• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

yetercıgım İnşallah canım kontrolunuz mukemmel gecer ve ıyı haberler alırıız senden.bak suan ezan okunuyor ve Allah bılıyor tum kalbım senınle dua edıyorum eşin için.

ayy hemen yazıorumm
1 benım meshr kıtap: sınırsız güç anthony robbins
2 ejderha dövemli kız
3 arı kovanına comak sokan kız .::: bu 3 kıtap seri seklınde bırbırının devamı geec 3 e kadar bırakamıodum:)
4 ateşle oynayan kız
5 moskof cariye hürrem
6 olasılıksız
7 ucurtma avcısı
8 bın muhtesem günes
son zamanlrda okuyup cok begendıklerımmm:))))))))

Sağol cnm
bin muhteşem güneş ve uçurtma avcısı çok iyiydi bende okudum ve herkese tavsiye ediyorum diğer kitaplarada bakıcam en yakın zamanda tatildeyken " bir gün'ü " okudum 5 günde bitti aslında kitaplığımda "umut" var onu okumam lazım "vedayı" bitirdim tedavi döneminde kitap okumak iyi geliyor :))

tupbaby eger bızım konumuzla ılgılı bır kıtap okumak ıstersen muhtesem bır kıtap tavsıyem olacak sana ve butun kızlara muhakkak okuyun dıyorum.Anneee anne oluyorum Ayşe Aydın 'ın kitabı.Tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamıle kalan bır annenın 36 haftalık macerası.Ve ınanılmaz duygu dolu ben her sayfasını okurken hıckırıklara boguluyorum.Yetercım bak sende oku tamam mı muhakkak cok cok guzel bır kıtap.Insan bır solukta okuyuverıyor.Ama korsan bulamazsınız soyleyım kıtapsan dan aldım ben.

Ay cnm bu kitabı hamileyken çok aradım bulamadım zaten 2 gün sonrada kötü haberi aldım tedaviye başladığımda mutlaka alıcam çok sağol

yetercıgım İnşallah canım kontrolunuz mukemmel gecer ve ıyı haberler alırıız senden.bak suan ezan okunuyor ve Allah bılıyor tum kalbım senınle dua edıyorum eşin için.

sağol ben senin yüreğinin ne kadar güzel olduğunu çok yi biliyorum canım rabbim okunan ezanın hürmetine tüm dualrımız kabul etsinnn

tupbaby eger bızım konumuzla ılgılı bır kıtap okumak ıstersen muhtesem bır kıtap tavsıyem olacak sana ve butun kızlara muhakkak okuyun dıyorum.Anneee anne oluyorum Ayşe Aydın 'ın kitabı.Tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamıle kalan bır annenın 36 haftalık macerası.Ve ınanılmaz duygu dolu ben her sayfasını okurken hıckırıklara boguluyorum.Yetercım bak sende oku tamam mı muhakkak cok cok guzel bır kıtap.Insan bır solukta okuyuverıyor.Ama korsan bulamazsınız soyleyım kıtapsan dan aldım ben.

valla iyi olur kuzum ben bir takıldımmı kurtulamıyorum kitaptan

Kızlar ateş ateş dediniz ölçtüm şimdi 36.4 çıktı :9::9::9::9::9::9: reglime 7 gün var :1::1::1::1::1 ne demek ateş falıma bakar mısınız :D

