• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

çido,
resimle aran pek iyiymiş senin. ne iş yapıyosun? aynı yerde evlenmişiz senle. selimiye de pek güzel fotolarınız var. beğendim yani fotoları selimiye yi zaten pek beğeniyorlar.bu sene bende gitmek istiyorum. karşıda oturuyosunuz heralde göztepe tarafında. bende karşınızdayım.

Son düzenleme:
geçer ayşecim geçer az kaldı kaç hafta oldun şimdi ne kaldı ki?

31 oldu... 38 de sezaryen olacak 15 ocak gibi olabilir kanımca bu haftasonu doktorun ümüğünü sıkıcam ne zaman diye.. adamda bir havalar bir gizem bir sonraki adımı asla söylemiyor..

bu arada benim de gerek facede olsun gerek burada heryerimde kedimin resimleri var o da benim evladıııım..

31 oldu... 38 de sezaryen olacak 15 ocak gibi olabilir kanımca bu haftasonu doktorun ümüğünü sıkıcam ne zaman diye.. adamda bir havalar bir gizem bir sonraki adımı asla söylemiyor..

bu arada benim de gerek facede olsun gerek burada heryerimde kedimin resimleri var o da benim evladıııım..

:) benim de pambığım benim evladım gibi oldu hakkaten, çocuk olursa verirsin diyorlar ama benim hiç niyetim yok, onsuz bi hayat düşünemiyorum:25:

oh oh az kalmış bitmiş bile keşke bende hamiş olsamda 7 hafta beklesem. daha kaç 7 haftalar görcez kimbilir. sabret artık ayşacim
kedişine sarıl....

:) benim de pambığım benim evladım gibi oldu hakkaten, çocuk olursa verirsin diyorlar ama benim hiç niyetim yok, onsuz bi hayat düşünemiyorum:25:

tabi eşya ya bu verirsin. canlı olduğunu duyguları olduğunu neden anlamazlar acaba. depresyon geçirdiğini de mi bilmezler. hayvanımı asla vermem. şu an bakamam diye allmıyorum alıp atmak kolay ama sorumluluğunu alamam vermenin atmanın.

tabi eşya ya bu verirsin. canlı olduğunu duyguları olduğunu neden anlamazlar acaba. depresyon geçirdiğini de mi bilmezler. hayvanımı asla vermem. şu an bakamam diye allmıyorum alıp atmak kolay ama sorumluluğunu alamam vermenin atmanın.

insanlar çok cani olabiliyorlar bazen, hiç ummayacağın insanlar bile öyle ruhsuz oluyorlarki inanamıyorsun. benim hayvanım ooo, vermemmm :46:kim ne derse desin, tiksinip evime gelmeyenler var, ki pamuk mutfağa girmez, yatağa çıkmaz, sofraya yanaşmaz, misler gibi bi kedi. geçen gün tuvaletin kapısı kapalı kalmış 1,5 gün tutmuş çişini kuzum :53:

neden verecekmişiz canım sinir oluyorum öyle diyenlere.. saksı mı bu nasıl vereyim, onu versem üzüntümden sütüm kesilir benim.. doktorum da kedi delisi benim söyledim kedini ver diyorlar dedim sen onlara doktorumun selamı var mok yiyin de dedi :)))
oh oh az kalmış bitmiş bile keşke bende hamiş olsamda 7 hafta beklesem. daha kaç 7 haftalar görcez kimbilir. sabret artık ayşacim
kedişine sarıl....

olacaksın be güzelim de haklısın işte sabretmek kolay değil.. ama ben bu sene bitmeden bu topikten haber bekliyorum.. etrafımda ne kadar evli kadın varsa bu sene ya doğurdu yada hamile 2011 in bereketi sizi de bulacak yürekten inanıyorum ben..

insanlar çok cani olabiliyorlar bazen, hiç ummayacağın insanlar bile öyle ruhsuz oluyorlarki inanamıyorsun. benim hayvanım ooo, vermemmm :46:kim ne derse desin, tiksinip evime gelmeyenler var, ki pamuk mutfağa girmez, yatağa çıkmaz, sofraya yanaşmaz, misler gibi bi kedi. geçen gün tuvaletin kapısı kapalı kalmış 1,5 gün tutmuş çişini kuzum :53:
yesinler onu. kuzummmmm aman gelmeyenler gelmesin bişey kaybetmezsin ruhsuzlardan uzak kalırsın daa iyi

neden verecekmişiz canım sinir oluyorum öyle diyenlere.. saksı mı bu nasıl vereyim, onu versem üzüntümden sütüm kesilir benim.. doktorum da kedi delisi benim söyledim kedini ver diyorlar dedim sen onlara doktorumun selamı var mok yiyin de dedi :)))

olacaksın be güzelim de haklısın işte sabretmek kolay değil.. ama ben bu sene bitmeden bu topikten haber bekliyorum.. etrafımda ne kadar evli kadın varsa bu sene ya doğurdu yada hamile 2011 in bereketi sizi de bulacak yürekten inanıyorum ben..

doktorunun ellerinden öperim iletirsen çok sevincem:46::46::46:
beni 2011 değil 2111 olsa bereket bulmaz. her gittiğim yer kurur. kocam bile bana bulaştı işten çıktı şimdide iyi bi işi var sayılmaz...

