Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

aaaa kuzum dun çatlamıs olmasın yaa dun dusup bugun yukselmıs
bakalım yarın nasıl olacak yanı ov. testı olmasa sadece atese bakarak dun çalamsı olabılır derdım:)))

aaaa kuzum dun çatlamıs olmasın yaa dun dusup bugun yukselmıs
bakalım yarın nasıl olacak yanı ov. testı olmasa sadece atese bakarak dun çalamsı olabılır derdım:)))

Dün çalıştıkama bugün 3. kademe olmadı cihazzbugünde çalışıcaz kalibamm preseedleeya böle devammm mı etmeli bir gün ara verip mi gitmelii:

ben görmemişim tabloyu derin evet kıss çalışma oldumu çatlamış olabilir bugün olsun çalışma yine..

tam gaz devam canım ara verme bu kritik 1-2 günde. ateşe göre öyle. grip vs . bişey yok değil mi?

canımm tüm çalıştımmmmyaa ben hasta gibiyim ama dra sorsum ateş yapacak bişiyin yokk dediben gece rahatsızdım bayaaa ama bilemiyom kii:Sdevam o halde çalışmayaaaa

Dün çalıştıkama bugün 3. kademe olmadı cihazzbugünde çalışıcaz kalibamm preseedleeya böle devammm mı etmeli bir gün ara verip mi gitmelii:

ayy kuzum bugun yaklasık 19 mm olmusur
cıhaza gore dun 17 mmse:)
bugun pik yapar yumurtanın çatlamasından oncekı ıkı gun onemlı kuzum
ya bıde yolculuk yapıo ya garıplerım tüplere
bence bugun ve yarında olsun preseedle:)))

canımm tüm çalıştımmmmyaa ben hasta gibiyim ama dra sorsum ateş yapacak bişiyin yokk dediben gece rahatsızdım bayaaa ama bilemiyom kii:Sdevam o halde çalışmayaaaa

evet tatlım ama bak ciciler al
showlar yap
erkek ne kadar ıhtıraslı olursa sperm cıkısı okadar ıyı oluomus
ay esımın dokoru soyşedı utanmada kalamdı artık:)))

canımmm yoldadır demiiikızlar bugün dünbaş ağrısı için gitiğim dr a gittim bu yandaki ağrı dandedim ilaç almak istemiyom kalibam purtluyom daaaavs anlattım bana raporu verdi dedi ki sen yeni trend dr lardan bişi olmaz etkilenmez duyarsın ama zaten sıkıntı varsa maksimum korumak lazım hava çok soğuk dışarı çıkma arabaylada gitmiyomda ataşehirden beyazıtt kara deniz tramvayyevde sıcak tut kendini dene dedi raporu verdii ne bilim böle dedi aplaasıcak tutmalıyızmışşşş

ayy ne annecanmıs valla:))
doğru cnm eskılerde soyler ya ayakları sıcak tutun derler
bende corap gıyme ozulruyum sıkılıorum yaff çorabın ıcınde:))))9

evet tatlım ama bak ciciler al
showlar yap
erkek ne kadar ıhtıraslı olursa sperm cıkısı okadar ıyı oluomus
ay esımın dokoru soyşedı utanmada kalamdı artık:)))

aanamm showwlarrr yaa ne hale geldik bi arkadaşım dedi ki kkdan yahu bu bebek yüüznden az kaldı kötü yola düşeceezz ya aklımız heepp neremizdeee ay ne gülmüştüm yaaaaavallaha ne hale gelldiikk hhaaa

ikizleerrr senin klomen vs ne zaman olceekk regliden sonra mı başlıyorsunn

evet canım klomen konusu öyle olacak... gerçi şimdi gebeyim hiç adet olmam 9 ay ama

ben ovulasyondan sonra kaçıyom kocamdan vallahi o da diyo ki geçen hafta hergün aklın ordaydı şimdi noldu bana işin düşer ama yine görürsün...dedi :)

Son düzenleme:

sorma kusumm vallaq eve striptiz direği dıksem anca paklar bızı:)))
anam dokorlar da utanmaz bnım doktoruma dondurma hedıye göturdumm burda meshur yaa
demezmı sen bunları kocaya yedir:))))
anam valla artık utanma duvarı kalamdı kımsede:))))

tıcker su altta yazıo yaa su hafa su gunluk dıye o olıı kuzum:)))
ayy hadı bugun toplanıp derınlere gıdıoz kızlar musaılermıs bugun:))))))

gebe olmasam derinlerde gece 2 ye kadar şarap içerdik valla ama malesef ben gelememsiz gidin hehehehe o zaman biz gebe ticker ı yapalım nasıl yapılıyo öğret bizeeeeeeeee

gebe olmasam derinlerde gece 2 ye kadar şarap içerdik valla ama malesef ben gelememsiz gidin hehehehe o zaman biz gebe ticker ı yapalım nasıl yapılıyo öğret bizeeeeeeeee

ahahahahah benımkı senınkınden 3 gun buyuk :)))
sorma bende içemem şekerım de sıze sarkı soylerım hee sesım guzeldır:))))
ıyı kafa yapar:))))

kıslar kocam gecikti toplantı devam ediyomuş ben gidip kuru fasülyemi yiyeceğim buyrun gelin kaburgalı... ayşe görmesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…