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın dr gideceğiz eşimin kontrölü var dua edin bize

kızzzzz benim adetlerim çok düşüncelidir hiç gecikipte beni test masrafına sokmaz :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Selammmmmm:)ahanda sahalara döndüümmm:)sevgili umutbizim olsunnn iyi etmişin bence bu topici açmakla:65:inanıyorum kii buda gerçekten sabrının mükafatını sen ve sabırla devam eden tüm arkadaşlarımız sağlıkla hayırlısıyla alacaktıırrrr:69:bende tanımayanmlar için 6. yıla girdik işte evlilikte:P2010 ağustosda eşimin sprem sayısının 1 milyon olduğunu öğrendik eyülde ilk tüpü yaptım negatiff ekimde aşılama yaptım negatif artı eşşek kadar bi kist ve aspire operasyonu:(ocakta2. tüp 5. gün kanama ile 2.5 tan başlayan 69da düşük iğnesiyle durdurulan bir gebelik:(19 martta anca düşürülebilen bi gebelik ayrıcada:61:sonraa bi ara ta ki bu mayısa kadar:)regli 3. gün kalkılıp gidilir bi sonraki aya görüşme diye düşünürken çaat diye başlanır 3. tüpe:)netice 21 haziran negatif.dra göre tutup düşmüş ihtimali yüksek bazı bulgu ve minik değere göre:Sneticede gelinen nokta daha 1 yılımız dolmadan 3 tüp bi aşılama elde var koca bi sıfır:Sama şansım yaver gitti son tedavide 3 donmuşum kaldı.şimdiyse bi süre donuk kalacaklar:)iştede böle:)ama bu arada yumurttlamayı pas geçmeyide hiiç düşünmüorum:)arkadaşlarım tüm buu kasvetli olaylara bir güsellik ekleyeyim:) kuzenimilk bebeğini tüple aldı kucakına hikayesi 4 milyom şipermii var idi varikosel ameliyatı oldu ve sayı 1 milyona geriledi acil tüple 3 transfer-yasa evveli tabiii- bir bebek bebek 2.5-3 yaşlarında 2. tüpe yer bakarken kendiliğinden hamiş kaldı geçen ay hemde şakır şakır reglii olarakkk:52:ve yaş 33-34 zannedersem.hayat bu işte kısmet herşey herkese tekrardan selamlar ve bol şanslarrrrr;):24:

hoışgeldınn derıncımm tanıorum senı ve hıkayenıı canım benımm
ınsallahh hepımıze ugur getırsın bu topikk
dılımızdekını alnımıza yazsın tez zamanda amınn:)))))

Kızlar ateş ateş dediniz ölçtüm şimdi 36.4 çıktı :9::9::9::9::9::9: reglime 7 gün var :1::1::1::1::1 ne demek ateş falıma bakar mısınız :D
sabah ılk kalktığında dıl altından ölçeceksın kusum
tercıhen 7-8 arası:))))))

o kıtap ta cok guzel canım okumustumm
ama o ılk denemsınde kalıyor yaa bızım ıcın sole negatıflerıde almıss
bununla basetmıs bırı lazım bak benım 2 nagatıf var:))))
onuda ben yazayım mı napım:))))))

yetercım dualarım senınle canım yarın ararım senı ogleden sonra muhakkak opuyorum Allah'a emanet ol.

umutcum dedıgın dogru ılk denemede hamıle kalıyor orası bıze pek uymuyor ama yasanan bıcok seyı bızlerde yasıyoruz eslerımızle:)))mustehcen kısımlardan bıle azda olsa soz etmıs ya onlarda ınsanın gulumsemesıne yol acıyor.bence her bırımız bırer kıtap yazacak kadar derın yasıyoruz bu tedavılerı:)))))

yetercım dualarım senınle canım yarın ararım senı ogleden sonra muhakkak opuyorum Allah'a emanet ol.

