- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.581
aman yaa ben zayıfladım kocam şişti. ben de 48-49 a düştüm oda 88 olmuş...
c.tesi olmam lazım normalde yani dpo 16 sürecek yine ........
bende peynırlı börek yapıcam yemeğim vardı ama börek çektı
kocısın canı bıde tartıldık hahahahaha
ben 53 o 97 cıktı nerdeyse ıkı katım
bıde bunun ustune utanmadan börek ıstedı:)))))
boyu uzunsa sorun olmaz canım ya... erkekler saklıyo kilolarını:))benimkide bu ara çok kilo aldı evde pantolon katliyamı var haha
sormaa cnm damatlığına gıremıo cok guluorum:))))
next bacımm hoşgeldııınn
ay umut bacım
haberleri açtım şimdi ortalık yangın yeri.
rabbim yardımcıları olsun....
bıde ben orda çalıştım mecburı hızmetımızı orda yaptık
görduğum yerler hep tanıdık bı suru arkadas var orda cnm
yaa allah yardım etsın
amin...durumları çok kötü.imkan çok az...
ışık yokmuş,hbercilerin ışığıyla çalışıyorlarmış.
sen arkadaşlarından haber aldın mı?
bı kacından ve kuzenımden haber aldım onlar ilçedeydı okadar
sarsılmamıs cnm ama tan sehrın göbeğinde ya o yıkılan ve cok gosterılen
cıft bloklu bone ve diğer blogu öğrencı yurdu dıolarya
coğu bekar öğretmen onların yazık yaa
ayyy benim kocam da 187 falan ama göbüşüne gidiyo tüm kilolar ): ben seviyorum sorun etmiyorum daa ama göbek sağlıksız diye kızıyorum.benimkide sabaha aç kalıp kalıp sora düzesiz yemekten kilo alıyo teyzesineyseki boyu 190 kadar ordan kurtarıo
bende havamı basıorum ben duğun kılomdayım fılınta gibiyimm nbr dıorumm
oda dıokı bırakıorum proxxeedi hep o ıstehımın artıtıo dıo duyda ınanma
dpo 16 sayalım evet cnm yaa sıtkım sıyrıl ateş ölçme yönetmınden de erkeklere göre hava hoş
ne gusel yaa hersey bız ugrasıoz
ayyy kuzum inşallah sağ salimlerdir de haberlerini alırsınız.bıde ben orda çalıştım mecburı hızmetımızı orda yaptık
görduğum yerler hep tanıdık bı suru arkadas var orda cnm
yaa allah yardım etsın
bende doğuda görev yaptım bilirim ne rezillikler içinde olunduğunu şimdi düşünemiyorum kırıcı delici kesici aletler bulamıyolardır.akut bari uçakla taşısa devlet versede. soğuk bi taraftan imkansızlıklar bi taraftan allah masumlara yardım etsin...amin...durumları çok kötü.imkan çok az...
ışık yokmuş,hbercilerin ışığıyla çalışıyorlarmış.
sen arkadaşlarından haber aldın mı?
:)))ben kaçtımm dızım başladııı
ıkızlerımm bende adeyy zııkımını yaptım sızede verdıler
ancak 3 bolum bıtırdım yaa
hiç bişey anlamamışaaaamm adeyy zııkımını yaptın hımmmmmmm:44::44::44: iyi bişey mi? nasıl yapılıyorvallahi çözemedim.
netten baktım da adey m e b in başımıza musallat ettiği bişey galiba bize henüz ulaşmamış demekki(((((( yakındır yani üff
ayyy benim kocam da 187 falan ama göbüşüne gidiyo tüm kilolar ): ben seviyorum sorun etmiyorum daa ama göbek sağlıksız diye kızıyorum.benimkide sabaha aç kalıp kalıp sora düzesiz yemekten kilo alıyo teyzesionlar da bizim çociklerimiz değil mi
ama aynen bugün ben söylendim aynı konuda herşeyi ben öğrenip yapıyom ateşmiş vitaminmiş tüplermiş o sadece istiyo ben uğraşıyorum.bide sabah ateşini ölçtürüp hamile miyim sence diyo şaşkın....
ayyy kuzum inşallah sağ salimlerdir de haberlerini alırsınız.
bende doğuda görev yaptım bilirim ne rezillikler içinde olunduğunu şimdi düşünemiyorum kırıcı delici kesici aletler bulamıyolardır.akut bari uçakla taşısa devlet versede. soğuk bi taraftan imkansızlıklar bi taraftan allah masumlara yardım etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?