Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canım zaten sen takmassan bıle zorla ınsanı kötu hıssettıtıolar
yanı sorup duruolar gıcık gıcık yoksa ben bekleyenbılırım aslında
ee cok sukur maddı olarakda deneyecek gucumuz var
bızım daha 5 ay oldu amelıyata
kendım dusununce cok sakınlesıorum sonra eskılerden burı arıo
ee yokmu daha bebbek başa sarıosun sonra:)
bende bugünki rüyamın yorumunu okurken toplu ölümün olacağı gibi şeyler yazıyordu inşallah rüyam çıkmaz derken netten okudum depremi... ne diyeceğimi bilmiyorum o korkuyu yaşamış biri olarak

ayy cnm valla bınlerden bahsedıyorlar ınsallh okadar olmaz
bızde adaan depremını yasamıstık ama bu kadar değildi o yıne

biz yalavo depremini yaşamıştık hatta ben kıyamet kopuyor sanmıştım yürüyemiyordum bile... uzun bir süre rüzgar olduğunda sanki ev sallanıyormuş gibi gelirdi kedilerin köpeklerin sesini duyduğumda uyuyamıyordum sabahlara kadar ...yıkım olmadığı halde çok etkilenmiştim birde depremden 1 hafta sonra memlekete giderken yalovadan geçtik iskambill kağıdı gibi yıkılmıştı evler ALLAH ım kimseye birdaha böyle şeyler yaşatmasın... inşallah söylendiği gibi çok ölümler olmaz

off canımm yaa cok zor valla
bı tane genc bır adamcağız dıokı 4 aylık bebeğimle esım enkazın altında
dıyor ağlıyor yazık yaa

off canımm yaa cok zor valla
bı tane genc bır adamcağız dıokı 4 aylık bebeğimle esım enkazın altında
dıyor ağlıyor yazık yaa

rüyamda çok ağlamıştım hayırdır inşallah dedim uyandığımda nasıl boğazım ağrıyordu sanki gerçekten bağıra bağıra ağlamışım gibi...ALLAH sabırlık versin ateş düştüğü yeri yakar biz nekadar üzülsekte onları üzüntüsünün yanında zerre kadar kalır

herkese merhaba , kizlar cok heyecanliiyim yarin dr. gidiyorum adet gecikmesi icin ama inanin icim icimi yiyor , off yaa ne kadar zor beklemek (
olumsuz olduguna dair icimde hep kusku var , dusunmeden yapamiyorum

İnşallah olumlu sonuçla dönersin canım....
yaslilar bu konuda sanirim daha sabirli , gencler daha tez canli hemen olsun istiyoruz , stres yapiyoruz , insallah hepimizin saglikli bebekleri olacak, hep dua ediyorum olmayan herkes icin.
onlar tecrübe dolayısıyla daha kanaatkarlar sanırım.
7.2 dıye belırttı kandıllı
bın kadar ölü beklıyorlarmıs(

Allah sabırlar versin.enkaz altında çok canlı varmış.yardım istiyorlar.çok zor çok Rabbim acısın....

bat a 5 gün kaldı olmadığını bilsemde bat yaklaşırken moralim bozuluyor en azından ihtimal var bat a doğru o da yok oluyor yaa ne gıcık.... bugün muhabbeti de kaçırdım hep.

bat a 5 gün kaldı olmadığını bilsemde bat yaklaşırken moralim bozuluyor en azından ihtimal var bat a doğru o da yok oluyor yaa ne gıcık.... bugün muhabbeti de kaçırdım hep.

bat rengli mi oluyor canım.
benimki de salı günü ama ağrılarım erken başladı.
muhabbet için üzülme bence çünkü hiç iç açıcı konular konuşmadık.

felaket ler yılı resmen allah beterinden saklasın. japonya ile başlayan bir felaket zinciri oldu. milyona yakın insan öldü.ırak tan sonra en kanlı yıl heralde libya mısır derken şimdi pkk deprem kazalar allahım 2012 yi hayırlı getirsin ...ailevi olarak çok zor bir yıldı benim için.

ben varım beni beğenmiyor musun? :)) aşk olsun üsüldüm

bat rengli mi oluyor canım.
benimki de salı günü ama ağrılarım erken başladı.
muhabbet için üzülme bence çünkü hiç iç açıcı konular konuşmadık.

aşk olsun kızz
biraz önce vardın bi baktım gitmişsin ondan yoksa yeter de artırsın canım:)
bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi oluyor:)

Son düzenleme:
gerçekten iç acıcı konular yok ama umudumsun un arkadaşı galiba eşiyle ilgili bi sorun yaşamış inşallah bi delilik yapmaz. erkekleri anlamaya çalışmak gereksiz sadece yöneteceksin ....

Son düzenleme:
hakikaten canım dünya için çok zor bir yıl oldu.Rabbim korusun ve iyi günler göstersin inşallah.vanda bine yakın ölü var deniyor ve çok sayıda insan enkaz altında Rabbim yardımcıları olsun.
aşk olsun kızz
biraz önce vardın bi baktım gitmişsin ondan yoksa yeter de artırsın canım:)
bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi oluyor:)
Teşekkür ederim.ne yaptın bugün gezdin miiii?

gerçekten iç acıcı konular yok ama umudumsun un arkadaşı galiba eşiyle ilgili bi sorun yaşamış inşallah bi delilik yapmaz. erkekleri anlamaya çalışmak gereksiz sadece yöneteceksin ....

bence fazla abartmış.konuşularak halledilecek bi mevzuu.tabi her kişinin tahammul eşiği farklı.

yok canım dışarı çıkmadık hiç arkadaşım geldi.dedikodu yaptık işte benden hamile olduğunu saklıyomuş biri güldük sinir olduk vb. geç da kalktım zaten öyle geçti . söylemesi ayıp şimdi kısır yapcam acayip canım ekşi tuzlu istiyo. bazen benim böyle tutar yemeden olmaz....

UMUT burdayım face e bakmıştım da.
nasılsın bakalım. taobloma bakmek istermisin?

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
olmadığını bilse bile insan arada ümitleniyorum tabloma bakıp:)))))))))

canım ben de ılkkez ölçtumm bu ay tamamını ama
stres oluo ya ınsan bu aydan ıtıbaren ben yıne ateşim yukselınce bırakıcam ölçmeyi
senın tablo gusl gıdıo dpo 11 desın 3 gun kalmıs :))

bende peynırlı börek yapıcam yemeğim vardı ama börek çektı
kocısın canı bıde tartıldık hahahahaha
ben 53 o 97 cıktı nerdeyse ıkı katım
bıde bunun ustune utanmadan börek ıstedı:)))))

aman yaa ben zayıfladım kocam şişti. ben de 48-49 a düştüm oda 88 olmuş...
canım ben de ılkkez ölçtumm bu ay tamamını ama
stres oluo ya ınsan bu aydan ıtıbaren ben yıne ateşim yukselınce bırakıcam ölçmeyi
senın tablo gusl gıdıo dpo 11 desın 3 gun kalmıs :))

c.tesi olmam lazım normalde yani dpo 16 sürecek yine ........

iyi yapmışsın canım.niye saklıyorsa allahım ya.yap yap bende dün yapmıştım.ohh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…