- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.441
tokso yok baktırıyorum zırt pırt zaten bu saatten sonra olsa da bebeğe geçmezmiş gebeliğin başları riskliymiş.. doktor kakasını ellersen bir zahmet elini ağzına götürmeden yıkarsın bişey olmaz demişti süper bir doktordur kendisi bildiğin deli :)) keşke gelebilsen benim herkesi kendi doktoruma götüresim geliyor zaten..
karnıma koyuyorum salak kediyi bak diyorum hissediyor musun oynuyor yok anlamıyor şaşkın hala kendini evin sahibi bizi de zavallı sığınmacılar zannediyor.. bozmuyoruz biz de
aman gelmeyen gelmesin benimkisi pis üstelik tezgahta yatakta heryerde :))) ben tiksinmiyorum gelen de tiksiniyorsa gelmez bir daha olur biter milletin sahte dostluğundan daha değerli onun sevgisi.. 2 gündür de huy edindi salak bebeğe aldığım beşikte yatıyor kovalamıyorum ki kıskanmasın. veteriner de kadın doğumcu da bebek gelince kovalamazsan, kötü davranmazsan bebeği kıskanmaz eğer kıskanmazsa da gül gibi geçinirler diyor.. umarım dedikleri gibi olur da sarmaş dolaş büyürler beraber..
tokso yok baktırıyorum zırt pırt zaten bu saatten sonra olsa da bebeğe geçmezmiş gebeliğin başları riskliymiş.. doktor kakasını ellersen bir zahmet elini ağzına götürmeden yıkarsın bişey olmaz demişti süper bir doktordur kendisi bildiğin deli :)) keşke gelebilsen benim herkesi kendi doktoruma götüresim geliyor zaten..
karnıma koyuyorum salak kediyi bak diyorum hissediyor musun oynuyor yok anlamıyor şaşkın hala kendini evin sahibi bizi de zavallı sığınmacılar zannediyor.. bozmuyoruz biz de
bizimde kuşumuz vardı memlekete falan giderken arkadaşa bırakırdık gelince bize birkaçgün yüz vermezdi en son bıraktığımızda bir küstü hiç ötmedi ve öldü eşim çocuk gibi nasıl ağlamıştı...hayvanlar aslında hassas varlıklar gerçekten bakabileceğine inanırsan eve alacaksın yok ben alayımda olmazsa veririm demiyeceksintabi eşya ya bu verirsin. canlı olduğunu duyguları olduğunu neden anlamazlar acaba. depresyon geçirdiğini de mi bilmezler. hayvanımı asla vermem. şu an bakamam diye allmıyorum alıp atmak kolay ama sorumluluğunu alamam vermenin atmanın.
biz gibi nerden bir eşya alsak batıyor iflas ediyor acep bizdemi bir tuhaflık var çözemedim:26:doktorunun ellerinden öperim iletirsen çok sevincem
beni 2011 değil 2111 olsa bereket bulmaz. her gittiğim yer kurur. kocam bile bana bulaştı işten çıktı şimdide iyi bi işi var sayılmaz...
31 oldu... 38 de sezaryen olacak 15 ocak gibi olabilir kanımca bu haftasonu doktorun ümüğünü sıkıcam ne zaman diye.. adamda bir havalar bir gizem bir sonraki adımı asla söylemiyor..
bu arada benim de gerek facede olsun gerek burada heryerimde kedimin resimleri var o da benim evladıııım..
