• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

arkadaşlar merhaba ,hafta sonu kuzenimin düğünü vardı,benden sonra nekadar evlenen varsa her birinin kucağında birer bebek bir havalar,hele diğer kuzenimin benden sonra iikinci oğlu oldu,defalarca beni çatlatmak için ay iki çocukla ne kadar zormuş hazırlanmak kendini beğenmekler burnu beş karış havada ,boğazım düğüm düğüm oludu iki gün boyunca göz yaşlarım içime aktı,şimdi söyleyin bana 5 yıldır bebek özlemiyle yanıp tutuşutorum,bunları yaşayınca ben nasıl ağlanmayım ümitlerim kırılmış,yaşam sevincini kaybetmiş durumdayım,:14::14:

kızlar çoşmuş duygularınız ben de anlatsam son aynı son yaşayışlar şansızlıklar hemen hemen benzer hissedilenler ise tamaman aynı:(

hafta sonu bizde düğündeydik kuzenim evleniyorduu (erkek kuzen )evlenen kuzenin kız kardeşi 10 ay önce evlenmişti ve tabiki bebeği kucağında (rabbim sağlıklı uzun ömürler versin )işte aynen senin anlatığın tavırlar içinde ben üzerime alınmıyorummm bu davranışları ama benim kız kardeşim (bıdıkın annesi )onların söyledikleri her söze hemen (bizim yerimize )cevabı yapıştırıyorr sağolsunnnn
ama o insanların unutuğu bir şey var ONLARA BEBEĞİ VERENDE ALLAH BİZLERE VERMEYENDE ALLAH

yapacak bısey yok sabretmekten baska kıslar
bı yerlerıı yırtsam da zamanı kısaltamıorum
bende ımtıhanımın bıtmesını beklıorum napayım
sızde sabırlı olun sekerler kahredınce gunler daha zor ve yavas gecıo cunku..

arkadaşlar merhaba ,hafta sonu kuzenimin düğünü vardı,benden sonra nekadar evlenen varsa her birinin kucağında birer bebek bir havalar,hele diğer kuzenimin benden sonra iikinci oğlu oldu,defalarca beni çatlatmak için ay iki çocukla ne kadar zormuş hazırlanmak kendini beğenmekler burnu beş karış havada ,boğazım düğüm düğüm oludu iki gün boyunca göz yaşlarım içime aktı,şimdi söyleyin bana 5 yıldır bebek özlemiyle yanıp tutuşutorum,bunları yaşayınca ben nasıl ağlanmayım ümitlerim kırılmış,yaşam sevincini kaybetmiş durumdayım,:14::14:

kızlar çoşmuş duygularınız ben de anlatsam son aynı son yaşayışlar şansızlıklar hemen hemen benzer hissedilenler ise tamaman aynı:(

hafta sonu bizde düğündeydik kuzenim evleniyorduu (erkek kuzen )evlenen kuzenin kız kardeşi 10 ay önce evlenmişti ve tabiki bebeği kucağında (rabbim sağlıklı uzun ömürler versin )işte aynen senin anlatığın tavırlar içinde ben üzerime alınmıyorummm bu davranışları ama benim kız kardeşim (bıdıkın annesi )onların söyledikleri her söze hemen (bizim yerimize )cevabı yapıştırıyorr sağolsunnnn
ama o insanların unutuğu bir şey var ONLARA BEBEĞİ VERENDE ALLAH BİZLERE VERMEYENDE ALLAH

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
umutum baksana delirdi tablo.... bu ne böyle? yerleşme mi :)

bide 10 ekimde 17 mm di ilişki oldu
11 ekim olsun 19 mm yine ilişki oldu.
ama 12 ekim 21 mm olduğunda ilişki olmamış yazmışım ben tabloya....
biraz salaklık olmamış mı bizimkisi:))))))))))

valla kuzum 3 gun uste uste demıstım ama
gun asırı da olsa yakalıo yumurtayı bişey olmaz
ınsallh yerleşmedır kuzum ya
benımde dusmustu 36.6 ya sonra gerı cıktı ama
yom ben artık gebelık ıhtımlaı yapmıcam ates konusunda
cok yanıltıo valla eper stres oldum gecen ay ölçmıcem ben artık
boyumun ölçusunu aldım:)))sadece yumurtlama olmusmu dıye 15 16 .gunler bı olcuoruym yukslemısse
bırakıorum:)))9

valla kuzum 3 gun uste uste demıstım ama
gun asırı da olsa yakalıo yumurtayı bişey olmaz
ınsallh yerleşmedır kuzum ya
benımde dusmustu 36.6 ya sonra gerı cıktı ama
yom ben artık gebelık ıhtımlaı yapmıcam ates konusunda
cok yanıltıo valla eper stres oldum gecen ay ölçmıcem ben artık
boyumun ölçusunu aldım:)))sadece yumurtlama olmusmu dıye 15 16 .gunler bı olcuoruym yukslemısse
bırakıorum:)))9

yok yaa ben hiç ateşten stres olmuyorum. çünkü biliyosun ki benim tezime göre gebe kalsam kesin anlarım anlamazsam dişimi kırıcam bak gör.
o yüzden bu ateş mevzuları beni hiç umutlandırmıyor....ben kendimi biliyom. sadece psikolojik olarak umutlanmak istiyorum belkide.

