- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.541
ilk zamanlarda biz korunuyoruz diyordum yemin etsem başım ağrımazdı çünkü bi faaliyet yoktu... sonra sonra yıllar geçtikçe çocuğun varmı kaç yıllık evlisin dr gitmiyormusunuz dr ne diyor sorun kimde tüp yaptırın artık çok kolay gibi sorular dr sormuyor bu kadar soruyu...bende artık çocuk yok tedavi oluyorum sorunda bende diyorum kimsede kafamı yormuyor çünkü sakladıkça daha çok üstüme geldiler...kadının biri bir kaçsene önce bana ee artık çocuk yapın dedi bende güldüm geçtim kardeşime de dedim tamam artık çocuk yapabilirim izinde çıktı dedim böyle cahil insanlarla uğraşmak nekadar zor
bende 2 kilo almışım tekrar başlayacam diyete.eğer beyaz un kabızlıkta yapıyorsa bence bi doktora görün.bana kendileri yasak ama ben arada bi kaçamak yapıyorum.napim bıkıyorum kepekli yemekten.
bulmayım anam bulmayım yavrum.bulmak isteyen kim yawww....
dışardan olunca o kadar takmıyosun yine.benim belalılarım içten.görümcelerim....aradığımız zaman daha nasılsın demeden hamile misin diyolar.kayınvalidem 1 kez bile sormadı. annemle muhabbeti oldu bi kere duydum ikisi de aynı kafadan.zamanı gelince olur dünür önce Allah verecek diyolardı.
pekfazla kabızlık çekmem eğer katı yiyecekleri üstüste tüketmezsem... birde çavdarlı ekmek yedim kepek ekmeğini pek sevmiyorum ben..dr bana zayıflamama yardımcı olması ve yumurtalıkları çalıştırması için glukofen vermişti ...sende hamur işlerini seviyorsan çavdar unu kepekli unlardan yapılmış şeyler ye en azından kaçamağını öyle yapmış olursun daha az zararı olur
her ailede var böyle dengesizler... benim görümcemin biri 3 sene önce tüp yaptırsana demişti bende dr tüp yaptır demeden nasıl gideyim dedim tüp yaptırırsam parasınıda vercek oldu ..2 sene önce ben tekrar tedaviye başlamıştım onlarda bunu biliyor birkaç ay sonra oğlu nişanlandı... 1 buçuk sene öncede düğünleri olacak arayıp düğüne gelip gelemeyeciğimizi soruyorlar bende iğne tedavisindeyim yerimden zor kalkıyorum belki gelemeyebiliriz dr belki yola gitmemizi istemez izin verirse geliriz dedim... bana oğlunun ağzıyla dayım tedavi olacak benim düğünümümü buldu demiş sonrada ben size daha önce tüp yaptırın demiştim sizde yaptırmadınız dedi sanki söylediği gibi kolay... nasıl söyledim bilmiyorum bende biz tedaviye başladığımızda daha oğlun nişanlı bile değildi dedim benden böyle bir cevap beklemiyordu çünkü hep sustuğum için...kızınada dedim annen bana böyle söyledi gücüme gitti hem ben yeni evli değilimki 12 sene olmuş dedim... boşver sen onu dedi onu kardeşim söylememiştir kendi düşüncesini kardeşim söylemiş gibi yapmıştır dedi bizi bile birbirimize düşürüyor demişti...ben şimdi parayı tamamlayamadığım için tüpe başlayamıyorum görümceme söylesem nakit çıkartır verir ama sonrada birşey olsa benim sayemde çocukları oldu diye sağda solda anlatır... bende ona bu konuda hiçbirşey demiyorum ...eşimede olacaksada kendi kendimize kimseye muhtaç olmadan olacak diyorum...en azından kaynanan sıkmıyor bu konuda
inşallah canım.2011 sonu çok zor oldu ülkemiz için...Allah sabır versin herkese...ayy kızlar vanda 6.6 deprem olmus yaa
ınsallah cok kayıp yoktur
dengeliyorum canım bi şekilde.alıştım artık.insan nelere alışmıyor ki...
