Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

gizli şeker teşhisi için var canım maalesef....eğer fazla kilon varsa 5 kilodan fazlaysa etkiliyor.benim doktorum yapmadı zayıflamadan tüp bebek.20 kilo fazlam vardı 15 ini verdim heh dedi şekerin normale dönmüştür öyle yaptı tedaviyi.

Son düzenleme:
sıra bende :))
daha gelmedi ama yolda olduğuna eminim.demekki napacakmışızzz
daha çok çalışacakmışızzz
evet canım ama ben artık cok doğal yolla olacak dıye dusunmıcem
valla umutlanınca daha kötu oluomus
ıkı ay sonra asılmaya gecıoz ozamana kadar sadece zaman gecırıcem napalım:))

cnm hıpoglısemı ıle gızlı sekerın bı alakası yok
aölık kan şekerının dusukluğu hıpoglısemı kan testıyle bellı oluo
ben kan testı yaptırmadım ama acıkınca elım yagım tıtrer gozum kararır tahmnı ben de de vardır
dıye dusunuorum

kız kafandan doğal yol mevzuunu atınca belki psikolojk olarak rahatladığın için ekndiliğinde oluverir.
senin koca da mı arkadaşlarıyla takılıyor bugün

umut,
şeker yükleme testiyle 5 yıl önce hipogilisemi teşhisi konulmuştu bana canım. benim de şikayetlerim seninkilere çok benzerdi. ihmal etme bi baktır istersen.
ay artık neden pimpirikleneceğimizi şaşırttı bu tedaviler. 5 deneme negatif olunca artık sebep aramaktan yoruldum.

oylemii
valla varsada napayım kuzum ben cok zayıftım o zamanlra oluodu am sımdı kılom bıraz daha ıyı
ozaman olmuo zayıflığa bağı dedı esım oda doktor
yanı gebeliğe engel olacağını sanmıorum cunku 52 kıloyum cnm fazlam yok 1.65 boy
sanırım gebelıkte kılo fazlan varsa sıkıntı oluo seker

kız kafandan doğal yol mevzuunu atınca belki psikolojk olarak rahatladığın için ekndiliğinde oluverir.
senin koca da mı arkadaşlarıyla takılıyor bugün

yoo evde tv ızlıo bende gızlıden sıze yazıorum bırazdan dısarı cıkıcaz hazırlnaıorum
bı yandan daa
ay umarım ama valla sıkıldım artık olmazsa olmasın dunyanın sonu değişl ya napimm
tedavıler var onlara başlayınca umudum oalabılır ancak:))

banada dr tedaviye başladığımda 10 kilo vermemi istemişti bende sporla ve yediklerime dikkat ederek 8 kilo vermiştim ama verdiğim kilonun yarısını tekrar aldım bende tekrar spora başladım inşallah verebilirim...bende ne zaman beyaz unlu gıdaları biraz fazla tüketsem o gün elim ayağım titriyor ve daha çabuk acıkıyorum bu bile şeker belirtisi diye düşünüyorum

gezin gezin...çocuk olunca daha zor olur gezmek ...teyzelerimizin genel avuntusu
ay bende temizlik yapim diyom da elim kolum kalkmıyor

boşver gez toz anın tadını çıkar zaten zamanı geldiğinde sen istemesende gelecek bebek

gezin gezin...çocuk olunca daha zor olur gezmek ...teyzelerimizin genel avuntusu

ahahah
evet hep oyle dıo bızde arkadaslar:)bulamazsını bu gunlerı dıolar:)))
ben artık vall allahım sabır ver dıye dua edıorum bu surece dayanma gucu ver dıorum

canım bız esımle sunu fatkettık
ben yazın kılo verıorum ve yaz aylarında oluo genelde
sımdı mesela 12 kadar ac kaldım hiç bısı olmadı ama 49 kıloya dustuğğumde mumkunmu hemen
elşım ayagım tıtrıodu bı test yaptırmadım ama oda eksık kalsın curuk cıktık valla ya 83 model:))))

aynen bende mutfağı bi şöyle düzenliyim diyorum ama canımda pek istemiyor ...o teyzelerimize sorsanız bizim evimiz kirlenmez fazla para harcanmaz çocuk yokya bende hep diyorum siz çocuğunuza 1 senede harcadığınızı biz yerine göre 1 ayda harcıyoruz... birde ilk evlendiğimizde makinam yoktu 2 sene sonra alabilmiştik... tabii hemen herşeyde söz sahibi olduklarını düşündükleri teyzelerimiz aa sizin ne çamaşırınız olacakki diyorlardı sanki biz kirletmiyoruz...