ama sen madem sıkıntı yapıyosun kesinlikle ölçme.

hey hey hey taksi bütün işlerim gitti aksi heyyyy dur taksi :))))) bilmem sen yetişebildin mi bu döneme çıtır bebe:)))))

yok yaa ben hiç ateşten stres olmuyorum. çünkü biliyosun ki benim tezime göre gebe kalsam kesin anlarım anlamazsam dişimi kırıcam bak gör.
o yüzden bu ateş mevzuları beni hiç umutlandırmıyor....ben kendimi biliyom. sadece psikolojik olarak umutlanmak istiyorum belkide.

ama sen madem sıkıntı yapıyosun kesinlikle ölçme.

hey hey hey taksi bütün işlerim gitti aksi heyyyy dur taksi :))))) bilmem sen yetişebildin mi bu döneme çıtır bebe:)))))

yok yok zaten ölmuodum hıç
kasıodu hala kasıomus:))))
ayy bılırım kıs o sarkıyı bılmem mı:)))
benımde doğaldan yana umudum yok asılama ıcın gun asıorum hayaller
kuruorum belkı ıkız de olur fılan dıye:))

yok yok zaten ölmuodum hıç
kasıodu hala kasıomus:))))
ayy bılırım kıs o sarkıyı bılmem mı:)))
benımde doğaldan yana umudum yok asılama ıcın gun asıorum hayaller
kuruorum belkı ıkız de olur fılan dıye:))
çok zor ama ikiz taşımak doğrumak sonrası.... ama bu kadar bekledin
bi farkımız olsun di mi? bi taşla iki kuş.inş inş..........

tüp bebeğe ara verdim doğal yolla olsun dedim. çok şükür oldu... şimdi 2.5 aylık oğlum var:nazar::nazar: allah herkese nasip etsin. stresten uzak durun nolursunuz...hastalıklarımızdan daha fazla etkili bebiş sahibii olmamızda. allah bir an önce meleklerinize kavuştursun inşallah...

umutcum ikiz bebişlerim nasıl? hadi inş. senin ikizler doğana kadar kaldırmayı düşünmüyorum:)))))))

seninkilerde yeni doğmuş :)))))

Son düzenleme:
tüp bebeğe ara verdim doğal yolla olsun dedim. çok şükür oldu... şimdi 2.5 aylık oğlum var:nazar::nazar: allah herkese nasip etsin. stresten uzak durun nolursunuz...hastalıklarımızdan daha fazla etkili bebiş sahibii olmamızda. allah bir an önce meleklerinize kavuştursun inşallah...

canım tekrar gelirsen lütfen hikayeni anlatırm mısın? neler yaşadın ve bebişine nasıl kavuştun?
allah sağlık uzun ömür versin........

cokkk sekerlerrr kuzumm:)))benım ıkızler kadar tatlı en az:)))
ben de kaldırmıcam senın ıkızler doğana kadar:)))))

kaldırma bakalım. yalnız bebeklerle nasıl gezcez o zaman. yalnız çıkamayız. ya anne ya yardımcı ya koca lazım. kendi başımıza yazın buluşamayız tüh tüh........

Son düzenleme:
umutbizimolsuncum:)
ben biraz kestircem çok gözüm kapandı......:54::54::54:

çok zor ama ikiz taşımak doğrumak sonrası.... ama bu kadar bekledin
bi farkımız olsun di mi? bi taşla iki kuş.inş inş..........
bende uyudum uyandımm:)
evet bence bende onun ıcın ıstorum sanırım
bu kadar zorluk cektım bekledım bı farklı bı odulu olsun dıye sanırım
yoksa aklı basında hiç bı kadın ıkız ıstemz aslında:49::29::29::29:

nehırcımm cok sukurler olsun bakalım
allah bağıslasın umarım bı gun bızıde bulur oyle bir sürprız:)))

yeterim rabbim şimdi vermiyorsa bir bildiği vardır elbet hepimizin sırası gelecek ya sabır sen üzme o güzel canını..

