Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

tünaydın derin kişisi,
ne komik hatunsun sen yaw, o fotodaki pisi de senin mi? benim de var bi tene angara kedisi, pek severim kedi sever hatunları yawuuu

burası kediseverler topiği gibi ayşe ve derin in kedisi var bende kedikolik. ama evimde yok malesef kedim. çok büyük eksik ...

tünaydın derin kişisi,
ne komik hatunsun sen yaw, o fotodaki pisi de senin mi? benim de var bi tene angara kedisi, pek severim kedi sever hatunları yawuuu
selaaammmmne bderler hacı hacıyı mekkede deli deliyii dakkaadaaaateşekkür ederim tevecchünüzz şu feyssbuktaki kendini yandan aşadan yukardan çekenler gibi çıkmış dimi haytaaaa benim kedim ıpa kişi gypsy (cipsi)adı adının hakkını veren çingenlikte bişi :))çok memnun oldum :)))angara kedileride pek güzel olurrr senin ki nası bişi benim ki kaplan kırması ya hep merak ediom bu banamı çattı böle diye:)
ben de vazgeçtim artık istemiyom bebek mebek defolsun kime giderse gitsin . aynen bu moddayım. olmuyosa olmasın mittirsin gitsin

ikizlerr uumarım 10. gün çalatmışımdırr hahahhayaaa sonra pek bi iş olmadı anam yorgumumm bencede mittirip gidebilir cihaz 2 diyo vallahada çalışmıyom işte yapmaycam banane kız kendi irademle yapmadım yani bu ayy şu tablodanda yapaccam ateş topiğindeki gacılar maşallahh pek bi sıcak!insanlar yaw 100 kere sorduk haaaadaahada gelmem o davosa bennnkız tüpe yolları düşerse gösterecem ben onlaraaaaaa zuhaaaaaaaaaaaaaahatta onlara okadar kıl oldum ki ateşde ölçmeycem ahahahah o kaa yani ahahahhaaen nasıl oldun yewrum iyleştinmi naneli limonluu :)

burası kediseverler topiği gibi ayşe ve derin in kedisi var bende kedikolik. ama evimde yok malesef kedim. çok büyük eksik ...

benim de var bi kızım. kedisever oldum 33 ten sonra:)
ben de vazgeçtim artık istemiyom bebek mebek defolsun kime giderse gitsin . aynen bu moddayım. olmuyosa olmasın mittirsin gitsin

ya çok kovalıyoruz yımırtaları galiba ben de çok yoruldum.ama yine mittirsin gitsin deme kızz yazık:))

benim de var bi kızım. kedisever oldum 33 ten sonra:)

ya çok kovalıyoruz yımırtaları galiba ben de çok yoruldum.ama yine mittirsin gitsin deme kızz yazık:))
dicem işte 13+4 aydır beklerken bu hale geldim . ne mokta işi varsa gitsin oraya........

ya ordada tecrübeli kız kalmadı zaten pek. ıvır zıvır dolu hep biz gibi çömezler ... ronya falan görse arada yazardı. taf la julia da girmiyo.gebe kalan mittirip gidiyo işte ne arasın ateş topiğinde. ff de grafik yap sen salla ateş topiğini madem. biz bakıyoz burdan işte. gelme sen davosa ben bile gitmicem artık...biraz iyileştim ama ateşim adet seviyesine indi.artık ilaç alabilirim. bir de test yaptım ENİNE tek çizik çıktı bu da demek oluyoki sen daaa çok beklersin
aman bende kıllanmaktan şimdi kendi kendimi imha etcem o kadar yani ...

Son düzenleme:

yaaa aman yaa ff yapıcam belkide bi daa ki aya mı yapsam nne bilim pekde beceremem ben böle işleri haa teknoloci özrüm var ahahahaama kurcalarım bakayımtek çüzük enineee o tek çizginin de ben taaa:Sbi hamile kalsam 10 tane test yapacaamm aaaa çift çüzükk aaaaa çiftt çüzüükk aaaaa çifttt çüzüükk müzzeye kaldıracam yok yaaa onlardan sanatsal bi faaliyete bile girişebilirim üst üste koyyy hooooppp yapıştır çerçeve yapp orta parmak yada ona benze bi takim el işaetleri yaptığın fotoyu koy şeklindee satarım bile haaa ahahahahaanam gene çok üretkenim gebelikten olabiliüüürrr

Son düzenleme:
İKİZLERRRRRR nabersin kuzuuuuum regli oldun mu ben daha olmadım bizim günümüz aynıydı dimi keşke hamiş oluversek bee
canım olmadım da eli kulağında ateşim düştü yarın olmazsa perşembe kesin gelir yani.. benim gebe olmadığım kesin keşke sen olsan canım benim...
yaa ben de diyom ki bi kez bari görim çift çizik belki bi daha ömür boyu istemicem bunu da çok görüyo yukardaki işte... enine çizgi çıkarıyo artık boyuna tek çizik bile yok. senin sanat eseri de harbi çok şahane çok ilgi görür. gebelik sana yaradı haaaaa
ben mama yiyem yaa beyne okşişen gitmiyo olabilüüüüü
olabilürrrr

her topikte günde 1-2 hamiş kalan var bizde zoooortttttttttttttt

UMUTBİZİMOLSUNNNNNNNNNNNN

umut da gelmez oldu burdan hepimize akıl dağıtmaktan kızın aklı kalmadı valla. canı mı sıkkın acaba?
merak ediyorum umut nerelerdesin canımmm....

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…