bende 2 kilo almışım tekrar başlayacam diyete.eğer beyaz un kabızlıkta yapıyorsa bence bi doktora görün.bana kendileri yasak ama ben arada bi kaçamak yapıyorum.napim bıkıyorum kepekli yemekten.
ahahah
evet hep oyle dıo bızde arkadaslar:)bulamazsını bu gunlerı dıolar:)))
ben artık vall allahım sabır ver dıye dua edıorum bu surece dayanma gucu ver dıorum

bulmayım anam bulmayım yavrum.bulmak isteyen kim yawww....

gerçekten kilo olarak çok zayıfmışsın umut, ben1.65 boyla 61 kiloyum tabi haliyle şeker habire oynayıp duruyor.
5 kilo bi verebilsem süper olucam ama çok zor diyet yapıyorum. elim ayağım titriyor aç kalamıyorum.sık sık yedikçe de böle dana gibi kalmaya mahkumum tabi:)

benimde ne hikmetse ramazanda oruç tutarım hiç şekerim düşmez normal günde bazen yemek yedikten sonra 3 saat geçmeden elim ayağım titremeye başlar

biz henüz sorun yaşadığımızı kimseye söylemedik.öyle böyle diye oyalıyoruz.şimdiden niye bebek yok diye boğuyolar bizi.söylesek naparlar kim bilir.aa bebek yapmıyo musunz.yapın ama kzım bi tane de olsa cıx....ben doğuramıyom kocamı yollim sana bide sen dene diyosim geliyo...hasbinallah ya...

canım ben 1.45 boyla şu an 57 kiloyum sen benden daha iyi durumdasın ... bende hergün düzenli en az yarım saat en fazla 45 dk spor yaptım... en az 2 saat geçmeden yemekten sonra meyvamı tatlımı yemedim çünkü yemekten hemen sonra yenen meyva ve tatlı direk göbekte yağlanmaya neden oluyormuş bende haberlerde duydum nekadar doğruysa... tabii normalde yediklerimden daha az yemeye çalıştım hiç aç kalmadım tabağımı küçülttüm dolu dolu yedim önce gözümü doyurdum... benim içinde zayıflamak boğazımı tutmak çok zordu tabi araya ramazan derken kalabalık yenen yemekler derken aldım kiloları... ama yalnız kalınca 3 günde 1 kilo gitmiş bile birde sporda yaptımmı zaten gider

Kızlar hipoglisemi hamileliğe engel bir durum degil korkmayın :)) Sadece sağlıklı beslenmeniz gerekiyor öğünlerde karbonhidrat ve proteini beraber tüketmeniz lazım :)) şekeri ve sekerli seyleri az tüketmeniz lazım ben öğrendiğimde çayıma seker atmayı bırakmıştım benim sayemde eşimde cayı kahveyi sekersiz tüketmeye başladı .
2 kere seker yüklemesi yaptırdım ac kalabildiğim saat 3-3,5 saat ama yalnız bu eğer aburcuburla beslenirsem Yada çikolata ve seker tüketirsem ac kalabildiğim saat aralığı :)) dengeli güzEl sagliki beslenirsem 6 saate kadar dayanabiliyorum :))
Gebelikte seker cok önemli ve hipoglisemi hastaları hamilelikte cok dikkatli olmalı Allah korusun Yüksek seker riski cok fazla ...
Ben 2007 yılında bu rahatsızlığımı öğrendim ewlilik hazırlıkları yapıyorduk gelinliğimi almaya gittim son kez giy bakalım dediler tabii biz sok icine giremedim 1 haftada 4 kilo almisim 3 ay sonrada fenalasmalarim terlemelerim ve titremelerimden dolayı hastaneye gittik seker yüklemesi yapıldı 3,5 saatin sonunda sekerim 46 ya düşmüştü ( yani siz siz olun şekeriniz olsun olmasın sağlıklı beslenin :))

ilk zamanlarda biz korunuyoruz diyordum yemin etsem başım ağrımazdı çünkü bi faaliyet yoktu... sonra sonra yıllar geçtikçe çocuğun varmı kaç yıllık evlisin dr gitmiyormusunuz dr ne diyor sorun kimde tüp yaptırın artık çok kolay gibi sorular dr sormuyor bu kadar soruyu...bende artık çocuk yok tedavi oluyorum sorunda bende diyorum kimsede kafamı yormuyor çünkü sakladıkça daha çok üstüme geldiler...kadının biri bir kaçsene önce bana ee artık çocuk yapın dedi bende güldüm geçtim kardeşime de dedim tamam artık çocuk yapabilirim izinde çıktı dedim böyle cahil insanlarla uğraşmak nekadar zor

benim aç kalabildiğim aralık 2 saat :)) ne yersem yiyeyim ama tabi şekerli ürün tüketirsem daha da düşebiliyor.Tabi benim ki hipoglisemiden farklı.hiposu olanlar için senin de dediğin gibi dikkat etmeleri yeterli olur.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…