- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #5.161
Hoşşbuldummmmmmmmaynen yaaa boşver sen onlarıı
canımmmm iyi yaw nolsun bugünda rapor aldım okula gştmedimm:Ssol böbreğiminn üstü ağrıyoo fenaaa dr yımırtlama vurur dedi:So neyseeaman raporumu aldım oturuyom aşşağı ateşimde şöleee yorumm yapın banaaa
1- 36.3 r 1. gün
2- 36.5 r 2. gün
3- 36.5 r 3. gün
4---------
5- 36.5 r 5. gün
6- 36.3 test yaptım 1. kademe
7- 36.4 test yaptım 1. kademe
8- 36.1 test yaptım 1. kademe
9- 36.4 test yapmaddım:)
10-36.0 test yaptım 2. kademee:)))preseed kullanıldııı:)
11-36.6 test yaptım 2. kademe:)))
evet çok güzellermiş bende istiyom hamile elbisesi.........
aaaa kuzum dun çatlamıs olmasın yaa dun dusup bugun yukselmıs
bakalım yarın nasıl olacak yanı ov. testı olmasa sadece atese bakarak dun çalamsı olabılır derdım:)))
Dün çalıştıkama bugün 3. kademe olmadı cihazz bugünde çalışıcaz kalibamm preseedlee ya böle devammm mı etmeli bir gün ara verip mi gitmelii:
ben görmemişim tabloyu derin evet kıss çalışma oldumu çatlamış olabilir bugün olsun çalışma yine..
tam gaz devam canım ara verme bu kritik 1-2 günde. ateşe göre öyle. grip vs . bişey yok değil mi?
Dün çalıştıkama bugün 3. kademe olmadı cihazz bugünde çalışıcaz kalibamm preseedlee ya böle devammm mı etmeli bir gün ara verip mi gitmelii:
canımm tüm çalıştımmmmyaa ben hasta gibiyim ama dra sorsum ateş yapacak bişiyin yokk dedi ben gece rahatsızdım bayaaa ama bilemiyom kii:Sdevam o halde çalışmayaaaa
ayy kuzum bugun yaklasık 19 mm olmusur
cıhaza gore dun 17 mmse:)
bugun pik yapar yumurtanın çatlamasından oncekı ıkı gun onemlı kuzum
ya bıde yolculuk yapıo ya garıplerım tüplere
bence bugun ve yarında olsun preseedle:)))
ben bıde ticker bakıcam kendıme bğencem hiç
kondurmuousum kendıme oyle hıseettım
bıraz boyle olmak uzereymıs gıbı davranamlım bakalım
karmaya göre:)))
canımmm yoldadır demiiikızlar bugün dünbaş ağrısı için gitiğim dr a gittim bu yandaki ağrı dan dedim ilaç almak istemiyom kalibam purtluyom daaaa vs anlattım bana raporu verdi dedi ki sen yeni trend dr lardan bişi olmaz etkilenmez duyarsın ama zaten sıkıntı varsa maksimum korumak lazım hava çok soğuk dışarı çıkma arabaylada gitmiyomda ataşehirden beyazıtt kara deniz tramvayy evde sıcak tut kendini dene dedi raporu verdii ne bilim böle dedi aplaa sıcak tutmalıyızmışşşş
evet tatlım ama bak ciciler al
showlar yap
erkek ne kadar ıhtıraslı olursa sperm cıkısı okadar ıyı oluomus
ay esımın dokoru soyşedı utanmada kalamdı artık:)))
kız ticker ne oliikiii hehehehe
bende hiç kendimi düşünmüyodum artık düşünüyom gebe ikizler...
ayy ne annecanmıs valla:))
doğru cnm eskılerde soyler ya ayakları sıcak tutun derler
bende corap gıyme ozulruyum sıkılıorum yaff çorabın ıcınde:))))9
aanamm showwlarrryaa ne hale geldik bi arkadaşım dedi ki kkdan yahu bu bebek yüüznden az kaldı kötü yola düşeceezz ya aklımız heepp neremizdeee ay ne gülmüştüm yaaaaa vallaha ne hale gelldiikk hhaaa
ikizleerrr senin klomen vs ne zaman olceekk regliden sonra mı başlıyorsunn
aanamm showwlarrryaa ne hale geldik bi arkadaşım dedi ki kkdan yahu bu bebek yüüznden az kaldı kötü yola düşeceezz ya aklımız heepp neremizdeee ay ne gülmüştüm yaaaaa vallaha ne hale gelldiikk hhaaa
ikizleerrr senin klomen vs ne zaman olceekk regliden sonra mı başlıyorsunn
tıcker su altta yazıo yaa su hafa su gunluk dıye o olıı kuzum:)))
ayy hadı bugun toplanıp derınlere gıdıoz kızlar musaılermıs bugun:))))))
çorağpsızz olmaazzz ayakım 2 kat valla yaaa ben çok üşürümmmm:26:
gebe olmasam derinlerde gece 2 ye kadar şarap içerdik valla ama malesef ben gelememsiz gidin hehehehe o zaman biz gebe ticker ı yapalım nasıl yapılıyo öğret bizeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?