- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.481
amin canım bzıde sıramızı beklıyourz
hepımız bı gun hamılayız dıye yazıcaz bunu hıssedıyorum
hiç umutsuzluk yok cnm neden olmasınn
sonucta tek bıt sperm yetmıomu yeterkı kalıtelı olsun
bız kalıteyı artırmak ıcın elımızdn gelenı yapşalım
bılıosunuz kalıtesız spermler tüp bıle olmuo:)
hayela
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah...Darısı başımıza
umudumumu kırmıyorum canım.sadece bu ay için umutlu değilim....kalite düzelsin diye yeni uğraşmaya başladık biz o yüzden...
2 denemem dondurulmuş allah herkese nasip etsin canım
amin canım allahım hepinize nasip etsin tez zamanda işallahemir_bebek:
supersın nisacım bak gör fişek gibi olacak spemelerınız
onemlı olan sayı değil kalıte bılıosun canım hele bı ankaraya gıdınde sonrası
dahada gusel olacak:)))
şu yazdıklarımızı normal bir şekilde hamile kalan birileri okusa bunlar kafayı yemek üzere der...aslında kaçan kovalanırmış biz kovaladığımız için kaçıyorlar birgün kovalamayı bırakabilirsek işte ozaman hamile kalacaz diye umuyorum.....bende hamile kaldığımda nasıl adet ağrısı çekmiştim haa tamam şimdi oldum diyorum... test yapana kadarda hep olacak gibiydim üstelikde adetime 1 hafta kala başlamıştı ağrılar tabii herkesin bir olmaz ama inşallah hamiledir... değilsede daha zamanı gelmedi deyip yola devam ediyoruz en az üzüntüyle...nisacım sen neden umutsuzsun herkes için umut aynıdır... onu kimse bilemez durumu çok iyi olup kaç tüp bebek yaptırıpda sonuç alamayan var... durumu hiç parlak olmayıp normal yoldan hamile kalanda var ALLAH tan ümidimizi yitirmiyoruz... bu yazdıklarım yeter içinde geçerli inşallah birgün bebeğin olduğunda sana bebeğin olmaz diyen dr a gidip yüzüne çarpacaksın sen yeterki umudunu yitirme
ben varım istediğini sorabilirsin canım
canım benımde ılk denemede donmustu sorabılırsın
sperm kalitemiz çok düşük canım sayımızda çok az o yüzden umutsuzum ama dediğin gibi Rabbim ol derse olur....
YETERRRRR takma sen o doktoru ben son tüp bebeğimi yaparken bi arkadaş edindim ona da doktor uğreşmayın sizin olmaz demişti.bnm doktorum yaptı tedavilerini şimdi ikizlerine hamileeee....
Amin canım İnşallah....
süperim dimi....:82::82:senin bu insana umut veren hallerini çok seviyorum canım yaaa...çok sağol....evet bi ankara ya gidelimde hele ...önce benim koca bi memleket yapacak bayramda benimde arkadaşlarım geliyo memleketimden...moral depolayacaz boooooooooooolllllllll boooooooooooolllllllll sonra devam edecez bakalım....acıktım be yaaacanım kek istiyooo
kızlar ya bu süreç ne kadar sürüyor sanırım ilaç kulanyormuş ne kulanılıyor bunları merak ettimmm
ya aslında rabbm ol dedikten sonra dr ne demiş ne önemi var ama işte dr konuşunca söyledikleri moralimizi bozmaya yetiyor
aslında ben artık takmıyorum dr söyledikleriniiii senin bu embyon 1 numara utlaka bu sefer sen anne olacaksın dediğinde nasılki anne olmadımsa senin anne olman çok zor (imkansız )dediğininde bir önemi olmadığının farkındayımmmmartık takmıyorummmm umursamıyorum dr söylediklerinii
evet cnm süpersın tabii tesekkur ederım cnm
burda bırbırımıze moral olmazsak kım toplayacak bızı değilmi:))))))
kek yapmaya başlıyorummm...hadi gel yerik....:)))
kızlarrrr hadi çaya buyrun oyollll
ayyy ne gusel olurdu valla cnm yaa
ayy kaynardıkk kıslarrr abuuuu kocaları atardık bi yere:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?