Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

meşhurmuyum herkesmi tanıyorrrrr[/FONT

canım mınareyı calan kılıfını hazırlıo
dedığın gıbı ne yalanlar atıp kendılerını ve vıcdanlarını rahatlatmıslardır bıleee
benımde yakımların öldüü annem yendı kanserı ama halaa tabıı elımız yureğımızdee
bende aynen dediğin gibi daha 22 yasımda verdıler annemın raporunu elıme
ıngılızce bılısıme o an resmen ısyan ettım baktım high grade yazıo yuksek rısk yanıı
ama doktor bızı rahatlatmaya calısıo fılan ben bakarbakmaz anladım
annem ameliyattan cıkınca onu oahlde görunce tansıyonum düştü wc ye zor ettım kendımı benı oyle görmesın dıyee
oturdum yere oyle kırlı fılan demedımm ağladım ağladımm gözüm karardı,dızlerımın bağı çözüldü kemoterapide annem cok yorgun dustuğunde nefesını kontrol ederdım yasıomu hala dıye cok zor kıslar cooook allah kımseye bızede bı daha yasatmasınnn..
aynen dediğin gibi suan pozıtıf bakabılıosam hayata,ve herseye ragmen,butun acılarıma ragmen
buna sukurr dıyebılıosam o gunlerdir baan bu direnci kazandıran..herseye ragmen hiçbişeyim yoksa sağlığım var saçlarım var dıorum sükr diyip sarılıorum kocama:))))))))

Cnm benim çok geçmiş olsun ne mutlu annene sana ailene yenmişsiniz yaşadığınız en büyük ve en son acınız bu olay olur inş

meşhurmuyum herkesmi tanıyorrrrr[/FONT

ayy oylesınn tabıı sekerımm yeterı kım sevmez:))
tatlım ben polikistik overliyim uzuunn uzuun regli aralıklarına alışkınım 2 ay hatta 3 ay olamadığım oluyor alıştım ama bellide olmaz Allahtan hayırlısı :)))))
ay evet cnm umut hiç bıtmez zaten bıtmemelı de
allahtan umudu sadece kafirler kesermiş...
neden olmasın:)))
Eee sen ne duruyorsun şekerim yarın kan testi yaptırsana ???

Umarım olmazsın cnm :)) topiğin sahibinden güzel haberi alırız inşşş
Benimde 11 temmuz beklenmeyen reglim

ayy tatlım düştü ateşimm yarın çalar kapıyı
olsun regl olmak da nımet öbür aya inşallah dıorum canımm:)))))

Cnm benim çok geçmiş olsun ne mutlu annene sana ailene yenmişsiniz yaşadığınız en büyük ve en son acınız bu olay olur inş

sağol canım sızde hem gecmıs olsun hemde basınız sağolsunn
hepımız hayatımızın bı anında yasıoruz cok zor anları
ama rabbım cok buyuk verıo sabrını
okuduğum kıtapta dıokı akıllı ınsanlar boyle durumları lehlerıne cevırır
daha guclu,metanetlı olmak ıcın dder ayy benım kıtapta cok sey dıo
:))))))))))))

Ay ewet kitabının ismini istiyorum buaralar kitap almak istiyordum bana tavsiye edeceğin kitaplar varsa çok sevinirim tatlım =))

Yeterim bana KADINLAR KULÜBÜ dendiğinde aklıma gelen ilk isim SEN oluyorsun düşün artık ne kadar ünlü olduğunu

Son düzenleme:

yetercıgım ben sana daha once yazdım senı cok ozledım canım nasılsın bakalım nerelerdesın canım arkadasım benım dıyr.ama sen gormedın heralde topık kuşuama olur o kadar o kadar topıke yazıyorsun yanı:))))))canım benım ıyıyım ben sen neler yapıyorsun???

Ay ewet kitabının ismini istiyorum buaralar kitap almak istiyordum bana tavsiye edeceğin kitaplar varsa çok sevinirim tatlım =))

ayy hemen yazıorumm
1 benım meshr kıtap: sınırsız güç anthony robbins
2 ejderha dövemli kız
3 arı kovanına comak sokan kız .::: bu 3 kıtap seri seklınde bırbırının devamı geec 3 e kadar bırakamıodum:)
4 ateşle oynayan kız
5 moskof cariye hürrem
6 olasılıksız
7 ucurtma avcısı
8 bın muhtesem günes
son zamanlrda okuyup cok begendıklerımmm:))))))))

kuzum görmedim yazdıklarını
ço şükür iyiyim canım yarın eşimin kontrölü var adanya gideceğim inşş her şey yolunda gider

tupbaby eger bızım konumuzla ılgılı bır kıtap okumak ıstersen muhtesem bır kıtap tavsıyem olacak sana ve butun kızlara muhakkak okuyun dıyorum.Anneee anne oluyorum Ayşe Aydın 'ın kitabı.Tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamıle kalan bır annenın 36 haftalık macerası.Ve ınanılmaz duygu dolu ben her sayfasını okurken hıckırıklara boguluyorum.Yetercım bak sende oku tamam mı muhakkak cok cok guzel bır kıtap.Insan bır solukta okuyuverıyor.Ama korsan bulamazsınız soyleyım kıtapsan dan aldım ben.

Selammmmmm:)ahanda sahalara döndüümmm:)sevgili umutbizim olsunnn iyi etmişin bence bu topici açmaklainanıyorum kii buda gerçekten sabrının mükafatını sen ve sabırla devam eden tüm arkadaşlarımız sağlıkla hayırlısıyla alacaktıırrrrbende tanımayanmlar için 6. yıla girdik işte evlilikte2010 ağustosda eşimin sprem sayısının 1 milyon olduğunu öğrendik eyülde ilk tüpü yaptım negatiff ekimde aşılama yaptım negatif artı eşşek kadar bi kist ve aspire operasyonuocakta2. tüp 5. gün kanama ile 2.5 tan başlayan 69da düşük iğnesiyle durdurulan bir gebelik19 martta anca düşürülebilen bi gebelik ayrıcadasonraa bi ara ta ki bu mayısa kadar:)regli 3. gün kalkılıp gidilir bi sonraki aya görüşme diye düşünürken çaat diye başlanır 3. tüpe:)netice 21 haziran negatif.dra göre tutup düşmüş ihtimali yüksek bazı bulgu ve minik değere göre:Sneticede gelinen nokta daha 1 yılımız dolmadan 3 tüp bi aşılama elde var koca bi sıfır:Sama şansım yaver gitti son tedavide 3 donmuşum kaldı.şimdiyse bi süre donuk kalacaklar:)iştede böle:)ama bu arada yumurttlamayı pas geçmeyide hiiç düşünmüorum:)arkadaşlarım tüm buu kasvetli olaylara bir güsellik ekleyeyim:) kuzenimilk bebeğini tüple aldı kucakına hikayesi 4 milyom şipermii var idi varikosel ameliyatı oldu ve sayı 1 milyona geriledi acil tüple 3 transfer-yasa evveli tabiii- bir bebek bebek 2.5-3 yaşlarında 2. tüpe yer bakarken kendiliğinden hamiş kaldı geçen ay hemde şakır şakır reglii olarakkkve yaş 33-34 zannedersem.hayat bu işte kısmet herşey herkese tekrardan selamlar ve bol şanslarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…