nbr kıslar toplanmısınızzz yineee
ıkızlerrr sevdalınka hamıleymıss ben demıstım ama:))))))
bizimde kuşumuz vardı memlekete falan giderken arkadaşa bırakırdık gelince bize birkaçgün yüz vermezdi en son bıraktığımızda bir küstü hiç ötmedi ve öldü eşim çocuk gibi nasıl ağlamıştı...hayvanlar aslında hassas varlıklar gerçekten bakabileceğine inanırsan eve alacaksın yok ben alayımda olmazsa veririm demiyeceksin
biz gibi nerden bir eşya alsak batıyor iflas ediyor acep bizdemi bir tuhaflık var çözemedim:26:
demek tarih belli oldu doğumun hangi hastanede olacak sakıncası yoksa
innnşallah canım çocuğumu içinde bir en az bir hayvan olan bir evde büyütmeyi çok istiyorum..ayy evet yaa öyleler sizi de köleleri sanıyor muhtemelen
dr un söylemleri mütiş. biz bartıyoruz biraz galiba.. sende öğrendin ve elini ağzına götürmeden yıkadın demekki
bebeişle umarım iyi anlaşacaklar...
hmm benim kocam bulup getirdiği için kediyi arıza falan çıkartamaz zaten bakımı ve tuvalet temizliği de babasının görevi..yaa benim koca biraz hassas o konularda ayşecim, aslında hiç kediyle aynı evde yaşayacak adam değil ama benim için katlanıyor (o na göre katlanmak bu tabi) o yüzden hamile falan kalırsam ciddi ciddi arıza çıkartacak biliyorum. Neyse o günler gelsinde hele bi, durumu idare ederiz nasıl olsa
gel de beraber olsun kuzuuuum..muhabetiniz bol olsun kızlarrrrrrrrrrrrrr
dün üzdü biraz bugün iyi zilli bazen içerden idrar torbamı cimcikliyor tuvalete dar atıyorum kendimi :))) artık aşağı bakınca ayaklarımı göremiyorum :)))anammmm ÇİDOO yirim o pambıkı ben yaaa:)ben taaaygıır besliyorum bundan sonrada timsah alacam zatensorana bunu yapabildik olmuş mu diyorum mor oluyolar bence onların bebelerine on basar beniim kızıımmmm
İKİZZLERRRR hakket gebelik yaradı bana okula gidem ben eğitilemm öğretilemm hay şu işe giren banaaa ahahahah
UMUTTT hakket nerdesin baaacımmmm
AYŞEEEE hep hamile kal senYa geçet geçmemii geçer geçerr:)Elif kız nasılll annesini üzüyomuu
o günler gelsin ben sana taktik veririm :))senin doktor süpermiş yalnız yaa, her eve lazım!! zavallı sığınmacılarbizimki de bizi evde ona hizmet etmek mamasını suyunu vermek, kumunu temizlemek için falan yaratılmış zavallılar olarak görüyor kesin! bu konudak,i duruşunu sevdim ama hiç taviz vermemişsin aferim benim başıma bi ton ekşiyecek var onlarla nasıl başa çıkarım bilmiyorum :18:
yok nazocum yaa tarih belli değil o benim münasip gördüğüm tarih yani beklenen tarih 27 ocak 10 gün kadar önce oluyormuş sezaryen 17si salı hayatta olmaz salı günü istemem ben batıl bir insanım :)) 15-16 iyidir diyorum..bizimde kuşumuz vardı memlekete falan giderken arkadaşa bırakırdık gelince bize birkaçgün yüz vermezdi en son bıraktığımızda bir küstü hiç ötmedi ve öldü eşim çocuk gibi nasıl ağlamıştı...hayvanlar aslında hassas varlıklar gerçekten bakabileceğine inanırsan eve alacaksın yok ben alayımda olmazsa veririm demiyeceksin
biz gibi nerden bir eşya alsak batıyor iflas ediyor acep bizdemi bir tuhaflık var çözemedim:26:
demek tarih belli oldu doğumun hangi hastanede olacak sakıncası yoksa
çido,
resimle aran pek iyiymiş senin. ne iş yapıyosun? aynı yerde evlenmişiz senle. selimiye de pek güzel fotolarınız var. beğendim yani fotoları selimiye yi zaten pek beğeniyorlar.bu sene bende gitmek istiyorum. karşıda oturuyosunuz heralde göztepe tarafında. bende karşınızdayım.
