- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #4.781
arkadaşlar kaan aydos kimdir?..nerdedir? Biriniz bi açklama yaparsa sevinirim....
kaan aydos ank ünvrst doç üroloji uzmanı
erkek infertilitesinde başarılı bir dr dur canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar kaan aydos kimdir?..nerdedir? Biriniz bi açklama yaparsa sevinirim....
Kizlar bende tup bebekle 6 sene sonra bebek sahibi olmustum...bebegim 2 yasinda bu aydan sonra korunmayi birakicam insallah kendiliginden olur yani aralikta birakicam kesin olarak...liste yapmiyormusunuz kendiliginden hamile kalanlarin listesini yapiyorsaniz benide ekleyin bende sizinleyim artik...
hoşgeldin canım,
bir kişi dışında kimse yok bildiğim kadarıyla tüpe ara verip hamiş kalan o yüzden listede yok ortada:)))). sen hangi sebeple tüp yapmıştın ve ilk denemede mi oldu?
merhaba kıslar ben haftasonu yoğuuum:)))
merak etmeyin benii anneme gidioz öptumm hepinizi:))))
ben şahsım adına iyiyim yetercim
adetim gelcek diye de biraz yine buruk... galiba ocakta kesin tüpe başlıcaz...
umutum sen geldiğinde benim kırmızı bayrak sallanmışolur.
ateşimi bir görsen içler acısı bana hayal bile yok. ff de iyice sapıttı 12 ye çekti bu sefer çizgimi delüüüüüüü....gerçi biz bu yönteme küstük değil mi?Ben neden hala ona güveniyom ki!!!! Hıh
bu da adet geliyo tablosu
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kizlar bende tup bebekle 6 sene sonra bebek sahibi olmustum...bebegim 2 yasinda bu aydan sonra korunmayi birakicam insallah kendiliginden olur yani aralikta birakicam kesin olarak...liste yapmiyormusunuz kendiliginden hamile kalanlarin listesini yapiyorsaniz benide ekleyin bende sizinleyim artik...
umarım tedviye gerek kamadan gelir bebişin
insallah canim benim....sen kac senedir ugrasiyorsun bebek için?tedavi gordunmu daha once?
bugün duayı okuycaktık herkes unuttu mu ne?
bugün duayı okuycaktık herkes unuttu mu ne?
öyle canım en ağır sınıftır 1. sınıf. zorlar hem veliyi hem çocuğu. devlet okulları çok ödev veriyor özeller daha az. bende okuyacağım yatmadan..yok canım unutmadım yeğenime ders çalıştırıyordum kafayı yedim resmen daha 1.sınıf ama ne ders vermek... bende biraz sonra eşim gelmeden okurum...
hadi kolay gelsin canım..yok kuzum unutmadım ama misafir geldi okuyamadım
ben yarın kardeşimle dr gideceğim merak etmeyin beni
Kızlar bunu youtube dan izleyin çok güleceksiniz :))
Bruno Bozzetto Baby Story