hahh yeterim çok harika laf ettin. veren de allah vermeyende var bi bildiği ki böyle olmuş. doğurmak marifet olsaaaaaaaaaa.........ülke bile kalnınırdı.farede çok doğurgan.......önemli olan nasıl yetiştirdiğin...ne anneler görüyorum adı anne hatta annecik. hayvanlar bile çoğu zaman o annelerden daha fazla sahip çıkıyo yavrusuna...

canım senin durumunda o kadar çok insan var ki. ama hepimiz bigün bu sorunları aşıcaz ve hepsi geride kalıcak. bigün dönüp bakınca yavv ben ne çok dert etmiştim bu konuyu deli gibi bak işte benimde çocuğum oldu diyeceğiz emin ol.......

ayyyyyy topaç mu olmuş teyzesinin kuzusu.... vursun vursun hiç durmasın fır fır dönsün içerde... o bizim de kızımız. dualarını eksik etmediğin için çok saolasın ayşecim. hadi artık attadan dönün. sen ist. da mıydın yaa ben hiç hatırlayamadım.

kızlar ben artık bu insanların davranışlarına hiç alınmıyorummm üzülmüyorummm söylediğim gibi ONLARA VERENDE ALLAH BİZE VERMEYNDE ben bunu öğrendim biliyorumm ben (biz )sabretmeyi öğrendik beklemeyi öğrendikkkk onlar (anne olmayanları yıpratanlar)kendilerini özel zannetmeye devam etsinler asıl özel olan bizlerizzz

selam kızlar naber? biz kızımla attalara geldik :)) ankarada seminerdeyim kısmetse yarın akşam dönüşüm..
haftasonu kontrole gittim tombalak olmuş bizimki.. galiba güçleniyor artık akşam nasıl vurdu oturdum sevincimden hüngür hüngür ağladım.. hepinize duacıyım bu hissi tatmayanımız kalmaz inşallah..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hahh yeterim çok harika laf ettin. veren de allah vermeyende var bi bildiği ki böyle olmuş. doğurmak marifet olsaaaaaaaaaa.........ülke bile kalnınırdı.farede çok doğurgan.......önemli olan nasıl yetiştirdiğin...ne anneler görüyorum adı anne hatta annecik. hayvanlar bile çoğu zaman o annelerden daha fazla sahip çıkıyo yavrusuna...

canım senin durumunda o kadar çok insan var ki. ama hepimiz bigün bu sorunları aşıcaz ve hepsi geride kalıcak. bigün dönüp bakınca yavv ben ne çok dert etmiştim bu konuyu deli gibi bak işte benimde çocuğum oldu diyeceğiz emin ol.......

ayyyyyy topaç mu olmuş teyzesinin kuzusu.... vursun vursun hiç durmasın fır fır dönsün içerde... o bizim de kızımız. dualarını eksik etmediğin için çok saolasın ayşecim. hadi artık attadan dönün. sen ist. da mıydın yaa ben hiç hatırlayamadım.
attadan yarın dönücez teyzesi...
ben bursada yaşıyorum canım..
tabiki dualarımdasınız ben de aynı yollardan geçtim asla unutmam..
ayy teyzelerı sevsın o bıdığıııı:),
cok sukur aysecım 27 haftalık olmussunuz
buyumus yaramaz kuzuu:)

kızım doğup da 27 haftalık olmadan önce sizin karnınızdakiler de 27 haftalık olacaaaaaaak...

kızlar ben artık bu insanların davranışlarına hiç alınmıyorummm üzülmüyorummm söylediğim gibi ONLARA VERENDE ALLAH BİZE VERMEYNDE ben bunu öğrendim biliyorumm ben (biz )sabretmeyi öğrendik beklemeyi öğrendikkkk onlar (anne olmayanları yıpratanlar)kendilerini özel zannetmeye devam etsinler asıl özel olan bizlerizzz

cok iyi edıosun tatlım
ben de onlara sey dıyesım gelıodu benım eımı yolım bı gecede kalın bakalım
asıl ozaman bı halt yapmıs olursunuz ben kalmazken sız kalırsanız:))))
artık onuda demıorum yapabıldıklerı tek sey doğurmek olduğu ıcn onunla övunurler naapsınlar:)

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
umutum baksana delirdi tablo.... bu ne böyle? yerleşme mi :)

bide 10 ekimde 17 mm di ilişki oldu
11 ekim olsun 19 mm yine ilişki oldu.
ama 12 ekim 21 mm olduğunda ilişki olmamış yazmışım ben tabloya....
biraz salaklık olmamış mı bizimkisi:))))))))))

ben uydurmuşum umutum.. bu yazdıklarım yanlışmış.
10 ekim 17 mm evet bu doğru. 10 u ilişki yok. 11-12-13 ünde ilişki var. yani 14 ündede 25 mm olmuştur ve çatlamıştır zaten. olcağı varsa olurdu yani......

Back
X