bende sana onu söylicektim sen nerden bilmiştin ? bak şimdi sana sevda ile benim tablomu koyuyorum çok benziyoduk ama ben yine boş çıktım % 90
bu sevda nın 33eac1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu benim 372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bi de sen nerelerdesin merak ettim.
ayyy benı merk da etmişler:))
gozum ıcın kontrole gıttım geldım haber veremdım:)
gıtmısken tup doktorumlada görüştüm
ayy gıcık aşılama ıcın erken dıo ocak gıbı dusunuodum
daha erken dıo değerler amelıyatın 6. ayından sonra gercek duzelmeyı gösterır dıo
dıoda dıo bekleyın dıo doğal yolla olur dıo suanda aşılamayla kalacağıan aınanmıorum dedı bıde uyuss moralımı bozdu ııce
dıoda dıo valla
bıde bana kızıo yaa adamı strese sokuosun acel edıp dıo adam zatenn stresın taa ıcınde:))))
oyle ıste canlarr ısıme karısacaksan bıdaha bana gelme dedı bende gıtmıceem baska bı doktora gıtcem
ayyy benı merk da etmişler:))
gozum ıcın kontrole gıttım geldım haber veremdım:)
gıtmısken tup doktorumlada görüştüm
ayy gıcık aşılama ıcın erken dıo ocak gıbı dusunuodum
daha erken dıo değerler amelıyatın 6. ayından sonra gercek duzelmeyı gösterır dıo
dıoda dıo bekleyın dıo doğal yolla olur dıo suanda aşılamayla kalacağıan aınanmıorum dedı bıde uyuss moralımı bozdu ııce
dıoda dıo valla
bıde bana kızıo yaa adamı strese sokuosun acel edıp dıo adam zatenn stresın taa ıcınde:))))
oyle ıste canlarr ısıme karısacaksan bıdaha bana gelme dedı bende gıtmıceem baska bı doktora gıtcem
temiz kalplisin kızım ondan. ama isabetli atış haaaa..:))ben tafıda bılmıstım ruyamda görmustum bıde
annem dıorumya benım ruyalar tahmınler kendım dısında herkese cıkıo
o kız dpo 16 da ateşi dusuodu o gun dusmus ama bı tık düşmüştü
yınede yuksekti içime doğdu:)))))
ay ebnım guzel arkadasım merak da etmıs benıı anlattım ustte:)
evet senın 13. gun dususu de yerleşme sayarsak cok benzioo ınsallh ahdı bakalım cnm
nbr kıslar toplanmısınızzz yineee
ıkızlerrr sevdalınka hamıleymıss ben demıstım ama:))))))
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
nazemir,
çido,
ikizler5,
hayatgunesim,
umutbizimolsun,
Ayse_URL+,
derin2
yeterde görünmez olarak aramızda
innnşallah canım çocuğumu içinde bir en az bir hayvan olan bir evde büyütmeyi çok istiyorum..
hmm benim kocam bulup getirdiği için kediyi arıza falan çıkartamaz zaten bakımı ve tuvalet temizliği de babasının görevi..
gel de beraber olsun kuzuuuum..
dün üzdü biraz bugün iyi zilli bazen içerden idrar torbamı cimcikliyor tuvalete dar atıyorum kendimi :))) artık aşağı bakınca ayaklarımı göremiyorum :)))
o günler gelsin ben sana taktik veririm :))
yok nazocum yaa tarih belli değil o benim münasip gördüğüm tarih yani beklenen tarih 27 ocak 10 gün kadar önce oluyormuş sezaryen 17si salı hayatta olmaz salı günü istemem ben batıl bir insanım :)) 15-16 iyidir diyorum..
son anda bir değişiklik olmazsa jimerde olacak hoca zaten ya jimer yada acıbadem dedi param acıbademe yetmez o yüzden jimer kısmetse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?