- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.361
alahım hayırlısını versin çok da bekletmesin((((
çocuk yapıyoduk soyunmuştum soyunmamı fırsat bildi çıkardıgım taytı çaaarrt die yırttı anam bi kuruyum bi kuruyum ölüyom yara oldu valla içi sürmedigimiz krem kalmadı şu preseed bi gelseydi. gözüm postacı beklerrr
Allahim hepimize hayirli evlatlar versin inşallah ..
canım erken gelmemiş mi benle bir olmıcakmıydın sen? bende bugün ateş ölçmedim. zaten boğazım ağrıyo alerjik akıntıdan tahriş olmuş inş hasta olmam gece de pek uyudum sayılmaz. rüyamda annanemin kemikleriyle baya iskeletiyle konuşuyodum bana canım canım diyordu bende ananem seni geç buldum çabuk kaybettim diyordum çok üzüldüm onu çok özlemişim. ağzıma zorla bir sakızın yarısını sokuyordu yarısını da kendisi çiğniyormuş o kadar sertiki hemen o görmeden çıkardım evinin bahçasindeydik ve karşıda bi sürü mezar taşı vardı bak hepsi koyup gitti ben yalnız kaldım diye mezarları gösteriyordu. bende canım canım deyip sarıldım onagunayyydınn sekerlerrrr
benımde lekelrım gelmeye başladııı
yarına sokulur dun atesımde dusmustu zaten:))))
bı daha canım ıstemesede gorev gıb ıde olsa yapcem boş boş beklemek daha zorms:)))
öncelikler çok ayıp yokluğumda anca 1 sayfa yazışmışsınız oysa ki neredeyse 24 saat yoktum. 10 kişilik kadın ordusu ve iğrenç yaramaz 2 çocuk. ein duvarları çizik çizik olmuş. oyuncaklar duvarda sürtülerek oynandı bizzat gözümün önünde ben çizildiğini anlayıp ters ters bakana kadar iş işten geçmişti. her misafir çocuğunun arkasından bişey kırılıp dökülmek veya badana yapılcak hale gelmek zorunda mı acaba!!!!!! yaa böyle bi anne olmayacağım allah verirse hayırlı bi evlet. gerçi ikizlere gebeyim yaa lafın gelişi
akşamda biz misafir gittik ama bende hal kalmamış hiç .çok yoruldum anacım çok. burnum da alerji oldu hem akıyo hem yanıyo hemde eklemlerim ağrıyo nedense?? gebelikten alabilir mi kızlar varmı böyle belirti yaşayan
canım erken gelmemiş mi benle bir olmıcakmıydın sen? bende bugün ateş ölçmedim. zaten boğazım ağrıyo alerjik akıntıdan tahriş olmuş inş hasta olmam gece de pek uyudum sayılmaz. rüyamda annanemin kemikleriyle baya iskeletiyle konuşuyodum bana canım canım diyordu bende ananem seni geç buldum çabuk kaybettim diyordum çok üzüldüm onu çok özlemişim. ağzıma zorla bir sakızın yarısını sokuyordu yarısını da kendisi çiğniyormuş o kadar sertiki hemen o görmeden çıkardım evinin bahçasindeydik ve karşıda bi sürü mezar taşı vardı bak hepsi koyup gitti ben yalnız kaldım diye mezarları gösteriyordu. bende canım canım deyip sarıldım ona((((((((hastanede yalnızken öldü kimse yanında yoktu sabah sabah sizi de kasvetlendirdim kusura bakmayın...
kuşlar reglim ve ateş ölçümlerim
8 kasım reglim
16 kasım yani 9.gün 36.6
17 kasım yani10. gün36.5
18 kasım yani11. gün36.5
19 kasım yani12. gün36.5
20 kasım yani13. gün36.4
5eylül
7ekim
8kasım regl tarihlerim
ateş topiginede yazdım ama siz ilk göz agrımsınız sizden yorum bekliyorum kasımlarım ve karnım deli gibi agrıyo
umut masumiyet regl oldu diye bilyorum merak etmişsin ..
bir de ronya nın dediği şeyi biliyomusun lh fsh dan düşük mü yüksek mi ne olmalıymış..
umut sana bişey daha sorcam
ff de ben bakıyorum ovulasyon günü öncesi ateşlerimin ortalamasını alıyom 36,4 çıkıyor ama ff çizgiyi 36, 5 üstüne çekmiş. neden?
cunku senın ortalama aesın yuksek daha doğprusu ovulasyondan sonrakı atesın yuksek oluo
37 lerı ben hiç gormuorum mesela
bırde ff 3 gunu beklıo cızgıyı beklemek ıcın
ben sana daha ılgınc bısey söyliim meğer bızım yumurtalarımız çalamadan 12-24 saat oncede cıkabılrımıs atesımız
demekkı atesımızın yukseldığı ılk gunde ilşkı olcekkk:)))pöfffff
bende bi hastayken 37 yi gördüm o da sayılmaz boğaz enfeksiyonundan. bende pek görmüyorum 37 yi hiç. ama benim ateşim seninkinden azcık yukarda sanırım.
ben hasta oluyom sanırım ama ilaç da içemiyom ikizlerden dolayı napcam bilmem
pastil burun spreyi gargara var onlarda da gebelik çalışması yapılmamış yazıyo. ben de napim ikizlerim daha önemli alırım rapor dinlenirim diye düşündüm
senei koca da mı uyuyo kk da olduna göre......
valla bugun aeşin düşmüş cnm catlayacak olabılır
yumurta akı kıvamında akıntın varmı?
bende bi hastayken 37 yi gördüm o da sayılmaz boğaz enfeksiyonundan. bende pek görmüyorum 37 yi hiç. ama benim ateşim seninkinden azcık yukarda sanırım.
ben hasta oluyom sanırım ama ilaç da içemiyom ikizlerden dolayı napcam bilmem
pastil burun spreyi gargara var onlarda da gebelik çalışması yapılmamış yazıyo. ben de napim ikizlerim daha önemli alırım rapor dinlenirim diye düşündüm
senei koca da mı uyuyo kk da olduna göre......
ha bire ıhlamur içtim bol bol yutkundum daha iyiyim ama yarın okulda bağırmamam lazım yoksa derhal azar. bu boğaz ölene kadar peşimi bırakmıyacak. 4-5 ay düzenli alerji hapı kullanınca süper iyileşiyorum ama bebe yüzünden içemiyorumbende çok boğaz ağrısı çekerim, antibiyotik alamadığım zamanlar adetime yakın bol bol limonata içerim boğazımı yakacak şekilde çokda iyi geliyor... hem hamileliktede zararlı değilmiş...birde ada çayını gargara yaparım oda iyi geliyor...geçmiş olsun
mesela benim ateş düşüncemi yumrtlamış olucam? birde yumurtadıktan sonra hemen mi ilişki yoksa rgl olana kadar şansım varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?