Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ayy evet yaa öyleler sizi de köleleri sanıyor muhtemelen
dr un söylemleri mütiş. biz bartıyoruz biraz galiba.. sende öğrendin ve elini ağzına götürmeden yıkadın demekki
bebeişle umarım iyi anlaşacaklar...

yaa benim koca biraz hassas o konularda ayşecim, aslında hiç kediyle aynı evde yaşayacak adam değil ama benim için katlanıyor (o na göre katlanmak bu tabi) o yüzden hamile falan kalırsam ciddi ciddi arıza çıkartacak biliyorum. Neyse o günler gelsinde hele bi, durumu idare ederiz nasıl olsa

muhabetiniz bol olsun kızlarrrrrrrrrrrrrr

anammmm ÇİDOO yirim o pambıkı ben yaaa:)ben taaaygıır besliyorum bundan sonrada timsah alacam zatensorana bunu yapabildik olmuş mu diyorum mor oluyolar bence onların bebelerine on basar beniim kızıımmmm

İKİZZLERRRR hakket gebelik yaradı bana okula gidem ben eğitilemm öğretilemm hay şu işe giren banaaa ahahahah

UMUTTT hakket nerdesin baaacımmmm

AYŞEEEE hep hamile kal sen Ya geçet geçmemii geçer geçerr:)Elif kız nasılll annesini üzüyomuu

hadeee gitim bile bana zihinn açıklığğıııı:Sbi milyar yol var önümdee yaaabide 1983 teen berii bu dersi anlatıyorumm diyeennn bir iş hukuku hocammmmAlllahımmm yardım et pilizzz öpüldünüzzz akşam 23 civarları burdayım pişt uyanık kalanlar gelsinn söz çok eğlebnecezzzzz:13:

senin doktor süpermiş yalnız yaa, her eve lazım!! zavallı sığınmacılar bizimki de bizi evde ona hizmet etmek mamasını suyunu vermek, kumunu temizlemek için falan yaratılmış zavallılar olarak görüyor kesin! bu konudak,i duruşunu sevdim ama hiç taviz vermemişsin aferim benim başıma bi ton ekşiyecek var onlarla nasıl başa çıkarım bilmiyorum :18:

bizimde kuşumuz vardı memlekete falan giderken arkadaşa bırakırdık gelince bize birkaçgün yüz vermezdi en son bıraktığımızda bir küstü hiç ötmedi ve öldü eşim çocuk gibi nasıl ağlamıştı...hayvanlar aslında hassas varlıklar gerçekten bakabileceğine inanırsan eve alacaksın yok ben alayımda olmazsa veririm demiyeceksin
doktorunun ellerinden öperim iletirsen çok sevincem
beni 2011 değil 2111 olsa bereket bulmaz. her gittiğim yer kurur. kocam bile bana bulaştı işten çıktı şimdide iyi bi işi var sayılmaz...
biz gibi nerden bir eşya alsak batıyor iflas ediyor acep bizdemi bir tuhaflık var çözemedim:26:

demek tarih belli oldu doğumun hangi hastanede olacak sakıncası yoksa

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
çido,
ikizler5,
hayatgunesim,
umutbizimolsun,
Ayse_URL+,
derin2

yeterde görünmez olarak aramızda

Son düzenleme:
ayyy benı merk da etmişler:))
gozum ıcın kontrole gıttım geldım haber veremdım:)
gıtmısken tup doktorumlada görüştüm
ayy gıcık aşılama ıcın erken dıo ocak gıbı dusunuodum
daha erken dıo değerler amelıyatın 6. ayından sonra gercek duzelmeyı gösterır dıo
dıoda dıo bekleyın dıo doğal yolla olur dıo suanda aşılamayla kalacağıan aınanmıorum dedı bıde uyuss moralımı bozdu ııce
dıoda dıo valla
bıde bana kızıo yaa adamı strese sokuosun acel edıp dıo adam zatenn stresın taa ıcınde:))))
oyle ıste canlarr ısıme karısacaksan bıdaha bana gelme dedı bende gıtmıceem baska bı doktora gıtcem

canım yaa eşin de ne kadar hassasmış. duygulandım inan. aynen hayvan eşya değildir bunu tr hala anlayamadı gitti. avrupa nın da dibindeyiz ama geçirdikleri evrimi bi türlü geçiremedik...

Son düzenleme:
innnşallah canım çocuğumu içinde bir en az bir hayvan olan bir evde büyütmeyi çok istiyorum..
hmm benim kocam bulup getirdiği için kediyi arıza falan çıkartamaz zaten bakımı ve tuvalet temizliği de babasının görevi..
muhabetiniz bol olsun kızlarrrrrrrrrrrrrr
gel de beraber olsun kuzuuuum..
dün üzdü biraz bugün iyi zilli bazen içerden idrar torbamı cimcikliyor tuvalete dar atıyorum kendimi :))) artık aşağı bakınca ayaklarımı göremiyorum :)))
o günler gelsin ben sana taktik veririm :))
yok nazocum yaa tarih belli değil o benim münasip gördüğüm tarih yani beklenen tarih 27 ocak 10 gün kadar önce oluyormuş sezaryen 17si salı hayatta olmaz salı günü istemem ben batıl bir insanım :)) 15-16 iyidir diyorum..
son anda bir değişiklik olmazsa jimerde olacak hoca zaten ya jimer yada acıbadem dedi param acıbademe yetmez o yüzden jimer kısmetse..

Canım bunu da yeni farkettim :26: vet fuar evlendirmede evlendik biz de :) uzun seneler bostanlıda oturdum ben evlenince balçovaya taşındık ama karşıyakadan sonra zor şimdi antalyada yaşıyoruz, izmir gözümde tütüyor ama selimiyeye mutlaka gitmelisiniz, şirin sevimli bi yer, sakin sessiz seversiniz eminim... yönetici asistanıyım ben. sen ne iş yapıyorsun? resim yapmayı seviyorm ama epeydir yapamıyorum

ben tafıda bılmıstım ruyamda görmustum bıde
annem dıorumya benım ruyalar tahmınler kendım dısında herkese cıkıo
o kız dpo 16 da ateşi dusuodu o gun dusmus ama bı tık düşmüştü
yınede yuksekti içime doğdu:)))))
ay ebnım guzel arkadasım merak da etmıs benıı anlattım ustte:)
evet senın 13. gun dususu de yerleşme sayarsak cok benzioo ınsallh ahdı bakalım cnm

kız daha dün haber aldık bu sene başında varikosel ameliyatı olan bir arkadaşımız vardı eşi hamileeeee... çocuğun değerleri felaketti.
aman mok yesin sanki başka doktor yok...

yaa evet bencede eşinin stresten kurtulması lazım ama bu anca bebek haberiyle olcak sanırsam. şimdi onun psikolojisi kendine güveni falan içten içe etkileniyodur. benim kocam da proxseed i günde 2 ye çıkarmış kendi kendine. herkes baskı yapıyomuş gibi hissediyor . erkekler için inan daha zor . ona destek oluyosun biliyorum ama acele etme sabret biraz daa. başka dr a git ama eşine acele etmiyorum düzelecek zaten mesajı versen biraz..

Son düzenleme:
temiz kalplisin kızım ondan. ama isabetli atış haaaa..:))
yarınki ateşimle ak döt kara döt belli olur. zati test yaptım enine tek çizgi çıktı

Son düzenleme:

hayırlısıyla inşallah sağlıkla kucağına alırsın... inşallah nasip olursa ziyaretine gelmek isterim ... ya bizde salı günü kaçtık öbür salıya nikahımız oldu acaba bizim şanssızlığımızda salıdanmı dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…