- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #4.661
arkadaşlar merhaba ,hafta sonu kuzenimin düğünü vardı,benden sonra nekadar evlenen varsa her birinin kucağında birer bebek bir havalar,hele diğer kuzenimin benden sonra iikinci oğlu oldu,defalarca beni çatlatmak için ay iki çocukla ne kadar zormuş hazırlanmak kendini beğenmekler burnu beş karış havada ,boğazım düğüm düğüm oludu iki gün boyunca göz yaşlarım içime aktı,şimdi söyleyin bana 5 yıldır bebek özlemiyle yanıp tutuşutorum,bunları yaşayınca ben nasıl ağlanmayım ümitlerim kırılmış,yaşam sevincini kaybetmiş durumdayım,![]()
kızlar çoşmuş duygularınız ben de anlatsam son aynı son yaşayışlar şansızlıklar hemen hemen benzer hissedilenler ise tamaman aynı![]()
hafta sonu bizde düğündeydik kuzenim evleniyorduu (erkek kuzen )evlenen kuzenin kız kardeşi 10 ay önce evlenmişti ve tabiki bebeği kucağında (rabbim sağlıklı uzun ömürler versin )işte aynen senin anlatığın tavırlar içinde ben üzerime alınmıyorummm bu davranışları ama benim kız kardeşim (bıdıkın annesi )onların söyledikleri her söze hemen (bizim yerimize )cevabı yapıştırıyorr sağolsunnnn
ama o insanların unutuğu bir şey var ONLARA BEBEĞİ VERENDE ALLAH BİZLERE VERMEYENDE ALLAH
yapacak bısey yok sabretmekten baska kıslar
bı yerlerıı yırtsam da zamanı kısaltamıorum
bende ımtıhanımın bıtmesını beklıorum napayım
sızde sabırlı olun sekerler kahredınce gunler daha zor ve yavas gecıo cunku..