çok zor anlayışsız insanlarla uğraşmak.bazen canıma tak ediyor.bas bas bağırasım geliyor.biz derdimizi o kadar takmayacağız insanlar iğneleyip durmasa sonuçta çaba harcıyoruz.maddi durum çok zor bu işte.çok para dönüyor.bazen sırf para için doktorarın iyi çalışmadığnı düşündüğüm bile oluyor.öyle ya ne anlayacağız ki biz....
inşallah canım.2011 sonu çok zor oldu ülkemiz için...Allah sabır versin herkese...
kız gidip geldiniz mi yoksam
gerçekten kilo olarak çok zayıfmışsın umut, ben1.65 boyla 61 kiloyumtabi haliyle şeker habire oynayıp duruyor.
5 kilo bi verebilsem süper olucam ama çok zor diyet yapıyorum. elim ayağım titriyor aç kalamıyorum.sık sık yedikçe de böle dana gibi kalmaya mahkumum tabi:)
geldık geldık kuzum orda arkadaslar vardı
ulasamıyoruz yaa sebekeler çökmüş sanırım
ayy sukurler olsun canımm yaa valla bebek mebek olur gıder ya
benım amlamında esının varıkoselı vardı amelıyattan 2 yıl sonra kendılığınden kaldı ablam daha bıze 5 ay oldu
olur zahır allah sağlık hzur versın kuzum yaa cok kötu çökmüş bınalar
herkese merhaba , kizlar cok heyecanliiyim yarin dr. gidiyorum adet gecikmesi icin ama inanin icim icimi yiyor , off yaa ne kadar zor beklemek(
olumsuz olduguna dair icimde hep kusku var , dusunmeden yapamiyorum
dışardan olunca o kadar takmıyosun yine.benim belalılarım içten.görümcelerim....aradığımız zaman daha nasılsın demeden hamile misin diyolar.kayınvalidem 1 kez bile sormadı. annemle muhabbeti oldu bi kere duydum ikisi de aynı kafadan.zamanı gelince olur dünür önce Allah verecek diyolardı.
haklısın canım Rabbim bize eşlerimize sağlık versin.çok şükür bu günümüze.
ölü var mı belli mi acaba nette baktım ölü hakkında haber yok.
hadi hayıurlısı cnm ıdrar testi hiç yaptınmı
evet 18 inde idrar yapmistim ve negatif idi , o nedenle pek umutlanmamaya calisiyorum cunku bende hic bisekilde gebelik belirtisi de yok, goguslerim hep siserdi adete yakin simdi sanki yeni adetten cikmis gibi pamuk gibi hic agri yok , sonra kasik agrisi falan yok , gebelik belirtisi olarak hiiiiic birsey yok(
uamrım bi sürprız yapar sana cnm
ı gıt bakalım yarın bızede haber ver :))
haber vericem hemen tabii , olumsuz olursa da vericem ki beni teselli edip umutlandirin , umut etmek lazim ama ben sonrasindaki yikim cok aci veriyor diye hep umutlanmaktan kaciyorum ama umut etmek lazim buna inaniyorum
sukur kı tüp bebek gıbı bı sansımız var
azospermlı arlkaadslara baktımm cok zor bı durum yaa
sperm cıkmazsa gelıştırılen yumurtalarda boşa gıdıo
sukru yıne yumurta var sperm var yoksa bıle uzulme cnm
kardeşimin eltisininde 2.tüp le oldu bebeği hatta doğumunada 1 buçuk ay kaldı ... sperm bulundu diye hastaneden aradıklarında sanki eşinin hamilelik haberini almış gibi nasıl sevinmişler... üstelik 10 senenin ardından bebek sahibi oldular olmuyacak diye birşey yok yeterki inancımızı yitirmeyelim
bu arada ben de regl oldum kıslar
olsa sasardım zaten:)
7.2 dıye belırttı kandıllı
bın kadar ölü beklıyorlarmıs(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?