Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Allahim hepimize hayirli evlatlar versin inşallah ..

amın ınsallahhhhhhhh

öncelikler çok ayıp yokluğumda anca 1 sayfa yazışmışsınız oysa ki neredeyse 24 saat yoktum. 10 kişilik kadın ordusu ve iğrenç yaramaz 2 çocuk. ein duvarları çizik çizik olmuş. oyuncaklar duvarda sürtülerek oynandı bizzat gözümün önünde ben çizildiğini anlayıp ters ters bakana kadar iş işten geçmişti. her misafir çocuğunun arkasından bişey kırılıp dökülmek veya badana yapılcak hale gelmek zorunda mı acaba!!!!!! yaa böyle bi anne olmayacağım allah verirse hayırlı bi evlet. gerçi ikizlere gebeyim yaa lafın gelişi
akşamda biz misafir gittik ama bende hal kalmamış hiç .çok yoruldum anacım çok. burnum da alerji oldu hem akıyo hem yanıyo hemde eklemlerim ağrıyo nedense?? gebelikten alabilir mi kızlar varmı böyle belirti yaşayan

gunayyydınn sekerlerrrr
benımde lekelrım gelmeye başladııı
yarına sokulur dun atesımde dusmustu zaten:))))
bı daha canım ıstemesede gorev gıb ıde olsa yapcem boş boş beklemek daha zorms:)))
canım erken gelmemiş mi benle bir olmıcakmıydın sen? bende bugün ateş ölçmedim. zaten boğazım ağrıyo alerjik akıntıdan tahriş olmuş inş hasta olmam gece de pek uyudum sayılmaz. rüyamda annanemin kemikleriyle baya iskeletiyle konuşuyodum bana canım canım diyordu bende ananem seni geç buldum çabuk kaybettim diyordum çok üzüldüm onu çok özlemişim. ağzıma zorla bir sakızın yarısını sokuyordu yarısını da kendisi çiğniyormuş o kadar sertiki hemen o görmeden çıkardım evinin bahçasindeydik ve karşıda bi sürü mezar taşı vardı bak hepsi koyup gitti ben yalnız kaldım diye mezarları gösteriyordu. bende canım canım deyip sarıldım ona((((((((hastanede yalnızken öldü kimse yanında yoktu sabah sabah sizi de kasvetlendirdim kusura bakmayın...

Son düzenleme:
kuşlar reglim ve ateş ölçümlerim
8 kasım reglim
16 kasım yani 9.gün 36.6
17 kasım yani10. gün36.5
18 kasım yani11. gün36.5
19 kasım yani12. gün36.5
20 kasım yani13. gün36.4

5eylül
7ekim
8kasım regl tarihlerim
ateş topiginede yazdım ama siz ilk göz agrımsınız sizden yorum bekliyorum kasımlarım ve karnım deli gibi agrıyo

kuzum benımde boğazım yandı fılan ama hemen ilaç aldım bugun içmedim sökülsün diye
tamamen başladı bugun şükür cunku boş boş beklemek zordu barı diğer aya giriş yapık:))
zorlada olsa ticavüz ediciimm kocama bundan sonra:)))
tatlım salı beklıodum bugun geldı demekki 17 değil 15. gun çatlamıs yumoş
yınede yetmedı kaçırdık yaw ucundan:)
valla ılk kez sevındım regl olduğuma:)
hayrolsun ruyan kuzum dua beklıo sanırım anneannen

valla bugun aeşin düşmüş cnm catlayacak olabılır
yumurta akı kıvamında akıntın varmı?

umut masumiyet regl oldu diye bilyorum merak etmişsin ..
bir de ronya nın dediği şeyi biliyomusun lh fsh dan düşük mü yüksek mi ne olmalıymış..

Son düzenleme:
umut sana bişey daha sorcam
ff de ben bakıyorum ovulasyon günü öncesi ateşlerimin ortalamasını alıyom 36,4 çıkıyor ama ff çizgiyi 36, 5 üstüne çekmiş. neden?