umutcum dedıgın dogru ılk denemede hamıle kalıyor orası bıze pek uymuyor ama yasanan bıcok seyı bızlerde yasıyoruz eslerımızle:)))mustehcen kısımlardan bıle azda olsa soz etmıs ya onlarda ınsanın gulumsemesıne yol acıyor.bence her bırımız bırer kıtap yazacak kadar derın yasıyoruz bu tedavılerı:)))))

cok haklısın canımm
hepınızın yasadıkları cok derin
ayy soyle bırımız yazsak burdakı arkadaslardan da bahsetsek
ne gusel olır kesın rekor satar
bıyek kk dan bıle bı cok okuyucusu olur valla:))))

herkese selamlar uzun zamandır kk ya girmiyodum ki bu konunun açılması çok çok iyi olmuş hepimize ugurlu gelsin inş :)

ben 31 yaşında 9 yıllık evliyim 4 yıldırda 4 aşılama ve 2. tüp denemem oldu ve 2. tüp denememin sonucunu daha çok yeni alarak 28 haziranda artık tüp bebek denemek istemiyorum bizim sorunumuz sperm azlıgı canlılık az ama şöyle bi durumumuz oldu eşimin spermleri 8milyon900 iken 2.tüp bebekte aldıgımız sonuç 21milyon 500 tek umut veren sevindirici yanı bu oldu benim için.artık yoluma normal yolla denemeye devam edecegim rabbim inşallah normal yolla verir eger vermezsede 34 yaşında başka düşüncelerim var :) esirgeme yurtlarında bizim gibi annlere evlat olacak çocuk dolu oyüzden bu kararı aldım taşımak degil bakmak önemli olan düşüncesiyle bunu yapmak istiyorum.tabiki kendi bebegimin olmasını isterim ama kısmet biraz kadercide olmak lazım diye düşünüyorum fazla şartları zorlamanın anlamı yok rabbim ne verirse hayırlsıını versin belkimde hiç beklemedigim anda bilmedigim anda melegim çıkar gelir:) inşallah rabbim hepimize nasip etsin anne olmayıııııııı

kıslaaaaaaaaarrr, herkese günaydın, hepinizi koskocaman öpüyorummmm:71::71::16::16:

tablo nasıl oluşturuluyor burdan kızlar, hepimiz beklenen regli tarihlerimizi yazsakta birbirimizi takip altına alsak, umutbizimolsun bu görev sana düşüyor arkadaşım:21::34::34::34:

ayy hemen yazıorumm
1 benım meshr kıtap: sınırsız güç anthony robbins
2 ejderha dövemli kız
3 arı kovanına comak sokan kız .::: bu 3 kıtap seri seklınde bırbırının devamı geec 3 e kadar bırakamıodum:)
4 ateşle oynayan kız
5 moskof cariye hürrem
6 olasılıksız
7 ucurtma avcısı
8 bın muhtesem günes
son zamanlrda okuyup cok begendıklerımmm:))))))))
ejderha dövmeli kız serisini nefessiz okudum ben 3 kitap 2 haftada bitmişti yani harika tavsiye ederim amaaaa Moskof cariye hürrem'i tek geçerim mutlaka okunması gereken bir kitap o bittikten sonra Moskof cariyenin kızı Mihrimah'ı tavsiye ederim arkasından piraye iyi gider :)))) okumayı seviyorum özellikle yeni kitap kokusuna bayılıyorum koklayıp koklayıp okuyorum ve kızlar lütfen orijinal kitap alın emeğe saygı bağlamında iyi okumalar :))))))
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın dr gideceğiz eşimin kontrölü var dua edin bize
canımmm inşalah iyi sonuçlarla gelirsin dualarım seninle......
herkese selamlar uzun zamandır kk ya girmiyodum ki bu konunun açılması çok çok iyi olmuş hepimize ugurlu gelsin inş :)

