmuyorr işte...bunu merkez aldığımız her günümüz ömrümüzden kaybettiğimiz bir gün...reglidende olumsuzsundur şekerim ki her gün olumlu olmak saten çok olası değil dimi;=)ama geçecek...bu günler dün olacak ve geçecek...bir şekilde geçecek....

iyi gecelr

canımmm benimm:)umut devam ediyor diilmii:)etsin edecekte sağlığımız oldukçaa bi şekilde bizde mutlu olacağız elbetteee:D

AYŞECİMM Öperim cici kızını ve seniiiiiiiiiiiii:54:

sevgili öğretmen arkadaşlarımmm;)gününüz kutlu olsun fikri hür vicdanı hür nesliller yetiştirin inşallah bu zamanda çok zor olsadaa:)kucak dolusu sevgilerr:D:16:

Back