- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.181
ahahahahah benımkı senınkınden 3 gun buyuk :)))
sorma bende içemem şekerım de sıze sarkı soylerım hee sesım guzeldır:))))
ıyı kafa yapar:))))
kıslar kocam gecikti toplantı devam ediyomuş ben gidip kuru fasülyemi yiyeceğim buyrun gelin kaburgalı... ayşe görmesin....
afiye olsun kuzummm
ben et yıyemıorum yemeğin ıcınde yaa:)))
ayy evet aysenın en sevdıklerınden:)))
hiç çağırıyo mu bak derin ne fena.......
hiç misafirperver değil oralı bile olmadı ayyyy ne kısmış
anaaaam açılın kurucu geliyo :) afiyetler olsun efendimmm fıs fıs körüklü otobüs gibi olcan kıssalam alam
ikizlerim yee yeeeee soğanda kır cücüğünüde yeeee afiyetleeee
sabah agladım şimdi kuduruyorum evin için bi oyana göbek atıyom bi buyana oh aşadan yukardanne aayarsız kadınım ayyyooooll
sabah agladım şimdi kuduruyorum evin için bi oyana göbek atıyom bi buyana oh aşadan yukardanne aayarsız kadınım ayyyooooll
aaa ancaaa okudum amaaa brokoli yaptım daaaaagelin yaaa geçen lerde içmeyi bilmeyen başka yeriyle içen iki kuzen neticesi bi şişe şarabı tek içtim oda çoook uzun zamandır içmiyodum yani 2 senesi vardııı ahahahaa:dbizde brokoli vaaa şişman kocama bu kaaa yeterrr ahahahha gelinn buyrun aşkolsunnnnnnnn
bız gebeyız ıkızlerle kuzum ıcemıyopruz zaen aramızda 3 gun var
ben yumurtlamadan 5 gun oncekı ılşkıyla hamıle kaldımm mucıze gıbı değilmii
ıkızlerın de meğer o tupu zıpkın gıbıymıss acıkmıss sonuna lkadar oyle ıste bu da bızım hıkayemız:)))
Umuuuuutt buna içilirrrrr ben gebe diilim purtluyorum biraz kafası güzel bir çocuusum olsa hiç fena olmaazz dimi siz otıurun sen sölee ikizler çalsınn ben içerimm alayımızın yerineee
dımıı canımm valla süper olurdu yakın olsak yaa bulusurdukk
alışverıse giderdık kahvaltı yapardıkk
uuuu sen ıcerdınn bız bakardık:)))
canım vallahi yaaaaaabiz kkdan tanışan beş altı arkadaş görüşüyozz gelin istanbullaaa siz tam nerdesiniizzz ikizlerleee
ayy gercektenmı ne guzel yaaa
benımde hiç buralarda değil burdan tanıstıklerım ıkızler ızmırde bende adana cıvarındayım:))))
HTML:
vallahi çok güzel arkadaşlıklar kurdum burdan ya canım kkyaa ist falan geliomusunuz gelince haberleşir buluşurukkk yurtdışından bile kızlar gelicek işallah buluşaciizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?