• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

umut

2 gündür uzayan akıntım var galiba bi daha yumurtladım:)))))))
bi ishal bi kabız oluyom
ne bu böle
gün geçtikçe vücut manyak manyak şeyler yapıyo.

umut

2 gündür uzayan akıntım var galiba bi daha yumurtladım:)))))))
bi ishal bi kabız oluyom
ne bu böle
gün geçtikçe vücut manyak manyak şeyler yapıyo.

tatlım sanmıorum yenıden yumurtlasan atesın dıbe vururdu
yenıden yukselırdı
genelde gebelık belırtısıdır son zamanlrda akıntı koyu sarı reklı yogunmu

adete yaklaşırken her ay gebemiyim diye düşünmek bana tarifi imkansız bi zevk veriyo bu yüzden bebem olmuyo bu zevkten mahrum olmiyim diye:)))))))) sürekli saçma belirtiler arıyom. ben deliyim bence:))))))))
yada allah benim için en iyi bebeyi bi türlü seçemedi. beni çok sevdiği için seçmece göndercek.

Son düzenleme:
ıkızler allah senı naapmasın kızz nelerı okuosunn delüüü:36::36:
cır cır gebelık belırtısımı ahahahahah
değil kuzum tam tersı progsterondan dolayı kabızlık olabılır yada
yogunlasır ııce:)))))9
nazemır hoşgeldım kusum bende yatıorum artık sanah erken kalkıcam
öptum sızı kelımelrın canına okudum hepsınde harf hatası var:))))):26::26:
ıyı gecelerrr:16::16::16:

h.b.sanada iyi geceler ...hızlı yazacam diye yazım hatası olmuştur takılma anlayan anlıyor zaten

adete yaklaşırken her ay gebemiyim diye düşünmek bana tarifi imkansız bi zevk veriyo bu yüzden bebem olmuyo bu zevkten mahrum olmiyim diye:)))))))) sürekli saçma belirtiler arıyom. ben deliyim bence:))))))))
yada allah benim için en iyi bebeyi bi türlü seçemedi. beni çok sevdiği için seçmece göndercek.

inşşşş seçmiştir ve yola çıkmıştır bebeğin

kızlar iyi geceler iyi uykular rüyanızda gelecek olan bebeişlerinizi görün inşşşş

bi kez sarımsı geldi o kadar. hadi yat sen tuttum seni
iyi geceler tatlı rüyalar..........

valla kuzum benım hayatımda ılk defa kalabek pırpırı oldu kasıkalrımda
hemde regl gunumde leke gelen gunde
e ebımkıde 4 gun gelmeyınce umutlanoo ınsan
artık varya göğüslerım kafam kadar olsa yok bu belırtı değil dıcemm
valla dediğin gıbı cnm bılıçaltımız oynuo resmen bızle benlede oynadı
boyle umutlanmakda gusel ya o umudumuz da olmasaydı
napalım oyalanıcaz boyle boyle gelecek gececk bu ımtıhan:)))9
ıı gecelerrr kaçtımm ben

çok güldüm yaaaa
memeler kafan kadar olurmuş 3 ay geçermiş sen hala inanmaz yest yapmazmışsın hey allahım yaaaaaaa

neyse kızlar hadi iyi geceler
ben bi yazı tura atim yatmadan gebe miyim değil miyim diye heheheheh:52::52::52:

ayyy kızlaar bende ilk aşılamamı yaptırdım 1 hafta oldu.göğüslerim çok fena acıyo ilaçlardan sanırım.ayakta kalıncada belim çok ağrıyo.merak ediyorum ama herşeyin hayırlısıda diyorum tabiki.herşeye hazırım.yeterki göğüslerimin acısı dinsin:((((

ikizler , ben de aynen senin gibi her ay kendimi hamile yapiyorum ortada fol yok yumurta yok derler ya hani iste oyle iken bile tmm diyorum sanirim gebeyim , offff bu ay da olmadi :((((