ben 31 yaşında 9 yıllık evliyim 4 yıldırda 4 aşılama ve 2. tüp denemem oldu ve 2. tüp denememin sonucunu daha çok yeni alarak 28 haziranda artık tüp bebek denemek istemiyorum bizim sorunumuz sperm azlıgı canlılık az ama şöyle bi durumumuz oldu eşimin spermleri 8milyon900 iken 2.tüp bebekte aldıgımız sonuç 21milyon 500 tek umut veren sevindirici yanı bu oldu benim için.artık yoluma normal yolla denemeye devam edecegim rabbim inşallah normal yolla verir eger vermezsede 34 yaşında başka düşüncelerim var :) esirgeme yurtlarında bizim gibi annlere evlat olacak çocuk dolu oyüzden bu kararı aldım taşımak degil bakmak önemli olan düşüncesiyle bunu yapmak istiyorum.tabiki kendi bebegimin olmasını isterim ama kısmet biraz kadercide olmak lazım diye düşünüyorum fazla şartları zorlamanın anlamı yok rabbim ne verirse hayırlsıını versin belkimde hiç beklemedigim anda bilmedigim anda melegim çıkar gelir:) inşallah rabbim hepimize nasip etsin anne olmayıııııııı

aramıza hoş geldin zinal çok güzel bir düşünce aslında evlat edinmek benimde çok istediğim bir mevzu hatta ben kaç çocuğum olursa olsun bir tane evlat edinip ona sıcak bir yuva vermeyi çok isteyenlerdenim ama malesef eşim çok karşı bu duruma bir türlü ikna edemiyorum peki hiç çocuğumuz olmazsa yine almazmıyız evlatlık diyorum "asla sen bana ben sana yeteriz bir başkasının bebeğine baba olamam ben" diyor :(((( inşallah canım hepimiz anne olmanın güzel hazzını yaşarız :))))

arkadaşlar merhabalar,
aslında yazdığım bi kaç topik varken,nerden cıktı bu topik derseniz
uzun süredir kendimi resmen arafta hissediyorum şöyle bir özetleyim anlaşılacaktır:)
ben 28 eşim 32 yasında,bundan 2 yıl once bu zamanlar bebek planlamaya başladık..
bı kaç ay olmayınca,gebelik bölümünden ateş ölçme topiğine girmeye başladım sık sık,
sonraki ay eşimdeki varikoseli öğrendik sonra varikoselden sonra hamile kalanlar topiğine,
1 yıl olmayınca aşılamaya başlayalım dedik o topiklerde fink attım,az dozla cok yumurtam olusunca
aşılmadan tüpe geçildi direk ve böylece son durağım tüp bebek özel bölümündeki topikler oldu...
vallahi henüz bitmedi:))))sonra 2 negatif denemden sonra benım eşimin 1.5 yıl önce yapılan ameliyatının
basarısız olduğu ve varıkoselle bırlıkte reflununde olduğu gıbı durduğunu öğrendik,cok sukur dıorum cunku hala boşa çabalıyor olacaktık,eğer spermlerı onarmıosanız tüp bebek yaptırmakta manasız oluyor..
son durumumuz 2 ay önce eşim çifttarflı varıkosel amelıyatı oldu bi dolu ven varmıs varıkosellı,hepsi bağlanıp kesıldı..suan seneye yaza kadar kendımıze sure verdik doğal denicez:))))))
fakat artık böyle bi topik açmak şart oldu..benim ilk başladığım topiğimde nerdeyse kimseyi tanımıyorum maaşallah hepsi hamile kaldı,ve aklımın bir ucunda da tüp bebek gelişmeleri olacak nasılsa diye yeni topiği buraya açtım...
benim içimde umut,güç ve emek verecek dirayet var ama çevremde kımseyla paylaşamadığım için sizlere ihtiyacım var, gelin birbirimize moral ve güç verelim, sadece bebekten değil hayattan da,modadan da magazinden de bahsedelim..dularımızı paylaşalım ve burda kocaman bi voltran oluşturalım...bi yandan da tüp bebekteki gelişmeleride takip ederiz..eğer kafamdaki paylaşımlar olursa hiçbirimize bu süreç zor gelmeyecek allahın ıznıyle
hadii beklıyorum hepınızı 5 cayına muhabbete:))))))))

bu davete hayır denmez, ben de geldim. ama bu ay biz ilk tüp bebek denememizi yapacağız.

Back