Son düzenleme:

aman gelmeyen gelmesin benimkisi pis üstelik tezgahta yatakta heryerde :))) ben tiksinmiyorum gelen de tiksiniyorsa gelmez bir daha olur biter milletin sahte dostluğundan daha değerli onun sevgisi.. 2 gündür de huy edindi salak bebeğe aldığım beşikte yatıyor kovalamıyorum ki kıskanmasın. veteriner de kadın doğumcu da bebek gelince kovalamazsan, kötü davranmazsan bebeği kıskanmaz eğer kıskanmazsa da gül gibi geçinirler diyor.. umarım dedikleri gibi olur da sarmaş dolaş büyürler beraber..

canım olmadım da eli kulağında ateşim düştü yarın olmazsa perşembe kesin gelir yani.. benim gebe olmadığım kesin keşke sen olsan canım benim...

yaa ben de diyom ki bi kez bari görim çift çizik belki bi daha ömür boyu istemicem bunu da çok görüyo yukardaki işte... enine çizgi çıkarıyo artık boyuna tek çizik bile yok. senin sanat eseri de harbi çok şahane çok ilgi görür. gebelik sana yaradı haaaaa:52::52::52:

olabilürrrr:9::9:
demek ateşin düştü haa ama can çıkmadıkça ümit kesilmez biz bekliyoz yinede bende de hiç belirti yok ne adet ne hamişlik neyse ister kendiliğinden olur ister olmaz ben de tüp yapar tutar kulağından getiririm eeeeeh sıktı artık bu bebenin nazı be heyt uleeeyyyn heyt
her topikte günde 1-2 hamiş kalan var bizde zoooortttttttttttttt :52::52::52:

UMUTBİZİMOLSUNNNNNNNNNNNN

umut da gelmez oldu burdan hepimize akıl dağıtmaktan kızın aklı kalmadı valla. canı mı sıkkın acaba?
merak ediyorum umut nerelerdesin canımmm....
topik sahibi bu aralar zortttt yaaa evet ikizim ya diğer topikler hep halayda bizde bi atraksiyon yok ama ben adetimle bir tedaviye başluıcam inşallah bi sorun çıkmazsa tabi başıma bu konuda hakkaten nerdeyse gelmeyen kalmadı hemiş sayısı hala tekil bi gayret bi kırsak zinciri peşpeşe olacak inşallah
bi de enine çizgi nasıl ola ki ikizim senin test kafayı yimiş ben o idrar testinden korktuğum kadar hiç bişeyden korkmuyorum o kadar çok tek çızık gördüm ki hamiş olduğumda bile test yapmaktan korkup yapmadım o derece fobi yani eşimde hamişken test yap artık bak ikinciyi görcen dediydi yapmadıyydım herhalde yine kalsam yine yapmaktan korkarım şaka gibi dimi :9:

e ben varım bu topiğin ezeli ve ebedi hamilesi :))) galiba ben hiç doğurmıycam sonsuza dek hamile gezicem böyle.. yaaa hiç geçmiyor zaman hiiiiiiiç saat takvim durdu ama tartı hep ilerliyor :37:

yaw ben kaçırmışım bunu, tebrik edrim, allah kurtarsın inşallah tez zamanda bebişini alırsın kucaana :49: kedin ve bebişinle musmutlu yaşarsınız!
sayılı gün çabuk geçer derle bi de dimi, ama bizim gibiler için değil :34:

doktorunun ellerinden öperim iletirsen çok sevincem:46::46::46:
beni 2011 değil 2111 olsa bereket bulmaz. her gittiğim yer kurur. kocam bile bana balaştı işten çıktı şimdide iyi bi işi var sayılmaz...

sen depresyona bağlamışsın yine ama geçici ben biliyorum:34: şimdi sıkılma diyemem sıkıl nasılsa sonra geçecek..
doktor bahçesinde 9 kedi bakıyor birini içeri de alıyormuş tam kafama göre..

