• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

aaa ancaaa okudum amaaa brokoli yaptım daaaaa:9:gelin yaaa geçen lerde içmeyi bilmeyen başka yeriyle içen iki kuzen neticesi bi şişe şarabı tek içtim :31:oda çoook uzun zamandır içmiyodum yani 2 senesi vardııı ahahahaa:dbizde brokoli vaaa şişman kocama bu kaaa yeterrr ahahahha gelinn buyrun aşkolsunnnnnnnn:56:

sabah agladım şimdi kuduruyorum evin için bi oyana göbek atıyom bi buyana oh aşadan yukardan :D ne aayarsız kadınım ayyyooooll :D

Son düzenleme:
sabah agladım şimdi kuduruyorum evin için bi oyana göbek atıyom bi buyana oh aşadan yukardan :D ne aayarsız kadınım ayyyooooll :D

karasal annem senin balatalardan gelio kız o koku :9:canım olur böle şeyler ama bu uzun sürerse duygu durum bozukluğu olur 6 aydan başlar psikiyatride ona göreee:9:

aaa ancaaa okudum amaaa brokoli yaptım daaaaa:9:gelin yaaa geçen lerde içmeyi bilmeyen başka yeriyle içen iki kuzen neticesi bi şişe şarabı tek içtim :31:oda çoook uzun zamandır içmiyodum yani 2 senesi vardııı ahahahaa:dbizde brokoli vaaa şişman kocama bu kaaa yeterrr ahahahha gelinn buyrun aşkolsunnnnnnnn:56:

bız gebeyız ıkızlerle kuzum ıcemıyopruz zaen aramızda 3 gun var
ben yumurtlamadan 5 gun oncekı ılşkıyla hamıle kaldımm mucıze gıbı değilmii
ıkızlerın de meğer o tupu zıpkın gıbıymıss acıkmıss sonuna lkadar oyle ıste bu da bızım hıkayemız:))):52::12::52::52:

bız gebeyız ıkızlerle kuzum ıcemıyopruz zaen aramızda 3 gun var
ben yumurtlamadan 5 gun oncekı ılşkıyla hamıle kaldımm mucıze gıbı değilmii
ıkızlerın de meğer o tupu zıpkın gıbıymıss acıkmıss sonuna lkadar oyle ıste bu da bızım hıkayemız:))):52::12::52::52:

Umuuuuutt buna içilirrrrr ben gebe diilim purtluyorum biraz kafası güzel bir çocuusum olsa hiç fena olmaazz dimi siz otıurun sen sölee ikizler çalsınn ben içerimm alayımızın yerineee:9:

Umuuuuutt buna içilirrrrr ben gebe diilim purtluyorum biraz kafası güzel bir çocuusum olsa hiç fena olmaazz dimi siz otıurun sen sölee ikizler çalsınn ben içerimm alayımızın yerineee:9:

dımıı canımm valla süper olurdu yakın olsak yaa bulusurdukk
alışverıse giderdık kahvaltı yapardıkk
uuuu sen ıcerdınn bız bakardık:))):52::52::52:

dımıı canımm valla süper olurdu yakın olsak yaa bulusurdukk
alışverıse giderdık kahvaltı yapardıkk
uuuu sen ıcerdınn bız bakardık:))):52::52::52:

canım vallahi yaaaaaa:34:biz kkdan tanışan beş altı arkadaş görüşüyozz gelin istanbullaaa siz tam nerdesiniizzz ikizlerleee:34:

sizin topıkten adaegeyı merak edıorum yaa ama face sayfasında
bulustular dahada ugramıo kımse kk ya
ama hamıleydı en son bılıdğım kadarıyla
ıkızlerdı sanırım

HTML:
ayy gercektenmı ne guzel yaaa
benımde hiç buralarda değil burdan tanıstıklerım ıkızler ızmırde bende adana cıvarındayım:))))

vallahi çok güzel arkadaşlıklar kurdum burdan ya canım kk:D:54:yaa ist falan geliomusunuz gelince haberleşir buluşurukkk:Dyurtdışından bile kızlar gelicek işallah buluşaciizzzz:48:

HTML:

vallahi çok güzel arkadaşlıklar kurdum burdan ya canım kk:D:54:yaa ist falan geliomusunuz gelince haberleşir buluşurukkk:Dyurtdışından bile kızlar gelicek işallah buluşaciizzzz:48:

vaolla cnm eğer yaza kadar olmazsa bebiş
yazın mustafa amcayta üp yaptırmaya gelıcez
ama umarım gerek kalmz benım en yakın dostlarım orda yasıo
bende ıstanbuldan mezunum
gelırız mutlaka bı gun:)))

Back