Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

bide benım doktorumun anlattığı bı hastası var
bu çift flort ederken hamıle kalıo kadın ama aldırıolar
sonraa evlenıolar olmuo bı turlu
bakıolarkı adamın 10 mılyon spermı varmıs
tüplede olmaamıs tupten sonra verdıkleri arada doğal yoldan kalmıs kadın:)
yanı neymişş hersey olabılıomus
tuple olmadı ıdye doğal yolla olamz dıyede bısey yokmus:)

umudumumu kırmıyorum canım.sadece bu ay için umutlu değilim....kalite düzelsin diye yeni uğraşmaya başladık biz o yüzden...

umudumumu kırmıyorum canım.sadece bu ay için umutlu değilim....kalite düzelsin diye yeni uğraşmaya başladık biz o yüzden...

supersın nisacım bak gör fişek gibi olacak spemelerınız
onemlı olan sayı değil kalıte bılıosun canım hele bı ankaraya gıdınde sonrası
dahada gusel olacak:)))

amin canım allahım hepinize nasip etsin tez zamanda işallahemir_bebek:

Amin canım İnşallah....

supersın nisacım bak gör fişek gibi olacak spemelerınız
onemlı olan sayı değil kalıte bılıosun canım hele bı ankaraya gıdınde sonrası
dahada gusel olacak:)))

süperim dimi....:82::82:senin bu insana umut veren hallerini çok seviyorum canım yaaa...çok sağol....evet bi ankara ya gidelimde hele ...önce benim koca bi memleket yapacak bayramda benimde arkadaşlarım geliyo memleketimden...moral depolayacaz boooooooooooolllllllll boooooooooooolllllllll sonra devam edecez bakalım....acıktım be yaaacanım kek istiyooo

kız nazemir ben bu dediğin hiç üşenmeden büyük bir zevkel yapdım valla

ya aslında rabbm ol dedikten sonra dr ne demiş ne önemi var ama işte dr konuşunca söyledikleri moralimizi bozmaya yetiyor
aslında ben artık takmıyorum dr söyledikleriniiii senin bu embyon 1 numara utlaka bu sefer sen anne olacaksın dediğinde nasılki anne olmadımsa senin anne olman çok zor (imkansız )dediğininde bir önemi olmadığının farkındayımmmmartık takmıyorummmm umursamıyorum dr söylediklerinii

evet cnm süpersın tabii tesekkur ederım cnm
burda bırbırımıze moral olmazsak kım toplayacak bızı değilmi:))))))

kızlar ya bu süreç ne kadar sürüyor sanırım ilaç kulanyormuş ne kulanılıyor bunları merak ettimmm

canım benımkınde normak yumurta gelıstırıldı 7 gun fılan puregon kullandım
sonra aşılama yapıldı 3 gun sonrada donmus embyo konuldu
yanı ben kendı östrojenımı kullandım boyle yapılmadığı zamanda estrofem kullanılıo
benımı farklı oldu bıraz

çok haklısın canım benim doktorumda embriyolara da aynını demişti ama tutmadı.sonrada bizden büyük ALLAH var dedi ki çok haklıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…