yaw ben kaçırmışım bunu, tebrik edrim, allah kurtarsın inşallah tez zamanda bebişini alırsın kucaana :49: kedin ve bebişinle musmutlu yaşarsınız!
sayılı gün çabuk geçer derle bi de dimi, ama bizim gibiler için değil :34:

amin inşallah hepberaber.. dediğin gibi yıllardır o kadar çok zaman saydık ki adetini say, yumurtlamanı say, hapı say,iğneyi say artık sayılı zamanlar geçmez oldu bize..
paranın da gözü kör olsun.. aslında haftaya çıkabilirim izne ama çalışmam lazım, çalışayım ki doğum sonrasına eklerim diyorum zira ücretsiz izin alacak durum yok :(((

aman gelmeyen gelmesin benimkisi pis üstelik tezgahta yatakta heryerde :))) ben tiksinmiyorum gelen de tiksiniyorsa gelmez bir daha olur biter milletin sahte dostluğundan daha değerli onun sevgisi.. 2 gündür de huy edindi salak bebeğe aldığım beşikte yatıyor kovalamıyorum ki kıskanmasın. veteriner de kadın doğumcu da bebek gelince kovalamazsan, kötü davranmazsan bebeği kıskanmaz eğer kıskanmazsa da gül gibi geçinirler diyor.. umarım dedikleri gibi olur da sarmaş dolaş büyürler beraber..
bayıldım şu cümleye ''milletin sahte dostluğundan daha değerli onun sevgisi '' ah onu bi anlasalar.....demek beşik aldınınız çok duygulandım. vallahi gözlerim doldu ama kedinin orda yatması da pek bi komik zavallı kuma geliyor haberi yok dicem ama hisediyodur....tokso geçmediğine göre sorun da yok pis mis değil o kızz tertemiz ha bire yalanır...
demek ateşin düştü haa ama can çıkmadıkça ümit kesilmez biz bekliyoz yinede bende de hiç belirti yok ne adet ne hamişlik neyse ister kendiliğinden olur ister olmaz ben de tüp yapar tutar kulağından getiririm eeeeeh sıktı artık bu bebenin nazı be heyt uleeeyyyn heyt

topik sahibi bu aralar zortttt yaaa evet ikizim ya diğer topikler hep halayda bizde bi atraksiyon yok ama ben adetimle bir tedaviye başluıcam inşallah bi sorun çıkmazsa tabi başıma bu konuda hakkaten nerdeyse gelmeyen kalmadı hemiş sayısı hala tekil bi gayret bi kırsak zinciri peşpeşe olacak inşallah
bi de enine çizgi nasıl ola ki ikizim senin test kafayı yimiş ben o idrar testinden korktuğum kadar hiç bişeyden korkmuyorum o kadar çok tek çızık gördüm ki hamiş olduğumda bile test yapmaktan korkup yapmadım o derece fobi yani eşimde hamişken test yap artık bak ikinciyi görcen dediydi yapmadıyydım herhalde yine kalsam yine yapmaktan korkarım şaka gibi dimi :9:
evet çıkmadık can yarın birgün çıkar :52::52::52:
test fobisi bende yok allaha şükür ...çatır çatır yaparım tek çiziği görmeden rahatlamam. o benim panzehirim. bendede hiç belirti yok yine belirtisiz gebe oluvercem her ay olduu gibi :52::52: zaten sende bu korkuyla 7 haftalık da olsan o tek çıkar:30::30: bu işin olcağı molcağı yok gibi ....
sen depresyona bağlamışsın yine ama geçici ben biliyorum:34: şimdi sıkılma diyemem sıkıl nasılsa sonra geçecek..
doktor bahçesinde 9 kedi bakıyor birini içeri de alıyormuş tam kafama göre..
dr unu çok sevdim bende ona gitcem biras uzak olmasa.........

Son düzenleme:
bayıldım şu cümleye ''milletin sahte dostluğundan daha değerli onun sevgisi '' ah onu bi anlasalar.....demek beşik aldınınız çok duygulandım. vallahi gözlerim doldu ama kedinin orda yatması da pek bi komik zavallı kuma geliyor haberi yok dicem ama hisediyodur....tokso geçmediğine göre sorun da yok pis mis değil o kızz tertemiz ha bire yalanır...

dr unu çok sevdim bende ona gitcem biras uzak olmasa.........

tokso yok baktırıyorum zırt pırt zaten bu saatten sonra olsa da bebeğe geçmezmiş gebeliğin başları riskliymiş.. doktor kakasını ellersen bir zahmet elini ağzına götürmeden yıkarsın bişey olmaz demişti süper bir doktordur kendisi bildiğin deli :)) keşke gelebilsen benim herkesi kendi doktoruma götüresim geliyor zaten..
karnıma koyuyorum salak kediyi bak diyorum hissediyor musun oynuyor yok anlamıyor şaşkın hala kendini evin sahibi bizi de zavallı sığınmacılar zannediyor.. bozmuyoruz biz de:1:

Back