Son düzenleme:
umut sana bişey daha sorcam
ff de ben bakıyorum ovulasyon günü öncesi ateşlerimin ortalamasını alıyom 36,4 çıkıyor ama ff çizgiyi 36, 5 üstüne çekmiş. neden?

cunku senın ortalama aesın yuksek daha doğprusu ovulasyondan sonrakı atesın yuksek oluo
37 lerı ben hiç gormuorum mesela
bırde ff 3 gunu beklıo cızgıyı beklemek ıcın
ben sana daha ılgınc bısey söyliim meğer bızım yumurtalarımız çalamadan 12-24 saat oncede cıkabılrımıs atesımız
demekkı atesımızın yukseldığı ılk gunde ilşkı olcekkk:)))pöfffff

anasını seveyim garii pehhhhhhhh
ateş çıktıktan sonra çatlıyosa bu ay zaten hiç çalışmadım
ateş yükseldi bıraktım mecburen kocam gitti zatiiiiiiiiiii

bende bi hastayken 37 yi gördüm o da sayılmaz boğaz enfeksiyonundan. bende pek görmüyorum 37 yi hiç. ama benim ateşim seninkinden azcık yukarda sanırım.
ben hasta oluyom sanırım ama ilaç da içemiyom ikizlerden dolayı napcam bilmem
pastil burun spreyi gargara var onlarda da gebelik çalışması yapılmamış yazıyo. ben de napim ikizlerim daha önemli alırım rapor dinlenirim diye düşündüm
senei koca da mı uyuyo kk da olduna göre......

Son düzenleme:

kuzum ıllla ateş yukseldığınde çalıcak dıye bı kural yok
oyle de olabılır dıo ama senın son ılşkın yeter zaten ertesı gun bıle çatlamıs olsa:))
ayy sorma cnm benımde boğazlar fenaydı ama ben hamıle olmadığıma emındım
yumosu kaçırdık dıe ben hemen aldım pastil kongest
ıyıyım bugn cok sukur sen de pastil al kı daha kötu olmasın yoksa antıbıotiğe kalırsınkı
o daha sakıncalı ıkzılere:)))))
kociş yenı kalktı bende khavaltı hazırladım bu arada

bende çok boğaz ağrısı çekerim, antibiyotik alamadığım zamanlar adetime yakın bol bol limonata içerim boğazımı yakacak şekilde çokda iyi geliyor... hem hamileliktede zararlı değilmiş...birde ada çayını gargara yaparım oda iyi geliyor...geçmiş olsun

mesela benim ateş düşüncemi yumrtlamış olucam? birde yumurtadıktan sonra hemen mi ilişki yoksa rgl olana kadar şansım varmı?

ha bire ıhlamur içtim bol bol yutkundum daha iyiyim ama yarın okulda bağırmamam lazım yoksa derhal azar. bu boğaz ölene kadar peşimi bırakmıyacak. 4-5 ay düzenli alerji hapı kullanınca süper iyileşiyorum ama bebe yüzünden içemiyorum((((((((
mesela benim ateş düşüncemi yumrtlamış olucam? birde yumurtadıktan sonra hemen mi ilişki yoksa rgl olana kadar şansım varmı?

canım yumurtlaman olduğunu kesin anlarsak artık çalışmana gerek yok ama şu ff deki şifreni kullanıcı adını bana özelden bi gönder bakayım ben girebilecek miyim ? özelden gönderimiyosan burdan yaz.

selammmmm:)gelemiyorum atraksiyonlu bir haftayı geride bıraktım gelemedim umarım herkeş iyidir:))ikizlerrcimm hasta mı olduunnnokuyamadım geçmişi şimcik okuyacammbenimdee ateşim bi kaç gündür 36.6 da fakat 16 günüm hala 2. çizgidee3 olmadı 1 de olmuyo ne manyak iş bu yaaa:26:hepinizi öperim umudum sen nasılsın ne var ne çok tüm kızlarraaa sevgilerrr:)

selammkızlar ben bayağdır giremiyodum bugün fırsat buldum benmde 3 başarısız tüpbebek tedavim var 3senedirde ara vrdim şuan çook kötü durumdayım çünkü 10gündr adet olmuyorum gebelik testi aldm ama korkudan yapamıyorm okadar çok hayal kırıklığı yaaşadımki beş bucuk senedr evliyim bu beşbucuk senenn her ayı hayal kırıklığı korkmamda normal gibi gelio yaaa kızlar dua edinde hamile olayım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…