tatlım sanmıorum yenıden yumurtlasan atesın dıbe vururdu
yenıden yukselırdı
genelde gebelık belırtısıdır son zamanlrda akıntı koyu sarı reklı yogunmu
heheh aynen sölediğin gibi oldu ateşim dibe vurdu. ama pazar adet olmam lazım çok erken düşmeye başladı.bugün adet olmam lazım ateşe göre. tanrı beni umutlandırmayı bile bıraktı artık bırak bebe vermeyi....
http://www.fertilityfriend.com/home/372918
ayyy kızlaar bende ilk aşılamamı yaptırdım 1 hafta oldu.göğüslerim çok fena acıyo ilaçlardan sanırım.ayakta kalıncada belim çok ağrıyo.merak ediyorum ama herşeyin hayırlısıda diyorum tabiki.herşeye hazırım.yeterki göğüslerimin acısı dinsin:((((
canım hayırlı olur inşallah gebeliğini burdan duyarız...
Selam kızlarrrrrrrrr hayırlı haftalar olsun:3::3::3::3:
selam, sanada hayırlı haftalar canım...
mrb herkese
simdi dr.dan geldim , maalesef sonuc negatif :((((
üzülme canım yaşanması gereken bi süreçmiş yaşıyoruz napalım. bende de yok zaten olsa mucizeydi yaaaaaaa

Son düzenleme:
ikizler , ben de aynen senin gibi her ay kendimi hamile yapiyorum ortada fol yok yumurta yok derler ya hani iste oyle iken bile tmm diyorum sanirim gebeyim , offff bu ay da olmadi :((((

her ay benim bebekten soğumama yol açıyor bi gün hamile kalsam doğursam bu üzüntüler yüzünden ne zevkli bi hamilelik geçiririm nede bebekle ilgilenirim gibime geliyor......

Son düzenleme:
heheh aynen sölediğin gibi oldu ateşim dibe vurdu. ama pazar adet olmam lazım çok erken düşmeye başladı.bugün adet olmam lazım ateşe göre. tanrı beni umutlandırmayı bile bıraktı artık bırak bebe vermeyi....
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım hayırlı olur inşallah gebeliğini burdan duyarız...

selam, sanada hayırlı haftalar canım...

üzülme canım yaşanması gereken bi süreçmiş yaşıyoruz napalım. bende de yok zaten olsa mucizeydi yaaaaaaa

her ay benim bebekten soğumama yol açıyor bi gün hamile kalsam doğursam bu üzüntüler yüzünden ne zevkli bi hamilelik geçiririm nede bebekle ilgilenirim gibime geliyor......
yapma cnm yaa sen bıde benım yasadıklarımı görseydın tam 3 kez tüp bebek
3 kez yıkım..gunde 3 saat gıdıorum ıkı gune bır,yorgunluktan ölıyor ertesı gun ıse gıdıorum
okuldakılere yalanlar atıyorum hastalık uyduruyorum rapor ıcın sevk ıcın
ruyalar göruyorum bu kez olcakmıs gibi..ama olmuyor..eşim her defasında yıkılıyor..onun yuzunden
olmuyor ve ben sankı onun yuzunden bunları cekıomusum gıbı..
hele son deneme yokmu...nerdeyse vejeteryenken sırf kalıtelı yumurtam olsun dıye
et yıyorum haftada 3 kez..kusmak uzereyım öğürme sınırında
yumrta toplandıktan 2 gun sonra arıolar..gerıye ıkı tane kaldı ama
onlarda 4 ve 2 hucrelı 2. kalıte dıolar..
ben hemen eşimi arıorum..koştur kostu adanaya gıdıoruz..oyle bır yağmur yağıyorkı...
gökyüzü mu ben mi daha cok ağlıyoruz bılmıyorum....5ten once yetırıoruz nelkı yarına beklersek ölür mınıklerım
2. gun koyduruoruz,,transfer oluo esımın gözlerı kıpkırmızı...ben oyle yorgunnu kı uyuorum yarım saat sonra 2 saat dolmadan cıkıp gıdırouz hastaneden..
akşam düğün var ama gelemıcez demiştik aılem orda yasamasına rahemn otel arıoz kalacak ogun..
cunku batan bu yana soylememısız,,halada bılmezler son denemeyi..
yer yok cunku tarıh 23 nısan...her yer dolu..mecbur dıoruzkı bız geldık suprız yaptık
düğüne gıdıoruz..ben guluorum içim kan ağlıyor hatta bı ara kalkıp oynuorumda dıkkat cekmesın dıye..
daha sonucumu almadan esımın varıkoselını öğrenıyoruz..bı yıkım daha..eşim ılk amelıyatını yapan
dru arıo dava acıcak ulasamıo...resmen bunalıma gırıo eşim sonra..evde sureklı yuzu asık ve ben hala
sonucumu almadım...adanaya gıdıp doktor buluoruz amelıyat gnu alıyoruz
bu arad ben okadar cok dua edıorum kı barı olsun da allahım bunları unutalım dıye..olmuyorr...
anneler guununde eşim amelıyat oluo..hastenadeyiz o gun cok ağlıorum yıne çaktırmadan esım uyuyunca...
ve amelıyata 5 ay oluo ben hala hamıle değilim..tam 2.5 yıl oldu
eğer diğer denemlı okumak istersen yazmıstım linkini vereyım onunda cnm yapma
bak daha beterlerı var..hala bı umut beklıyorum yınede...
mrb herkese
simdi dr.dan geldim , maalesef sonuc negatif :((((
hayırlısı cnm umarım kendılığındn mucıze yapar bı gun
Selam kızlarrrrrrrrr hayırlı haftalar olsun:3::3::3::3:

merhaba adasım nasılsın

yapma cnm yaa sen bıde benım yasadıklarımı görseydın tam 3 kez tüp bebek
3 kez yıkım..gunde 3 saat gıdıorum ıkı gune bır,yorgunluktan ölıyor ertesı gun ıse gıdıorum
okuldakılere yalanlar atıyorum hastalık uyduruyorum rapor ıcın sevk ıcın
ruyalar göruyorum bu kez olcakmıs gibi..ama olmuyor..eşim her defasında yıkılıyor..onun yuzunden
olmuyor ve ben sankı onun yuzunden bunları cekıomusum gıbı..
hele son deneme yokmu...nerdeyse vejeteryenken sırf kalıtelı yumurtam olsun dıye
et yıyorum haftada 3 kez..kusmak uzereyım öğürme sınırında
yumrta toplandıktan 2 gun sonra arıolar..gerıye ıkı tane kaldı ama
onlarda 4 ve 2 hucrelı 2. kalıte dıolar..
ben hemen eşimi arıorum..koştur kostu adanaya gıdıoruz..oyle bır yağmur yağıyorkı...
gökyüzü mu ben mi daha cok ağlıyoruz bılmıyorum....5ten once yetırıoruz nelkı yarına beklersek ölür mınıklerım
2. gun koyduruoruz,,transfer oluo esımın gözlerı kıpkırmızı...ben oyle yorgunnu kı uyuorum yarım saat sonra 2 saat dolmadan cıkıp gıdırouz hastaneden..
akşam düğün var ama gelemıcez demiştik aılem orda yasamasına rahemn otel arıoz kalacak ogun..
cunku batan bu yana soylememısız,,halada bılmezler son denemeyi..
yer yok cunku tarıh 23 nısan...her yer dolu..mecbur dıoruzkı bız geldık suprız yaptık
düğüne gıdıoruz..ben guluorum içim kan ağlıyor hatta bı ara kalkıp oynuorumda dıkkat cekmesın dıye..
daha sonucumu almadan esımın varıkoselını öğrenıyoruz..bı yıkım daha..eşim ılk amelıyatını yapan
dru arıo dava acıcak ulasamıo...resmen bunalıma gırıo eşim sonra..evde sureklı yuzu asık ve ben hala
sonucumu almadım...adanaya gıdıp doktor buluoruz amelıyat gnu alıyoruz
bu arad ben okadar cok dua edıorum kı barı olsun da allahım bunları unutalım dıye..olmuyorr...
anneler guununde eşim amelıyat oluo..hastenadeyiz o gun cok ağlıorum yıne çaktırmadan esım uyuyunca...
ve amelıyata 5 ay oluo ben hala hamıle değilim..tam 2.5 yıl oldu
eğer diğer denemlı okumak istersen yazmıstım linkini vereyım onunda cnm yapma
bak daha beterlerı var..hala bı umut beklıyorum yınede...

vallahi umutum böyle düşününce çok haklısın ama bende sanki tüple de olmayacakmış gibi karamsarım . bu yazdıklarını yaşamadan yaşamış kadar umutsuzum neden olduğunu bilmiyorum ... seni de tebrik ediyorum umudunu hala yitirmediğin için ....
evet diğer denemeyide ver okuyayım ...
tekrar evlendim hemde çok acele........yaşım geçiyor bebek yapamam diye......... bu kadar acele ettikten sonra böyle olmasına dayanamıyorum.

Back
X